Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Magda normalnie zatchło mnie na amen :crazyeye: Zaczęłam się obawiać o swoje zdrowie psychiczne bo właśnie chcę Ci od serca powiedzieć żem zachwycona Twoimi płodami :loveu: Naum mnie tak !!!!!! ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Magda, aż mi głupio to powiedzieć :oops:, ale zdjęcia piękne są :loveu: I stęskniłam się za twoimi kotami :loveu::loveu:

koty będą nie wiem kiedy. Bo nie robią nic godnego fotografowania :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:ja z pytankiem ...dlacego fotki dopiero w weekend:razz:

a bo w weekend jest szansa, że zrobię jakieś ciekawsze zdjecia, niż Leon na dywanie, Leon na schodach, Leon w ogródku :cool1: :cool1: :cool1:

[quote name='Pysia']Magda normalnie zatchło mnie na amen :crazyeye: Zaczęłam się obawiać o swoje zdrowie psychiczne bo właśnie chcę Ci od serca powiedzieć żem zachwycona Twoimi płodami :loveu: Naum mnie tak !!!!!! ;)

[quote name='Agga']Piękne zdjęcia. Prosimy o więcej takich.

och, zostałam doceniona :p Nawet szybciej niż Norwid, bo on dopiero po śmierci :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Magda :multi:
Cudownie jak jest słoneczko :loveu: Rób fotki ;)

HankaRupczewska napisał(a):
Popatrz Magda , odtrąbiłam powrót na Dogomanię - i za trzy sekundy forum przestało chodzić :diabloti:
A czy Ty jesteś ???? Czy Cię nie ma ?

To Ty Haniu jesteś winna braku dogo? :mad::angryy::evil_lol: Oj nieładnie :shake:
Magda jak myśli to jest :p Byleby nie zniknęła....:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Popatrz Magda , odtrąbiłam powrót na Dogomanię - i za trzy sekundy forum przestało chodzić :diabloti:
A czy Ty jesteś ???? Czy Cię nie ma ?

nie ma mnie. Ale już jestem :grins:

[quote name='PIKA']Cześc Magda
Ja się melduję, ze zyje.... i psy też :diabloti:

o jakże miło to słyszeć, bo już zaczęłam kupować Fakt, żeby się dowiedzieć, czy dog zjadł Sabę, albo Pika doga, albo dog i Saba Pikę :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:pto ja czekam na Leona nie na tarasie , nie na dywanie ,nie w ogródku;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i dawaj te kociaki...i Leosia...
moze byc taras i dywan.....

dzisiaj byliśmy gromadnie u weta, wszystko zaszczepione na wszystko. Koty poszły w las, w dzień je widziałam za ogrodzeniem, potem wróciły na sen i jedzenie. Wieczorem również zniknęły w ciemnościach, ale wrociły na... zgadnijcie! nigdy nie zgadniecie, na sen i jedzenie :evil_lol:

acha, chciałyście zdjęcie. Dzisiaj nie miałam weny i do dupy fotki, ale mata:

Stefan :evil_lol:

Posted

Wet rozwiał moje nadzieje i orzekł, że jeszcze za wcześnie na kastrację Stefana :placz: a ja miałam nadzieję, ze już można :cool1:

[quote name='madzia i medor']A kaj Leonek:cool3:

a tu. Najprzystojniejszy pies świata :evil_lol:

i Pelgia. Powinna się nazywa Kaja, bo za Stefanem-Kajusem, pójdzie wszędzie

Posted

[quote name='Maga100']

o jakże miło to słyszeć, bo już zaczęłam kupować Fakt, żeby się dowiedzieć, czy dog zjadł Sabę, albo Pika doga, albo dog i Saba Pikę :evil_lol:

Ojej jakie scenariusze :evil_lol:

Ty pisujesz czasami w Fakcie? :cool3::evil_lol:

[quote name='Maga100']Wet rozwiał moje nadzieje i orzekł, że jeszcze za wcześnie na kastrację Stefana :placz: a ja miałam nadzieję, ze już można :cool1:

ja się nie znam na kotach, więc mi wyjasnij, czemu za wcześnie?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:CUDOOOOOOOOOOOOOOOOO
zatklo mnie....................cudo:loveu:

Alicjo, spokojnie :evil_lol: wdech, wydech :evil_lol:

[quote name='PIKA']ja się nie znam na kotach, więc mi wyjasnij, czemu za wcześnie?

a bo, żeby było dobrze i bezpiecznie, kocur musi osiagnąć dojrzałość płciową :cool1: Wg weta nie osiagnął był jeszcze :cool1:

co by złamać nudę powtrzających się zdjeć, może trochę domku?

Posted

[quote name='madzia i medor']Przepiękne foteczki :cool2: To wy już kąpieli zażywacie:razz:

kąpiele mają miejsce już od miesiąca, jak tylko temperatura dzienna przekroczyła 0 C :p

Posted

Za dużo cytowania więc....
Fota Stefana w locie...BOWSKA!!!!! Podpowiedz ustawienia bo ONka sąsiadów jest owsik kompletny i ja jej nie moge ufocić niezamazanej....Kombinuję a ona i tak marze sie :angryy:
Domek...Pamiętam jak zgrzędziłaś jak stara baba że ohydek, że be itd :evil_lol: A tu minęło kilka miesięcy i prosze - jaka śliczna chałupka :loveu:
Leon w wodzie cudo :) Zresztą mnie sie podobaja pływające psy :evil_lol:;)
To tyle :) Lece bo mnie zatka od tego słodkiego....:diabloti: