Vogue Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Maga100'] tylko powiedz, jak mam wytłumaczyć temu podłemu psu, aby na nie nie sikał? :angryy: Stefcio Stefan jest piekny:loveu::loveu: Nie wiem jak udalo nam sie tego dokonać, ale Arnold traktuje ogród jak przedłużenie pokoju i nie załatwia sie w nim.Nawet jak ja bardzo chcę,bo nie mogę z nim wyjść.:lol: Może Leon też tak będzie robił:lol: Quote
Maga100 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Vogue']Nie wiem jak udalo nam sie tego dokonać, ale Arnold traktuje ogród jak przedłużenie pokoju i nie załatwia sie w nim.Nawet jak ja bardzo chcę,bo nie mogę z nim wyjść.:lol: Może Leon też tak będzie robił:lol: Leon tylko kupy nie robi w ogrodzie. Resztę jak najbardziej :placz: Pies z kijem a może kogoś ujmą te piękne gumofilce? :loveu: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :loveu:gumofilce zaje2biste ale ten mnie tu rozbroił;) Quote
Maga100 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:gumofilce zaje2biste jak TZ się zgodzi, to będziesz mogła w nich pochodzic :grins: i zachód widziany z mojego okna ostatnie sekundy Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Maga100']jak TZ się zgodzi, to będziesz mogła w nich pochodzic :grins: i zachód widziany z mojego okna ostatnie sekundy :loveu::loveu::loveu:o dzieki łaskawco z a taki dar:eviltong: świetna fotka przez rolety;) Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Maga100']spłoniłam się :oops: tylko powiedz, jak mam wytłumaczyć temu podłemu psu, aby na nie nie sikał? :angryy: A tak samo ja ja moim tłumacze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Obkładam gałęziami dookoła....I tak te Zmoroszelmy znajdują dojście :diabloti: Ostatnio bardziej Szelmy bo Zmory są ciężarówkami kilkutonowymi :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Maga100'] Stefcio jaka Leos ma przepiekna nowa obroze...nio nio...prawie niewidoczna, kolorystycznie swietnie dopasowana.....extra.....:cool3: Stefan jest cudny....ten malenki ryjek ...sliczny.....:loveu: Quote
Maga100 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Pysia']A tak samo ja ja moim tłumacze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Obkładam gałęziami dookoła.... nie mam gałęzi :cool1: Zresztą jak rozumiem, nawet gdybym miała, to to i tak nic nie da :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Stefan jest cudny....ten malenki ryjek ...sliczny.....:loveu: ten śliczny, maleńki ryjek przedwczoraj upolował mysz :cool1: wielką polną mysz :cool1: I przyniósł na taras :placz: :placz: naburmuszona jak zwykle komu buzi? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 prezent od teściowej :cool1: a teraz... Pelagia się skrada.... mały kroczek.... iiiii..... :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Maga100'] ten śliczny, maleńki ryjek przedwczoraj upolował mysz :cool1: wielką polną mysz :cool1: I przyniósł na taras :placz: :placz: Magda bo nic nie rozumiesz......nie gotujesz i kotom miesa nie dajesz to upolowałi jak rasowy gospodarz przyniosł do domu zybys przygotowała do sporzycia.......do ROBOTY...:diabloti: I tak jest sliczny ryjek..... naburmuszona jak zwykle ta to ma patent.....i faktycznie wiecznie z zycia niezadowolona...... jasnie królewna..... komu buzi? :evil_lol: całusnik z niego.......:diabloti: 10 znaków.....:diabloti: Quote
agbar Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 eee gdzie sprzedawaja takie latajace koty?:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Maga100']prezent od teściowej :cool1: nio piekny....:loveu: tesciowa dba o Ciebie..... widac Cie lubi.....dziwne....:-o :cool3: iiiii..... :evil_lol: czadersko........:diabloti: piekny skok przez płot......:diabloti: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Maga100']prezent od teściowej :cool1: a teraz... Pelagia się skrada.... mały kroczek.... iiiii..... :evil_lol: Masz koty :diabloti: Ja mam imitacje, podróbke - jak kto woli :evil_lol: Na dodatek samobójce :mad: Quote
Maga100 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 nikt nas nie lubi :angryy: chyba za mało się lansuję :diabloti: A to Leon, który ma chyba jakiś problem z tym kijem :cool1: Quote
Hanna R. Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Łiiiii ! Ale zaszalała... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O reszcie zdjęć wyraziłam już opinię na giegie :p Quote
Vectra Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Maga100']nikt nas nie lubi :angryy: chyba za mało się lansuję :diabloti: wystarczy że na gie mi jęczysz :shake: :cool1: :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] O reszcie zdjęć wyraziłam już opinię na giegie :p [quote name='Vectra']wystarczy że na gie mi jęczysz :shake: :cool1: :diabloti: :obrazic: zaraz sobie odinastaluje gie i odtąd wasze wieczory będą NUDNE :cool1: Stefcio koty podobno nie kopią :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 hmmm, Pelagia jest chyba chora, w każdym razie coś z nia bardzo nie w porządku :evil_lol: Quote
Jupi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 no cudnie:loveu: ja w tym roku postanowiłam nie inwestować w krzaczki i drzewka, ewentualnie owocowe jesienią bo posadziłam 2 krzewy w tym 1 forsycje nawet zabezpieczyłam ją wkoło patykami i folią i po godzinie jak do nie poszłam to okazało się że... ZNIKNEŁA!!! :crazyeye: nadal nieznane sa okoliczności:evil_lol: nie było rzadnych śladów po przestepstwie po prostu nie było tylko krzaka została tylko karteczka w ziemi z napisem co tam rośnie:evil_lol: natomiast drugi krzaczek też w dziwnych okolicznościach stracił wszystkie listki i potem gałazki zostały tylko korzenie:diabloti: szczęśliwy Leon boski:loveu: ten śliczny, maleńki ryjek przedwczoraj upolował mysz :cool1: wielką polną mysz :cool1: I przyniósł na taras :placz: :placz: bravo dla Stefana :multi: ja bym się cieszyła:lol: i jeszcze Ci przyniósł dowód jego miłości do Ciebie, a Ty nie doceniasz?:cool3: Quote
Maga100 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Jupi'] :evil_lol: nie było rzadnych śladów po przestepstwie po prostu nie było tylko krzaka została tylko karteczka w ziemi z napisem co tam rośnie:evil_lol: hahahah, przynajmniej zostało jakieś wspomnienie :evil_lol: U mnie nic nie znika, ale Leon uważa chyba, że posadziliśmy krzaczki, aby miał przy czym nogę zadzierać :angryy: [quote name='Jupi'] bravo dla Stefana :multi: ja bym się cieszyła:lol: i jeszcze Ci przyniósł dowód jego miłości do Ciebie, a Ty nie doceniasz?:cool3: nie no dumna jestem z gówniarza, bo są nadzieje, ze żadna mysz do domu nie wejdzie :p ale nie sądziłam, że instynkty mordercze odezwą się w tak młodym wieku :cool1: znowu pokręcona polująca i pies, który widzi Onych Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Maga100'] znowu pokręcona polująca i pies, który widzi Onych Leon..widzi wiecej niz sie Tobie wydaje......;) Quote
mmbbaj Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Maga100'] U mnie nic nie znika, ale Leon uważa chyba, że posadziliśmy krzaczki, aby miał przy czym nogę zadzierać :angryy: Ooooo.. to one ci długo nie pożyją chyba ;) Magda, a czy ja dobrze widzę, że nowe ogrodzenie? :lol: [quote name='Maga100']ale nie sądziłam, że instynkty mordercze Nie mordercze, a łowieckie i to jest ta różnica :p A zdjęcia... echhhh :loveu: Quote
Maga100 Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='mmbbaj'] Magda, a czy ja dobrze widzę, że nowe ogrodzenie? :lol: źle widzisz, moja droga :cool1: ogrodzenie frontowe będzie nas kosztować 10tys :angryy: poczekamy sobie jeszcze :placz: [quote name='mmbbaj'] Nie mordercze, a łowieckie i to jest ta różnica :p Jak tak dalej pójdzie, to mi któregoś dnia przyniesie dzika :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Maga100'] Jak tak dalej pójdzie, to mi któregoś dnia przyniesie dzika :cool1: ale przeciez Ty lubisz dziki....:cool1: i wtedy bedzie grilowanko jak sie patrzy i nie bedziesz musiała kaski wydawac na prowiant bo Stefan sam doniesie.....:loveu: czym Ty sie kobieto martwisz???:diabloti: Quote
Recommended Posts