Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wprawdzie mnie nie zaprosiłas ale jestem ;) o bosz ...przymarzł:crazyeye: choinka ma jeszcze cenówkę:razz: Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 choinka nawet metke ma :evil_lol: :evil_lol: żeby cała wiocha wiedziała że ze stolycy przybyły i mają nówke sztuke:evil_lol: wpadnij do mnie do galerii , nowe fotki są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wprawdzie mnie nie zaprosiłas ale jestem ;) no właśnie, wyskoczyłaś przed szereg :angryy: a ja zaproszenia dopiero szykuję :angryy: [quote name='Alicjarydzewska'] choinka ma jeszcze cenówkę:razz: [quote name='Vectra']choinka nawet metke ma :evil_lol: :evil_lol: żeby cała wiocha wiedziała że ze stolycy przybyły i mają nówke sztuke:evil_lol: oczywiście, ze tak. I jeszcze musiałam zrobić awanture TZtowi, bo wkopał choinkę tak, ze metka nie jest od strony ulicy :placz: :placz: [quote name='Vectra'] wpadnij do mnie do galerii , nowe fotki są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziękuję za zaproszenie, jest mi niezwykle miło. Zaraz do ciebie zajrzę objerzeć twoje śliczniusie pysiusie :loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :razz:wpadnij do mojej galerii mam nowe fotki:oops: Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 jesuuuu jak tu miło :loveu: :loveu: :loveu: będę tu zaglądać często :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Jaki bull :cool3: U nas tez nowe fotki, wpadnij do nas, prosze, prosze, prosze :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 jestem , nie zapomnij o mojej galerii :loveu: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :oops:KKKocham cię misiu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Madziu , mam nadzieje że nie będziesz krzywdzić koteczków sterylizjacją ?? Quote
Maga100 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 buhahahah, jesteście p.... nienormalne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to Sami, sunia naszych sąsiadów. Przygarnięta przez nich z ulicy, wyrzucona przez kogoś jako półroczny szczeniak :angryy: i Leon pełnia szczęścia Quote
Maga100 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Vectra']masz sąsiadów ?? z którymi rozmawiasz tak, a oni ze mną :p i nawet ich lubię :crazyeye: a to nasze miejsca spacerowe wiejskie. Ja chcę wiosnę :placz: Quote
Paula Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :grin: [quote name='Vectra']masz sąsiadów ?? z którymi rozmawiasz Buhahaha :roflt: Magda pochodzi do sasiadow z dystansem ;) : Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 hahahahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak serio serio to super LEonowe foty :loveu: iii zazdraszczam młodych fajnych sąsiadów :placz: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Leon wpadł w poślizg:razz: Kurcze ale masz farta z tymi sąsiadami.... Quote
Maga100 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka'] iii zazdraszczam młodych fajnych sąsiadów :placz: a ty uważasz, że nie będziesz takich mieć? Poza tym to ma też złe strony :cool1: Wpadasz na kawę i wychodzisz krokiem zawianym :cool1: Bo masz blisko do domu :cool1: Sąsiedzi wpedzają mnie w alkoholizm :placz: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Kurcze ale masz farta z tymi sąsiadami.... no co ty, to oni maja szczęście, ze taka miła, serdeczna i przyjacielska dziewczyna się sprowadziła koło nich :loveu: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Maga100']a ty uważasz, że nie będziesz takich mieć? P Magda - ja już wiem że takich nie mam :placz: tam to sami tacy co by z moim ojcem mieli ochote pozawiewać a nie ze mną :placz::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Maga100'] Leon cos pił???jakies procenty????:diabloti: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja też mam fajnych sąsiadów :evil_lol: szczególnie ten co na przeciwko mieszka jest mój najulubieńszy :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :diabloti: [quote name='Maga100']a ty uważasz, że nie będziesz takich mieć? Poza tym to ma też złe strony :cool1: Wpadasz na kawę i wychodzisz krokiem zawianym :cool1: Bo masz blisko do domu :cool1: Sąsiedzi wpedzają mnie w alkoholizm :placz: :evil_lol: chyba lepsi CI mlodzi niz pani Halinka lub inna od nas z klatki......:diabloti: no co ty, to oni maja szczęście, ze taka miła, serdeczna i przyjacielska dziewczyna się sprowadziła koło nich :loveu: a o kim Ty Madziu Kochana tak pieknie piszesz????? bo chyba nie o sobie?:loveu: Quote
Gosiek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 hahahaha jaki diablik :diabloti: Leonkowe foty świetne - zwłaszcza te z roześmianym pysiem :lol: zazdroszczę sąsiadów... też bym chciala mieć fajnych... mam takich na "dzień dobry" i każdy w swoja strone... i mam upierdliwych ze swoimi nawiedzinami i telefonami :placz: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Madziu jakie piekne foty :loveu: A jaki masz aparacik? :loveu: Zapraszam do naszej galerii :loveu: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 PIKA napisał(a):Madziu jakie piekne foty :loveu: A jaki masz aparacik? :loveu: Zapraszam do naszej galerii :loveu: Madzia nie idz do niej :shake: :shake: Przyjdz do mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts