Maga100 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 nimfa wodna :evil_lol: ja tłumaczę, on pilnie słucha, aby potem natychmiast wykonać :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Maga100 napisał(a):nimfa wodna :evil_lol: ja tłumaczę, on pilnie słucha, aby potem natychmiast wykonać :diabloti: a tu było: zebys mi juz wiecej do wody nie skakał...NIE WOLNO.....:diabloti: Quote
Vectra Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a zalozysz??:loveu: tak :loveu: :loveu: :loveu: ale pójdziecie ze mną na spacer do centrum :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Vectra napisał(a):tak :loveu: :loveu: :loveu: ale pójdziecie ze mną na spacer do centrum :diabloti: OK...NIE MA PROBLEMU... ale idziesz 3 metry w przodzie....:diabloti: Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Vectra napisał(a):śliczny stroj możecie mi taki kupic ;) już ci zakupiłam. W twoim rozmiarze :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):OK...NIE MA PROBLEMU... ale idziesz 3 metry w przodzie....:diabloti: a my z Agnieszką idziemy w workach na głowie, aby nikt nas nie rozpoznał :diabloti: Quote
Vectra Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 a były takie duże ????? no prosze - super dziękuje ci :buzi: Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Vectra napisał(a):a były takie duże ????? no prosze - super dziękuje ci :buzi: tak, ponieważ ostatnio jest moda na NIE Anorektyczkom, mieli więc jeden strój w odpowiednum rozmiarze :grins: :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Magdaleno - bawiąc się w pomidora oglądam Twoje zdjęcia. I jestem pod wrażeniem ! :loveu: Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Magdaleno - bawiąc się w pomidora oglądam Twoje zdjęcia. I jestem pod wrażeniem ! :loveu: o, jezdeś. Uśpiłaś kogo trzeba? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 czy ktoś nas jeszcze kocha? :placz: :placz: :diabloti: chyba za mało się laansuję ostatnimi czasy :cool1: :cool1: :cool1: Może troche romantyzmu :cool3: zachód słońca nad jeziorkiem w Skierdach :loveu: :loveu: ach :loveu: a jeszcze przed zachodem... była kaczka. leciała gdzieś. zdjęcie takie sobie, ale ona tak szybko leciała, że nie zdążyłam nic ustawić :cool1: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Maga100 napisał(a):a my z Agnieszką idziemy w workach na głowie, aby nikt nas nie rozpoznał :diabloti: To ja chcę Was wszystkie zobaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Maga100 napisał(a):czy ktoś nas jeszcze kocha? :placz: :placz: :diabloti: chyba za mało się laansuję ostatnimi czasy :cool1: :cool1: :cool1: Może troche romantyzmu :cool3: zachód słońca nad jeziorkiem w Skierdach :loveu: :loveu: ach :loveu: a jeszcze przed zachodem... była kaczka. leciała gdzieś. zdjęcie takie sobie, ale ona tak szybko leciała, że nie zdążyłam nic ustawić :cool1: Madzik wszystkie piekne...zachod cudny......przesliczny.... Kaczka za szybko leciała???hahahahahaaaaa...:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Maga100 napisał(a):i takie mam też to ta szybka kaczka???:razz: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to ta szybka kaczka???:razz: Pewnie ta sama :evil_lol: I pewnie leciała 100m./dobe Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): Kaczka za szybko leciała???hahahahahaaaaa...:evil_lol: tak :diabloti: :diabloti: :diabloti: Agunia-Pańciunia) napisał(a):to ta szybka kaczka???:razz: nie, ta była inna. Leciała wolniej :diabloti: :diabloti: i nimfa :evil_lol: nimfa odlatuje ani nie kaczka, ani nie nimfa a to już zachód słońca przed domem wystarczy :cool1: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Maga100 napisał(a):nimfa wodna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga100 napisał(a): bowskie Maga100 napisał(a): bowskie Maga100 napisał(a): a co on właściwie robi :eviltong: Kamila :loveu: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Maga100 napisał(a):a potem byliśmy nad jeziorkiem :loveu: jeszcze nie ma żywej duszy, ale latem na pewno będą tłumy :cool1: Nie :placz: jużem myśłala, ze ten zakatek zapomniany przez Boga a pzrede wszystkim ludzi :placz: Maga100 napisał(a): a jeszcze przed zachodem... była kaczka. leciała gdzieś. zdjęcie takie sobie, ale ona tak szybko leciała, że nie zdążyłam nic ustawić :cool1: buhahaha ,wyścigowa kaczka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 PIKA napisał(a):Nie :placz: jużem myśłala, ze ten zakatek zapomniany przez Boga a pzrede wszystkim ludzi :placz: kiedyś tak było :shake: ale obok powstało osiedle identycznych domów jednorodzinnych z miniogródkami, to osiedle sie zasiedliło, powstało coraz wiecej domów, i oni wszyscy latem szturmują to jeziorko :angryy: na szczęście po drugiej stronie są rozlewiska Wisły i tam będziemy sobie chodzić Quote
Vectra Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maga100 napisał(a):kiedyś tak było :shake: ale obok powstało osiedle identycznych domów jednorodzinnych z miniogródkami, to osiedle sie zasiedliło, powstało coraz wiecej domów, i oni wszyscy latem szturmują to jeziorko :angryy: na szczęście po drugiej stronie są rozlewiska Wisły i tam będziemy sobie chodzić wpadne z lalką i będziemy miały całe jeziorko dla siebie :diabloti: szturm ruszy nad rozlewisko :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :multi::multi::multi:melduję że zyję Foty znad jeziorka :Leona , Rusałki i przyrody the best maszynki zaje2biste .........Kubie rano zademonstruję zawartość bolżka;) Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maga100 napisał(a): na szczęście po drugiej stronie są rozlewiska Wisły i tam będziemy sobie chodzić a skąd wiedzialas, ze to wlasnie mialam na mysli? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Vectra napisał(a):wpadne z lalką i będziemy miały całe jeziorko dla siebie :diabloti: szturm ruszy nad rozlewisko :evil_lol: ty to jesteś łebska dziewczynina :loveu: Tylko tą obrożę z ćwiekami jej załóż :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): Foty znad jeziorka :Leona , Rusałki i przyrody the best nie rusałka, a nimfa :angryy: Rusałka była głupia jakaś :cool1: Quote
Recommended Posts