Alicja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :oops:ja z pytankiem ...dlacego fotki dopiero w weekend:razz: Quote
Pysia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Magda normalnie zatchło mnie na amen :crazyeye: Zaczęłam się obawiać o swoje zdrowie psychiczne bo właśnie chcę Ci od serca powiedzieć żem zachwycona Twoimi płodami :loveu: Naum mnie tak !!!!!! ;) Quote
Maga100 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='mmbbaj']Magda, aż mi głupio to powiedzieć :oops:, ale zdjęcia piękne są :loveu: I stęskniłam się za twoimi kotami :loveu::loveu: koty będą nie wiem kiedy. Bo nie robią nic godnego fotografowania :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:oops:ja z pytankiem ...dlacego fotki dopiero w weekend:razz: a bo w weekend jest szansa, że zrobię jakieś ciekawsze zdjecia, niż Leon na dywanie, Leon na schodach, Leon w ogródku :cool1: :cool1: :cool1: [quote name='Pysia']Magda normalnie zatchło mnie na amen :crazyeye: Zaczęłam się obawiać o swoje zdrowie psychiczne bo właśnie chcę Ci od serca powiedzieć żem zachwycona Twoimi płodami :loveu: Naum mnie tak !!!!!! ;) [quote name='Agga']Piękne zdjęcia. Prosimy o więcej takich. och, zostałam doceniona :p Nawet szybciej niż Norwid, bo on dopiero po śmierci :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Popatrz Magda , odtrąbiłam powrót na Dogomanię - i za trzy sekundy forum przestało chodzić :diabloti: A czy Ty jesteś ???? Czy Cię nie ma ? Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witaj Magda :multi: Cudownie jak jest słoneczko :loveu: Rób fotki ;) HankaRupczewska napisał(a):Popatrz Magda , odtrąbiłam powrót na Dogomanię - i za trzy sekundy forum przestało chodzić :diabloti: A czy Ty jesteś ???? Czy Cię nie ma ? To Ty Haniu jesteś winna braku dogo? :mad::angryy::evil_lol: Oj nieładnie :shake: Magda jak myśli to jest :p Byleby nie zniknęła....:diabloti::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Pysia napisał(a): Magda jak myśli to jest :p Byleby nie zniknęła....:diabloti::evil_lol: Hahahaha :eviltong: ( zaprzyjaźniłam się z tym opisem :loveu: ) Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :pto ja czekam na Leona nie na tarasie , nie na dywanie ,nie w ogródku;) Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześc Magda Ja się melduję, ze zyje.... i psy też :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Magda ja tez jestem...:loveu: tesknie:lol: oczy za Toba wypatruje...:razz: i dawaj te kociaki...i Leosia... moze byc taras i dywan..... Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Popatrz Magda , odtrąbiłam powrót na Dogomanię - i za trzy sekundy forum przestało chodzić :diabloti: A czy Ty jesteś ???? Czy Cię nie ma ? nie ma mnie. Ale już jestem :grins: [quote name='PIKA']Cześc Magda Ja się melduję, ze zyje.... i psy też :diabloti: o jakże miło to słyszeć, bo już zaczęłam kupować Fakt, żeby się dowiedzieć, czy dog zjadł Sabę, albo Pika doga, albo dog i Saba Pikę :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pto ja czekam na Leona nie na tarasie , nie na dywanie ,nie w ogródku;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']i dawaj te kociaki...i Leosia... moze byc taras i dywan..... dzisiaj byliśmy gromadnie u weta, wszystko zaszczepione na wszystko. Koty poszły w las, w dzień je widziałam za ogrodzeniem, potem wróciły na sen i jedzenie. Wieczorem również zniknęły w ciemnościach, ale wrociły na... zgadnijcie! nigdy nie zgadniecie, na sen i jedzenie :evil_lol: acha, chciałyście zdjęcie. Dzisiaj nie miałam weny i do dupy fotki, ale mata: Stefan :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ze Stefanka to prwdziwy Tiger:razz: :razz: :diabloti: A kaj Leonek:cool3: Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Wet rozwiał moje nadzieje i orzekł, że jeszcze za wcześnie na kastrację Stefana :placz: a ja miałam nadzieję, ze już można :cool1: [quote name='madzia i medor']A kaj Leonek:cool3: a tu. Najprzystojniejszy pies świata :evil_lol: i Pelgia. Powinna się nazywa Kaja, bo za Stefanem-Kajusem, pójdzie wszędzie Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:CUDOOOOOOOOOOOOOOOOO zatklo mnie....................cudo:loveu: Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Maga100'] o jakże miło to słyszeć, bo już zaczęłam kupować Fakt, żeby się dowiedzieć, czy dog zjadł Sabę, albo Pika doga, albo dog i Saba Pikę :evil_lol: Ojej jakie scenariusze :evil_lol: Ty pisujesz czasami w Fakcie? :cool3::evil_lol: [quote name='Maga100']Wet rozwiał moje nadzieje i orzekł, że jeszcze za wcześnie na kastrację Stefana :placz: a ja miałam nadzieję, ze już można :cool1: ja się nie znam na kotach, więc mi wyjasnij, czemu za wcześnie? Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ,,Ktoś na to nalał":diabloti: :diabloti: [quote name='Maga100'] Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:CUDOOOOOOOOOOOOOOOOO zatklo mnie....................cudo:loveu: Alicjo, spokojnie :evil_lol: wdech, wydech :evil_lol: [quote name='PIKA']ja się nie znam na kotach, więc mi wyjasnij, czemu za wcześnie? a bo, żeby było dobrze i bezpiecznie, kocur musi osiagnąć dojrzałość płciową :cool1: Wg weta nie osiagnął był jeszcze :cool1: co by złamać nudę powtrzających się zdjeć, może trochę domku? Quote
anetta Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Stefan wyglada jakby ktos go trzymal za sznureczki, jak taka kukielke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piekne foty :loveu: Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 i oczywiście weekendowy standard, czyli Leon wodny Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Przepiękne foteczki :cool2: To wy już kąpieli zażywacie:razz: Quote
Maga100 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Przepiękne foteczki :cool2: To wy już kąpieli zażywacie:razz: kąpiele mają miejsce już od miesiąca, jak tylko temperatura dzienna przekroczyła 0 C :p Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Za dużo cytowania więc.... Fota Stefana w locie...BOWSKA!!!!! Podpowiedz ustawienia bo ONka sąsiadów jest owsik kompletny i ja jej nie moge ufocić niezamazanej....Kombinuję a ona i tak marze sie :angryy: Domek...Pamiętam jak zgrzędziłaś jak stara baba że ohydek, że be itd :evil_lol: A tu minęło kilka miesięcy i prosze - jaka śliczna chałupka :loveu: Leon w wodzie cudo :) Zresztą mnie sie podobaja pływające psy :evil_lol:;) To tyle :) Lece bo mnie zatka od tego słodkiego....:diabloti: Quote
Recommended Posts