malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hahaha jak zwykle pełne współczucia dogociółki :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Vectra']Madziu , czy bardzo się potłukłaś ? buhahahhahahaha [quote name='malawaszka']hahaha jak zwykle pełne współczucia dogociółki :evil_lol: jak zawsze mozna liczyc na wsparcie...:diabloti: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='"Maga100"'] Madziu - dlaczego Leon Cię porzucił? Czyżby dojrzał kolegę dzika i poleciał się pobawić? ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 na mnie zawsze możecie liczyć :evil_lol: pociesze , zrozumiem , nie wyśmieje , podam pomocną dłoń :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jak zawsze mozna liczyc na wsparcie...:diabloti: TAK TAK TAK Dogomania jest wspaniala, zrobiła z nas jednąwielką kochającą sięrodzinę :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']TAK TAK TAK Dogomania jest wspaniala, zrobiła z nas jednąwielką kochającą sięrodzinę :evil_lol: A Ty to sie dobrze czujesz???..... brałas cos???:diabloti: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 łączy nas widze jedno (widze to już w kilku postach) Nie działająca SPACJA :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A Ty to sie dobrze czujesz???..... brałas cos???:diabloti: TAK! BIORE sie za pisanie pracy mgr :diabloti: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 pozbył się balastu :cool1: Magda jak doopa? :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 PIKA napisał(a):Magda jak doopa? :evil_lol: Magdzie doopa przymarzła do tego ukochanego śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 qtoś se obił doopsko czy to było miękkie lądowanie? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 a się uwzięły :diabloti: Lądowanie było miękkie i niestety nic nie poczułam :shake: A to oznacza tylko jedno: dupa jest za gruba :placz: :placz: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hahahahaha tak wielkie tłuste dupsko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Vectra napisał(a):hahahahaha tak wielkie tłuste dupsko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuahahahahahahah CO NAJMNIEJ TAKIE JAK MOJE :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :razz:czy to jakaś nowa dyscyplina sportowa czy typowe kumoterki;)/ tyle że powinne być ślizgi z koniem:evil_lol:/ Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Vectra']łączy nas widze jedno (widze to już w kilku postach) Nie działająca SPACJA :evil_lol: :evil_lol: Vectra - ona - ta spacja jest oszczędzana;) [quote name='Maga100']a się uwzięły :diabloti: Lądowanie było miękkie i niestety nic nie poczułam :shake: A to oznacza tylko jedno: dupa jest za gruba :placz: :placz: [quote name='"Maga100"'] Witaj Magdo - Kobieto Upadła ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='malawaszka']buuahahahahahahah CO NAJMNIEJ TAKIE JAK MOJE :evil_lol: większe :angryy: a że ja mniejsza niż ty, więc dwa razy większe :placz: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy to jakaś nowa dyscyplina sportowa czy typowe kumoterki;)/ tyle że powinne być ślizgi z koniem:evil_lol:/ Alicjo, ty jak zwykle nic nie rozumiesz :cool1: To było "równaj", przecież pisałam :cool1: Nawet Agnieszka pisała, że mam I miejsce z posłuszeństwa :cool1: [quote name='aga1215'];) Witaj Magdo - Kobieto Upadła ;) :evil_lol: :loveu: Witam z dna piekieł :diabloti: Quote
Vectra Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a na co się Leonko tak czai ?? dzika widzi na drzewie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Vectra']a na co się Leonko tak czai ?? dzika widzi na drzewie :evil_lol: jaki Leonko? przecież on się schował i absolutnie nikt go nie widzi :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Vectra']a na co się Leonko tak czai ?? dzika widzi na drzewie :evil_lol: przecia Leon udaje jarzabka:eviltong: ...nie ma mnie..nikt mnie nie wiedzi...absolutnie nikt.....:diabloti: :cool1: Quote
aga1215 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Maga100']większe :angryy: a że ja mniejsza niż ty, więc dwa razy większe :placz: Alicjo, ty jak zwykle nic nie rozumiesz :cool1: To było "równaj", przecież pisałam :cool1: Nawet Agnieszka pisała, że mam I miejsce z posłuszeństwa :cool1: Witam z dna piekieł :diabloti: Magda -w piekle jest śnieg?Taki duży????????Na dnie????:crazyeye: Quote
Pysia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dobra Magda :mad: Bo ja mam ostatnio codziennie kilka munut tylko wolnych na kompie ( bo w pozostałe przeglądam się w lustrze :diabloti: ) więc nie doczytam. Powiedz mi tak z ręką na sercu czy rzeczywiście tam u Ciebie jest zima? Czy to foty sprzed stulecia wiosennego? Pytam na powaznie :mad: U nas jest + 9 i leje deszcz...... Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Pysia']Dobra Magda :mad: Bo ja mam ostatnio codziennie kilka munut tylko wolnych na kompie ( bo w pozostałe przeglądam się w lustrze :diabloti: ) więc nie doczytam. Powiedz mi tak z ręką na sercu czy rzeczywiście tam u Ciebie jest zima? Czy to foty sprzed stulecia wiosennego? Pytam na powaznie :mad: U nas jest + 9 i leje deszcz...... Moja droga Narcyzo. Taka zima była u mnie do poniedziałku włącznie. Teraz już jej nie ma, nad czym ubolewam bardzo :placz: a oto ONA. DUMNA I BLADA. I NIEDOSTEPNA. Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Maga100']a oto ONA. DUMNA I BLADA. I NIEDOSTEPNA. buuuahahaha PRAWIE jak PYSIA :evil_lol: Quote
Recommended Posts