agbar Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 juhu:) a ja tu bylam:) ale kociaki wyrosli hohoho:) Quote
Maga100 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 ooo, witaj Dealerze mój :evil_lol: a ja dzisiaj spędziłam pracowity dzień :cool1: Po spacerze z czworonożnym, sprzątałam cąły dzień dom :mdleje: TZ układał panele :razz: I przybył mi jeszcze jeden pokój do sprzątania :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Maga100 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Ewa, nie pisz takich rzeczy publicznie, bo jeszcze TZ przeczyta i mu sie poprzewraca gdzieniegdzie :cool1: Dzisiejszy spacer poszliśmy nad jezioro i rozpoczęliśmy sezon pływalniczy Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Masz panele ułożone ?? Masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: możesz teraz dziekować :siara: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 zdjęcia do dupy, bo słońce sobie poszło i ma wrócić w kwietniu dopiero :angryy: wspólne kopanie dołka Quote
Maga100 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Vectra']Masz panele ułożone ?? Masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: możesz teraz dziekować :siara: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a za co? miał je ułożyć w styczniu :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :multi::multi::multi:heyka Maga ale fajnie ...panele do kuby pokoju 2 rok leżakują .....w komórce:oops: Egzotyczny Leon;) Quote
Maga100 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ale fajnie ...panele do kuby pokoju 2 rok leżakują .....w komórce:oops: no tak. To rzeczywiście TZ położył je błyskawicznie :cool1: szczęście nieopisane Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Magda masz następny pokoik super :multi: A fotki z pływania...miodzio :loveu: Jeszcze mi sie koty zwyżkujace podobają :p Quote
PIKA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Saba prosila, aby przekazac Leonowi, ze mu zazdrości :-( Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Pysia']Magda masz następny pokoik super :multi: tak, w końcu nie siedzę z laptopem przy kuchennym stole. Ale.... kto to bedzie sprząatał? :shake: Ty, Pysiu, może? :p [quote name='PIKA']Saba prosila, aby przekazac Leonowi, ze mu zazdrości :-( to zaprowadzić proszę Sabę nad kanałek :razz: pokrak wejście Leona do wody Quote
agbar Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 dzien doberek:) TZ gratulujemy umiejetnosci ukladania paneli:) Madze gratulujemy robienia super fotek:) a Leonkowi to normalnie zazdroszcze prawie tak jak Saba Agi:) jak patrze na te fotki to tak mi sie plaza, woda i spokoj marza....... Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ;)ten to ma życie Super fotki .....zaczynam popadać w zazdrość z tymi fotkami:razz: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Maga100']tak, w końcu nie siedzę z laptopem przy kuchennym stole. Ale.... kto to bedzie sprząatał? :shake: Ty, Pysiu, może? :p I tutaj Madziu pomyliłaś adresy :cool3: Marysią ja nie jestem nad czym ubolewa mój mąż :diabloti: Ja najczęściej jednak przy większych porządkach rozdaję prace :) Naucz sie tego to będzie Ci lżej :eviltong: Quote
Hanna R. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Kochana Madziu . Przybyłam (wczoraj ) Zobaczyłam ( wczoraj ) I ... poległam. Też wczoraj - z zachwytu ma się rozumieć ... :loveu: Dzisiaj wstałam z martwych - i dlatego mogę coś napisać. Zdjęcia spoko ! Luz i spontan ! Na bogato !!!!! :loveu: Quote
dbsst Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 hej no prosze jak pokoje dla mnie szykujecie jestem pod wrażeniem :loveu: fajne spacery macie ja dzis spacerowałam do pracy :angryy: Quote
malawaszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ooo Leon już też zaczął pływać zimą :lol: dlaczego przybiłaś koty do słupków??? :shake: fajowski pokoik :loveu: mogę sobie tam zamieszkać i będę go sprzątała :p Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Kochana Madziu . Przybyłam (wczoraj ) Zobaczyłam ( wczoraj ) no żesz w końcu :cool1: bo już zaczynałam tracić wenę :eviltong: [quote name='dbsst']hej fajne spacery macie ja dzis spacerowałam do pracy :angryy: i na co ci to, drogie dziecko? :shake: [quote name='malawaszka']ooo Leon już też zaczął pływać zimą :lol: ano tak, nie zaszkodzi mu, do domu jest 7 minut, wiec nie zdąży zmarznąć. A półgodziny pływania działa więcej niż 3 godziny spaceru [quote name='malawaszka'] dlaczego przybiłaś koty do słupków??? :shake: bo się za bardzo ruszały :diabloti: [quote name='malawaszka'] fajowski pokoik :loveu: mogę sobie tam zamieszkać i będę go sprzątała :p ale nie będziesz mieć żadnych wymagań? w postaci jakiegoś jedzenia czy coś? :cool1: Quote
dbsst Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 a po to zebym mogła do Cie przyjeżdzać ;) bardzo ładne zdjęcia koleżanko :p Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='dbsst'] bardzo ładne zdjęcia koleżanko :p a co ty jakaś taka dziwna, jak nie ty? :cool1: A zdjęcia wcale ładne nie są, bo pogoda do dupy, szrao i ohhhhhhhydnie :angryy: wysepka i Leon na wysepce :grins: jakby ktoś miał wątpliwości, to na poniższym Leon wykonał skok do wody Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Przyszłam Magdo zobaczyć co odpowiedziałaś na mój post ale jakimś dziwnym sposobem go ominęłaś :cool1: Jak juz się zaczyna to trzeba skończyć :diabloti: Quote
Recommended Posts