Vectra Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ocho!!!!...obie na jakims przyspieszonym kursie dla milych inaczej chyba były......:diabloti: jasne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaski Madziu kochana Ty moja :loveu::loveu: jak się dziś czujesz ? :loveu: :loveu: wyspałaś się ? :loveu: :loveu: mam nadzieje że cię nie obudziłam ? :oops: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :razz:Byłam tu ....ale czmychnełam ....wróciwszy jednak pozostawiam ślad:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Maga100']czy myślicie, ze Stefanowi wygodnie? :cool1: ahhh gdyby tylko to nie była jego rodzona siostra to na pewno by nie narzekał z TAKĄ dupą na twarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Masz kurka na dachu ? Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ;)czy szykujesz już trasę wycieczki po lesie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)czy szykujesz już trasę wycieczki po lesie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: My już mamy prawie rozpisany cały program wycieczki :cool1: regulamin też mamy :cool1: teraz dopracowujemy QUIZ :diabloti: atrakcji z nami wam nie zabraknie :loveu: to będzie niezapomniany łikend we stolycy :loveu: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']My już mamy prawie rozpisany cały program wycieczki :cool1: regulamin też mamy :cool1: teraz dopracowujemy QUIZ :diabloti: atrakcji z nami wam nie zabraknie :loveu: to będzie niezapomniany łikend we stolycy :loveu::razz:czy mam się bać;) Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Nadrobiłam i jestem lekko wystraszona przemianą Ewy i Magdy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mam nadzieje ze to nie jest zaraźliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']My już mamy prawie rozpisany cały program wycieczki :cool1: regulamin też mamy :cool1: teraz dopracowujemy QUIZ :diabloti: atrakcji z nami wam nie zabraknie :loveu: to będzie niezapomniany łikend we stolycy :loveu: tak, tak, potwierdzam, od tygodnia przygotowujemy z Ewunią atrakcje. ale najważniejszy jest REGULAMIN oraz przestrzeganie go :evil_lol: odpytwamy was na peronie :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy mam się bać;) TAK! :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego Cię nie ma ??? :-( Bo testowałam nowy motocykl :loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Maga100']tak, tak, potwierdzam, od tygodnia przygotowujemy z Ewunią atrakcje. ale najważniejszy jest REGULAMIN oraz przestrzeganie go :evil_lol: odpytwamy was na peronie :evil_lol: TAK! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Bo testowałam nowy motocykl :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz a ja nie mam kopii regulamina .....i jak ja się mam pozwolić odpytać z jego znajomości .....zamilknę ....zamilknę na wieki i nie wydusicie ze mnie ani słowa:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz a ja nie mam kopii regulamina ..... Ewa, jak to możliwe, że ONA nie ma regulaminu i chce do nas przyjechać bez znajomości jego? :crazyeye: :crazyeye: Przecież to gorsze niż harakiri :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chciałabym wam pokazać swoisty styl Pelgii podczas zeskakiwania ze schodka :evil_lol: wygląda, jak wygląda, ale już nikt gapić się nie będzie :diabloti: Road to hell :diabloti: (Weszko, już niedługo będziesz nią podążać) Quote
Maga100 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='PIKA']No dobra dawaj zdjęcie motora :cool3: nie uwierzysz, ale jeszcze zrobiłam mu zdjęcia :cool1: wieczorna kąpiel Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Maga100']nie uwierzysz, ale jeszcze zrobiłam mu zdjęcia :cool1: To jak zrobilas to dawaj :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :diabloti:nadal nie mam regulamina i czekam na fote motor ....droga do piekła....bowska:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: płot debeściarski;) Quote
Maga100 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='PIKA']To jak zrobilas to dawaj :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: czepialski babsztyl :diabloti: Quote
Vectra Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 oo widze że płot też musisz mieć taki jak JA ........... Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja wiem co Madzia kupila :multi: Na pokazie widziala, taki byl do sprzedania :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Vectra']oo widze że płot też musisz mieć taki jak JA ........... tak, muszę odizolować sąsiadów, dla ich dobra :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='PIKA']Ja wiem co Madzia kupila :multi: Na pokazie widziala, taki byl do sprzedania :loveu: :evil_lol::evil_lol: takie paskudztwo? :angryy: never! mój motocykl przybył do mnie z Anglii, zobaczysz na żywo już niebawem :razz: Quote
Maga100 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Weeeeeeszka, czekam na ciebie :diabloti: :diabloti: nawet pozwolę ci raz postawić kawę na moim stoliku :p strategiczne miejsce Leona, na którym zamieszkał podjechałam dzisiaj z pracy, pod dom, weszłam na tereb, a ten nic :cool1: Dopiero jak stanełam na tarasie, to się zbudził i spojrzał na mnie nieprzytomnymi oczętami. Mój pies stróżujący :cool1: Quote
Maga100 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 nikt nas nie kocha :-( :placz: :placz: :placz: żegnam Quote
Vectra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nie że Cię nie kocham ,ale ........... żegnaj Quote
Recommended Posts