Hanna R. Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): :o :hmmmm: ,, Was is das , komuter '' I sama poszła :-? Komuter ? :hmmmm: No , tera , tera to juz zapomniałam :grins: No a poszła chyba nie sama, tylko z tym artystą malarzem, co młodo wyglada a starszawy jest :lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): :o :hmmmm: ,, Was is das , komuter '' I sama poszła :-? Komuter ? :hmmmm: No , tera , tera to juz zapomniałam :grins: No a poszła chyba nie sama, tylko z tym artystą malarzem, co młodo wyglada a starszawy jest :lol:a którny artysta czy malarz :wink: 8) Quote
Maga100 Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 och wy okropne :evil: ale śpieszę z wyjaśnieniami: komputer zostawiłam w domu i ogromnie żałowałam, bo chciałam się z wami dzielić na biężąco. Leona też zostawiłam i był bardzo nieszczęśliwy, ale jakiś dureń wymyślił, że psom do kina nie wolno :-? a film "Wierny ogrodnik" 8) a byłam z artystą, tatą i młodszym braciszkiem, który zasnął w połowie filmu :evilbat: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Maga, czy WARTO iść na ten film ? Klimat ? Gra ? I wogóle w jednym zdaniu ogólne wrażenie ... Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Maga, czy WARTO iść na ten film ? Klimat ? Gra ? I wogóle w jednym zdaniu ogólne wrażenie ... warto, podobał mi się. Nie jest to film w stylu zabili go i uciekł. Taki dość mroczny, ale nie thriller. Trudno go określić. Dziwny, ale dobry. Raczej smutny. Nie dla dzieci - nie ze względu na sceny, ale jak wspomniałam wyżej - małolat zasnął :-? (fakt, że bylismy na 22.15, ale.....). Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, czy WARTO iść na ten film ? Klimat ? Gra ? I wogóle w jednym zdaniu ogólne wrażenie ... warto, podobał mi się. Nie jest to film w stylu zabili go i uciekł. Taki dość mroczny, ale nie thriller. Trudno go określić. Dziwny, ale dobry. Raczej smutny. Nie dla dzieci - nie ze względu na sceny, ale jak wspomniałam wyżej - małolat zasnął :-? (fakt, że bylismy na 22.15, ale.....).bidulek braciszek / najgorsze że potem musiał się obudzić 8) /Ty się ukulturniałaś , a my siedziałyśmy przy komuterach :wink: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska']MAGA !!! Ach gdzieżeś ty, gdzie ??? ach, nudy jakieś na dogomanii :evilbat: Idę na pizzę 8) A potem Heban, który się chłodzi 8) Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']MAGA !!! Ach gdzieżeś ty, gdzie ??? ach, nudy jakieś na dogomanii :evilbat: Idę na pizzę 8) A potem Heban, który się chłodzi 8) :evilbat: a nudy , bo zdjęć nie robisz :evil: :wink: Quote
mmbbaj Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100']... ach, nudy jakieś na dogomanii :evilbat: Idę na pizzę 8) A potem Heban, który się chłodzi 8) Też zgłodniałam zaglądnę do Hanki...może coś upitrasiła :roll: :lol: Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 O kurde, że też musiałam się natknąc na wzmianke o jedzeniu :roll: Cały dzień chodzą za mną placki ziemniaczane z sosem... Chyba ulegnę :oops: No przecież raz na jakiś czas można się na noc nażreć, prawdaaaa? :puppydog: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A ja miałam naleśniczki z warzywkami duszonymi na oleju, oczywiście b. pikantne :eating: Quote
mmbbaj Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Jeeeeeeeeeeesu! U Hanki puste gary! :( Idę do kuchni! Robię sałatkę! Asher takie placki mieliśmy dwa dni temu pycha! Alicja, a z jakimi warzywkami? ja takie rzeczy bardzo lubię! Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='mmbbaj']Jeeeeeeeeeeesu! U Hanki puste gary! :( Idę do kuchni! Robię sałatkę! Aaaaa tam ! Od razu puste ! :eviltong: Ciężko jest - to dzisiaj dalej galareta ! Bez sety. Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Hahaha - ale GALARETA ! :lol: :lol: :lol: Juz sie poprawiam :oops: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Dajcie mi te cukiereczki i grzeski :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='mmbbaj']Jeeeeeeeeeeesu! U Hanki puste gary! :( Idę do kuchni! Robię sałatkę! Asher takie placki mieliśmy dwa dni temu pycha! Alicja, a z jakimi warzywkami? ja takie rzeczy bardzo lubię! mniamniuśne z duszonymi : grzybkami / mogą być pieczarki / , marchewką , selerem , porą/em/ , kapustką ,cebulką ,czosnkiem. Na oleju . Pikantnie doprawione , zapakowane w kopertki/ naleśniczki cienkie/i na złączeniu popaprane/ :wink: / ciastem naleśnikowym i na koniec dopieczone na oleju .Paluchy lizać .Zjadliwe na ciepło i na zimno 8) Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dajcie mi te cukiereczki i grzeski :lol: :lol: :lol: Weź sobie :wink: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Dajcie mi te cukiereczki i grzeski :lol: :lol: :lol: Weź sobie :wink: tylko jak? :lol: Narobilas mi apetytu na slodkie, a w domu nic nie mam bo mi diete zrobili 0X :evil: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Na oleju . i na koniec dopieczone na oleju .Paluchy lizać . Alis, co ty tak z tym olejem ? :lol: :lol: :lol: Ten olej to rarytas jakiś ? 8) Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 KaRa_TC napisał(a): tylko jak? :lol: Narobilas mi apetytu na slodkie, a w domu nic nie mam bo mi diete zrobili 0X :evil: No to poniżej masz GALARETĘ :wink: Ona nie słodka .... Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Na oleju . i na koniec dopieczone na oleju .Paluchy lizać . Alis, co ty tak z tym olejem ? :lol: :lol: :lol: Ten olej to rarytas jakiś ? 8)no kurcze przecież warzyw na wodzie nie bede dusić :evil: , a na koniec na oleju dopiec bo się robi taka fajna chrupiąca skureczka / Kuba chciał ofocić nalesniczki ale nie zdąrzył :lol: :lol: / A oleju to daję ociupinkę :wink: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a): tylko jak? :lol: Narobilas mi apetytu na slodkie, a w domu nic nie mam bo mi diete zrobili 0X :evil: No to poniżej masz GALARETĘ :wink: Ona nie słodka .... A to juz nie dla mnie :roll: :roll: :roll: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 KaRa_TC napisał(a): A to juz nie dla mnie :roll: :roll: :roll: Tak przypuszczałam :cry: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a): A to juz nie dla mnie :roll: :roll: :roll: Tak przypuszczałam :cry: Ale nie smutaj sie :wink: Quote
Recommended Posts