Vectra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahaha PRAWIE jak PYSIA :evil_lol: buhahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no proszę cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Maga100']Moja droga Narcyzo. Taka zima była u mnie do poniedziałku włącznie. Teraz już jej nie ma, nad czym ubolewam bardzo :placz: a oto ONA. DUMNA I BLADA. I NIEDOSTEPNA. to chyba nowa odmiana lewka małego..lwica Pelaska....z przydługimi na focie łapkami.....:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 a Stefico co sie tak po katach chowa????? a Leon? Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahaha PRAWIE jak PYSIA :evil_lol: Pela tez byla u fryzjera? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 PIKA napisał(a):Pela tez byla u fryzjera? :hmmmm: nie, ale też dumna i blada :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahaha PRAWIE jak PYSIA :evil_lol: Buahahahahahahahahah Nawet pewne podobieństwa widzę :cool1: Trzy kolory sa ? Są! Tylko dlaczego ta Narcyza taka owłosiona na twarzy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Maga100']Moja droga Narcyzo. Taka zima była u mnie do poniedziałku włącznie. Teraz już jej nie ma, nad czym ubolewam bardzo :placz: a oto ONA. DUMNA I BLADA. I NIEDOSTEPNA. no no nie wyjęta podobizna takiej jednej ;) Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahaha PRAWIE jak PYSIA :evil_lol: dbsst napisał(a):no no nie wyjęta podobizna takiej jednej ;) Ty dziecko też przeciw mnie ? :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='dbsst']no no nie wyjęta podobizna takiej jednej ;) no przecież do Pysi, zostało to już stwierdzone a tak śpią koty zwinięte w kłębuszek :cool1: i Strażnik Kota i obwieszczam, że mój pokój gościnny już gotowy, więc mogę przyjmować :p oczywiście tylko zaproszonych :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 one znalazly swoje miejsce na ziemi to MEDUZA :evil_lol: miałam na myśli inna blondi :diabloti: czuje sie zaproszona ja i mój pseudopies :cool1: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :ppiękny ten nasz wakacyjny pokój:razz: Bowskie joginki Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 PtYSIU mmaaaaaanmmnieniesiu ja z TOBĄ :loveu: :loveu: :loveu: ijlowiu ijlowiu ijlowiu bardzo macz :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 za tydzień wpadam całą gromadom :evil_lol: :evil_lol: cieszysz się ? :diabloti: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Maga100']no przecież do Pysi, zostało to już stwierdzone a tak śpią koty zwinięte w kłębuszek :cool1: i Strażnik Kota i obwieszczam, że mój pokój gościnny już gotowy, więc mogę przyjmować :p oczywiście tylko zaproszonych :evil_lol: :evil_lol: To ja się zapraszam :diabloti: Kiedy mogę przyjechać? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Maga100'] a dlaczego ten kwiatek gubi suche liscie??? przesuszasz go???:diabloti: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a dlaczego ten kwiatek gubi suche liscie??? przesuszasz go???:diabloti: taaaak na forum nic sie nie ukryje :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='dbsst']taaaak na forum nic sie nie ukryje :evil_lol: no tak jakos mnie tam wzrok poleciał na ten biedny przesuszony:razz: kwiatuszek tak cicho w kaciku stojacy....:placz: i wołajacy o pare kropel wody.....:mad: Quote
Jupi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 poza boska:evil_lol: słodkie kłębuszki:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Jupi'] poza boska:evil_lol: słodkie kłębuszki:evil_lol::roll:chyba rozwinięte motki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga ...robisz zapisy na terminy zasiedlania pokoju:p Quote
Maga100 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a dlaczego ten kwiatek gubi suche liscie??? przesuszasz go???:diabloti: i tu się mylisz moja droga :diabloti: liście oskubują wstrętne koty :cool1: a że ja nie mam manii sprzątania, wiec te liście tak leżą, aż uschną :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Maga ...robisz zapisy na terminy zasiedlania pokoju:p hahaha, coście się uwzięły :lol: :lol: :lol: Pokój urządzony i dostępny. Czekam na poważne propozycje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Maga100'] hahaha, coście się uwzięły :lol: :lol: :lol: Pokój urządzony i dostępny. Czekam na poważne propozycje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moja propozycja jest powazna :) Nawet Ci moge Tommyego oddać na przechowanie ( czyt. na zawsze :diabloti:) Quote
anetta Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-11-43.jpg wow, "dumna i blada" :megagrin: buhahaha Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Maga100']i tu się mylisz moja droga :diabloti: liście oskubują wstrętne koty :cool1: a że ja nie mam manii sprzątania, wiec te liście tak leżą, aż uschną :evil_lol: ale nie pisz te wstretne koty...przeciez Ty uwielbiasz te cudownie zywe jak srebro, wszedobylskie, ciekawskie do granic mozliwosci slodkie kociaczki....:diabloti: hahaha, coście się uwzięły :lol: :lol: :lol: Pokój urządzony i dostępny. Czekam na poważne propozycje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to ja zglaszam powazna propozycje...skoro na nie czekasz....:loveu: Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Maga100'] Pokój urządzony i dostępny. Czekam na poważne propozycje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja Ci skladam powazna propozycje :evil_lol: jak tylko dozio kwarantanne skończy :evil_lol: to pakuje OBA psy i przyjeżdzam :evil_lol: Quote
Recommended Posts