Agunia-Pańciunia) Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Maga100 napisał(a):nie pytajcie, gdzie jest głowa Stefana :evil_lol: Madziu...a jak Twoje paznokietki po pokryciu lakierem???:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hahaha podstawa dobrego związku to szczery dialog :lol: Quote
Jupi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dogo dziś mnie też dobija:roll: ale twoje fotki sa rewelacyjne, codziennie tu zaglądam z nadzieją na kotopsie:p a dziś są!!!:bigcool: ale nic nie napiszę, jestem zachwycona, brak mi słów, foty cudowne, Leon wspaniały:p zwłaszcza że zaznaczam, że wszyscy uczestnicy przeżyli i obyło się bezkrwawo :evil_lol::shock: pełen podziw:cool2: Quote
Maga100 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Madziu...a jak Twoje paznokietki po pokryciu lakierem???:diabloti: aa, pudło :diabloti: To odżywka, więc paznokietki bez zmian :evil_lol: Cd kotopsów, bezkrwawych zabaw oraz dialogów nie pytajcie gdzie jest głowa Pelagii :evil_lol: Quote
bonita Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Maga100 napisał(a):dwóch na jednego Drapieżcy atakują:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Leon się nawet nie broni, koffany:loveu: Quote
dbsst Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 normalnie zazdroszcze.......................... miejsc spacerowych i Leonowych kotów :cool1: Quote
Maga100 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 bonita napisał(a):Drapieżcy atakują:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Leon się nawet nie broni, koffany:loveu: no jak, łagodny labcio, wyjek Leon? :evil_lol: dbsst napisał(a):normalnie zazdroszcze.......................... miejsc spacerowych i Leonowych kotów :cool1: ależ my dear, wszystko w zasięgu dłoni :cool3: Leon dusi Pelagię ale Stefan dzielnie go odciąga od siostry przytulanie Stefana zjadanie Stefana Quote
aga1215 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Maga100 napisał(a):no jak, łagodny labcio, wyjek Leon? :evil_lol: ależ my dear, wszystko w zasięgu dłoni :cool3: Leon dusi Pelagię ale Stefan dzielnie go odciąga od siostry przytulanie Stefana zjadanie Stefana ach jak tu ślicznie:multi: i rodzinnie:multi: :loveu: wzruszyłam sie:loveu: chyba będę tu częściej zagladać:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: INDIANIN Stefan :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: INDIANIN Stefan :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TY sie tu smiejesz a chłopak jest wkurzony....MOCNO:mad: Quote
malawaszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 aga1215 napisał(a): chyba będę tu częściej zagladać:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hmmmm: ja chyba też :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):TY sie tu smiejesz a chłopak jest wkurzony....MOCNO:mad: wiesz ja mam w domu takiego "Stefana" Ivana w wersji dorosłej i znam ten stan emocjonalny :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Vectra napisał(a):wiesz ja mam w domu takiego "Stefana" Ivana w wersji dorosłej i znam ten stan emocjonalny :evil_lol: :evil_lol: aaaa i te silne wzruszenia nie sa Ci obce powiadasz..... a własnie jak to Twoje szczescie po zarzywaniu tableteczek???? Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):aaaa i te silne wzruszenia nie sa Ci obce powiadasz..... a własnie jak to Twoje szczescie po zarzywaniu tableteczek???? żyje :cool1: jest jak nowy :cool1: atom nie ruszy :shake: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czesc dogociółko ostatnio oglądaliśmy domy. ja jestem wytrwała :cool1: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):czesc dogociółko ostatnio oglądaliśmy domy. ja jestem wytrwała :cool1: i tak trzymaj :thumbs::grins: Quote
Maga100 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a):czesc dogociółko ostatnio oglądaliśmy domy. ja jestem wytrwała :cool1: :klacz: :klacz: :klacz: mówiłam, mówiłam NIE ODPUSZCZAJ :grins: Każdy kiedyś wymięka :evil_lol: Ja się żegnam do soboty. Wyjeżdżam na warsztaty szkoleniowe z mojej firmy. Będę się edukować :drinking: na koniec ostatnie kotopsy Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Och widziałam fotki Leona i kotków :loveu: Muszę konieczni uruchamiać częściej kompa :evil_lol: Debe!! Kup w Sarnowie !! Chawira jest za 300 tys. do sprzedania- stan surowy zamknięty. Fajna nowoczesna ;) Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pysia napisał(a):Och widziałam fotki Leona i kotków :loveu: Muszę konieczni uruchamiać częściej kompa :evil_lol: Debe!! Kup w Sarnowie !! Chawira jest za 300 tys. do sprzedania- stan surowy zamknięty. Fajna nowoczesna ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: u mnie na wsi to za tyle 1000m działki nie kupisz :shake: oczywiście mowa o nieuzbrojonej :shake: Papa moja miła ,baw się dobrze i bądz grzeczna :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 chyba mamy dość :cool1: ja się żegnam :hand: Quote
Maga100 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Pysia napisał(a):Debe!! Kup w Sarnowie !! Chawira jest za 300 tys. do sprzedania- stan surowy zamknięty. Fajna nowoczesna ;) u mnie za tyle można jeszcze dostać działkę budowlaną, nieuzbrojoną... albo dom od dewelopera, o wyglądzie stodółki na działce o wielkości chustki do nosa..... Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dbsst napisał(a): ostatnio oglądaliśmy domy. j Ooo bedziesz miala pięc dogów :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 znalazłam super dom z niezłą działką w Wiązownej (czy jakoś tak) za 326 tyś :cool3: dom 230m2 działka 1260m2 TZ się oczy zaświeciły ale potem doszedł do wniosku że daleko :/ zadwonie jutro zapytać sie co tak tanio a działka w położona w otulinie Mazowieckoiego Parku Krajobrazowego :loveu: stan surowy :loveu: ale to jeszcze nie będzie mój dom ;( Quote
Recommended Posts