aga1215 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Maga100']JA SIĘ WYPROWADZAM STĄD :angryy: A PRZEDTEM WYPCHAM STEFANA!!!!!!!!! Stefan dziś przyniósł do domu jaszczurkę :angryy: żywą :placz: Myślałam, że padnę na zawał :shake: :shake: Zapobiegając znęcaniu się, wyrzuciłam koty z domu, a jaszczur gdzieś uciekł. Wyszłam szybko do pracy, zostawiając zwierzyniec w ogrodzie. Po powrocie kazałam TZtowi szukać jaszczura. Znalazł zwiniętą w kłębek pod kanapą :placz: Myśleliśmy, że nie żyje, ale żyła na szczęście. Miała tylko zdartą skórę z grzebietu :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Jest chyba szansa, że sobie poradzi, bo całkiem żwawo uciekła w pole :cool1: Mam nadzieję, że jej się uda, biedna mała jaszczureczka :placz: STEFAN MORDERCA STRĘCZYCIEL :angryy: Kto chce koteczka? :diabloti: :diabloti: A jaszczurek u mnie pełno, więc to pewnie nie ostatnia akcja :shake: Magda! Jak możesz tak dołować koteczka:mad: Taki prezent Ci przyniósł:multi: a Ty:mad: wstydź się:mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: btw - Felek kiedyś przyniósł żywego nietoperza.............. został uratowany.... nietoperz znaczy uratowany........ Quote
malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 a u mnie to Luna przynosi myszy i jaszczurki :shock: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sztefan to szatan nie kot:diabloti:...biedna jaszczureczka:razz: Quote
Vectra Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 mówiłam ci że to będzie taki dekiel jak mój uroczy Ivuś :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='aga1215']Magda! Jak możesz tak dołować koteczka:mad: Taki prezent Ci przyniósł:multi: a Ty:mad: wstydź się:mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już zostałam pouczona,że powinnam pochwalić :cool1: a nie karcić :cool1: Jutro bedę miała pewnie trzy jaszczurki :placz: [quote name='aga1215'] btw - Felek kiedyś przyniósł żywego nietoperza.............. został uratowany.... nietoperz znaczy uratowany........ ja też mam nadzieję, że jaszczurka przeżyje :placz: [quote name='malawaszka']a u mnie to Luna przynosi myszy i jaszczurki :shock: ale nie znęca się nad nimi, jak podly Stefan :angryy: [quote name='Vectra']mówiłam ci że to będzie taki dekiel jak mój uroczy Ivuś :diabloti: a takie ma niewinne oczka :shake: Quote
malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Maga100'] ale nie znęca się nad nimi, jak podly Stefan :angryy: od razu odgryza głowy :diabloti: Quote
Vectra Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 malawaszka napisał(a):od razu odgryza głowy :diabloti: Weszko , nawet nie myśl że przywieziesz tego potwora do mojego domu :shake: :shake: :shake: Quote
aga1215 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Maga100']Już zostałam pouczona,że powinnam pochwalić :cool1: a nie karcić :cool1: Jutro bedę miała pewnie trzy jaszczurki :placz: Maga będzie miała hodowlę :multi: :multi: :multi: kupisz terrarium? jak cuś to tu som porady http://66.102.9.104/search?q=cache:UFT2JONpgF4J:www.jaszczurki.pl/poczatkujacyhodowca.php+%22hodowla+jaszczurek%22&hl=pl&ct=clnk&cd=5&gl=pl&lr=lang_pl ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 malawaszka napisał(a):od razu odgryza głowy :diabloti: przynajmniej jest humanitarna :diabloti: z dobrych wiadomości :angryy: pogoda na majówkę ma być kompletnie i totalnie do d...y :angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: weźcie kurtki puchowe :angryy: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Maga100 napisał(a):przynajmniej jest humanitarna :diabloti: z dobrych wiadomości :angryy: pogoda na majówkę ma być kompletnie i totalnie do d...y :angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: weźcie kurtki puchowe :angryy: :placz::placz::placz:no własnie czytałam w necie...pół szafy mam zapakować czy cóś:diabloti: Quote
PIKA Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Magda, czy Ty juz poscielilaś dla mnie łózko? :p Quote
Maga100 Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 PIKA napisał(a):Magda, czy Ty juz poscielilaś dla mnie łózko? :p oczywiście. U sąsiada :diabloti: Koty w jedynym miejscu, w którym spać należy :cool1: a ja cały dzień spędziłam tam :p za szopką nie wiało :p przy moim designowskim stoliku :p ostatnie promienie słońca przed wielkim zimnem :-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Maga100 napisał(a): a ja cały dzień spędziłam tam :p za szopką nie wiało :p przy moim designowskim stoliku :p a mogem:razz: .....pozazdraszac tego fotela:diabloti: ....i calego dnia tam spedzonego??????:diabloti: kurcze ja z dzieciakami nie mam tak ze moge usiasc i posiedziec..... ciekawe...:razz: czarownico co Ty z tymi ostatnimi promieniami slonca......???:mad: :mad: Quote
Maga100 Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a czarownico co Ty z tymi ostatnimi promieniami slonca......???:mad: :mad: a ty co, prognozy pogody nie oglądasz? wraca zima :angryy: :angryy: :placz: chłodzenie psa Quote
PIKA Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Maga100 napisał(a):oczywiście. U sąsiada :diabloti: A przystojny chociaż? :cool3: Quote
Hanna R. Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Madziu tak byłam wczoraj zdeterminowana, że wysłałam Ci PW . I maila też :cool1: Giegie mi się schuśtało :placz: I moja determinacja na nic :placz: Odezwij się , bo mam chorobę sierocą :shake: Quote
Alicja Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :angryy:bylam tu wczoraj....................................... Quote
Maga100 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Musieliśmy znów odpalić piec :placz: wróciła zimnica :angryy: ostatnie chwile Quote
Maga100 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 dostałam donos, że posty nadal znikają :cool1: mam ochotę zakląć siarczyście :angryy: odechciewa się tu zaglądać :angryy: Quote
Maga100 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 pewnie i tak nikt nic nie widzi :cool1: zza brudnej samochodowej szyby Quote
Maga100 Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 gdzie są posty moje i nie moje, które wczoraj były ? :placz: gdzie są moje zdjęcia? :placz: Quote
Maga100 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 no dobra, czy to działa w ogóle? z tego co widzę wszystko mają wszystko W D...E :angryy: wstawiać nie wstawiać? :hmmmm: podczas relaksacyjnej przechadzki z Weszką odkryłam raj :loveu: a ten raj całkiem blisko mnie :cool3: Quote
Maga100 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Pokaż Anielicę. :loveu: ależ proszę kochana :loveu: Quote
Recommended Posts