Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Przyszłam Magdo zobaczyć co odpowiedziałaś na mój post ale jakimś dziwnym sposobem go ominęłaś :cool1: Jak juz się zaczyna to trzeba skończyć :diabloti:

ooo, a pisałaś coś? :crazyeye: nie zauważyłam :diabloti: ty taka malusia, że nie w oczy nie rzucasz :diabloti:
o, jest:

[quote name='Pysia']I tutaj Madziu pomyliłaś adresy :cool3: Marysią ja nie jestem nad czym ubolewa mój mąż :diabloti: Ja najczęściej jednak przy większych porządkach rozdaję prace :) Naucz sie tego to będzie Ci lżej :eviltong:

Moja droga Pysiosławo. Ja i Marysia to dwa inne światy. I to już od dnia mych narodzin przypuszczam. Tak że uczyc się nie muszę. Dlatego też zaproponowałam to sprzątanie tobie, ale skoro nie chcesz, to Weszka posprząta :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Przyszłam odwiedzić Twojego blogaska i oglądnąć fotki :)

Posłodzę Ci trochę:evil_lol: - Podobają mi się:loveu: :loveu: :loveu:

możesz mi tak mówić :loveu: :evil_lol:

po sportach wodnych

a tak śpią stefany

i mój widok z okna, którym się napawam :evil_lol:

żegnam

Posted

[quote name='Maga100']a co ty jakaś taka dziwna, jak nie ty? :cool1:
A zdjęcia wcale ładne nie są, bo pogoda do dupy, szrao i ohhhhhhhydnie :angryy:

1 bo ja kwiaty hoduje i mnie to uspokaja :p
2 ale ja sie nie znam więc przepraszam. I tak uważam że Twój blogasek jest takie śliczniuni i bardzo bym chciała zebys do mnie zajrzała i żebyśmy zostały przyjaciółkami bo ja juz Cie kocham a TY..................:cool3:

Posted

Na pewno już wam się znudził wodny Leon, na pewno :cool1:
ale teraz będę was zanudzać i już

postu Debe nie skomentuję, z nią jest gorzej niż sądziłam :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']a mnie tam nie zanudza wodny Leonek ( ale sie podlizalam) bo moje bydlatko wody unika to se na inne szalejace wodniaki popatrze:)

to nie jest wazelina, to jest szczera bezinteresowna uprzejmość :evil_lol:

[quote name='PIKA']Przyszlam z rewizytą :loveu:
jakiego masz ślicznego pieska :loveu:
Oczywiśćie nie pamiętasz z jakiej hodowli :evil_lol:

musiałabym poszukać rodowodu, ale mi się nie chce :evil_lol:

Trzepoczący

Posted

[quote name='Maga100']prosiłam,żebyś nie zadawała trudnych pytań publicznie :cool1:

odpływający w siną dal

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
piękne foty ................czy już się podlizałam dostatecznie mocno;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
piękne foty ................czy już się podlizałam dostatecznie mocno;)

mamuśka nie zadawaj trudnych pytań :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']1 bo ja kwiaty hoduje i mnie to uspokaja :p
2 ale ja sie nie znam więc przepraszam. I tak uważam że Twój blogasek jest takie śliczniuni i bardzo bym chciała zebys do mnie zajrzała i żebyśmy zostały przyjaciółkami bo ja juz Cie kocham a TY..................:cool3:
o nie mogę.....tutaj też..... hahaha-a to ja będę taka ORRRRRgInalna ;) i NIE zaproszę Cię do mojego BLOGASKA ...... przecież on taki wspaniaaaaały a mój pieseczek taki śliczniuniuni że sama tam napewno trafisz....a W OGÓLE to mój piesek też ma taki śliczny nosek, a kotek uszy....miłego dzionkabuzi buzi..... :P

Posted

Ka-ka napisał(a):
o nie mogę.....tutaj też..... hahaha-a to ja będę taka ORRRRRgInalna ;) i NIE zaproszę Cię do mojego BLOGASKA ...... przecież on taki wspaniaaaaały a mój pieseczek taki śliczniuniuni że sama tam napewno trafisz....a W OGÓLE to mój piesek też ma taki śliczny nosek, a kotek uszy....miłego dzionkabuzi buzi..... :P

zapomniałaś dodać że Twój pieseczek jest taki milusi i delikatniusi i spokojniusi :loveu:

Kiedy organizujemy spotkanko 3 miłych samców ?? Leon , Preston i Kano ?
będzie bowsko :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']zapomniałaś dodać że Twój pieseczek jest taki milusi i delikatniusi i spokojniusi :loveu:

będzie bowsko :loveu: :loveu::razz:zakłady obstawiacie:diabloti:

Posted

dzien dobry:) przyszedlam sie tak z czystej, niewymuszonej bezinteresownosci podlizac:diabloti:
oooooch...achhhh jakie piekne, wyraziste,przejmujace zdjecia slicznego Leonka.....

gdyby nie moja skromnosc zaprosilabym cie w moje niskie progi ale obawiam sie ze twoja artystyczna dusza nie znioslaby tych pseudofot mojego nazwijmy go psa.....nie znioslabym tego gdyby jego widok przesladowal sie w koszmarach nocnych...

eeee no i ten tego milego dnia chcialam ci zyczyc:)

Posted

Vectra napisał(a):

będzie bowsko :loveu: :loveu:

a mogę z z Sabą przyjść ? :oops: