malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahaha Nie martw się ;) U nas na wsi z tarasu było pół metra do ziemi :cool1: Nikt nie kwapił się ze zrobieniem schodka to nawiozłam ziemie i teraz schodków nie trzeba :evil_lol: :shock: Twoje kłamstwa sięgają już zenitu moja droga - oczywiście SAMA wzięłaś taczke i nawiozłaś ziemi :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Pysia']Nie martw się ;) U nas na wsi z tarasu było pół metra do ziemi :cool1: Nikt nie kwapił się ze zrobieniem schodka to nawiozłam ziemie i teraz schodków nie trzeba :evil_lol: te schodki zostaną zlikwidowane, jak się właśnie nawiezie ziemi. Się nawiezie :cool1: Ponieważ kosztuje to ile kosztuje i potrzeba tej ziemi ile potrzeba, to nie stanie to prędko :cool1: [quote name='malawaszka']:shock: Twoje kłamstwa sięgają już zenitu moja droga - oczywiście SAMA wzięłaś taczke i nawiozłaś ziemi :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no a kto inny? A ja dzisiaj spędziłam cudowny dzień w ogrodzie z kotopsami. Nazbierałam śmieci w trzy wory i się zmachałam, więc musiałam odpoczywać z książką na betonie. A potem wyruszyliśmy z Leonem na poszukiwanie sklepu we wsi Skierdy. Jest takowy, wprawdzie nie ten, który prezentowałam jakiś czas temu, ale bardzo podobny z wyglądu. Jest ode mnie oddalony jedynie o jakiś kilometr :cool1: Zaopatrzenie: typowo wiejskie, wszystkiego po trochu czyli prawie nic. Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Maga100'] A ogon jako antenka, i sprawdza czy ktoś idzie :evil_lol: Cześć madziu z trójką "Wspaniałą":lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajerwabiste schody ....bardzo nowoczesne;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :eviltong: :loveu: [quote name='Maga100'] Stefan zwiedza. Powiedzcie, ze mam piękne roślinki w ogrodzie :loveu: Długo wybierała w sklepie ogrodniczym, bo nie mogłam się zdecydować, które ładniejsze Generalnie ten tandem razem zwiedzał przepastny ogród z bujna roślinnością, bo Pelagia ani myślała się dołączać żegnam Magda....masz najpiekniejsze roslinki ogrodowe jakie do tej pory w zyciu widziałam...ta zielen.....ten kształt...i tak cudnie wszystko zaplanowane i rozmieszczone....ja jestem pełna podziwu...i zapewne duzo czasu spedziłas na tak trafnym dobraniu całości...szacunczek:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 malawaszka napisał(a)::shock: Twoje kłamstwa sięgają już zenitu moja droga - oczywiście SAMA wzięłaś taczke i nawiozłaś ziemi :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie ze sama :diabloti: Sama znalazłam pewnego pana z wywrotką ( a było to x lat temu :eviltong:) i namówiłam go aby w godzinach pracy ( wywrotka była państwowa) zebrał ekipe kolezków od kieliszka i przywieźli mi ziemi z lasu :evil_lol: Więc nie kłamę bo to JA :eviltong: A jakbyś chciała wiedzieć to osobiście przywoziłam ziemie na taczce z lasu do ogrodu :p Możesz zapytać Ju :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):Cześć madziu z trójką "Wspaniałą":lol: o Jojek do nas przyszedł, witaj, witaj :p :p Agunia-Pańciunia) napisał(a)::eviltong: :loveu: właśnie, moja droga, dobrze, ze cię widzę. Odpisywałam na Twojego smsa, ale dwa razy mi wróciło, ze wiadomość NIE dostarczono :cool1: Nie wiem why. :cool1: :cool1: Dzisiaj zdjecia denne, bo było szaro i ponuro :shake: Stefan pije moją kawę. To na pierwszym planie to wszędobylski ogon Leona Miłość to patrzenie w tym samym kierunku :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Moje esemeski do was nie dochodzą czy co? :diabloti: żeby nie było wątpliwości czyjeto Pies Co Się Nie Brudzi :cool1: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Maga100 napisał(a):o Jojek do nas przyszedł, witaj, witaj :p :p No jesteśmy, jak zwykle przecie :razz: :evil_lol: To że się ostatnimi czasy mało odzywamy to nic nie znaczy przecie :lol: Maga100 napisał(a): Dwa posążki :loveu: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Maga100 napisał(a):Moje esemeski do was nie dochodzą czy co? :diabloti: A wogóle wysyłasz? :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Urwa, urwa, urwa !!!! I nie pytaj, CO MI JEST ! :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):I nie pytaj, CO MI JEST ! :diabloti: Ja o to właśnie chciałam zapytać, ale już siedze cicho :lol: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Urwa, urwa, urwa !!!! Babciu ,a co ci jest :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :roll: :diabloti: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Urwa, urwa, urwa !!!! HankaRupczewska napisał(a):I nie pytaj, CO MI JEST ! :diabloti: przecież nic nie mówię, nic nie pytam :diabloti: Pelagia wyraża swoje zdanie dalej już nie, bo strach Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):I nie pytaj, CO MI JEST ! :diabloti: Haniu jestem coraz mocniej zdumiona :evil_lol: Magda - oglądam fotki calutki czas :p Są świetne :loveu:Co mam ciągle Ci to powtarzać że Leon jest super, że Stefan kawał chłopa i że Peagia ma najcudniejsze oczypod słońcem - tak? No to powtarzam :p Jestem oczarowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zadowolona? :razz::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 chciałam zaznaczyć tylko, że Leon przednie łapy ma wyprostowane i na koniec Starżnik Teksasu Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Maga100 napisał(a): Czy on jest tak pocharatany na pysiolu przez koty? :crazyeye: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Pysia napisał(a): Magda - oglądam fotki calutki czas :p Są świetne :loveu:Co mam ciągle Ci to powtarzać że Leon jest super, że Stefan kawał chłopa i że Peagia ma najcudniejsze oczypod słońcem - tak? No to powtarzam :p Jestem oczarowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zadowolona? :razz::evil_lol: tak tak, mów mi jeszcze, mów, mów, mów :loveu: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):Czy on jest tak pocharatany na pysiolu przez koty? :crazyeye: hahahah, nie. To jest błotnista smuga :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Maga100 napisał(a):tak tak, mów mi jeszcze, mów, mów, mów :loveu: :evil_lol: No to Ci mówię że masz cudny domek i wcale mi nie przeszkadzałby brak ślicznego ogrodu :p Cała PRZYJEMNOść W TWORZENIU :loveu: Ja akurat tutaj nie mam polotu..... Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Maga100 napisał(a):Moje esemeski do was nie dochodzą czy co? :diabloti: Do mnie nie doszly :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Maga100 napisał(a):tak tak, mów mi jeszcze, mów, mów, mów :loveu: :evil_lol: tak,tak..bo Magda wcale a wcale nie jest łasa na pochlebstwa:diabloti: :shake: ....nic a nic...to jest bardzo skromna kobieta....:diabloti: Quote
Vectra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):tak,tak..bo Magda wcale a wcale nie jest łasa na pochlebstwa:diabloti: :shake: ....nic a nic...to jest bardzo skromna kobieta....:diabloti: bardzo skromna :cool1: :diabloti: Quote
Recommended Posts