Maga100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 PIKA napisał(a):a skąd wiedzialas, ze to wlasnie mialam na mysli? :evil_lol: tak, tak, my z leonem i olympem :diabloti: a wy bedzie oglądać, jak bendem dobra i wstawiem zdjecia tu :diabloti: Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maga100 napisał(a):tak, tak, my z leonem i olympem :diabloti: a wy bedzie oglądać, jak bendem dobra i wstawiem zdjecia tu :diabloti: taaaa, i tak pojedziemy się tam pokapac :eviltong: a jak bedziecie podskakiwać to Was doziem poszczuje :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maga100 napisał(a): ani nie kaczka, ani nie nimfa to nimf:cool1: a to już zachód słońca przed domem wystarczy :cool1: przepieknie.. po prostu cudownie... Madzia przeprowadzam sie do Ciebie...:evil_lol: cieszysz sie??prawda.....:loveu: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):przepieknie.. po prostu cudownie... Madzia przeprowadzam sie do Ciebie...:evil_lol: cieszysz sie??prawda.....:loveu: oczywiście, tylko koniecznie zabierz ze sobą Halinkę, bo strasznie mi jej brakuje :diabloti: bonita napisał(a):Mi też się podobują :loveu: dealer napisał(a):a ja bede wyjatkowo rozgadana i powiem: WOW! witam rozgadane :p Quote
jo-jo Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witajcie :Cool!: Maga100 napisał(a): Magda Ty mu tłumasczysz a on sobie pewnie mysli: "Ta moja Pani mówi do mnie i mówi a nie wie że ja już chciałbym do tej wody wskoczyć:roll: " Quote
mmbbaj Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maga100 napisał(a): O, Zagrajek :evil_lol: Magda wyobraź sobie, że ja w twoim blogusiu na bieżąco jestem :lol: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 jo-jo napisał(a):Magda Ty mu tłumasczysz a on sobie pewnie mysli: "Ta moja Pani mówi do mnie i mówi a nie wie że ja już chciałbym do tej wody wskoczyć:roll: " wcale nie. On sobie myśli: jak ja uwielbiam słuchać jej rozkazów, i natychmiast wykonywac co ona mi poleci :diabloti: mmbbaj napisał(a):O, Zagrajek :evil_lol: Magda wyobraź sobie, że ja w twoim blogusiu na bieżąco jestem :lol: taak? no to miła niespodzianka :p ale pewni dlatego, że sama masz labradora biszkoptowego i stąd twoje zainteresowanie :evil_lol: I co ja mam wstawiać? zdjęcia ciagle te same. To samo nudne jeziorko i jego okolice: ten sam pies w tym samym jeziorku może wstawię moją drogę do domu? interesujące, prawda? :evil_lol: Quote
Paula Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jesus :-o Po wodzie chodzi ;) Ja tu slodzic nie bede ;) tylko zemdleje z zachwytu :mdleje: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 paula_z napisał(a): Ja tu slodzic nie bede ;) tylko zemdleje z zachwytu :mdleje: hahahha, Paula, nie mdlej, przybyj, kominek i kanapa czeka :cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maga100 napisał(a):hahahha, Paula, nie mdlej, przybyj, kominek i kanapa czeka :cool3: :evil_lol: Hahaha :D Zmijka :eviltong: Quote
Hanna R. Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jestem w takim punkcie życia - że muszę dokonać kolejnego aktu gratulacji. Za wspaniałe zdjecie... Zdjęcia, które się same oglądają, bo są tak ładne. Madziu - rób dużo i tak ładnia dalej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Jestem w takim punkcie życia - że muszę dokonać kolejnego aktu gratulacji. Za wspaniałe zdjecie... Zdjęcia, które się same oglądają, bo są tak ładne. Madziu - rób dużo i tak ładnia dalej :loveu: :loveu: :loveu: Hanno, przecież prosiłam , prosiłam :diabloti: kto tam uwierzy babci :diabloti: :evil_lol: trzepoczący ojej, i dalej coś ciurka z uchem w pionie Quote
Hanna R. Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 TY, MOJA DROGA, ty - TO SOBIE MOżESZ PROSIĆ.... :loveu: A ja i tak będę robiła co b.edzie mi na dana okazję odpowiednie się wydawało. :loveu: :loveu:Jeżeli skiepściś - to będziesz miała antypochwałe w drugą stronę,:loveu: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 HankaRupczewska napisał(a): :loveu:Jeżeli skiepściś - to będziesz miała antypochwałe w drugą stronę,:loveu: nie wiem czemu dreszcz jakiś przebiegł mi po krzyżu :shock: zaczełam się BAĆ :diabloti: i teraz nie wiem, czy nie zamknę się w sobie. To często mi się zdarza :diabloti: spójrzcie w te oczęta a tu nie spojrzycie w oczęta :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 malawaszka napisał(a):WOW!! MAGA piękne foty :mdleje:tak tak ...zgadzam się z Waszencją... :loveu::loveu::loveu: Quote
Vogue Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie bede juz cytowac tego zdjecia, bo nie wypada, ale jest piekne:loveu: I Leonek tez cudny:loveu: Quote
dbsst Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 bardzo ładne fotografie cudowna kolorystyka :loveu: Quote
Maga100 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 o rany, same pochwały, wzruszyłam się :loveu: to na koniec trzy paskudztwa. Następne dopiero w następny weekend Quote
Vectra Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 mało kolorowe :diabloti: witaj moja najmilejsza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Vectra napisał(a):mało kolorowe :diabloti: ty się nie czepiaj mistrza, bo to się zemści :diabloti: i idź ćwiczyć zdjęcia pod ostre słońce, gdzie światło jeszcze odbija się w wodzie , idź , idź i pokaż później co ci wyjdzie :diabloti: Quote
Vectra Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Maga100 napisał(a):ty się nie czepiaj mistrza, bo to się zemści :diabloti: i idź ćwiczyć zdjęcia pod ostre słońce, gdzie światło jeszcze odbija się w wodzie , idź , idź i pokaż później co ci wyjdzie :diabloti: rany jakie to się zrobiło "bez kija nie podchodz" :shake: :evil_lol: :evil_lol: nie ma wody blisko mnie :eviltong: Quote
mmbbaj Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Magda, aż mi głupio to powiedzieć :oops:, ale zdjęcia piękne są :loveu: I stęskniłam się za twoimi kotami :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts