Maga100 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: chyba lepsi CI mlodzi niz pani Halinka lub inna od nas z klatki...... a pani Halinka, myslisz, że nie wypiłaby z tobą flaszki? :evil_lol: [quote name='Gosiek']zazdroszczę sąsiadów... też bym chciala mieć fajnych... mam takich na "dzień dobry" i każdy w swoja strone... i mam upierdliwych ze swoimi nawiedzinami i telefonami :placz: póki co mamy tylko jednych fajnych, reszta na "dzien dobry" i dzięki Bogu, nic więcej... :diabloti: [quote name='PIKA']Madziu jakie piekne foty :loveu: A jaki masz aparacik? :loveu: Zapraszam do naszej galerii :loveu: ojej, jak się cieszkam :loveu: [quote name='Vectra']Madzia nie idz do niej :shake: :shake: Przyjdz do mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ależ jestem rozrywana :loveu: To macie jeszcze psy Quote
Hanna R. Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Elo! ;) co tam słychać? u mnie dośc tak :P heheh Giciaste te piesiory sĄ . Wpadne tu od czasu do czasu ! Quote
Maga100 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 BosH, jaka jestem przeszczęśliwa, ile mam fajniutkich nowych przyjaciółek :loveu: :loveu: Podczas niedzielnego spaceru odkryłam w końcu sklep w mojej wsi... a takie coś na domu zbudował sobie jeden z mieszkańców :stupid: wieżyczka strzelnicza? Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Podczas niedzielnego spaceru odkryłam w końcu sklep w mojej wsi... matko to jest sklep? :crazyeye: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 buhahahahaha też sobie takie coś walne na dachu :evil_lol: Quote
bonita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ten sklep mi się podobuje :D to jakiś hipermarket hiba:evil_lol: szkoda tylko że zamknięty. Fajnie tu:loveu: , będę wpadała częsciej;) napewno się cieszysz:cool3: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='PIKA']matko to jest sklep? :crazyeye: a nie widać? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='Vectra']buhahahahaha też sobie takie coś walne na dachu :evil_lol: jak obcy będą się zbliżać, to wystarczy, ze wystawisz wyrzutnię rakietową :evil_lol: [quote name='bonita'] Ten sklep mi się podobuje :D to jakiś hipermarket hiba:evil_lol: szkoda tylko że zamknięty. oczywiście, ze zamkniety, przecież niedziela była! :diabloti: [quote name='bonita'] Fajnie tu:loveu: , będę wpadała częsciej;) napewno się cieszysz:cool3: :evil_lol: ja serdecznie zapraszam, bo ja serdeczna jestem :loveu: A w samym środku lasu odkryliśmy.... Sąsiadka poszła przymierzyć się do niej, czy aby wygodna i czy aby do salonu będzie jej pasować Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:meblowy w środku lasu;) Magdziu ....nie byłaś u mnie:-(................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Maga100']a nie widać? :crazyeye: :evil_lol: jak obcy będą się zbliżać, to wystarczy, ze wystawisz wyrzutnię rakietową :evil_lol: oczywiście, ze zamkniety, przecież niedziela była! :diabloti: ja serdecznie zapraszam, bo ja serdeczna jestem :loveu: A w samym środku lasu odkryliśmy.... Sąsiadka poszła przymierzyć się do niej, czy aby wygodna i czy aby do salonu będzie jej pasować :mdleje: :mdleje: :mdleje: padłam ................................................ btw - Madziu - Leon cheba kce mieć fotelik, jak Ozzi, ciekawe, czy też przyjmowałby w swoim nowiutkim foteliku pozy Oziego :hmmmm: Quote
Maga100 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Magdziu ....nie byłaś u mnie:-(................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alusiu, ależ byłam, byłam, zapomniałam zostawić śladzik :-( BosH, no zapomnialam :placz: I jeziorko...... i jakiś dziwak na środku :evil_lol: i żegnam się już Stefan w kartonie Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Maga100']Alusiu, ależ byłam, byłam, zapomniałam zostawić śladzik :-( BosH, no zapomnialam :placz: U mnie tez nie bylas :mad::evil_lol: Quote
Jupi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Maga100 napisał(a): Leon wśród mojej bujnej ogródkowej roślinności o też mam takie śliczne roslinki w ogrodzie:evil_lol: fajny psiak, smieszne ma włosy na uszach:-) sąsiadow na razie tylko moje psy odwiedzają no i ja czasem zagadam jak przeskoczą u nas za bramę i oszczekują a Bosar się rzuca i lece po nie i przepraszam, ale mili są generalnie nawet się nie złoszczą, ostatnio mi jeen pan powiedział "nic nie szkodzi tylko zeby nie ugryzły"- musze wstawić tą cholerną bramę Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Maga100 napisał(a):BosH, jaka jestem przeszczęśliwa, ile mam fajniutkich nowych przyjaciółek :loveu: :loveu: Podczas niedzielnego spaceru odkryłam w końcu sklep w mojej wsi... o rany......ale czaderski...... i rozumiem ze zaopatrzenie full wypas....:diabloti: a takie coś na domu zbudował sobie jeden z mieszkańców :stupid: wieżyczka strzelnicza? a to zapewne na wszelki wypadek gdyby sasiedzi okazali sie b przyjazni i ciepli Quote
anetta Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Swietna jest http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-25-11.jpg :loveu: Sklep GENIALNY! I jaki KOLOROWY!:megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :loveu:Witam się dzisiej ....przyszłam zostawić sladzik po sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witaj Magda :loveu: Przyszłam zobaczyc jaką masz cudną galerie i chyba będę Cię często odwiedzać :p Cieszysz się - prawda ? :diabloti: Ach...Wpadnij do mnie ;) Wstawiłam 3 nowe foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Magda :loveu: Przyszłam zobaczyc jaką masz cudną galerie i chyba będę Cię często odwiedzać :p Cieszysz się - prawda ? :diabloti: Ach...Wpadnij do mnie ;) Wstawiłam 3 nowe foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oooo włąsnie, własnie....i do mnie tez koniecznie.... ja wstawiłam 6 nowych fot...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 nie wiem czy uda się coś wstawić, dogo znowu zdycha :angryy: Dawno nie było kotopsów wkurzony Stefan Quote
Maga100 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 nie pytajcie, gdzie jest głowa Stefana :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 zaznaczam, że wszyscy uczestnicy przeżyli i obyło się bezkrwawo :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 PIKA napisał(a):Magda udalo Ci sie :multi::evil_lol: och, dziękuję bardzo, bo nie była pewna :diabloti: nawiązywanie dialogu Quote
Paula Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :grin: Bosz, co ona robi biednemu Leonkowi :placz: wydrapuje oczy, odgryza ucho :mdleje: Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć Maga :loveu:wprawdzie nie byłam zaproszona ale chętnie poogladam Twoje śliczne kotki i psa ....jaka to rasa....bo mi sie nie chce czytać /:evil_lol:/ bosz Leon pożarł kotecka:placz: Quote
Recommended Posts