Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Maga100'] Pokój urządzony i dostępny. Czekam na poważne propozycje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :pbędę / mam nadzieję / w okolicach w maju;)......ustaw mi kolejkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Założyłam zeszyt i będę robić zapisy :evil_lol: a ja dzisiaj w lesie oddawalam sie ćwieczeniom akrobatycznym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odkryliśmy drążek. Drążek pomiędzy drzewami. W samym srodku lasu :crazyeye: Nie wiecie, czemu TZ nie jest zachwycony? :cool1: :cool1: i podciagamy cielsko Quote
Paula Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :turn-l: Buhahaha :roflt:Jakie miny :roflt::roflt: Quote
Hanna R. Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No tak ! Teraz to dopiero będziesz miała przewrócone w głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 i moja okolica, która wciąż odkrywam: i Mama Quote
Vectra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ja rezerwuje sobie kanape u Ciebie :evil_lol: całą i tylko dla siebie :siara: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Vectra']Ja rezerwuje sobie kanape u Ciebie :evil_lol: całą i tylko dla siebie :siara: :evil_lol: i może jeszcze pilota i TV? ZAPOMNIJ. Chyba, że przedtem stoczysz bój na śmierć i życie :evil_lol: I Leon Pełnia Szczęścia Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No tak ! Teraz to dopiero będziesz miała przewrócone w głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona już miała przewrócone :diabloti: Teraz to ja się obawiam że jej się odwróci na odwrót :evil_lol: Quote
agabass Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 fiu fiu Maga niezły z ciebie sportowiec i te podciągi :crazyeye: aż oniemiałam z wrażenia, choć widzę, że TeZio to chyba nie ćwiczy :evil_lol: super zdjęcia :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']Ona już miała przewrócone :diabloti: Teraz to ja się obawiam że jej się odwróci na odwrót :evil_lol: nie martwcie sie:loveu: .....Madzi to i tak nic nie pomoze...wiec spokojna głowa Wasza.... Quote
Vogue Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witajcie!!! Ta doopka mi sie podoba:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100']Założyłam zeszyt i będę robić zapisy :evil_lol: a ja dzisiaj w lesie oddawalam sie ćwieczeniom akrobatycznym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odkryliśmy drążek. Drążek pomiędzy drzewami. W samym srodku lasu :crazyeye: Nie wiecie, czemu TZ nie jest zachwycony? :cool1: :cool1: chciałas go przygniesc własnym cielskiem????:evil_lol: no bliska byłas..sadzac po minie .......kolegi:diabloti: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Pysia']Ona już miała przewrócone :diabloti: Teraz to ja się obawiam że jej się odwróci na odwrót :evil_lol: znaczy się wróci na miejsce, tak? :razz: [quote name='agabass']fiu fiu Maga niezły z ciebie sportowiec i te podciągi :crazyeye: aż oniemiałam z wrażenia, choć widzę, że TeZio to chyba nie ćwiczy :evil_lol: super zdjęcia :cool3: hahahha, no niestety, moja bezgraniczna uczciwość każe mi napisać (choć się wzbraniam), że podciagnęłam się z pomocą :evil_lol: Sama jedynie zawisłam tak jak widać było. Pewnie gdyby było z 10kg mniej, to obyłoby się bez pomocy :roll: [quote name='Vogue'] Witajcie!!! Ta doopka mi sie podoba:evil_lol: :evil_lol: witaj, witaj, nie wiem jak to jest, ale najczęściej na zdjęciach mam tyłek Leona :cool1: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 i jeszcze moje okoliczne widoki i sterta prasowania :roll: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 aaaaa M.A.G.A. spotrowiec :crazyeye: :evil_lol: aaaaaaaaaaaaaa ja kce taką sterte prasowania :loveu: moja sie tak ładnie nie patrzy :angryy: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaa M.A.G.A. spotrowiec :crazyeye: :evil_lol: no tak, tak, czego się śmiejesz? Ja prowadzę zdrowy, sportowy tryb życia. Codziennie rano przebieżka do lasu, hop na drążek i podciągamy, podciągamy. Potem parę skretoskłonów i truchtem do domu na owsiankę :p :p :p Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100']no tak, tak, czego się śmiejesz? Ja prowadzę zdrowy, sportowy tryb życia. Codziennie rano przebieżka do lasu, hop na drążek i podciągamy, podciągamy. Potem parę skretoskłonów i truchtem do domu na owsiankę :p :p :p ooo to tak jak ja :p a fotki są piękne :eviltong: Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100']Pewnie gdyby było z 10kg mniej, to obyłoby się bez pomocy :roll: to nie kwestia kilogramow, ale pary w łapach :evil_lol: [quote name='Maga100'] i sterta prasowania :roll: :crazyeye::crazyeye:welne tez prasujesz? :roll: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='malawaszka']ooo to tak jak ja :p wiedziałam, że coś nas łączy, wiedziałam :multi: [quote name='PIKA']:crazyeye::crazyeye:welne tez prasujesz? :roll: jezu, gdzie ty tam wełnę widzisz? :crazyeye: i tak domek sobie był po drodze, w ślicznej scenerii :placz: i sen Stefana Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 aaaaaaa łiiiiiiiiiiiiiiii pranie sie rozprasowało na dywanie :loveu: Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100'] jezu, gdzie ty tam wełnę widzisz? :crazyeye: A ta co się jopi to nie wełna? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100'] i tak domek sobie był po drodze, w ślicznej scenerii :placz: :placz::placz::placz:... :loveu: [quote name='Maga100'] Magda, Stefan ma uszy jak diabełek :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='PIKA']A ta co się jopi to nie wełna? :evil_lol: o rany, a ja naprawdę zaczęłam szukac na zdjęciu wełny :evil_lol: [quote name='Młoda Rupczewska'] Moja Mama ma rację ! Pamietaj. Twoja mama ma zawsze rację :evil_lol: :evil_lol: [quote name='mmbbaj']Magda, Stefan ma uszy jak diabełek :evil_lol: nie tylko uszy :angryy: dzisiaj Leon dostał mięso z ryżem. Trochę ryżu zbiło sie w kulkę. Leon kulki nie zjadł. Stefan wyciagnął kulkę i na środku dywanu rozdrobił kulkę na tysiąc małych ryżyków :angryy: :placz: :placz: :placz: Diabeł poznaje świat: Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Diabel nieźle urósł :razz: A Diablica świata nie poznaje? :roll: [quote name='Maga100']o rany, a ja naprawdę zaczęłam szukac na zdjęciu wełny :evil_lol: buhahaha :roflt: Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='PIKA']A Diablica świata nie poznaje? :roll: Diablica ma w sobie mniej ciekawosci swiata i mnie odwago może? Bo póki co wystawia nos na taras, ale dalej już niekoniecznie. W czasie kiedy Stefan już zeskoczył z ostatniego schodka i zabrał się za zwiedzanie terenu, ona patrzyła przez szybę, a potem zdegustowana udała się na kanape :cool1: I laseczek :evil_lol: i Leśny Stwór Quote
Recommended Posts