Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100']z lufa wszystko się. Jest to tylko kwestia treningu :evil_lol: wiem, że się za mną stęskniłyście i choć nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie, z zachwyconym - co widać wyraźnie - Stefanem :evil_lol: ale jestes piekna:p ....i tak dawno Cie nie widziałam:p ..a Stefan faktycznie bardzo "zachwycony":diabloti: Quote
Maga100 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Gosiek']widzisz coś przez ta grzywkę? hahah, grzywka opadła mi na zdjeciu, zwykle nie mam jej na oczach :lol: [quote name='Gosiek'] wiesz co dziś robilam? Przejrzałam sobie pewną galerię prawie od początku - dokładnie.... pooglądałam sobie foty :cool3: Foty bardzo się zmieniały... z czarnych niewiadomych po piekne i ostre jak zyleta.... czyją galerię sobie przegladalam? :crazyeye: nie wiem :eviltong: Jezu, naprawdę? :crazyeye: :grins: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] ....i tak dawno Cie nie widziałam:p .. nawet miałam w planach wpaść dzisiaj na stare śmiecie, przywitac się z sąsiadką Halinka, z sąsiadką Gienią i Stenią (z tobą nie :evil_lol: ) ale jakoś ... wciąż mi nie po drodze :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100'] nawet miałam w planach wpaść dzisiaj na stare śmiecie, przywitac się z sąsiadką Halinka, z sąsiadką Gienią i Stenią (z tobą nie :evil_lol: ) ale jakoś ... wciąż mi nie po drodze :cool1: nie to nie....bez łaski....:obrazic: :obrazic: tez Cie kocham:diabloti: Quote
Gosiek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100'] :crazyeye: nie wiem :eviltong: Jezu, naprawdę? :crazyeye: :grins: :lol: naprawdę, naprawdę.... jakos tak mnie naszło na dokladniejsze ogladanie fot :cool3: i pamiętalam zdjecia znad morza.... oj jak tęsknie strasznie za latem :placz: więc ukoiłam troszkę oczka Twoimi fotami :p Quote
mmbbaj Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100'] wiem, że się za mną stęskniłyście i choć nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie, z zachwyconym - co widać wyraźnie - Stefanem :evil_lol: :roll:......:hmmmm:.......:nono: To nie jest Magda :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='mmbbaj']:roll:......:hmmmm:.......:nono: To nie jest Magda :p a to Tobie przesłała inna fote na wstepie????:crazyeye: patrz jaka artystka.... to jest MAGA zarosnieta troszke:diabloti: Quote
Maga100 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='mmbbaj']:roll:......:hmmmm:.......:nono: To nie jest Magda :p jezu, aż tak źle? :crazyeye: :placz: :placz: :placz: :-( Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100']z lufa wszystko się. Jest to tylko kwestia treningu :evil_lol: wiem, że się za mną stęskniłyście i choć nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie, z zachwyconym - co widać wyraźnie - Stefanem :evil_lol: Hahahahahahahahahaha Powiem Ci że jesteś PRAWIE taka śliczna jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko czemu Stefan przy Tobie taki jest przerazony :crazyeye::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100']jezu, aż tak źle? :crazyeye: :placz: :placz: :placz: :-( Madziu ! PIĘKNIE !!!! PIĘKNIE ! PIĘKNIE ! Naprawdę ! I nie słuchaj Mmbbajowej - ona dzisiaj jakas taka czepliwa jest :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Madziu ! PIĘKNIE !!!! PIĘKNIE ! PIĘKNIE ! Naprawdę ! I nie słuchaj Mmbbajowej - ona dzisiaj jakas taka czepliwa jest :p no wlasnie:diabloti: ..czyzby Zespół NP?:lol: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] to jest MAGA zarosnieta troszke:diabloti: a łyżka na to... niemożliwe :eviltong: [quote name='Maga100']jezu, aż tak źle? :crazyeye: :placz: :placz: :placz: :-( No coś ty Magduś! Ja cię nigdy w okularach nie widziałam ;) Jesteś śliczna :loveu: [quote name='HankaRupczewska'] I nie słuchaj Mmbbajowej - ona dzisiaj jakas taka czepliwa jest :p niech mnie nie słucha, niech mnie czyta :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='mmbbaj']a łyżka na to... niemożliwe :eviltong: alez Ty sie tych reklam naoogladałas....:diabloti: No coś ty Magduś! Ja cię nigdy w okularach nie widziałam ;) Jesteś śliczna :loveu: i ze niby tu grama wazeliny nie ma??? no kg i gram hihihihihihi:loveu: niech mnie nie słucha, niech mnie czyta :evil_lol: ha, ha, ha..... Quote
Maga100 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Pysia']Powiem Ci że jesteś PRAWIE taka śliczna jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko czemu Stefan przy Tobie taki jest przerazony :crazyeye::evil_lol: on nie jest przerażony. To jest zachwyt przemieszany ze wzruszeniem. :p [quote name='HankaRupczewska'] I nie słuchaj Mmbbajowej - ona dzisiaj jakas taka czepliwa jest :p hahahahah :lol: [quote name='mmbbaj']No coś ty Magduś! Ja cię nigdy w okularach nie widziałam ;) Jesteś śliczna :loveu: Pysiu, czy ty to widzisz?? widzisz to? i nie protestujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS bo w brylach na spacery nie chodzę, źle mi się oko w okularze do aparatu przystawia :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 witaj okularnico :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Maga100']on nie jest przerażony. To jest zachwyt przemieszany ze wzruszeniem. :p hahahahah :lol: Pysiu, czy ty to widzisz?? widzisz to? i nie protestujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS bo w brylach na spacery nie chodzę, źle mi się oko w okularze do aparatu przystawia :evil_lol: Z przykrością muszę powiedziec że nie grzmię bo też mi się podobasz :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Z przykrością muszę powiedziec że nie grzmię bo też mi się podobasz :diabloti: Och, Pysiu :loveu: (to zamiast Och, Karol) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Powiem Ci że jesteś PRAWIE taka śliczna jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu , mam nadzieję że nie maiałaś na myśli '' Prawie robi wielką różnice '' :evil_lol: [quote name='Maga100']nie jestem nawet w połowie tak śliczna jak Pysia, wstawiam wam siebie, Jesteś śliczna :loveu: Ale nie powiem że najśliczniejsza bo Pysia mnie utłucze :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:M.A.G.A.;) a może chcesz o tym porozmawiać;) Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:M.A.G.A.;) buhahahahahaha M.A.G.A :evil_lol: :evil_lol: wiem będziesz pękać z dumy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] to jest MAGA zarosnieta troszke:diabloti: Nie ogolila się? :crazyeye::shake: Quote
anetta Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-18-27.jpg :o :lol::lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']Nie ogolila się? :crazyeye::shake: a nie zauwazyłas????:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Siiena'] Ale ty ładna :loveu: A ty Aguni-pańciuniu nie osądzaj Magi100 o chęć odchudzania bo nie ma się z czego odchudzać :lol: Siiena...ja znam osobiscie te slicznotke:loveu: ...i wiem jak to malenstwo, szczuplusienkie i drobniusienkie wyglada.....to tylko tak informacyjnie..... :diabloti: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Siiena...ja znam osobiscie te slicznotke:loveu: ...i wiem jak to malenstwo, szczuplusienkie i drobniusienkie wyglada.....to tylko tak informacyjnie..... :diabloti: buhaha :evil_lol: jak się tlumaczy :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']buhaha :evil_lol: jak się tlumaczy :evil_lol: nie tłumaczy!!!!!!!!!!!!!!:angryy: tylko wyjasnia kolezance zaistniała sytuacje - uswiadamia, grzecznie......:diabloti: Quote
Recommended Posts