Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahaha
Nie martw się ;) U nas na wsi z tarasu było pół metra do ziemi :cool1: Nikt nie kwapił się ze zrobieniem schodka to nawiozłam ziemie i teraz schodków nie trzeba :evil_lol:

:shock: Twoje kłamstwa sięgają już zenitu moja droga - oczywiście SAMA wzięłaś taczke i nawiozłaś ziemi :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Nie martw się ;) U nas na wsi z tarasu było pół metra do ziemi :cool1: Nikt nie kwapił się ze zrobieniem schodka to nawiozłam ziemie i teraz schodków nie trzeba :evil_lol:

te schodki zostaną zlikwidowane, jak się właśnie nawiezie ziemi. Się nawiezie :cool1: Ponieważ kosztuje to ile kosztuje i potrzeba tej ziemi ile potrzeba, to nie stanie to prędko :cool1:

[quote name='malawaszka']:shock: Twoje kłamstwa sięgają już zenitu moja droga - oczywiście SAMA wzięłaś taczke i nawiozłaś ziemi :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no a kto inny?

A ja dzisiaj spędziłam cudowny dzień w ogrodzie z kotopsami. Nazbierałam śmieci w trzy wory i się zmachałam, więc musiałam odpoczywać z książką na betonie. A potem wyruszyliśmy z Leonem na poszukiwanie sklepu we wsi Skierdy. Jest takowy, wprawdzie nie ten, który prezentowałam jakiś czas temu, ale bardzo podobny z wyglądu. Jest ode mnie oddalony jedynie o jakiś kilometr :cool1: Zaopatrzenie: typowo wiejskie, wszystkiego po trochu czyli prawie nic.

Posted

:eviltong: :loveu: [quote name='Maga100']

Stefan zwiedza. Powiedzcie, ze mam piękne roślinki w ogrodzie :loveu: Długo wybierała w sklepie ogrodniczym, bo nie mogłam się zdecydować, które ładniejsze

Generalnie ten tandem razem zwiedzał przepastny ogród z bujna roślinnością, bo Pelagia ani myślała się dołączać

żegnam

Magda....masz najpiekniejsze roslinki ogrodowe jakie do tej pory w zyciu widziałam...ta zielen.....ten kształt...i tak cudnie wszystko zaplanowane i rozmieszczone....ja jestem pełna podziwu...i zapewne duzo czasu spedziłas na tak trafnym dobraniu całości...szacunczek:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:shock: Twoje kłamstwa sięgają już zenitu moja droga - oczywiście SAMA wzięłaś taczke i nawiozłaś ziemi :turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pewnie ze sama :diabloti: Sama znalazłam pewnego pana z wywrotką ( a było to x lat temu :eviltong:) i namówiłam go aby w godzinach pracy ( wywrotka była państwowa) zebrał ekipe kolezków od kieliszka i przywieźli mi ziemi z lasu :evil_lol:
Więc nie kłamę bo to JA :eviltong: A jakbyś chciała wiedzieć to osobiście przywoziłam ziemie na taczce z lasu do ogrodu :p Możesz zapytać Ju :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

jo-jo napisał(a):
Cześć madziu z trójką "Wspaniałą":lol:

o Jojek do nas przyszedł, witaj, witaj :p :p

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
:eviltong: :loveu:

właśnie, moja droga, dobrze, ze cię widzę. Odpisywałam na Twojego smsa, ale dwa razy mi wróciło, ze wiadomość NIE dostarczono :cool1: Nie wiem why. :cool1: :cool1:

Dzisiaj zdjecia denne, bo było szaro i ponuro :shake:

Stefan pije moją kawę. To na pierwszym planie to wszędobylski ogon Leona

Miłość to patrzenie w tym samym kierunku :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
o Jojek do nas przyszedł, witaj, witaj :p :p

No jesteśmy, jak zwykle przecie :razz: :evil_lol:
To że się ostatnimi czasy mało odzywamy to nic nie znaczy przecie :lol:

Maga100 napisał(a):

Dwa posążki :loveu:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Urwa, urwa, urwa !!!!

I nie pytaj, CO MI JEST ! :diabloti:

przecież nic nie mówię, nic nie pytam :diabloti:

Pelagia wyraża swoje zdanie

dalej już nie, bo strach

Posted

I nie pytaj, CO MI JEST ! :diabloti:

Haniu jestem coraz mocniej zdumiona :evil_lol:

Magda - oglądam fotki calutki czas :p Są świetne :loveu:Co mam ciągle Ci to powtarzać że Leon jest super, że Stefan kawał chłopa i że Peagia ma najcudniejsze oczypod słońcem - tak? No to powtarzam :p Jestem oczarowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zadowolona? :razz::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Magda - oglądam fotki calutki czas :p Są świetne :loveu:Co mam ciągle Ci to powtarzać że Leon jest super, że Stefan kawał chłopa i że Peagia ma najcudniejsze oczypod słońcem - tak? No to powtarzam :p Jestem oczarowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zadowolona? :razz::evil_lol:

tak tak, mów mi jeszcze, mów, mów, mów :loveu: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
tak tak, mów mi jeszcze, mów, mów, mów :loveu: :evil_lol:

No to Ci mówię że masz cudny domek i wcale mi nie przeszkadzałby brak ślicznego ogrodu :p Cała PRZYJEMNOść W TWORZENIU :loveu: Ja akurat tutaj nie mam polotu.....

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
tak,tak..bo Magda wcale a wcale nie jest łasa na pochlebstwa:diabloti: :shake: ....nic a nic...to jest bardzo skromna kobieta....:diabloti:

bardzo skromna :cool1:

:diabloti: