Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :multi::multi::multi:moja wakacyjna wyspa:multi: Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Pysia']Przyszłam Magdo zobaczyć co odpowiedziałaś na mój post ale jakimś dziwnym sposobem go ominęłaś :cool1: Jak juz się zaczyna to trzeba skończyć :diabloti: ooo, a pisałaś coś? :crazyeye: nie zauważyłam :diabloti: ty taka malusia, że nie w oczy nie rzucasz :diabloti: o, jest: [quote name='Pysia']I tutaj Madziu pomyliłaś adresy :cool3: Marysią ja nie jestem nad czym ubolewa mój mąż :diabloti: Ja najczęściej jednak przy większych porządkach rozdaję prace :) Naucz sie tego to będzie Ci lżej :eviltong: Moja droga Pysiosławo. Ja i Marysia to dwa inne światy. I to już od dnia mych narodzin przypuszczam. Tak że uczyc się nie muszę. Dlatego też zaproponowałam to sprzątanie tobie, ale skoro nie chcesz, to Weszka posprząta :evil_lol: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Przyszłam odwiedzić Twojego blogaska i oglądnąć fotki :) Posłodzę Ci trochę:evil_lol: - Podobają mi się:loveu: :loveu: :loveu: szczególnie ta: Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='bonita']Przyszłam odwiedzić Twojego blogaska i oglądnąć fotki :) Posłodzę Ci trochę:evil_lol: - Podobają mi się:loveu: :loveu: :loveu: możesz mi tak mówić :loveu: :evil_lol: po sportach wodnych a tak śpią stefany i mój widok z okna, którym się napawam :evil_lol: żegnam Quote
dbsst Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Maga100']a co ty jakaś taka dziwna, jak nie ty? :cool1: A zdjęcia wcale ładne nie są, bo pogoda do dupy, szrao i ohhhhhhhydnie :angryy: 1 bo ja kwiaty hoduje i mnie to uspokaja :p 2 ale ja sie nie znam więc przepraszam. I tak uważam że Twój blogasek jest takie śliczniuni i bardzo bym chciała zebys do mnie zajrzała i żebyśmy zostały przyjaciółkami bo ja juz Cie kocham a TY..................:cool3: Quote
Maga100 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Na pewno już wam się znudził wodny Leon, na pewno :cool1: ale teraz będę was zanudzać i już postu Debe nie skomentuję, z nią jest gorzej niż sądziłam :evil_lol: Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 a mnie tam nie zanudza wodny Leonek ( ale sie podlizalam) bo moje bydlatko wody unika to se na inne szalejace wodniaki popatrze:) Quote
PIKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Przyszlam z rewizytą :loveu: jakiego masz ślicznego pieska :loveu: Oczywiśćie nie pamiętasz z jakiej hodowli :evil_lol: Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Agga'] Prawie jak niufek:eviltong: PRAWIE robi wielka roznice:evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='dealer']a mnie tam nie zanudza wodny Leonek ( ale sie podlizalam) bo moje bydlatko wody unika to se na inne szalejace wodniaki popatrze:) to nie jest wazelina, to jest szczera bezinteresowna uprzejmość :evil_lol: [quote name='PIKA']Przyszlam z rewizytą :loveu: jakiego masz ślicznego pieska :loveu: Oczywiśćie nie pamiętasz z jakiej hodowli :evil_lol: musiałabym poszukać rodowodu, ale mi się nie chce :evil_lol: Trzepoczący Quote
Maga100 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Vectra']a co to jest rodowód ??? :-? prosiłam,żebyś nie zadawała trudnych pytań publicznie :cool1: odpływający w siną dal Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Maga100']prosiłam,żebyś nie zadawała trudnych pytań publicznie :cool1: odpływający w siną dal :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: piękne foty ................czy już się podlizałam dostatecznie mocno;) Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: piękne foty ................czy już się podlizałam dostatecznie mocno;) mamuśka nie zadawaj trudnych pytań :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='"Maga100"'] oooooooo - Leon żabką pływa :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Maga100'] Czy Leon udziela nauki pływania innym psom? :roll: Quote
jo-jo Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 aga1215 napisał(a):oooooooo - Leon żabką pływa :multi: :multi: :multi: Ja bym powiedziała że kraulem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 jo-jo napisał(a):Ja bym powiedziała że kraulem :evil_lol: ahhh motylkiem motylkiem :loveu::evil_lol: Quote
Ka-ka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='dbsst']1 bo ja kwiaty hoduje i mnie to uspokaja :p 2 ale ja sie nie znam więc przepraszam. I tak uważam że Twój blogasek jest takie śliczniuni i bardzo bym chciała zebys do mnie zajrzała i żebyśmy zostały przyjaciółkami bo ja juz Cie kocham a TY..................:cool3: o nie mogę.....tutaj też..... hahaha-a to ja będę taka ORRRRRgInalna ;) i NIE zaproszę Cię do mojego BLOGASKA ...... przecież on taki wspaniaaaaały a mój pieseczek taki śliczniuniuni że sama tam napewno trafisz....a W OGÓLE to mój piesek też ma taki śliczny nosek, a kotek uszy....miłego dzionkabuzi buzi..... :P Quote
Vectra Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ka-ka napisał(a):o nie mogę.....tutaj też..... hahaha-a to ja będę taka ORRRRRgInalna ;) i NIE zaproszę Cię do mojego BLOGASKA ...... przecież on taki wspaniaaaaały a mój pieseczek taki śliczniuniuni że sama tam napewno trafisz....a W OGÓLE to mój piesek też ma taki śliczny nosek, a kotek uszy....miłego dzionkabuzi buzi..... :P zapomniałaś dodać że Twój pieseczek jest taki milusi i delikatniusi i spokojniusi :loveu: Kiedy organizujemy spotkanko 3 miłych samców ?? Leon , Preston i Kano ? będzie bowsko :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Vectra']zapomniałaś dodać że Twój pieseczek jest taki milusi i delikatniusi i spokojniusi :loveu: Kiedy organizujemy spotkanko 3 miłych samców ?? Leon , Preston i Kano ? będzie bowsko :loveu: :loveu::razz:zakłady obstawiacie:diabloti: Quote
agbar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dzien dobry:) przyszedlam sie tak z czystej, niewymuszonej bezinteresownosci podlizac:diabloti: oooooch...achhhh jakie piekne, wyraziste,przejmujace zdjecia slicznego Leonka..... gdyby nie moja skromnosc zaprosilabym cie w moje niskie progi ale obawiam sie ze twoja artystyczna dusza nie znioslaby tych pseudofot mojego nazwijmy go psa.....nie znioslabym tego gdyby jego widok przesladowal sie w koszmarach nocnych... eeee no i ten tego milego dnia chcialam ci zyczyc:) Quote
PIKA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Vectra napisał(a): Kiedy organizujemy spotkanko 3 miłych samców ?? Leon , Preston i Kano ? będzie bowsko :loveu: :loveu: a mogę z z Sabą przyjść ? :oops: Quote
Recommended Posts