malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Vectra']buhahahahahaha aaaaaaaaaaaaaaaaa hahahaahaha no ni moge - ona nie mogła sie nazywać inaczej niż Pelagia - TAK właśnie wygląda Pelagia - rasowa Pelaśka hahahahha BOSKA!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pokręcona Pela bowska :multi: Zemdlałabym se, ale znowu mi kozetkę zaproponują :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no musze zacytować ....zaje2bista fota ....mistrzostwo świata Quote
Maga100 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaaaaa hahahaahaha no ni moge - ona nie mogła sie nazywać inaczej niż Pelagia - TAK właśnie wygląda Pelagia - rasowa Pelaśka hahahahha BOSKA!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i ja teraz nie wiem, czy Pela powinna się obrazić czy nie? :hmmmm: [quote name='paula_z']Pokręcona Pela bowska :multi: Zemdlałabym se, ale znowu mi kozetkę zaproponują :shake: :evil_lol: o witaj, Paulo :razz: stęskniłaś się na za moją kanapą? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 A teraz... uwaga, przedstawiam wam moją nową miłość :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Maga100'] U mnie nic nie znika, ale Leon uważa chyba, że posadziliśmy krzaczki, aby miał przy czym nogę zadzierać :angryy: no a po co zeście sadzili? :roll: __________________ coś ją w doope ugryzło :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Maga100']A teraz... uwaga, przedstawiam wam moją nową miłość :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: bardzo ładne to to :loveu: jutro jedziemy oglądać nissana patrola :cool1: :diabloti: Quote
Paula Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Fajna ta Twoja nowa miłość :loveu: [quote name='Maga100']stęskniłaś się na za moją kanapą? :evil_lol: Ależ oczywiście i jak najbardziej :p Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
malawaszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 podła babo!!! powiedz ze to nie Twój bolid :modla: Quote
Gosiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 hahahaha to tak Leon sie na swięta szykował????? [quote name='Maga100']hmmm, Pelagia jest chyba chora, w każdym razie coś z nia bardzo nie w porządku :evil_lol: suuuuuper Pelcia w locie - gratuluję refleksu :razz: ta pierwsza fota zdecydowanie wywołuje salwy gromkiego śmiechu :lol::lol::lol::lol: Quote
Maga100 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Vectra']jutro jedziemy oglądać nissana patrola :cool1: :diabloti: dla WAS, czy dla NIEGO? :cool3: :evil_lol: [quote name='malawaszka']podła babo!!! powiedz ze to nie Twój bolid :modla: he, he, he :diabloti: Nie powiem tego. NIE POWIEM Bo mój ci on. Mój, mój i tylko mój :loveu: :loveu: :loveu: Kupiłam se :grins: [quote name='Gosiek'] suuuuuper Pelcia w locie - gratuluję refleksu :razz: nawet nie wiesz, ile się czaiłam :cool1: Wszystkim komu trzeba dziękuję za życzenia :p Quote
dbsst Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100']hmmm, Pelagia jest chyba chora, w każdym razie coś z nia bardzo nie w porządku :evil_lol: ja tego kota kocham :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nie cierpię Świąt :angryy: cały dzień na rodzinnych obiadkach :cool1: W tym u teściowej :cool1: zamiast iść na spacer i robić zdjęcia i odpoczywac ja siedziałam przy stole cały dzień :angryy: wiejski zachód słońca Quote
anetta Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/4-3-14.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt: Ulala, fajny woz :cool: Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100']nie cierpię Świąt :angryy: cały dzień na rodzinnych obiadkach :cool1: W tym u teściowej :cool1: zamiast iść na spacer i robić zdjęcia i odpoczywac ja siedziałam przy stole cały dzień :angryy: wiejski zachód słońca jakie śliczne latarenki :loveu: :diabloti: Quote
PIKA Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100']n ja siedziałam przy stole cały dzień :angryy: a nie moglas wstać? :shake: Quote
Pysia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Maga100']nie cierpię Świąt :angryy: cały dzień na rodzinnych obiadkach :cool1: W tym u teściowej :cool1: zamiast iść na spacer i robić zdjęcia i odpoczywac ja siedziałam przy stole cały dzień :angryy: wiejski zachód słońca Ja też zamiast na spacer to musiałam jeść :placz: Witaj Magda :multi: Quote
Maga100 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Vectra']jakie śliczne latarenki :loveu: :diabloti: oczywiście, wypatrzyłaś ze zdjecia co najlepsze :diabloti: [quote name='PIKA']a nie moglas wstać? :shake: nie :angryy: brzuch mnie dociążył i stresowała teściowa stojąca z półmiskiem nad moją głową :angryy: [quote name='Pysia']Ja też zamiast na spacer to musiałam jeść :placz: jutro znowu czeka mnie to samo :angryy: Pelagia już normalna, acz wkur...a Stefan patrzący w dal Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ładne ... :loveu: A auto !!! Czad !!!! Ile to pali ? Quote
Vectra Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ładne ... :loveu: A auto !!! Czad !!!! Ile to pali ? tyle ile się mu naleje :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Vectra napisał(a):tyle ile się mu naleje :diabloti: Czy imputujesz mi nietaktowne pytanie ???? :diabloti: Quote
Recommended Posts