Maga100 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']Magdaleno zapalona fotoreporterko zycia wiejskiego czy zrobiłabyś dla swojej ukochanej i jedynej debe zdjęcie pt: WSCHÓD SŁOŃCA :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak, oczywiscie, zacznę próbować od jutra :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']mowisz o Madzi????:crazyeye: nie!!!:mad: ...Madzia jest zawsze usmiechnieta...i wesoła i zawsze przyjaznie nastawiona do zycia...i ludzi...:cool3: :diabloti: bardzo dobrze, Agnieszko. Prawidłowy mój obraz pozostał w mej pamięci :p Taka byłam i nadal jestem i taka też umrę :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Maga100']tak, oczywiscie, zacznę próbować od jutra :evil_lol: wiedziałam wiedziałam wiedziałam ze się zgodzisz :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']wiedziałam wiedziałam wiedziałam ze się zgodzisz :multi: :multi: :multi: tak już oczywiście nastawiłam budzik i będę w piżamce czatować na słońce :diabloti: Dzisiaj moja nowa miłość została sprawdzona w terenie :p Radzi sobie z błotnymi dołami i piaskowymi górami :p Quote
Maga100 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 zdjecia dupne, ale robione były dzisiaj o 19.00, w dodatku w szarówce i przy siąpającym deszczu :cool1: :cool1: Leon oczywiście zażył kąpieli :p Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 heheheh i nie trzeba go pchać :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']heheheh i nie trzeba go pchać :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga ...ale masz fajowsko:multi: Quote
Maga100 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']heheheh i nie trzeba go pchać :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: moja droga, specjalnie dla ciebie zabraknie mi paliwa :evil_lol: zobaczyzmy jak po popchasz, waży blisko 2 tony :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']moja droga, specjalnie dla ciebie zabraknie mi paliwa :evil_lol: zobaczyzmy jak po popchasz, waży blisko 2 tony :evil_lol: Gratuluje pieknego zakupu....:loveu: Madziu auto w sam raz dla Ciebie...takiej drobinki..teraz za tym kółkiem jak "kawał" baby wygladasz.......:loveu: Quote
Vogue Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100'] Magda!!! Gratuluję :loveu: Piękne autko:loveu: Witam Was poświątecznie!!! Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100'] Dzisiaj moja nowa miłość została sprawdzona w terenie :p Radzi sobie z błotnymi dołami i piaskowymi górami :p Magda, SUPER :multi: Jestem pod wrażeniem :p Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']Madziu wiem że o takim marzyłaś kochana moja! :loveu: :loveu: :loveu: jak ty mnie znasz, jak ty mi nieba chcesz przychylić! :loveu: to kiedy mogę wstawić auto na lakier? :loveu: :loveu: już się nie mogę doczekać :loveu: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czesc Maga:) ale masz fajne autko:loveu: i fajnego psa i koty tez masz fajne..i ty taka fajna jestes .... auu cheba sie poslizglam na wazelinie... Quote
aga1215 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witaj poŚwiątecznie:multi: ale fura:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :oops: :loveu: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']kochana moja! :loveu: :loveu: :loveu: jak ty mnie znasz, jak ty mi nieba chcesz przychylić! :loveu: to kiedy mogę wstawić auto na lakier? :loveu: :loveu: już się nie mogę doczekać :loveu: ] wiedziałam że cię uszczęśliwię :loveu: wstawiaj kiedy chcesz :cool3: jade do miasta po flamastry :diabloti: Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']Madziu wiem że o takim marzyłaś buahahaha Magda, a czemu nie macie WND? U nas są też WA? Ja się nie znam :oops: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hahahah Vectra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: Quote
Ka-ka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 najpierw domek z kominkiem, teraz autko.... przyłączam się do waszki..... zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrośc to niedobre uczucie :shake: ....... jedyne, czego Ci nie zazdroszczę, to piesio, bo sądząc po wpisie w "kanałkowym" topicu o fortach itp. .... nasze piechole aż tak się nie różnią :evil_lol: a poza tym, to chciałam zauważyć, że Vectra ma niesamowite wyczucie...koloru :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']Madziu wiem że o takim marzyłaś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:zaje2bisty:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='olcha']Magda, a czemu nie macie WND? U nas są też WA? Ja się nie znam :oops: moja droga, bo ja sobie meldunek pozostawiłam warszawski :diabloti: :evil_lol: [quote name='malawaszka'] zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrość to niedobre uczucie :shake: buhahahhahaha, głupia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Ka-ka'] zazdrość to niedobre uczucie :shake: zazdrośc to niedobre uczucie :shake: ....... następna :shake: :eviltong: wszystkim podziwiaczom dziękuję pękając z dumy :p dzisiaj sama się wybrałam w leśny teren z psem Leonem na pace. Nawet dziki nie były mi straszne :evil_lol: :stupid: Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 pojechałam dzisiaj sama do lasu i nad jeziorko, ni żywej duszyczki dookoła, więc nie mogłam robić zdjęć, bo musiałam być skupiona czy z lasu nie wyłaniają się dziki, groźne psy i zboczeńcy :evil_lol: :evil_lol: prawie pozuje Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']pojechałam dzisiaj sama do lasu i nad jeziorko, ni żywej duszyczki dookoła, więc nie mogłam robić zdjęć, bo musiałam być skupiona czy z lasu nie wyłaniają się dziki, groźne psy i zboczeńcy :evil_lol: :evil_lol: i co żaden nie miał odwagi wyjść ? :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']i co żaden nie miał odwagi wyjść ? :diabloti: tak, moja niewinność ich onieśmielała :diabloti: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']tak, moja niewinność ich onieśmielała :diabloti: to chyba po tym ostatnim razie co ? :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak rozmawiałaś z tym panem co psa luzem w lesie puścił :siara: Quote
Recommended Posts