Ka-ka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Maga100 napisał(a):witaj, Kamilo :p Leon dobrym wujkiem jest tylko w domu, bo na zewnatrz uważa za najfajniejszą zabawę gonienie kotów, a następnie hamowanie i zawracanie na nich :cool1: taa, Leonowi się zdaje, że wszytsko co jest w ogrodzie stanowi jego zabaweczki :cool1: dobrze ci się wydaje :evil_lol: Bierze przykład ze mnie :cool1: :cool1: za co ten uśmieszek.... aż mnie zmroziło :shake: ja byłam grzeczna.....:-( Quote
Gosiek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 cześć Madziu - obejrzałam 100% zaległych fot - jak zwykle wspaniałe... uwielbiam kociambry - bardzo mnie zauroczyła Pelia swoją pewną dozą nieśmiałości na świat :loveu:, oczywiście niezmordowany Stefcio (hihi smieszny łobuziaik) i niezwykle czysty i nie kopiący w ziemi Leonek :loveu: pozdrawiam wiosennie Quote
Maga100 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 PIKA napisał(a):Buhaha, a w domu taka hop do przodu była :evil_lol::evil_lol: i może dlatego teraz ciagle chodzi tak wkur...a :evil_lol: Ka-ka napisał(a):za co ten uśmieszek.... aż mnie zmroziło :shake: ja byłam grzeczna.....:-( ależ to był uśmiech pełen miłości! :loveu: Gosiek napisał(a):cześć Madziu - obejrzałam 100% zaległych fot - jak zwykle wspaniałe... uwielbiam kociambry - bardzo mnie zauroczyła Pelia swoją pewną dozą nieśmiałości na świat :loveu:, oczywiście niezmordowany Stefcio (hihi smieszny łobuziaik) i niezwykle czysty i nie kopiący w ziemi Leonek :loveu: pozdrawiam wiosennie dziękują za uznanie od Mistrzyni Makro :cool3: Dzisiaj było cudnie. Oczywiście dlatego, ze poniedziałek i ja cały dzień w robocie :angryy: Przewidywany termin końca słońca: najbliższy weekend :cool1: A to z wczoraj Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koty stróżujące;) Quote
Jupi Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Maga100 napisał(a): Stefan zwiedza. Powiedzcie, ze mam piękne roślinki w ogrodzie :loveu: Długo wybierała w sklepie ogrodniczym, bo nie mogłam się zdecydować, które ładniejsze o to mamy taki sam gust w moim ogrodzie rosną identyczne:evil_lol: super fotki "wychodzeniowe" kotów:lol: , ja też z Tz-tem walczyłam z podwórkiem, wstawiliśmy też bramę:lol: prawda że miło wypić kawkę na betonowym tarasie z widokiem na chwasty i zwierzaki kiedy tak pięknie słonko świeci:cool3: :lol: u mnie jeszcze skowronki koncertują:lol: Pozdrawiam Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Maga100 napisał(a):i prawdziwa natura dachowców Pelagia??? na dachu???? nie na schodach??? czy mnie wzrok nie myli.... no prosze, prosze......szacuneczek:p Quote
Ka-ka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Maga100 napisał(a): ależ to był uśmiech pełen miłości! :loveu: A to z wczoraj uuuuufffff......bo żyłam w stresie od wczoraj :oops: a ogony mnie rozbroiły..... :loveu: Quote
Maga100 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Jupi napisał(a):o to mamy taki sam gust w moim ogrodzie rosną identyczne:evil_lol: prawda że miło wypić kawkę na betonowym tarasie z widokiem na chwasty i zwierzaki kiedy tak pięknie słonko świeci:cool3: :lol: u mnie jeszcze skowronki koncertują:lol: Pozdrawiam ha, u mnie ptaki też urządzają koncerty, jest cudnie :p a roślinki w ogrodzie- cieszą oko, nie? ;) Agunia-Pańciunia) napisał(a):Pelagia??? na dachu???? nie na schodach??? czy mnie wzrok nie myli.... no prosze, prosze......szacuneczek:p Pelagia została wsadzona na dach. A ponieważ spodobało jej sie (nie sugeruj się jej mina, ona zawsze ma taką) to i nabrala odagi i dzisiaj już razem ze Stefanem biegała po imitacji trawnika Ka-ka napisał(a):uuuuufffff......bo żyłam w stresie od wczoraj :oops: bój się bój :diabloti: nie znasz dnia ani godziny :evil_lol: idę spać, bo ostatnio znów przesadzam z pracą :cool1: Quote
aga1215 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 "Maga100" napisał(a): Magda - masz kota myśliwskiego:crazyeye: wystawia zwierzynę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Maga100 napisał(a):bój się bój :diabloti: nie znasz dnia ani godziny :evil_lol: boooska fotka eeee.....znowu mnie nastraszyłaś :diabloti: będziesz płacić za mojego psychoterapeutę??? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Maga100 napisał(a):ha, u mnie ptaki też urządzają koncerty, jest cudnie :p a roślinki w ogrodzie- cieszą oko, nie? ;) ocho...chyba obcy sie zblizaja do ogrodzenia....:razz: u Ciebie powinna byc tabliczka na furtce ...: kot nie jest zły....ma słabe nerwy.....:diabloti: Quote
anetta Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Och, genialne! Leonie Ty :cool1: A koty bombowe:loveu: Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :loveu::loveu::loveu: Pelagia już na ogrodzeniu nawrt i na daszku :multi::multi::multi::multi: szybka z niej panna :evil_lol: Quote
Jupi Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no prosze jaka drapieżna:evil_lol: do kogo ona się tak skradała? mi na razie Bosar 1 myszkę upolował:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :loveu:M.A.G.A............ w zgodzie z naturą ...ta ja tylko mogę sobie wyjść na betonowy ...balkon i wsłuchiwać się w .........:diabloti:dzikie wrzaski okolicznych dzieci ....rozmowy sąsiadów ..........i spoglądać na kopalniany szyb:angryy:...i 500 dachów garaży:diabloti: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:M.A.G.A............ w zgodzie z naturą ...ta ja tylko mogę sobie wyjść na betonowy ...balkon i wsłuchiwać się w .........:diabloti:dzikie wrzaski okolicznych dzieci ....rozmowy sąsiadów ..........i spoglądać na kopalniany szyb:angryy:...i 500 dachów garaży:diabloti: fenomenalnie fantastycznie :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ka-ka napisał(a): będziesz płacić za mojego psychoterapeutę??? :evil_lol: A po co ma palacić ? :evil_lol: Sama Ci zrobi :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 PIKA napisał(a):A po co ma palacić ? :evil_lol: Sama Ci zrobi :evil_lol: co? psychoterapię??? eeeee....to ja już jestem zdrowa :lol: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ka-ka napisał(a):co? psychoterapię??? eeeee....to ja już jestem zdrowa :lol: Dlaczego :diabloti: Magda to taka miła osoba :diabloti: M.A.G.A :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 aga1215 napisał(a):Magda - masz kota myśliwskiego:crazyeye: wystawia zwierzynę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak, wystawiała wielką drapieżną MUCHĘ BZYCZĄCĄ Ka-ka napisał(a): :diabloti: będziesz płacić za mojego psychoterapeutę??? :evil_lol: PIKA napisał(a):A po co ma palacić ? :evil_lol: Sama Ci zrobi :evil_lol: Pika już ci odpowiedziała :evil_lol: Serdecznie zapraszam , potem świat będzie już tylko piękny :evil_lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a):u Ciebie powinna byc tabliczka na furtce ...: kot nie jest zły....ma słabe nerwy.....:diabloti: a zamiast słowa "kot" nie powinno być "Magda" :hmmmm: malawaszka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Pelagia już na ogrodzeniu nawrt i na daszku :multi::multi::multi::multi: szybka z niej panna :evil_lol: i tak rekordy bije Stefan. Dzisiaj już zawędrował poza siatkę. Na szczęście przybiegl jak go zawołałam. A dziś jak wróciłam z pracy i otworzyłam drzwi, to on pierwszy wyskoczył w ciemność i pomknął na drogę :cool1: To będzie powsinoga, ale jeszcze wg mnie jest za młody na takie wycieczki, więc staram sie go mieć na oku. Ma jednak jedna zaletę (której Pelgia nie ma) - przychodzi na zawołanie :p Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:M.A.G.A............ w zgodzie z naturą ...ta ja tylko mogę sobie wyjść na betonowy ...balkon i wsłuchiwać się w .........:diabloti:dzikie wrzaski okolicznych dzieci ....rozmowy sąsiadów ..........i spoglądać na kopalniany szyb:angryy:...i 500 dachów garaży:diabloti: Alicjo, bowsko, bowsko :loveu: Jak przybędziesz w tym maju, jedną noc śpisz u mnie, cobyś mogła oko nacieszyć widokiem po przebudzeniu. Pokoik gościnny ma właśnie otwór okienny skierowany na las :p Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Maga100 napisał(a): i tak rekordy bije Stefan. Dzisiaj już zawędrował poza siatkę. Na szczęście przybiegl jak go zawołałam. A dziś jak wróciłam z pracy i otworzyłam drzwi, to on pierwszy wyskoczył w ciemność i pomknął na drogę :cool1: To będzie powsinoga, ale jeszcze wg mnie jest za młody na takie wycieczki, więc staram sie go mieć na oku. Ma jednak jedna zaletę (której Pelgia nie ma) - przychodzi na zawołanie :p no nooo Stefek burczymucha szkolona bestia :loveu: Quote
Nugatowa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Maga100 napisał(a):oto co TZ robił przez dzień cały :evil_lol: Grzebał zwłoki TZowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Maga100 napisał(a): Alicjo, bowsko, bowsko :loveu: Jak przybędziesz w tym maju, jedną noc śpisz u mnie, cobyś mogła oko nacieszyć widokiem po przebudzeniu. Pokoik gościnny ma właśnie otwór okienny skierowany na las :p :loveu::loveu::loveu:oj super ...już się cieszkam:multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 dzi Pelcia stelcia jest bowska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale macie fajowo na ogrodzie :p Quote
Recommended Posts