Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu kofffannaaa czy juz odespałas przyswajanie noca wiedzy???? martwie sie o Ciebie.....:diabloti: to się nie martw :diabloti: była pod dobrą opieką :diabloti: Quote
Maga100 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']witaj uwodzicielko cudzych TZtów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja prosiłam BEZ ZWROTÓW !!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale on chciał do ciebie z powrotem, bo wie, że nikt, absolutnie nikt nie będzie taki dobry dla niego jak TY :loveu: Nikt inny nie stworzy mu takiej ciepłej domowej atmosfery, z pachnącym chlebem domem oraz garnkami wesoło pyrkoczącymi na gazie, gdy on wraca zmordowany z pracy, nikt go tak czule nie powita i nie zakrzątnie się koło niego, jak TY, właśnie tylko TY :loveu: [quote name='PIKA']ja patrzę i patrzę i zadnej wódki nie widze :shake: dziwne, ja tam wszędzie widziałam tylko wódkę :hmmmm: :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']oooo to moje rodzinne rejony...to nie było czegos bardziej ekologicznego?????:diabloti: ale chodziło o przyswajanie wiedzy, a nie o ekologię :diabloti: Poza tym było ładnie, gdyby nie ten drobny szczegół jak kominy i betonowy zalew to koleżanka, z którą razem przyswajałyśmy wiedzę Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 O ! dawaj Lachona z przoda ! Lans ma BYĆ !!!!:p Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :pMaga dlaczego nie wysyłasz SMSów że mam wpaśc ....wogóle nie dbasz o lanserkę:shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pMaga dlaczego nie wysyłasz SMSów że mam wpaśc ....wogóle nie dbasz o lanserkę:shake: Alu, bo Madzia dopiero co powróciła na łono....natury po wyczerpujacym przyswajaniu wiedzy.......daj jej sie odnalesc......:p Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Maga100'] dziwne, ja tam wszędzie widziałam tylko wódkę :hmmmm: :loveu: no faktycznie w takim sąsiedztwie to, to niebieskie co tam plynie moze jakieś procenty miec [quote name='Alicjarydzewska']:pMaga dlaczego nie wysyłasz SMSów że mam wpaśc ....wogóle nie dbasz o lanserkę:shake: a co ma lansować, jak nie ma zdjęc do gory nogami? :shake: Quote
aga1215 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 PIKA napisał(a):no faktycznie w takim sąsiedztwie to, to niebieskie co tam plynie moze jakieś procenty miec a co ma lansować, jak nie ma zdjęc do gory nogami? :shake: oooooooo - tu się Pika schowała :mad: kiedy jedziesz???????????? Quote
Hanna R. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 HankaRupczewska napisał(a):O ! dawaj Lachona z przoda ! Lans ma BYĆ !!!!:p Droga Magdaleno , myślę że to jest dobre miejsce i dobry czas aby przeprosić za ten chwast językowy co to powyżej go zacytowałam. Zaśmieciłam Twojego foto-bloga. WSTYDZĘ SIĘ :oops: Zjadają mnie wyrzuty sumienia :-( I co najboleśniejsze - nie mogę w ramach ekspijacji zwrócić się o pomoc w ukaraniu siebie do Moderatora. Bo - ON MNIE NAKRĘCIŁ ! :evil_lol: I robi to nadal ! :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 PIKA napisał(a): a co ma lansować, jak nie ma zdjęc do gory nogami? :shake: no to nie mogła pomyśleć wcześniej, zanim się nauką zajęła, żeby porobić takie lanserskie foty?? :shake: Quote
Maga100 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 cholera, chyba rzeczywiście za mało się lansuję, bo mało kto o mnie pamięta :placz: :placz: :placz: Dlaczego tylko Ta Która Się Lansowała zniknęła (oby?) bezpowrotnie?? :diabloti: Zaraz powysyłam do was sesemeski, że wstawiłam SWOJE zdjęcia, zdjęcia swego lica :p :p :p Quote
Maga100 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 i oczywiście serdecznie zapraszam do spędzania urlopu w ośrodku w Bełchatowie :bigok: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Maga100']cholera, chyba rzeczywiście za mało się lansuję, bo mało kto o mnie pamięta :placz: :placz: :placz: Dlaczego tylko Ta Która Się Lansowała zniknęła (oby?) bezpowrotnie?? :diabloti: Zaraz powysyłam do was sesemeski, że wstawiłam SWOJE zdjęcia, zdjęcia swego lica :p :p :p no w koncu moge na Ciebie popatrzec...bos mi kiedys naobiecywała ze masz zajrzec na stare smieci i doooopppaaaa...do tej pory Cie nie widziałam.... no chyba ze nie posłałas mi smska:mad: wygladasz tak ładnie jak Cie zapamietałam...miła jestem????hihihi i nic nie chce.....:cool3: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Maga100']cholera, chyba rzeczywiście za mało się lansuję, bo mało kto o mnie pamięta :placz: :placz: :placz: No to pora zacząć :evil_lol: [quote name='Maga100']Dlaczego tylko Ta Która Się Lansowała zniknęła (oby?) bezpowrotnie?? :diabloti: czasowo... chyba :cool3: [quote name='Maga100']Zaraz powysyłam do was sesemeski, że wstawiłam SWOJE zdjęcia, zdjęcia swego lica :p :p :p Ach,jakie śliczne zdjątka, ślicznej dziewczynki :loveu: Śliczniusia :loveu: [quote name='Maga100']i oczywiście serdecznie zapraszam do spędzania urlopu w ośrodku w Bełchatowie :bigok: Boszzzzz jak pięknie :loveu: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :multi::multi::multi: był jakiś tajemniczy telefon ...domyśliłam się ze to od Ciebie;) Czy ten obiekt monitorowany to o Tobie:oops: Quote
Vectra Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 PIKA napisał(a):Magda czesalas Ty się tego dnia ? :evil_lol: a to Ty nie na czasie jesteś :shake: Maga ma najnowocześniejszą fryze we wsi jakby pierun w mietłe strzelił :diabloti: Quote
Maga100 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='mmbbaj']Boszzzzz jak pięknie :loveu: podać ci namiary? :loveu: [quote name='malawaszka']:bigok:M.A.G.A. :bigok: moja najmilejsza Waszunieńciunia :loveu: [quote name='PIKA']Magda czesalas Ty się tego dnia ? :evil_lol: a na grzdyl? :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:multi: Czy ten obiekt monitorowany to o Tobie:oops: Nie. To JA go monitorowałam. [quote name='Vectra']a to Ty nie na czasie jesteś :shake: Maga ma najnowocześniejszą fryze we wsi jakby pierun w mietłe strzelił :diabloti: staram sie nie odstawać od reszty społeczności, aby byc NORMALNA :diabloti: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 PIKA napisał(a):Magda czesalas Ty się tego dnia ? :evil_lol: To samo pytanie chciałam zadać :lol: :evil_lol: Cześć Madziu :loveu: Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Maga100'] a na grzdyl? :cool1: aa wszystko jasne :evil_lol: za duzo nocnej wiedzy bylo :evil_lol: Ale zapamietaj, grzebieniem to się po glowie jeździ a nie po szyji :evil_lol: Quote
anetta Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Och! Co za klimat, swieze powietrze, nic tylko pakowac sie, psa pakowac i jaaazdaaa Obrazek bardzo zachecajacy :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='anetta']Och! Co za klimat, swieze powietrze, nic tylko pakowac sie, psa pakowac i jaaazdaaa Obrazek bardzo zachecajacy :evil_lol: oczywiście że obrazek zachęcający :cool1: wy miastuchy to macie taki smród na codzień :evil_lol: a my wsioki musimy szukać oodpowiednich klimatów na wakacje :diabloti: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='anetta']Och! Co za klimat, swieze powietrze, nic tylko pakowac sie, psa pakowac i jaaazdaaa Obrazek bardzo zachecajacy :evil_lol: Wspaniale:loveu: wyglądają jak wielkie łażnie parowe:evil_lol: jakie to zbawcze dla skóry:loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts