Maga100 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']to chyba po tym ostatnim razie co ? :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak rozmawiałaś z tym panem co psa luzem w lesie puścił :siara: ja nie wiem, ty to zawsze wywleczesz jakieś historie co to mi się przypadkiem przydarzyły, gdzie nerw mi wyszedł spod kontroli :cool1: :evil_lol: a to rzadko się zdarza przecież :cool1: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']Madziu wiem że o takim marzyłaś No nie :evil_lol: Kocham WAS !!!!! Poprostu WAS kocham !!!!:loveu: Ja tu cała w nerwacgh zaczynam obgryzać paznokcie i w kółko myśleć o czym zapomniałam a Wy mi tak humor poprawiacie :loveu: Poprostu Was kocham :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wasye Fatum :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']ja nie wiem, ty to zawsze wywleczesz jakieś historie co to mi się przypadkiem przydarzyły, gdzie nerw mi wyszedł spod kontroli :cool1: :evil_lol: a to rzadko się zdarza przecież :cool1: zupełnie rzadko :hmmmm: ....wrecz nieodnotowywane te przypadki sa ...... ja tez nie rozumiem, ze Vectra jakies tam prehistoryczne historie wywleka...hihihihiiiii:siara: :siara: Vectra - dobra jestes....;) Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Pysia']Wasye Fatum :diabloti: to jakaś pochodna od WASZKI? :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Vectra - dobra jestes....;) Boszszsze, co za lizus :cool1: I pomyślec, ze ja się z nia kiedyś mijałam na klatce schodowej :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']to jakaś pochodna od WASZKI? :diabloti: Boszszsze, co za lizus :cool1: I pomyślec, ze ja się z nia kiedyś mijałam na klatce schodowej :cool1: jak to lizus??????????????????:mad: przeciez prawde pisze..........:diabloti: od razu mijałam:mad: ...przypominam Tobie, ze razem chadzałysmy na spacery iwe wspolnym "go..nie" nasze psy sie tarzały......hihihii....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mijałam.....dobre sobie......;) Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahahaha a tej co się stało :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ta gwiazda znow zadowolona z zycia i miski.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']hahahahahaha a tej co się stało :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a ta gwiazda znow zadowolona z zycia i miski.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a skąd wiecie, że to Pelagia? :evil_lol: :evil_lol: ja myślę, ze ona zobaczyła ONYCH :cool1: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']a skąd wiecie, że to Pelagia? :evil_lol: :evil_lol: ja myślę, ze ona zobaczyła ONYCH :cool1: po ogonie ją poznałam :cool1: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']to jakaś pochodna od WASZKI? :diabloti: Nie :diabloti: Od "WESZ ":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 U mnie masz 1000 stronę :p Zaraz pewnie się zlecą amatorki czczenia jubileuszy i okrągłych cyferek . Tak więc JA JESTEM PIERWSZA. :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nie wiem jak u innych, ale u mnie ta twoja strona się nazywa 1000 :drinking::drinking::drinking: zdrówko :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a):U mnie masz 1000 stronę :p Zaraz pewnie się zlecą amatorki czczenia jubileuszy i okrągłych cyferek . Tak więc JA JESTEM PIERWSZA. :loveu: buhahahaha neistety nie będe świętować bo u mnie strona 334 :cool1: wogole to hejka Hanna :loveu: śliczny masz bannerek :loveu: i ten słodki piesek w kapeluszu :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a):U mnie masz 1000 stronę :p Zaraz pewnie się zlecą amatorki czczenia jubileuszy i okrągłych cyferek . Tak więc JA JESTEM PIERWSZA. :loveu: Byłam minutkę po tobie :diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wow prawdziwny koci grzbiecik;) a u mnie 500 stronka:multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No i jakby nie patrzeć ZNOWU JA !!!! JA mam magicznego posta 9999 :evil_lol: Och , jaka ja jestem szcczęsciara ! 9999 U NASZEJ MADZI KOCHANEJ DLA MNIE - A nie DLA TYCH - HMMMM -SFRUSTROWANYCH M.A.G.A. :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [CENTER]A taraz idę na całość , skaczę na głęboką wodę :[/CENTER] [CENTER]KOCHAM CIĘ MISIU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/CENTER] [CENTER]1001 :diabloti: KLAMRA :diabloti: [/CENTER] Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A taraz idę na całość , skaczę na głęboką wodę : KOCHAM CIĘ MISIU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1000 HA byłam pierwsza :eviltong: Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Vectra napisał(a):HA byłam pierwsza :eviltong: Eh ... Umiesz czytać tylko słowa ... Nic więcej ... :shake: MNIE CHODZIŁO o coś bardziej wymownego . O KLAMRĘ !:diabloti: Atam, nbie będę rzucała pereł przed .... aaaatam ...:cool1: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Eh ... Umiesz czytać tylko słowa ... Nic więcej ... :shake: MNIE CHODZIŁO o coś bardziej wymownego . O KLAMRĘ !:diabloti: Atam, nbie będę rzucała pereł przed .... aaaatam ...:cool1: tam też taka mundra byłaś ? :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 drogie moje, ja sie cały czas POWSTRZYMUJĘ :diabloti: I dalej się POWSTRZYMAM :cool1: Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Vectra napisał(a):tam też taka mundra byłaś ? :diabloti: Mundrość moje oblicze rozjaśnia constans. I to mundrość jasna . i do tego przebija przez nią dobroć niespotykana. I sympatia. I robotność niezwykła. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :oops: :oops: :oops: HANIA DOBRA RADA JESTEM :oops: :oops: :oops: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']drogie moje, ja sie cały czas POWSTRZYMUJĘ :diabloti: I dalej się POWSTRZYMAM :cool1: to nie wstrzymuj bo to niezdrowe :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts