Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:o :hmmmm: ,, Was is das , komuter ''

I sama poszła :-?

Komuter ? :hmmmm: No , tera , tera to juz zapomniałam :grins:

No a poszła chyba nie sama, tylko z tym artystą malarzem, co młodo wyglada a starszawy jest :lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
:o :hmmmm: ,, Was is das , komuter ''

I sama poszła :-?

Komuter ? :hmmmm: No , tera , tera to juz zapomniałam :grins:

No a poszła chyba nie sama, tylko z tym artystą malarzem, co młodo wyglada a starszawy jest :lol:
a którny artysta czy malarz :wink: 8)

Posted

och wy okropne :evil:

ale śpieszę z wyjaśnieniami: komputer zostawiłam w domu i ogromnie żałowałam, bo chciałam się z wami dzielić na biężąco. Leona też zostawiłam i był bardzo nieszczęśliwy, ale jakiś dureń wymyślił, że psom do kina nie wolno :-?
a film "Wierny ogrodnik" 8)
a byłam z artystą, tatą i młodszym braciszkiem, który zasnął w połowie filmu :evilbat:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Maga, czy WARTO iść na ten film ? Klimat ? Gra ? I wogóle w jednym zdaniu ogólne wrażenie ...

warto, podobał mi się. Nie jest to film w stylu zabili go i uciekł. Taki dość mroczny, ale nie thriller. Trudno go określić. Dziwny, ale dobry. Raczej smutny. Nie dla dzieci - nie ze względu na sceny, ale jak wspomniałam wyżej - małolat zasnął :-? (fakt, że bylismy na 22.15, ale.....).

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']Maga, czy WARTO iść na ten film ? Klimat ? Gra ? I wogóle w jednym zdaniu ogólne wrażenie ...

warto, podobał mi się. Nie jest to film w stylu zabili go i uciekł. Taki dość mroczny, ale nie thriller. Trudno go określić. Dziwny, ale dobry. Raczej smutny. Nie dla dzieci - nie ze względu na sceny, ale jak wspomniałam wyżej - małolat zasnął :-? (fakt, że bylismy na 22.15, ale.....).bidulek braciszek / najgorsze że potem musiał się obudzić 8) /Ty się ukulturniałaś , a my siedziałyśmy przy komuterach :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']MAGA !!! Ach gdzieżeś ty, gdzie ???

ach, nudy jakieś na dogomanii :evilbat: Idę na pizzę 8) A potem Heban, który się chłodzi 8)

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']MAGA !!! Ach gdzieżeś ty, gdzie ???

ach, nudy jakieś na dogomanii :evilbat: Idę na pizzę 8) A potem Heban, który się chłodzi 8) :evilbat:
a nudy , bo zdjęć nie robisz :evil: :wink:

Posted

[quote name='Maga100']...

ach, nudy jakieś na dogomanii :evilbat: Idę na pizzę 8) A potem Heban, który się chłodzi 8)

Też zgłodniałam zaglądnę do Hanki...może coś upitrasiła :roll: :lol:

Posted

O kurde, że też musiałam się natknąc na wzmianke o jedzeniu :roll: Cały dzień chodzą za mną placki ziemniaczane z sosem... Chyba ulegnę :oops: No przecież raz na jakiś czas można się na noc nażreć, prawdaaaa? :puppydog:

Posted

Jeeeeeeeeeeesu! U Hanki puste gary! :( Idę do kuchni! Robię sałatkę!

Asher takie placki mieliśmy dwa dni temu pycha!

Alicja, a z jakimi warzywkami? ja takie rzeczy bardzo lubię!

Posted

[quote name='mmbbaj']Jeeeeeeeeeeesu! U Hanki puste gary! :( Idę do kuchni! Robię sałatkę!

Aaaaa tam ! Od razu puste ! :eviltong: Ciężko jest - to dzisiaj dalej galareta ! Bez sety.

Posted

[quote name='mmbbaj']Jeeeeeeeeeeesu! U Hanki puste gary! :( Idę do kuchni! Robię sałatkę!

Asher takie placki mieliśmy dwa dni temu pycha!

Alicja, a z jakimi warzywkami? ja takie rzeczy bardzo lubię!
mniamniuśne z duszonymi : grzybkami / mogą być pieczarki / , marchewką , selerem , porą/em/ , kapustką ,cebulką ,czosnkiem.
Na oleju . Pikantnie doprawione , zapakowane w kopertki/ naleśniczki cienkie/i na złączeniu popaprane/ :wink: / ciastem naleśnikowym i na koniec dopieczone na oleju .Paluchy lizać .Zjadliwe na ciepło i na zimno 8)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dajcie mi te cukiereczki i grzeski :lol: :lol: :lol:

Weź sobie :wink:

tylko jak? :lol: Narobilas mi apetytu na slodkie, a w domu nic nie mam bo mi diete zrobili 0X :evil:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

tylko jak? :lol: Narobilas mi apetytu na slodkie, a w domu nic nie mam bo mi diete zrobili 0X :evil:

No to poniżej masz GALARETĘ :wink: Ona nie słodka ....

Posted

Na oleju . i na koniec dopieczone na oleju .Paluchy lizać .

Alis, co ty tak z tym olejem ? :lol: :lol: :lol: Ten olej to rarytas jakiś ? 8)
no kurcze przecież warzyw na wodzie nie bede dusić :evil: , a na koniec na oleju dopiec bo się robi taka fajna chrupiąca skureczka / Kuba chciał ofocić nalesniczki ale nie zdąrzył :lol: :lol: /
A oleju to daję ociupinkę :wink:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

No to poniżej masz GALARETĘ :wink: Ona nie słodka ....

A to juz nie dla mnie :roll: :roll: :roll: