Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']
Pokój urządzony i dostępny. Czekam na poważne propozycje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :pbędę / mam nadzieję / w okolicach w maju;)......ustaw mi kolejkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Założyłam zeszyt i będę robić zapisy :evil_lol:

a ja dzisiaj w lesie oddawalam sie ćwieczeniom akrobatycznym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odkryliśmy drążek. Drążek pomiędzy drzewami. W samym srodku lasu :crazyeye:

Nie wiecie, czemu TZ nie jest zachwycony? :cool1: :cool1:

i podciagamy cielsko

Posted

[quote name='Vectra']Ja rezerwuje sobie kanape u Ciebie :evil_lol: całą i tylko dla siebie :siara: :evil_lol:

i może jeszcze pilota i TV? ZAPOMNIJ. Chyba, że przedtem stoczysz bój na śmierć i życie :evil_lol:

I Leon Pełnia Szczęścia

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tak ! Teraz to dopiero będziesz miała przewrócone w głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ona już miała przewrócone :diabloti: Teraz to ja się obawiam że jej się odwróci na odwrót :evil_lol:

Posted

fiu fiu Maga niezły z ciebie sportowiec i te podciągi :crazyeye: aż oniemiałam z wrażenia, choć widzę, że TeZio to chyba nie ćwiczy :evil_lol: super zdjęcia :cool3:

Posted

[quote name='Maga100']Założyłam zeszyt i będę robić zapisy :evil_lol:

a ja dzisiaj w lesie oddawalam sie ćwieczeniom akrobatycznym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odkryliśmy drążek. Drążek pomiędzy drzewami. W samym srodku lasu :crazyeye:

Nie wiecie, czemu TZ nie jest zachwycony? :cool1: :cool1:

chciałas go przygniesc własnym cielskiem????:evil_lol:
no bliska byłas..sadzac po minie .......kolegi:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Ona już miała przewrócone :diabloti: Teraz to ja się obawiam że jej się odwróci na odwrót :evil_lol:

znaczy się wróci na miejsce, tak? :razz:

[quote name='agabass']fiu fiu Maga niezły z ciebie sportowiec i te podciągi :crazyeye: aż oniemiałam z wrażenia, choć widzę, że TeZio to chyba nie ćwiczy :evil_lol: super zdjęcia :cool3:

hahahha, no niestety, moja bezgraniczna uczciwość każe mi napisać (choć się wzbraniam), że podciagnęłam się z pomocą :evil_lol: Sama jedynie zawisłam tak jak widać było. Pewnie gdyby było z 10kg mniej, to obyłoby się bez pomocy :roll:

[quote name='Vogue']

Witajcie!!!
Ta doopka mi sie podoba:evil_lol: :evil_lol:
witaj, witaj, nie wiem jak to jest, ale najczęściej na zdjęciach mam tyłek Leona :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaa M.A.G.A. spotrowiec :crazyeye: :evil_lol:

no tak, tak, czego się śmiejesz? Ja prowadzę zdrowy, sportowy tryb życia. Codziennie rano przebieżka do lasu, hop na drążek i podciągamy, podciągamy. Potem parę skretoskłonów i truchtem do domu na owsiankę :p :p :p

Posted

[quote name='Maga100']no tak, tak, czego się śmiejesz? Ja prowadzę zdrowy, sportowy tryb życia. Codziennie rano przebieżka do lasu, hop na drążek i podciągamy, podciągamy. Potem parę skretoskłonów i truchtem do domu na owsiankę :p :p :p

ooo to tak jak ja :p

a fotki są piękne :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']Pewnie gdyby było z 10kg mniej, to obyłoby się bez pomocy :roll:

to nie kwestia kilogramow, ale pary w łapach :evil_lol:

[quote name='Maga100']

i sterta prasowania :roll:

:crazyeye::crazyeye:welne tez prasujesz? :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo to tak jak ja :p

wiedziałam, że coś nas łączy, wiedziałam :multi:

[quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye:welne tez prasujesz? :roll:

jezu, gdzie ty tam wełnę widzisz? :crazyeye:

i tak domek sobie był po drodze, w ślicznej scenerii :placz:

i sen Stefana

Posted

[quote name='Maga100']

i tak domek sobie był po drodze, w ślicznej scenerii :placz:

:placz::placz::placz:... :loveu:

[quote name='Maga100']

Magda, Stefan ma uszy jak diabełek :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']A ta co się jopi to nie wełna? :evil_lol:

o rany, a ja naprawdę zaczęłam szukac na zdjęciu wełny :evil_lol:

[quote name='Młoda Rupczewska']
Moja Mama ma rację !

Pamietaj. Twoja mama ma zawsze rację :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='mmbbaj']Magda, Stefan ma uszy jak diabełek :evil_lol:

nie tylko uszy :angryy:
dzisiaj Leon dostał mięso z ryżem. Trochę ryżu zbiło sie w kulkę. Leon kulki nie zjadł. Stefan wyciagnął kulkę i na środku dywanu rozdrobił kulkę na tysiąc małych ryżyków :angryy: :placz: :placz: :placz:

Diabeł poznaje świat:

Posted

Diabel nieźle urósł :razz:
A Diablica świata nie poznaje? :roll:

[quote name='Maga100']o rany, a ja naprawdę zaczęłam szukac na zdjęciu wełny :evil_lol:

buhahaha :roflt:

Posted

[quote name='PIKA']A Diablica świata nie poznaje? :roll:

Diablica ma w sobie mniej ciekawosci swiata i mnie odwago może? Bo póki co wystawia nos na taras, ale dalej już niekoniecznie. W czasie kiedy Stefan już zeskoczył z ostatniego schodka i zabrał się za zwiedzanie terenu, ona patrzyła przez szybę, a potem zdegustowana udała się na kanape :cool1:

I laseczek :evil_lol:

i Leśny Stwór