Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ;)a ja też cie koffam:loveu: a to mi się bbbardzo podoba:evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Vectra']nie że Cię nie kocham ,ale ........... żegnaj na zawsze? :crazyeye: nie, nie przeżyłabyś beze mnie :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'];)a ja też cie koffam:loveu: a Regulamin przyswoiła? Bo jak nie , to i miłość nie pomoże :diabloti: Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Maga100'] a Regulamin przyswoiła? Bo jak nie , to i miłość nie pomoże :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:przyjdzie mi się pochlastać ..................regulaminu brak:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:przyjdzie mi się pochlastać ..................regulaminu brak:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapraszam jutro na skajpa :diabloti: uchyle rąbka tajemnicy :diabloti: przekażesz współ podróżującym :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Vectra']zapraszam jutro na skajpa :diabloti: uchyle rąbka tajemnicy :diabloti: przekażesz współ podróżującym :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak jest córeczko:loveu: Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :loveu: :loveu::loveu::loveu: Wydra:grins::grins: [quote name='Maga100'] A wogóle to zajebiste robisz zdjęcia:mdleje::mdleje: Quote
malawaszka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Magduniu ja Cie kocham :loveu: i jejjjku jak tam mamy pięknie :loveu::multi::multi::multi: i będę mogła se kawke postawić na nowym cudstoliczku ahhhhh :loveu::loveu::loveu: no i chciałam to już wczoraj napisać, ale mi się net zwiesił i się wq.... i wyłączyłam dogo :angryy: Noooo i ja też bym prosiła o REGULAMIN!! bo jak niby z niego pdpowiadać, kiedy nie dajecie szansy na przygotowanie się??!! :placz: TO NIE FAIR!!! DAć NAM SZANSę!!! :diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :loveu:dzień dobry ...chciałam się ładnie przywitać;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 czesc Madziunia, no ja to Cie ustająco koffffam i na wciaz ale Ty mnie nie zauwazasz....:-( Leon....prawdziwy bohater:diabloti: ....na swoich wlosciach.... przeciez slyszał kto jedzie to co sie bedzie chlopak... ruszac i pozycje zmieniac...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Pozdrawiamy z alei...... Quote
Maga100 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='madzia i medor'] Wydra:grins::grins: Miło mi, ja mam na imię Magda :grins: :grins: [quote name='madzia i medor'] A wogóle to zajebiste robisz zdjęcia:mdleje::mdleje: miło mnie i aparatowi :grins: [quote name='malawaszka'] Noooo i ja też bym prosiła o REGULAMIN!! bo jak niby z niego pdpowiadać, kiedy nie dajecie szansy na przygotowanie się??!! :placz: TO NIE FAIR!!! DAć NAM SZANSę!!! :diabloti: Regulamin miała przesłać moja droga Ewunia :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:dzień dobry ...chciałam się ładnie przywitać;) a ty co? Im mniej godzin, tym większy strach? :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madziunia, no ja to Cie ustająco koffffam i na wciaz ale Ty mnie nie zauwazasz....:-( ależ droga moja, ja cię milcząco śledzę :p Miejsce odpoczynku Pelagii :cool1: Podobno wygodne :roll: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :loveu:witaj Maga ....mam tremę:cool3::eviltong: Quote
Maga100 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:witaj Maga ....mam tremę:cool3::eviltong: Bój się bój, bój się bój, bój, bój, bój się bóóóóóójjjjjjjjjj :grins: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Maga100']Bój się bój, bój się bój, bój, bój, bój się bóóóóóójjjjjjjjjj :grins: :diabloti:już się nie boję:eviltong::eviltong::eviltong: Pelcia akrobatka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Maga100'] pewnie , ze wygodne, a poza tym jakie strategiczne.....wszystkona widoku...... no pomysl...jakby sie cos Pelasce nie podobało to skok i pazury w karku...i juz wszystko jasne.....:diabloti: Quote
aga1215 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Maga100']Bój się bój, bój się bój, bój, bój, bój się bóóóóóójjjjjjjjjj :grins: Magda! Jestem zaszokowana :shock: To nie łaska samej odkurzyć drzwi:mad: biednego kota TAK wykorzystywać :shock: :mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='aga1215']Magda! Jestem zaszokowana :shock: To nie łaska samej odkurzyć drzwi:mad: biednego kota TAK wykorzystywać :shock: :mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aga....Magda- gaska tam nie siegnie wiec wykorzystuje do prac domowych swoje biedne, ucisnione zwierzeta.......:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:już się nie boję:eviltong::eviltong::eviltong: Alu podziel się tym niebojaniem bo ja się nadal boje :placz: a Pela nie dość że akrobatka to ma boskie oczy :loveu::loveu::loveu: nie to co te głupie koty mojej siostry co to ostatnio dwa razy spadła Kaja z lodówki i za każdym razem potłukła doniczke :angryy: czy ja kiedyś będe miała jakieś normalne zwierze??? :angryy: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='malawaszka']Alu podziel się tym niebojaniem bo ja się nadal boje :placz: a Pela nie dość że akrobatka to ma boskie oczy :loveu::loveu::loveu: nie to co te głupie koty mojej siostry co to ostatnio dwa razy spadła Kaja z lodówki i za każdym razem potłukła doniczke :angryy: czy ja kiedyś będe miała jakieś normalne zwierze??? :angryy: oj nie bój zaby;)...w pociągu cię odstresujemy ...ja to mam treme przed podróża:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Heloł ....Maga:loveu: Quote
Maga100 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no pomysl...jakby sie cos Pelasce nie podobało to skok i pazury w karku...i juz wszystko jasne.....:diabloti: ćwiczy przed przyjazdem Weszki :diabloti: Bo Weszka będzie spała w jej, Pelagii pokoju :cool1: [quote name='aga1215']Magda! Jestem zaszokowana :shock: To nie łaska samej odkurzyć drzwi:mad: biednego kota TAK wykorzystywać :shock: :mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pelagia, jako kobieta, jest odpowiedzialna za porządki w domu :evil_lol: [quote name='malawaszka']Alu podziel się tym niebojaniem bo ja się nadal boje :placz: bój się bój, bój się bój, bój, bój, się bóóóóójjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :grins: a Pela nie dość że akrobatka to ma boskie oczy :loveu::loveu::loveu: nie to co te głupie koty mojej siostry co to ostatnio dwa razy spadła Kaja z lodówki i za każdym razem potłukła doniczke :angryy: czy ja kiedyś będe miała jakieś normalne zwierze??? :angryy: wiesz..... :roll: moje zwierzęta są normalne. Bo normalna jest ich Pani i Władczyni :grins: [quote name='Alicjarydzewska']oj nie bój zaby;)...w pociągu cię odstresujemy ...ja to mam treme przed podróża:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Heloł ....Maga:loveu: Ależ Alicjo, nie bój się, wystarczy, że opanujesz Regulamin. On ma tylko stoczternaścienieskomplikowanychiłatwychdozapamietaniapunktów Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Maga100'] wiesz..... :roll: moje zwierzęta są normalne. Bo normalna jest ich Pani i Władczyni :grins:..................:loveu::loveu::loveu::loveu:o tak tak Ależ Alicjo, nie bój się, wystarczy, że opanujesz Regulamin. On ma tylko stoczternaścienieskomplikowanychiłatwychdozapamietaniapunktów :razz:uhmmmmmmmmmmmmmmm........stoczternaścienieskomplikowanychiłatwychdozapamiętaniapunktów... pierwsze 3 mam już opanowane:grins: Quote
malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Maga100']2. ćwiczy przed przyjazdem Weszki :diabloti: Bo Weszka będzie spała w jej, Pelagii pokoju :cool1: 3. wiesz..... :roll: moje zwierzęta są normalne. Bo normalna jest ich Pani i Władczyni :grins: 4. Ależ Alicjo, nie bój się, wystarczy, że opanujesz Regulamin. On ma tylko stoczternaścienieskomplikowanychiłatwychdozapamietaniapunktów 1. nie bojam sie kotów :diabloti: 2. wole jednak być nienormalna niż TAK normalna :diabloti: 4. czy ja w końcu dostane ten regulamin??? :angryy: co za dawanie forów coponiektórym :placz::diabloti: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='malawaszka']1. nie bojam sie kotów :diabloti: 2. wole jednak być nienormalna niż TAK normalna :diabloti: 4. czy ja w końcu dostane ten regulamin??? :angryy: co za dawanie forów coponiektórym :placz::diabloti::razz:przez 5 godzin w podróży przyswoisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 uczcie się , o tak u , uczcie :cool1: na Zachodnim będzie test :cool1: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Vectra']uczcie się , o tak u , uczcie :cool1: na Zachodnim będzie test :cool1: :evil_lol::evil_lol:no jeszcze i córka straszy:mad: Maga ....może ty sie zacznij bać:eviltong: Quote
Maga100 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 JA SIĘ WYPROWADZAM STĄD :angryy: A PRZEDTEM WYPCHAM STEFANA!!!!!!!!! Stefan dziś przyniósł do domu jaszczurkę :angryy: żywą :placz: Myślałam, że padnę na zawał :shake: :shake: Zapobiegając znęcaniu się, wyrzuciłam koty z domu, a jaszczur gdzieś uciekł. Wyszłam szybko do pracy, zostawiając zwierzyniec w ogrodzie. Po powrocie kazałam TZtowi szukać jaszczura. Znalazł zwiniętą w kłębek pod kanapą :placz: Myśleliśmy, że nie żyje, ale żyła na szczęście. Miała tylko zdartą skórę z grzebietu :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Jest chyba szansa, że sobie poradzi, bo całkiem żwawo uciekła w pole :cool1: Mam nadzieję, że jej się uda, biedna mała jaszczureczka :placz: STEFAN MORDERCA STRĘCZYCIEL :angryy: Kto chce koteczka? :diabloti: :diabloti: A jaszczurek u mnie pełno, więc to pewnie nie ostatnia akcja :shake: Quote
Recommended Posts