Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']Magda - jaki masz obiektyuw??!!! ale że co niby? Sigmy mam, 55-200mm I Leśny stwór II i I Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaa M.A.G.A. spotrowiec :crazyeye: :evil_lol: aaaaaaaaaaaaaa ja kce taką sterte prasowania :loveu: moja sie tak ładnie nie patrzy :angryy::shake:moja też nie i chyba moja sterta jest większa:placz: okolica super ...prosze mnie zapisać już na noclegi:p i to mi się bardzo podobuje Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] okolica super ...prosze mnie zapisać już na noclegi:p Dobrze, zeszyt rozwarty. Pod jakim terminem mam wpisać Rydzewską? :razz: i to mi się bardzo podobuje A bo to Leonsji ze słońcem bieżył :p Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ja też kce :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ;)termin każdy wolny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 a mój pokoik jest naprawdę gościnny, prosze pamiętać :p TZ by go nie urządzał, gdyby nie gość z Krakowa, którego gościłam w zeszłym tygodniu :p I ostatnie, Las bez Stworów i świeże dzicze ślady :angryy: i Leon, gdy jego pan wisiał głową w dół na drążku Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100']a mój pokoik jest naprawdę gościnny, prosze pamiętać :p TZ by go nie urządzał, gdyby nie gość z Krakowa, którego gościłam w zeszłym tygodniu :p Hanka u Ciebie była????? :crazyeye: świeżo upieczona babcia???? :crazyeye: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']ja też kce :placz: :placz: :placz: [quote name='Alicjarydzewska'];)termin każdy wolny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ależ ja zapraszam :bigok: Na wiosnę i drugi pokój będzie już naszykowany :grins: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ale ja nie kce do Ciebie tylko kce taki obiektyw :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']Hanka u Ciebie była????? :crazyeye: świeżo upieczona babcia???? :crazyeye: a to jedna Hanka w Krakowie? :eviltong: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']ale ja nie kce do Ciebie tylko kce taki obiektyw :evil_lol: marzyć piękna rzecz :diabloti: Nie, to nie, nie przyjeżdżaj, nie chce wcale. :obrazic: Jeszcze znowu zagadasz mnie na śmierć :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100']a to jedna Hanka w Krakowie? :eviltong: to w Krakowie jeszcze ktoś mieszka???? :crazyeye: [quote name='Maga100']Nie, to nie, nie przyjeżdżaj, nie chce wcale. :obrazic: Jeszcze znowu zagadasz mnie na śmierć :diabloti: spadaj :diabloti: buuuhahahahaha zlewam ze słowa SPADAJ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Maga100']marzyć piękna rzecz :diabloti: Nie, to nie, nie przyjeżdżaj, nie chce wcale. :obrazic: Jeszcze znowu zagadasz mnie na śmierć :diabloti: i tu jak na dłoni widac ( na przykladzie naszej M.A.G.A.)wszystkie najbardziej pozytywne cechy wodnika....czulosc , empatia.....:diabloti: ach...az mi sie cieplunio na sercu robi.....:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Maga100']ależ ja zapraszam :bigok: Na wiosnę i drugi pokój będzie już naszykowany :grins: a ja????:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Maga100'] Pamietaj. Twoja mama ma zawsze rację :evil_lol: :evil_lol: i pamietaj mloda damo, ze....Madzia bedzie sie tej wersji kurczowo trzymac:evil_lol: .... nie tylko uszy :angryy: dzisiaj Leon dostał mięso z ryżem. Trochę ryżu zbiło sie w kulkę. Leon kulki nie zjadł. Stefan wyciagnął kulkę i na środku dywanu rozdrobił kulkę na tysiąc małych ryżyków :angryy: :placz: :placz: :placz: zdolny chłopak z tego Stefcia....:diabloti: ale tak niesmiało....z pewna doza niesmiałosci ( raz jeszcze) schodek po schodku....:evil_lol: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Maga100'] i Leśny Stwór fajne stwory u Was w lesie:loveu: Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witaj moja najmilejsza :loveu: :loveu: już nie musisz płakać :loveu: :loveu: jestem , wróciłam :diabloti: :diabloti: będe cię gnębić znowu RAMO :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 haj jak się miewają Leonki i Kotecki :p Quote
aga1215 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Maga100']wiedziałam, że coś nas łączy, wiedziałam :multi: jezu, gdzie ty tam wełnę widzisz? :crazyeye: i tak domek sobie był po drodze, w ślicznej scenerii :placz: i sen Stefana jak Ozzy :multi: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 aga1215 napisał(a):jak Ozzy :multi: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: no przecież nie jest jojkami do góry :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Magda - te foty mnie powaliły - rewelka :loveu: hahaha i ślady dzików focisz...brawo za odwagę :evil_lol: Stefcio odważny chłopak :multi: a Pela jak widać najlepiej czuje sie w domku :cool3: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witaj Magda :) Nadal tropisz dziki? :evil_lol: Ja tęsknie do wiosny. Takiej cieplutkiej :loveu: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Magda :) Nadal tropisz dziki? :evil_lol: Ja tęsknie do wiosny. Takiej cieplutkiej :loveu: przyznaj się Pysiu , że naj to tęsknisz za jeżykami :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Vectra napisał(a):przyznaj się Pysiu , że naj to tęsknisz za jeżykami :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Tak bardzo ze naokoło płotu są tablice: JEZOM WSTęP WZBRONIONY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts