Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

ależ dziś było cudownie :p
w ogóle, ale to w ogóle nie chciało mi się wychodzić z domu i siedziałam sobie i siedziałam na mojej betonowej wylewce na tarasie i wymyślałam powody, dla których absolutnie jestem dzisiaj zbędna w pracy. Niestety, nic nie wymyśliłam :cool1:
za to na piatek mam już plan i jak nic mi nie wyskoczy i pogoda bedzie taka jak dziś, to się nigdzie nie ruszam :p

Zagadka: gdzie jest Stefan?

tu mnie nie dostaniesz, podły psie

Posted

[quote name='malawaszka']
a Pelagia?? dalej nie reflektuje na spacery??

Pelagia pod dłuuuuugim zastanowieniu zeszła na chwilę z tarasu. A ponieważ Leon bardzo się tym uradował i z tej radości przebiegł po niej z gracją ciężarnej słonicy, to on się obraziła i wróciła do domu. Potem już tylko patrzyła z obrzydzeniem na świat zewnętrzny

A to na dowód tego, że mój pies NIE KOPIE w ogródku (tak jak psy Hani NIE ŚPIĄ w łóżku)

Posted

Maga100 napisał(a):
Pelagia pod dłuuuuugim zastanowieniu zeszła na chwilę z tarasu. A ponieważ Leon bardzo się tym uradował i z tej radości przebiegł po niej z gracją ciężarnej słonicy, to on się obraziła i wróciła do domu. Potem już tylko patrzyła z obrzydzeniem na świat zewnętrzny

buhahahaha jakie to nadęte :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Pelagia pod dłuuuuugim zastanowieniu zeszła na chwilę z tarasu. A ponieważ Leon bardzo się tym uradował i z tej radości przebiegł po niej z gracją ciężarnej słonicy, to on się obraziła i wróciła do domu. Potem już tylko patrzyła z obrzydzeniem na świat zewnętrzny

A to na dowód tego, że mój pies NIE KOPIE w ogródku (tak jak psy Hani NIE ŚPIĄ w łóżku)

Och Magda jakże się cieszę że Twój pies NIE kopie w ogródku jak i moje :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol:
Witaj zmierźlońcu ;)

Posted

[quote name='Pysia']Och Magda jakże się cieszę że Twój pies NIE kopie w ogródku jak i moje :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol:

tak, to wszystko kwestia odpowiedniego wychowania zwierzęcia :p

Pelagia przed staranowaniem

no i gdzie ten Stefan??

Posted

Vectra napisał(a):
a skąd u Ciebie słoma ?? do butów sobie dokupiłaś ? :evil_lol:

Ewka buuuahahahahhah :roflt: :roflt: :roflt: przez Ciebie mam przechlapane w domu hahaha obudziłam wszystkich śpiących jak parsknęłam hahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a skąd u Ciebie słoma ?? do butów sobie dokupiłaś ? :evil_lol:

się nie znasz :angryy: To jest uschnięta roślinka ogrodowa :cool1:

Studium szczęśliwego Psa Co Nie Kopie

Posted

[quote name='Maga100']tak, to wszystko kwestia odpowiedniego wychowania zwierzęcia :p

Pelagia przed staranowaniem

no i gdzie ten Stefan??

Tak tak ;) My jako jedyne mamy dobrze wychowane psy ;)
Pela odbiornik ma już ustawiony w ogonie? :evil_lol:

[quote name='Vectra']a skąd u Ciebie słoma ?? do butów sobie dokupiłaś ? :evil_lol:
Ona jako skarpetek urzywa :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']1. zmaza poranna

2. one dwa idą w siną dal

ad 1 buuhahahahahhahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ad 2 hahahaha a co to się z tym kocim ogonem potapirowało tak???? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Magda a tak ciut serio ;) Jak Ci się podoba słoneczko i własne podwóreczko? ;)

tak na serio, to jestem przeszczęśliwa :loveu: :loveu:
i gdzieś, ze nie mam ogródka, trawki i roslinek i kostki, tylko piach i chwasty. I gdzieś, że na tarasie nie mam zestawu foteli i siedzę na betonie, ale jest CUDNIE wypić poranną kawę właśnie TAM i patrzeć na szczęśliwe kotopsy

[quote name='malawaszka']ad 2 hahahaha a co to się z tym kocim ogonem potapirowało tak???? :evil_lol:

a bo przed chwilą przebiegła po nim słonica w ciąży :cool1:
Niestety, Leon oczekuje, że w ogrodzie koty będa się z nim bawić, jak psy :cool1: I razem będą sobie galopować :cool1: Koty są innego zdania :evil_lol:

Pranie zawisło oczywiście dla Stefana, co by się kotek nie nudził :cool1:

Posted

[quote name='"Maga100"']

Magda - masz niebezpieczne miejsca w ogródku :mad:

[quote name='"Maga100"']

Leon będzie wytyczał grządki??? Bo ten sznurek z lewej to po to? Prawda???:evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Leon będzie wytyczał grządki??? Bo ten sznurek z lewej to po to? Prawda???:evil_lol:

tak, tak, oczywiście, moja ogrodniczko, to właśnie TO :p

Starżnik Teksasu

Posted

reakcja Leona na komendę: do mnie, zostajesz w domu, ja idę do pracy :cool1:

a ja zmieniłam dywan :cool1:
jest rewelacyjny. Nie widać na nim ani jednego kłaka Leona

Posted

[quote name='Maga100']tak na serio, to jestem przeszczęśliwa :loveu: :loveu:
i gdzieś, ze nie mam ogródka, trawki i roslinek i kostki, tylko piach i chwasty. I gdzieś, że na tarasie nie mam zestawu foteli i siedzę na betonie, ale jest CUDNIE wypić poranną kawę właśnie TAM i patrzeć na szczęśliwe kotopsy

I właśnie o to mi chodziło :) Ogród to tylko miły dodatek ale najważniejsze jest to że wychodzisz w każdej chwili i nadal jesteś u siebie :multi::multi::multi: Wtedy oddycha się zupełnie inaczej.......

Posted

Pysia napisał(a):
I właśnie o to mi chodziło :) Ogród to tylko miły dodatek ale najważniejsze jest to że wychodzisz w każdej chwili i nadal jesteś u siebie :multi::multi::multi: Wtedy oddycha się zupełnie inaczej.......

:thumbs::thumbs:właśnie to je to - zawsze człowiek u siebie :diabloti:

dywan cacunio :p

Posted

[quote name='Maga100']reakcja Leona na komendę: do mnie, zostajesz w domu, ja idę do pracy :cool1:

a ja zmieniłam dywan :cool1:
jest rewelacyjny. Nie widać na nim ani jednego kłaka Leona

Super dywanik :multi: Ja musiałabym kupić jakieś dziwne bo musiałyby być czarne przy czym z kota mam najwięcej kudłów a ten jest błękitno biały :mad: