Daga_i_Oskar Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Boshe dziewczyny przestańcie ! Wy tutaj takie smakołyki serwujecie, a ja sobie obiecałam, że po 18 nic nie jem. Dlaczego mnie tak korcioło wejśc na ten topic :evil: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Boshe dziewczyny przestańcie ! Wy tutaj takie smakołyki serwujecie, a ja sobie obiecałam, że po 18 nic nie jem. Dlaczego mnie tak korcioło wejśc na ten topic :evil: :lol: :lol: :lol: Hartuj duch swój! :lol: :lol: :lol::diabloti: Alicja! to to są pycha naleśniczki :facelick: , zrobię takie w tygodniu! :D Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 a tu co? :o kącik kulinarny? :o a ja się właśnie dotoczyłam do domu, pełna pizzy i piwa :lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Maga100 napisał(a):a tu co? :o kącik kulinarny? :o a ja się właśnie dotoczyłam do domu, pełna pizzy i piwa :lol:sama pizze zrobiłaś :o Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):a tu co? :o kącik kulinarny? :o a ja się właśnie dotoczyłam do domu, pełna pizzy i piwa :lol:sama pizze zrobiłaś :o Alicja, Alicja :roll: Przeca pisze, że dotoczyłam się do domu, znaczy się zjadłam poza domem :-? Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Odmówiłam sobie placków :roll: Mam na oku takiego jednego, którego chce sobą zauroczyć i uznałam, że łatwiej mi to przyjdzie bez placków ziemniaczanych w sobie :-? Jesoooo, ci faceci to jednak strasznie problemowi są :-? :-? :-? Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='asher']Odmówiłam sobie placków :roll: Mam na oku takiego jednego, którego chce sobą zauroczyć i uznałam, że łatwiej mi to przyjdzie bez placków ziemniaczanych w sobie :-? Jesoooo, ci faceci to jednak strasznie problemowi są :-? :-? :-? w czasach kiedy ja zauraczałam sobą TZta, to miałam super przemiane materii i mogłam jeść co chciałam :( a teraz? :roll: Już czuję to pizzę jak się lokuje w odpowiednich partiach :roll: a poniżej Leon niezadowolony :-? Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher']Odmówiłam sobie placków :roll: Mam na oku takiego jednego, którego chce sobą zauroczyć i uznałam, że łatwiej mi to przyjdzie bez placków ziemniaczanych w sobie :-? Jesoooo, ci faceci to jednak strasznie problemowi są :-? :-? :-? w czasach kiedy ja zauraczałam sobą TZta, to miałam super przemiane materii i mogłam jeść co chciałam :( a teraz? :roll: Już czuję to pizzę jak się lokuje w odpowiednich partiach :roll: a poniżej Leon niezadowolony :-? oj i to bardzo niezadowolony 8) że go na pizze nie zabrałaś / jja coś niedokładnie poczytałam o tej kolacji 8) Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100']a poniżej Leon niezadowolony :-? Bo :question: A przemiany materii to ja nigdy nie miałam super :roll: No, może przez pierwsze trzy miesiące życia :roll: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='asher']Bo :question: a kto go tam wie :-? On ma ostatnio humorki młodzieńcze 8) A przemiany materii to ja nigdy nie miałam super :roll: No, może przez pierwsze trzy miesiące życia :roll: ja wtedy ważyłam 43 kg, przy wzroście 153 i żarłam co chciałam :evil: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ech wy tak drobnym druczkiem :-? a ja jak wychodziłam za mąż/ :lol: / ważyłam 44 kg przy wzroście 158cm i wszędzie chcieli ode mnie dowód osobisty :evilbat: a ja już dawno byłam pełnoletnia :lol: A teraz mierzę 160cm/ :o / a wagi nie podam :evilbat: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 153 ??? To ty kawał baby jesteś !!! Moja Aśka ma 150 8) Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']ech wy tak drobnym druczkiem :-? a ja jak wychodziłam za mąż/ :lol: / ważyłam 44 kg przy wzroście 158cm i wszędzie chcieli ode mnie dowód osobisty :evilbat: a ja już dawno byłam pełnoletnia :lol: A teraz mierzę 160cm/ :o / a wagi nie podam :evilbat: to ty jeszcze rosłaś, jak wychodziłaś za mąż? :o mnie ostatnio w lipcu pani w sklepie w Mikołajkach poprosiła o dowód :o to już przesada :-? [quote name='HankaRupczewska']153 ??? To ty kawał baby jesteś !!! Moja Aśka ma 150 8) :-? i tak jestem wyższa od mojej babci 8) Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='"Maga100"'] mnie ostatnio w lipcu pani w sklepie w Mikołajkach poprosiła o dowód :o to już przesada :-? quote] A w jakim to sklepie było ? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']ech wy tak drobnym druczkiem :-? a ja jak wychodziłam za mąż/ :lol: / ważyłam 44 kg przy wzroście 158cm i wszędzie chcieli ode mnie dowód osobisty :evilbat: a ja już dawno byłam pełnoletnia :lol: A teraz mierzę 160cm/ :o / a wagi nie podam :evilbat: to ty jeszcze rosłaś, jak wychodziłaś za mąż? :o mnie ostatnio w lipcu pani w sklepie w Mikołajkach poprosiła o dowód :o to już przesada :-? [quote name='HankaRupczewska']153 ??? To ty kawał baby jesteś !!! Moja Aśka ma 150 8) :-? i tak jestem wyższa od mojej babci 8)no jakoś tak wyszło , ale nie wiem czy to nie wina leków jak mnie leczyli na tarczycę11lat temu , bo ja własnie wtedy podrosłam / chyba że długosć cm się zmieniła :lol: :lol: :lol: / Powinnaś się cieszyć że tak młodo wyglądasz / nie chciałam napisać smarkato :oops: :lol: /.Ja jak Kuba był malutki / a urodziłam go jak miałam 26 lat / jeździłam do mamy autobusem z wózkiem wiec się nasłuchałam że zamiast tornister dźwigać to mi sie dziecka zachciało :lol: :lol: :lol: i tym podobne 8) Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 a tu co? kącik kulinarny? a ja się właśnie dotoczyłam do domu, pełna pizzy i piwa to ja chyba jakaś niedojedzona jestem :lol: bo już miałam krzyczeć, że po sąsiedzku na pizzę i piffko wpadnę 8) asher, zlituj się.....Ty też się za diety bierzesz???jak ja się ostatnio wziłam za dietę (co ciekawe, wcześniej bez specjalnego pilnowania wygądałam lepiej, niż przed wakacjami np., po raz pierwszy prawie nie przytyłam po szpitalu), to z tego wszystkiego....... przytyłam 3 kg :evil: :evil: :evil: i kompletnie rozregulowałam sobie apetyt :evilbat: może jakąś grupę wsparcia założę :evil: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Haniu, a zgadnij :evilbat: oj, generalnie nie narzekam, ALE... nie traktują mnie poważnie :placz: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Ka-ka napisał(a):[ to ja chyba jakaś niedojedzona jestem :lol: bo już miałam krzyczeć, że po sąsiedzku na pizzę i piffko wpadnę 8) oj, Kaka, obawiam się, że zanim byś dotarła to i tak by pizza zniknęła :evilbat: :lol: O ile wiem, mieszkasz po drugiej stronie Warszawy :roll: A co tycia i przemiany, ostatnio tłumaczyłam mojej koleżance, że w pewnym wieku kobieta otacza się tłuszczykiem i już :evilbat: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Maga100 napisał(a):Ka-ka napisał(a):[ to ja chyba jakaś niedojedzona jestem :lol: bo już miałam krzyczeć, że po sąsiedzku na pizzę i piffko wpadnę 8) oj, Kaka, obawiam się, że zanim byś dotarła to i tak by pizza zniknęła :evilbat: :lol: O ile wiem, mieszkasz po drugiej stronie Warszawy :roll: A co tycia i przemiany, ostatnio tłumaczyłam mojej koleżance, że w pewnym wieku kobieta otacza się tłuszczykiem i już :evilbat:otóż to 8) :lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Aaaaach ..... 8) :o :o skąd to wytrzasnęłaś? Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Aaaaach ..... 8) :o skąd go masz :-? czyżby Leon teleportował po flaszeczkę 8) Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): czyżby Leon teleportował po flaszeczkę 8) niemożliwe :-? leży na mych stopach zaplątany w kable od komputera :roll: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): czyżby Leon teleportował po flaszeczkę 8) niemożliwe :-? leży na mych stopach zaplątany w kable od komputera :roll:a może on potrafi w 2 miejscach naraz być 8) Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] Aaaaach ..... 8) :o :o skąd to wytrzasnęłaś? Hahaha ! A zgadnij !!! :lol: :lol: Quote
Recommended Posts