Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Czy imputujesz mi nietaktowne pytanie ???? :diabloti: czy ja wiem czy nietaktowne :hmmmm: ale wiesz wzasadzie to to auto wcale nie pali :cool3: eleganckie w środeczku :loveu: nie widać by paliło bo tapicereczka jak nóweczka :cool3: :loveu: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']A auto !!! Czad !!!! Ile to pali ? [quote name='Vectra']tyle ile się mu naleje :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Czy imputujesz mi nietaktowne pytanie ???? :diabloti: hahhahaha, uwielbiam was dwie? :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hanno droga, to auto po prostu pali stanowczo za dużo :cool1: i w związku z tym, aby ograniczyć wydatki na benzynę, należy wlewać jak najmniej :evil_lol: bo jak bak pełen nie jest, to nie kusi :evil_lol: No, w końcu Święta Wielkanocne, więc wesołego jajka życzę wam wszystkim :loveu: Quote
Paula Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100']No, w końcu Święta Wielkanocne, więc wesołego jajka życzę wam wszystkim :loveu: Dziękuję, wzajemnie :grins: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ooo kkkurde mniaaaaaaaaaam http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/aa.jpg Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='paula_z']Dziękuję, wzajemnie :grins: tak, tak, jajeczko pyszne i ja coraz bardziej skłonna do życzliwości :loveu: [quote name='Vectra']ooo kkkurde mniaaaaaaaaaam a żebyś wiedziała, że mniam :grins: Stefannn i dwa przygłupy Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100'] a teściowa stojąca z półmiskiem nad moją głową :angryy: ale go nie przechylila ? :cool3: tak niby przypadkiem :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100'] i dwa przygłupy ON wygląda zupełnie dobrze . Natomiast ONA ... jest taka gruba :cool1: I zapewne nie ma sie w co ubrać ... :shake: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='PIKA']ale go nie przechylila ? :cool3: tak niby przypadkiem :evil_lol: nie, ale się obraziła, że po zjedzeniu jajka, kiełbasy, zupy, drugiego i sałatki nie mam ochoty na półmisek wędlin :angryy: [quote name='HankaRupczewska']ON wygląda zupełnie dobrze . Natomiast ONA ... jest taka gruba :cool1: I zapewne nie ma sie w co ubrać ... :shake: buhahahhaha :evil_lol: w dodatku nikt, absolutnie NIKT jej nie rozumie w tym domu :cool1: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :pbyłam tu w nocy ....ale już nie byłam w stanie nic napisać:oops:......teraz tylko melduję że jestem:multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Magdaleno zapalona fotoreporterko zycia wiejskiego czy zrobiłabyś dla swojej ukochanej i jedynej debe zdjęcie pt: WSCHÓD SŁOŃCA :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']Magdaleno zapalona fotoreporterko zycia wiejskiego czy zrobiłabyś dla swojej ukochanej i jedynej debe zdjęcie pt: WSCHÓD SŁOŃCA :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak słońce zacznie wschodzić wpołódnie to się na zdjęcie doczekasz :grins: Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']Magdaleno zapalona fotoreporterko zycia wiejskiego czy zrobiłabyś dla swojej ukochanej i jedynej debe zdjęcie pt: WSCHÓD SŁOŃCA :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu... alez nowka szutka z Twojego banerka......wooow Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Maga100'] jednak Pelaska to nadal moja faworyta.....wiecznie wqrwiona:loveu: ....ten subtelny wyraz twarzy:loveu: ...., te oczy z których bija pioruny:diabloti: ..i brak ubran.... i caigle to samo futro...:eviltong: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jednak Pelaska to nadal moja faworyta.....wiecznie wqrwiona:loveu: ....ten subtelny wyraz twarzy:loveu: ...., te oczy z których bija pioruny:diabloti: ..i brak ubran.... i caigle to samo futro...:eviltong: strasznie podobna jest do takiej jednej :cool1: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']strasznie podobna jest do takiej jednej :cool1: :evil_lol: :evil_lol: mowisz o Madzi????:crazyeye: nie!!!:mad: ...Madzia jest zawsze usmiechnieta...i wesoła i zawsze przyjaznie nastawiona do zycia...i ludzi...:cool3: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']strasznie podobna jest do takiej jednej :cool1: :evil_lol: :evil_lol: jak to zwierzaki upadabniaja sie do włascicieli....ach...:diabloti: :diabloti: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']mowisz o Madzi????:crazyeye: nie!!!:mad: ...Madzia jest zawsze usmiechnieta...i wesoła i zawsze przyjaznie nastawiona do zycia...i ludzi...:cool3: :diabloti: tak jak Pela :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Vectra napisał(a):jak słońce zacznie wschodzić wpołódnie to się na zdjęcie doczekasz :grins: aatam, zrobi zachód i powie, ze to wschód :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 PIKA napisał(a):aatam, zrobi zachód i powie, ze to wschód :evil_lol: no weź jej nie podpowiadaj :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']tak jak Pela :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj...przesadzasz hihihihihihihiiiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kocham Cie Misiu.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']oj...przesadzasz hihihihihihihiiiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kocham Cie Misiu.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj moze troszku ale nie duzó przesadzam tak tyci tyci :lol: tylko którego misia obewasz tym jak wulkan gorącym uczuciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='PIKA']aatam, zrobi zachód i powie, ze to wschód :evil_lol: PIKA...wlasnie........nie podpowiadaj..... :diabloti: swiete słowa dbsst....:loveu: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']oj moze troszku ale nie duzó przesadzam tak tyci tyci :lol: tylko którego misia obewasz tym jak wulkan gorącym uczuciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no Ciebie...rzecz jasna......:loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no Ciebie...rzecz jasna......:loveu: :loveu: :loveu: no masz szczescie bo inaczej to ja nie wiem co.................. tez Kocham Cie Misiu (KCM) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts