Hanna R. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Madziu wszyscy trymują swoje psy. A Ty ??? Leonowi też się należy coś od życia :cool1: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100'] moja najmilejsza Waszunieńciunia :loveu: :shock: zaniemówiłam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ależ dziś było cudownie :p w ogóle, ale to w ogóle nie chciało mi się wychodzić z domu i siedziałam sobie i siedziałam na mojej betonowej wylewce na tarasie i wymyślałam powody, dla których absolutnie jestem dzisiaj zbędna w pracy. Niestety, nic nie wymyśliłam :cool1: za to na piatek mam już plan i jak nic mi nie wyskoczy i pogoda bedzie taka jak dziś, to się nigdzie nie ruszam :p Zagadka: gdzie jest Stefan? tu mnie nie dostaniesz, podły psie Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100'] Zagadka: gdzie jest Stefan? o matko :shock: nic a nic nie mogę wypatrzeć Stefana na tym zdjęciu :crazyeye: a Pelagia?? dalej nie reflektuje na spacery?? Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='malawaszka'] a Pelagia?? dalej nie reflektuje na spacery?? Pelagia pod dłuuuuugim zastanowieniu zeszła na chwilę z tarasu. A ponieważ Leon bardzo się tym uradował i z tej radości przebiegł po niej z gracją ciężarnej słonicy, to on się obraziła i wróciła do domu. Potem już tylko patrzyła z obrzydzeniem na świat zewnętrzny A to na dowód tego, że mój pies NIE KOPIE w ogródku (tak jak psy Hani NIE ŚPIĄ w łóżku) Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 buuuahahahah ot psikusa Ci zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Pelagia :evil_lol: odważnaaaaaa - w domu :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Maga100 napisał(a):Pelagia pod dłuuuuugim zastanowieniu zeszła na chwilę z tarasu. A ponieważ Leon bardzo się tym uradował i z tej radości przebiegł po niej z gracją ciężarnej słonicy, to on się obraziła i wróciła do domu. Potem już tylko patrzyła z obrzydzeniem na świat zewnętrzny buhahahaha jakie to nadęte :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100']Pelagia pod dłuuuuugim zastanowieniu zeszła na chwilę z tarasu. A ponieważ Leon bardzo się tym uradował i z tej radości przebiegł po niej z gracją ciężarnej słonicy, to on się obraziła i wróciła do domu. Potem już tylko patrzyła z obrzydzeniem na świat zewnętrzny A to na dowód tego, że mój pies NIE KOPIE w ogródku (tak jak psy Hani NIE ŚPIĄ w łóżku) Och Magda jakże się cieszę że Twój pies NIE kopie w ogródku jak i moje :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Witaj zmierźlońcu ;) Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Pysia']Och Magda jakże się cieszę że Twój pies NIE kopie w ogródku jak i moje :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: tak, to wszystko kwestia odpowiedniego wychowania zwierzęcia :p Pelagia przed staranowaniem no i gdzie ten Stefan?? Quote
Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a skąd u Ciebie słoma ?? do butów sobie dokupiłaś ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Vectra napisał(a):a skąd u Ciebie słoma ?? do butów sobie dokupiłaś ? :evil_lol: Ewka buuuahahahahhah :roflt: :roflt: :roflt: przez Ciebie mam przechlapane w domu hahaha obudziłam wszystkich śpiących jak parsknęłam hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Vectra']a skąd u Ciebie słoma ?? do butów sobie dokupiłaś ? :evil_lol: się nie znasz :angryy: To jest uschnięta roślinka ogrodowa :cool1: Studium szczęśliwego Psa Co Nie Kopie Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100']tak, to wszystko kwestia odpowiedniego wychowania zwierzęcia :p Pelagia przed staranowaniem no i gdzie ten Stefan?? Tak tak ;) My jako jedyne mamy dobrze wychowane psy ;) Pela odbiornik ma już ustawiony w ogonie? :evil_lol: [quote name='Vectra']a skąd u Ciebie słoma ?? do butów sobie dokupiłaś ? :evil_lol: Ona jako skarpetek urzywa :diabloti: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Magda a tak ciut serio ;) Jak Ci się podoba słoneczko i własne podwóreczko? ;) Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100']1. zmaza poranna 2. one dwa idą w siną dal ad 1 buuhahahahahhahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ad 2 hahahaha a co to się z tym kocim ogonem potapirowało tak???? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Pysia']Magda a tak ciut serio ;) Jak Ci się podoba słoneczko i własne podwóreczko? ;) tak na serio, to jestem przeszczęśliwa :loveu: :loveu: i gdzieś, ze nie mam ogródka, trawki i roslinek i kostki, tylko piach i chwasty. I gdzieś, że na tarasie nie mam zestawu foteli i siedzę na betonie, ale jest CUDNIE wypić poranną kawę właśnie TAM i patrzeć na szczęśliwe kotopsy [quote name='malawaszka']ad 2 hahahaha a co to się z tym kocim ogonem potapirowało tak???? :evil_lol: a bo przed chwilą przebiegła po nim słonica w ciąży :cool1: Niestety, Leon oczekuje, że w ogrodzie koty będa się z nim bawić, jak psy :cool1: I razem będą sobie galopować :cool1: Koty są innego zdania :evil_lol: Pranie zawisło oczywiście dla Stefana, co by się kotek nie nudził :cool1: Quote
aga1215 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='"Maga100"'] Magda - masz niebezpieczne miejsca w ogródku :mad: [quote name='"Maga100"'] Leon będzie wytyczał grządki??? Bo ten sznurek z lewej to po to? Prawda???:evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='aga1215']Leon będzie wytyczał grządki??? Bo ten sznurek z lewej to po to? Prawda???:evil_lol: tak, tak, oczywiście, moja ogrodniczko, to właśnie TO :p Starżnik Teksasu Quote
Maga100 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 reakcja Leona na komendę: do mnie, zostajesz w domu, ja idę do pracy :cool1: a ja zmieniłam dywan :cool1: jest rewelacyjny. Nie widać na nim ani jednego kłaka Leona Quote
aga1215 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100']tak, tak, oczywiście, moja ogrodniczko, to właśnie TO :p Starżnik Teksasu pamiętaj posiać trawę dla kotów:multi: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Maga100']tak na serio, to jestem przeszczęśliwa :loveu: :loveu: i gdzieś, ze nie mam ogródka, trawki i roslinek i kostki, tylko piach i chwasty. I gdzieś, że na tarasie nie mam zestawu foteli i siedzę na betonie, ale jest CUDNIE wypić poranną kawę właśnie TAM i patrzeć na szczęśliwe kotopsy I właśnie o to mi chodziło :) Ogród to tylko miły dodatek ale najważniejsze jest to że wychodzisz w każdej chwili i nadal jesteś u siebie :multi::multi::multi: Wtedy oddycha się zupełnie inaczej....... Quote
Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):I właśnie o to mi chodziło :) Ogród to tylko miły dodatek ale najważniejsze jest to że wychodzisz w każdej chwili i nadal jesteś u siebie :multi::multi::multi: Wtedy oddycha się zupełnie inaczej....... :thumbs::thumbs:właśnie to je to - zawsze człowiek u siebie :diabloti: dywan cacunio :p Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100']reakcja Leona na komendę: do mnie, zostajesz w domu, ja idę do pracy :cool1: a ja zmieniłam dywan :cool1: jest rewelacyjny. Nie widać na nim ani jednego kłaka Leona Super dywanik :multi: Ja musiałabym kupić jakieś dziwne bo musiałyby być czarne przy czym z kota mam najwięcej kudłów a ten jest błękitno biały :mad: Quote
Recommended Posts