Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
witaj, Kamilo :p
Leon dobrym wujkiem jest tylko w domu, bo na zewnatrz uważa za najfajniejszą zabawę gonienie kotów, a następnie hamowanie i zawracanie na nich :cool1:

taa, Leonowi się zdaje, że wszytsko co jest w ogrodzie stanowi jego zabaweczki :cool1:

dobrze ci się wydaje :evil_lol: Bierze przykład ze mnie :cool1: :cool1:

za co ten uśmieszek....
aż mnie zmroziło :shake:
ja byłam grzeczna.....:-(

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Madziu - obejrzałam 100% zaległych fot - jak zwykle wspaniałe... uwielbiam kociambry - bardzo mnie zauroczyła Pelia swoją pewną dozą nieśmiałości na świat :loveu:, oczywiście niezmordowany Stefcio (hihi smieszny łobuziaik) i niezwykle czysty i nie kopiący w ziemi Leonek :loveu:

pozdrawiam wiosennie

Posted

PIKA napisał(a):
Buhaha, a w domu taka hop do przodu była :evil_lol::evil_lol:

i może dlatego teraz ciagle chodzi tak wkur...a :evil_lol:

Ka-ka napisał(a):
za co ten uśmieszek....
aż mnie zmroziło :shake:
ja byłam grzeczna.....:-(

ależ to był uśmiech pełen miłości! :loveu:

Gosiek napisał(a):
cześć Madziu - obejrzałam 100% zaległych fot - jak zwykle wspaniałe... uwielbiam kociambry - bardzo mnie zauroczyła Pelia swoją pewną dozą nieśmiałości na świat :loveu:, oczywiście niezmordowany Stefcio (hihi smieszny łobuziaik) i niezwykle czysty i nie kopiący w ziemi Leonek :loveu:

pozdrawiam wiosennie

dziękują za uznanie od Mistrzyni Makro :cool3:

Dzisiaj było cudnie. Oczywiście dlatego, ze poniedziałek i ja cały dzień w robocie :angryy: Przewidywany termin końca słońca: najbliższy weekend :cool1:

A to z wczoraj

Posted

Maga100 napisał(a):

Stefan zwiedza. Powiedzcie, ze mam piękne roślinki w ogrodzie :loveu: Długo wybierała w sklepie ogrodniczym, bo nie mogłam się zdecydować, które ładniejsze

o to mamy taki sam gust w moim ogrodzie rosną identyczne:evil_lol:

super fotki "wychodzeniowe" kotów:lol: , ja też z Tz-tem walczyłam z podwórkiem, wstawiliśmy też bramę:lol:

prawda że miło wypić kawkę na betonowym tarasie z widokiem na chwasty i zwierzaki kiedy tak pięknie słonko świeci:cool3: :lol: u mnie jeszcze skowronki koncertują:lol:
Pozdrawiam

Posted

Maga100 napisał(a):

ależ to był uśmiech pełen miłości! :loveu:

A to z wczoraj

uuuuufffff......bo żyłam w stresie od wczoraj :oops:

a ogony mnie rozbroiły..... :loveu:

Posted

Jupi napisał(a):
o to mamy taki sam gust w moim ogrodzie rosną identyczne:evil_lol:

prawda że miło wypić kawkę na betonowym tarasie z widokiem na chwasty i zwierzaki kiedy tak pięknie słonko świeci:cool3: :lol: u mnie jeszcze skowronki koncertują:lol:
Pozdrawiam

ha, u mnie ptaki też urządzają koncerty, jest cudnie :p
a roślinki w ogrodzie- cieszą oko, nie? ;)

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Pelagia???
na dachu????
nie na schodach???
czy mnie wzrok nie myli....
no prosze, prosze......szacuneczek:p

Pelagia została wsadzona na dach. A ponieważ spodobało jej sie (nie sugeruj się jej mina, ona zawsze ma taką) to i nabrala odagi i dzisiaj już razem ze Stefanem biegała po imitacji trawnika

Ka-ka napisał(a):
uuuuufffff......bo żyłam w stresie od wczoraj :oops:

bój się bój :diabloti: nie znasz dnia ani godziny :evil_lol:

idę spać, bo ostatnio znów przesadzam z pracą :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):
bój się bój :diabloti: nie znasz dnia ani godziny :evil_lol:

boooska fotka

eeee.....znowu mnie nastraszyłaś :diabloti: będziesz płacić za mojego psychoterapeutę??? :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
ha, u mnie ptaki też urządzają koncerty, jest cudnie :p
a roślinki w ogrodzie- cieszą oko, nie? ;)

ocho...chyba obcy sie zblizaja do ogrodzenia....:razz:
u Ciebie powinna byc tabliczka na furtce ...: kot nie jest zły....ma słabe nerwy.....:diabloti:

Posted

:loveu:M.A.G.A............ w zgodzie z naturą ...ta ja tylko mogę sobie wyjść na betonowy ...balkon i wsłuchiwać się w .........:diabloti:dzikie wrzaski okolicznych dzieci ....rozmowy sąsiadów ..........i spoglądać na kopalniany szyb:angryy:...i 500 dachów garaży:diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:M.A.G.A............ w zgodzie z naturą ...ta ja tylko mogę sobie wyjść na betonowy ...balkon i wsłuchiwać się w .........:diabloti:dzikie wrzaski okolicznych dzieci ....rozmowy sąsiadów ..........i spoglądać na kopalniany szyb:angryy:...i 500 dachów garaży:diabloti:

fenomenalnie fantastycznie :loveu: :loveu:

Posted

Ka-ka napisał(a):
co? psychoterapię???
eeeee....to ja już jestem zdrowa :lol:

Dlaczego :diabloti: Magda to taka miła osoba :diabloti: M.A.G.A :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Magda - masz kota myśliwskiego:crazyeye: wystawia zwierzynę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tak, wystawiała wielką drapieżną MUCHĘ BZYCZĄCĄ

Ka-ka napisał(a):
:diabloti: będziesz płacić za mojego psychoterapeutę??? :evil_lol:

PIKA napisał(a):
A po co ma palacić ? :evil_lol:
Sama Ci zrobi :evil_lol:

Pika już ci odpowiedziała :evil_lol:
Serdecznie zapraszam , potem świat będzie już tylko piękny :evil_lol:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
u Ciebie powinna byc tabliczka na furtce ...: kot nie jest zły....ma słabe nerwy.....:diabloti:

a zamiast słowa "kot" nie powinno być "Magda" :hmmmm:

malawaszka napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: Pelagia już na ogrodzeniu nawrt i na daszku :multi::multi::multi::multi: szybka z niej panna :evil_lol:

i tak rekordy bije Stefan. Dzisiaj już zawędrował poza siatkę. Na szczęście przybiegl jak go zawołałam. A dziś jak wróciłam z pracy i otworzyłam drzwi, to on pierwszy wyskoczył w ciemność i pomknął na drogę :cool1: To będzie powsinoga, ale jeszcze wg mnie jest za młody na takie wycieczki, więc staram sie go mieć na oku. Ma jednak jedna zaletę (której Pelgia nie ma) - przychodzi na zawołanie :p

Alicjarydzewska napisał(a):

Alicjo, bowsko, bowsko :loveu:
Jak przybędziesz w tym maju, jedną noc śpisz u mnie, cobyś mogła oko nacieszyć widokiem po przebudzeniu. Pokoik gościnny ma właśnie otwór okienny skierowany na las :p

Posted

Maga100 napisał(a):

i tak rekordy bije Stefan. Dzisiaj już zawędrował poza siatkę. Na szczęście przybiegl jak go zawołałam. A dziś jak wróciłam z pracy i otworzyłam drzwi, to on pierwszy wyskoczył w ciemność i pomknął na drogę :cool1: To będzie powsinoga, ale jeszcze wg mnie jest za młody na takie wycieczki, więc staram sie go mieć na oku. Ma jednak jedna zaletę (której Pelgia nie ma) - przychodzi na zawołanie :p

no nooo Stefek burczymucha szkolona bestia :loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):

Alicjo, bowsko, bowsko :loveu:
Jak przybędziesz w tym maju, jedną noc śpisz u mnie, cobyś mogła oko nacieszyć widokiem po przebudzeniu. Pokoik gościnny ma właśnie otwór okienny skierowany na las :p
:loveu::loveu::loveu:oj super ...już się cieszkam:multi::multi::multi: