Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']z lufa wszystko się. Jest to tylko kwestia treningu :evil_lol:

wiem, że się za mną stęskniłyście i choć nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie, z zachwyconym - co widać wyraźnie - Stefanem :evil_lol:

ale jestes piekna:p ....i tak dawno Cie nie widziałam:p ..a Stefan faktycznie bardzo "zachwycony":diabloti:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']widzisz coś przez ta grzywkę?

hahah, grzywka opadła mi na zdjeciu, zwykle nie mam jej na oczach :lol:

[quote name='Gosiek']
wiesz co dziś robilam? Przejrzałam sobie pewną galerię prawie od początku - dokładnie.... pooglądałam sobie foty :cool3:
Foty bardzo się zmieniały... z czarnych niewiadomych po piekne i ostre jak zyleta.... czyją galerię sobie przegladalam?

:crazyeye: nie wiem :eviltong:
Jezu, naprawdę? :crazyeye: :grins:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'] ....i tak dawno Cie nie widziałam:p ..

nawet miałam w planach wpaść dzisiaj na stare śmiecie, przywitac się z sąsiadką Halinka, z sąsiadką Gienią i Stenią (z tobą nie :evil_lol: ) ale jakoś ... wciąż mi nie po drodze :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']

nawet miałam w planach wpaść dzisiaj na stare śmiecie, przywitac się z sąsiadką Halinka, z sąsiadką Gienią i Stenią (z tobą nie :evil_lol: ) ale jakoś ... wciąż mi nie po drodze :cool1:

nie to nie....bez łaski....:obrazic: :obrazic:

tez Cie kocham:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
:crazyeye: nie wiem :eviltong:
Jezu, naprawdę? :crazyeye: :grins:

:lol: naprawdę, naprawdę.... jakos tak mnie naszło na dokladniejsze ogladanie fot :cool3: i pamiętalam zdjecia znad morza.... oj jak tęsknie strasznie za latem :placz: więc ukoiłam troszkę oczka Twoimi fotami :p

Posted

[quote name='Maga100']

wiem, że się za mną stęskniłyście i choć nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie, z zachwyconym - co widać wyraźnie - Stefanem :evil_lol:

:roll:......:hmmmm:.......:nono: To nie jest Magda :p

Posted

[quote name='Maga100']z lufa wszystko się. Jest to tylko kwestia treningu :evil_lol:

Hahahahahahahahahaha
Powiem Ci że jesteś PRAWIE taka śliczna jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko czemu Stefan przy Tobie taki jest przerazony :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']jezu, aż tak źle? :crazyeye: :placz: :placz: :placz: :-(

Madziu !
PIĘKNIE !!!!
PIĘKNIE !
PIĘKNIE !
Naprawdę !

I nie słuchaj Mmbbajowej - ona dzisiaj jakas taka czepliwa jest :p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
to jest MAGA zarosnieta troszke:diabloti:

a łyżka na to... niemożliwe :eviltong:

[quote name='Maga100']jezu, aż tak źle? :crazyeye: :placz: :placz: :placz: :-(

No coś ty Magduś! Ja cię nigdy w okularach nie widziałam ;) Jesteś śliczna :loveu:
[quote name='HankaRupczewska']

niech mnie nie słucha, niech mnie czyta :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']a łyżka na to... niemożliwe :eviltong:

alez Ty sie tych reklam naoogladałas....:diabloti:

No coś ty Magduś! Ja cię nigdy w okularach nie widziałam ;) Jesteś śliczna :loveu:

i ze niby tu grama wazeliny nie ma???
no kg i gram hihihihihihi:loveu:

niech mnie nie słucha, niech mnie czyta :evil_lol:

ha, ha, ha.....

Posted

[quote name='Pysia']Powiem Ci że jesteś PRAWIE taka śliczna jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko czemu Stefan przy Tobie taki jest przerazony :crazyeye::evil_lol:

on nie jest przerażony. To jest zachwyt przemieszany ze wzruszeniem. :p

[quote name='HankaRupczewska']

hahahahah :lol:

[quote name='mmbbaj']No coś ty Magduś! Ja cię nigdy w okularach nie widziałam ;) Jesteś śliczna :loveu:

Pysiu, czy ty to widzisz?? widzisz to? i nie protestujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PS bo w brylach na spacery nie chodzę, źle mi się oko w okularze do aparatu przystawia :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']on nie jest przerażony. To jest zachwyt przemieszany ze wzruszeniem. :p

hahahahah :lol:

Pysiu, czy ty to widzisz?? widzisz to? i nie protestujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PS bo w brylach na spacery nie chodzę, źle mi się oko w okularze do aparatu przystawia :evil_lol:

Z przykrością muszę powiedziec że nie grzmię bo też mi się podobasz :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']Powiem Ci że jesteś PRAWIE taka śliczna jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysiu , mam nadzieję że nie maiałaś na myśli

'' Prawie robi wielką różnice '' :evil_lol:

[quote name='Maga100']nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie,

Jesteś śliczna :loveu: Ale nie powiem że najśliczniejsza bo Pysia mnie utłucze :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:M.A.G.A.;)

buhahahahahaha M.A.G.A :evil_lol: :evil_lol:
wiem będziesz pękać z dumy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Siiena']

Ale ty ładna :loveu: A ty Aguni-pańciuniu nie osądzaj Magi100 o chęć odchudzania bo nie ma się z czego odchudzać :lol:

Siiena...ja znam osobiscie te slicznotke:loveu: ...i wiem jak to malenstwo, szczuplusienkie i drobniusienkie wyglada.....to tylko tak informacyjnie.....

:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Siiena...ja znam osobiscie te slicznotke:loveu: ...i wiem jak to malenstwo, szczuplusienkie i drobniusienkie wyglada.....to tylko tak informacyjnie.....

:diabloti:

buhaha :evil_lol: jak się tlumaczy :evil_lol: