agbar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Maga jak ty robisz te zdjecia? dech zapiera..... Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Za dużo cytowania więc.... Fota Stefana w locie...BOWSKA!!!!! Podpowiedz ustawienia bo ONka sąsiadów jest owsik kompletny i ja jej nie moge ufocić niezamazanej....Kombinuję a ona i tak marze sie :angryy: Domek...Pamiętam jak zgrzędziłaś jak stara baba że ohydek, że be itd :evil_lol: A tu minęło kilka miesięcy i prosze - jaka śliczna chałupka :loveu: Leon w wodzie cudo :) Zresztą mnie sie podobaja pływające psy :evil_lol:;) To tyle :) Lece bo mnie zatka od tego słodkiego....:diabloti: hahha, Pysiu słodząca :evil_lol: a właśnie , miałam ci napisać: nie podpowiem ci :shake: Ja mam Olympusa, od Eosa komletnie innego. Wiem co mówię :shake: Zapewniam cię, ze nie zrobiłabym dobrego zdjęcia aparatem Debe, ani ona nie zrobiłaby ładnego moim :shake: U mnie to mieszanka, gdzie dobieram ISO, migawkę, przesłonę, WB i intensywność koloru. Do Debe się uśmiechał, ona ma taki sam aparat :p Widoki okołodomowe Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Te fotki są przepiękne :mdleje::loveu::loveu: A to szybko zaczęliście kąpiele :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Maga100']Alicjo, spokojnie :evil_lol: wdech, wydech :evil_lol: a bo, żeby było dobrze i bezpiecznie, kocur musi osiagnąć dojrzałość płciową :cool1: Wg weta nie osiagnął był jeszcze :cool1: co by złamać nudę powtrzających się zdjeć, może trochę domku? Madzia sprzatanko zrobiła i pod publicznosc piekne fociaki wstawiła....:diabloti: przepiekna ta chaupka Twoja.... Quote
Maga100 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor']A to szybko zaczęliście kąpiele :cool3: Leonowi nie zaszkodziłyby i zimowe kąpiele. Ale mógłby się przeziębic wracając mokry do domu, dlatego czekam zawsze aż chociaż ciut się ociepli. Quote
Maga100 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madzia sprzatanko zrobiła i pod publicznosc piekne fociaki wstawiła....:diabloti: .... a nie. Ten dom ma jedną wielką zaletę. Nie widać w nim brudu :grins: :grins: nie sprzątałam nic a nic :p Ohydek nocą a Łysy przyświecał Quote
Maga100 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ogródek powoli, z mozołem zaczyna przyzpominać ogródek :p oczywiście metki zostają, specjalnie sprawdzałam, czy są dobrze widoczne :evil_lol: Quote
Vogue Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Maga100']ogródek powoli, z mozołem zaczyna przyzpominać ogródek :p Maga!!! Tuje za gesto sa posadzone (nawet jesli maja spelniac funkcje zywoplotu) Ja tez taki blad popelnilam. Leon jak zawsze uroczy:loveu: A moj Arnold walczy z jakims wirusem, ktory zaatakowal mu krtan. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Vectra']cen nie widać .......... własnie , własnie...cen nie widac.....:mad: Quote
Maga100 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Vogue']Maga!!! Tuje za gesto sa posadzone (nawet jesli maja spelniac funkcje zywoplotu) Ja tez taki blad popelnilam. Leon jak zawsze uroczy:loveu: A moj Arnold walczy z jakims wirusem, ktory zaatakowal mu krtan. to nie tuje, a cyprysiki i one tak się nie rozrastaja w bok. Na zdjęciu tak wyszło, są całkiem spore odległości między nimi. Biedny Arnold :shake: Rozumiem, że antybiotyk? [quote name='Agunia-Pańciunia)']własnie , własnie...cen nie widac.....:mad: cholera no, to mnie zmartwiłyście :placz: Jutro wykopię je wszystkie i odwiozę do sklepu :diabloti: a tymczasem... Pani Żaba Quote
Vectra Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Magda to wiesz co ? fakture zeskanuj powiększ i powieś na płocie :diabloti: Quote
Alicja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :loveu:Ochydek piękny .....metki lipa:eviltong:........Leon przeszczęśliwy Quote
Vogue Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Maga100']to nie tuje, a cyprysiki i one tak się nie rozrastaja w bok. Na zdjęciu tak wyszło, są całkiem spore odległości między nimi. Biedny Arnold :shake: Rozumiem, że antybiotyk My tuje musielismy karczowac!! Ja nie mialam wyczucia odleglosci i wyobrazni jak to sie rozrasta:evil_lol: Arnold antybiotyk bierze od czwartku i jeszcze biedak chrypi i dusi sie, szczegolnie jak sie wzruszy lub czyms podnieci:shake: Quote
Maga100 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Vectra']Magda to wiesz co ? fakture zeskanuj powiększ i powieś na płocie :diabloti: nie, to będzie zbyt nachalne :cool1: bardziej subtelne będą metki metr na metr na przykład :p dzisiejszy las pełen dzików. Stoja za każdym drzewem :cool1: Leon drze się Onych. Sa tam. Nie widzicie ich? są tam na pewno. On ich widzi nie ma co do tego najmniejszych watpliwości sa tam, tam, w rożku Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Czesc Madzik... fotki jak zawsze przepiekne.....tuje tez...a najbardziej zachwyciły mnie metki..... a tak powaznie... to cieplunie pozdrowionka... Aga Quote
malawaszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 aajaajajajajaaa już sie nie moge doczekać :loveu: :multi: :diabloti: ale tam mamy pięknie :diabloti: Quote
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='malawaszka']aajaajajajajaaa już sie nie moge doczekać :loveu: :multi: :diabloti: ale tam mamy pięknie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty też ........a ja myślałam ze my mamy:diabloti: Leśna fota extra......biedny Leon znów musi gonić ONYch Quote
Maga100 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 taaa, my mamy, wy macie, oni mają... :diabloti: czy ktoś nas jeszcze pamięta? :placz: Pelagia w przykurczu: leon i Trawka Quote
Vectra Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jakoś nie umiem o was zapomnieć :evil_lol::evil_lol: Quote
Vogue Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Maga100'] Piękne!!!! Magda- wyrastasz na Mistrza:loveu: Quote
Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Maga100']ogródek powoli, z mozołem zaczyna przyzpominać ogródek :p oczywiście metki zostają, specjalnie sprawdzałam, czy są dobrze widoczne :evil_lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Tyle powiem ;) Masz ogródek :loveu: Quote
Maga100 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Vogue']Piękne!!!! Magda- wyrastasz na Mistrza:loveu: spłoniłam się :oops: [quote name='Pysia']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Tyle powiem ;) Masz ogródek :loveu: tylko powiedz, jak mam wytłumaczyć temu podłemu psu, aby na nie nie sikał? :angryy: I jeszcze Leon z trawką Strażnik Teksasu Leonowi dom nie jest potrzebny Stefcio Quote
Maga100 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Koty w domu, w świetle zachodzącego słońca tego słońca Quote
Recommended Posts