Agunia-Pańciunia) Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Maga100']zjem cię, zjem Leon i jego kot :evil_lol: powiedz prosze Magda Leonowi ze go kocham.....:razz: nieustajaco i na wciaz.:loveu: .jest moim idolem:cool3: ...zaraz po mojej Sabci.... jest niesamowicie delikatny i czuły wobec dzieciaków kocich....:multi: Quote
aga1215 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 "Maga100" napisał(a):po tłumie w mojej galeriiMaga - to przecież nie Twoja galeria tylko Leona i jego kotów ;)buuuuuuuuuuuu........ nie działaja mi emotki, nie mogę cytować - muswzę ręcznie wklepywać buuuuuuuuuu....................btw stęskniłam się za Leonkiem i kociakami............ Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :multi::multi::multi:działa Dogo i jest Leon :loveu::loveu:z kociakami:loveu::loveu::loveu: ale masz piękną zimę :razz: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Maaagdaaa boskie boskie boskie foty!!!!! Leon i Koty RULEZZZZZZZ :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dobry wieczór stara kobieto :cool3: Czy od przedwczoraj wysiadujesz ??? I robisz skarpetki na drutach ? :cool3: Quote
PIKA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześc Magda :multi: ale ja Ci zazdraszczam tego sniegu :cool3: Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witaj Blondi :diabloti: Skąd Ty masz taką zime? :crazyeye: U nas +8 i zero śniegu :multi::multi::multi: I niech się nie waży przyjść zima bo mi pnącze liściami zarasta, tulipany wychodzą z ziemi i w ogóle wczesna wiosna :loveu: Quote
Maga100 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']powiedz prosze Magda Leonowi ze go kocham.....:razz: powiedziałam. Nie wzruszył się :evil_lol: [quote name='malawaszka']Maaagdaaa boskie boskie boskie foty!!!!! Leon i Koty RULEZZZZZZZ :loveu: :loveu: :loveu: oj, Waszko, bo aż się zawstydziłam twoimi wyznaniami :oops: [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór stara kobieto :cool3: Czy od przedwczoraj wysiadujesz ??? I robisz skarpetki na drutach ? :cool3: tak, przecież jestem do tego stworzona. Do wysiadywania. I do skarpetek [quote name='PIKA'] ale ja Ci zazdraszczam tego sniegu :cool3: niestety dziś na plusie :shake: zaczyna się powoli topić :placz: ale do wczoraj było PIĘKNIE [quote name='Pysia']Skąd Ty masz taką zime? :crazyeye: U nas +8 i zero śniegu :multi::multi::multi: I niech się nie waży przyjść zima bo mi pnącze liściami zarasta, tulipany wychodzą z ziemi i w ogóle wczesna wiosna :loveu: ja tam wolę śnieg niż zimę bez śniegu. Mało tego - nienawidzę zimy bez śniegu :angryy: Jest wtedy brudno, szaro i ohydnie :angryy: Mamy luty, więc nie ma co liczyć na wiosnę z ciepłem, sloncem i zielenią, więc niech będzie ŚNIEG. Quote
Maga100 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 i nasze zamarznięte jeziorko i czego tupiesz? przecież nawet nie trzeszczy Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Maga100']ja tam wolę śnieg niż zimę bez śniegu. Mało tego - nienawidzę zimy bez śniegu :angryy: Jest wtedy brudno, szaro i ohydnie :angryy: Mamy luty, więc nie ma co liczyć na wiosnę z ciepłem, sloncem i zielenią, więc niech będzie ŚNIEG. aaaameeeennnnn :klacz: cudnie tam masz ahhhhhhhh:loveu: Quote
Maga100 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='malawaszka']aaaameeeennnnn :klacz: cudnie tam masz ahhhhhhhh:loveu: tak, tak cudnie :loveu: I chyba zamieszkam w lesie z dzikami :evil_lol: to było: Leon równaj :cool1: :evil_lol: pozbył się balastu :cool1: Quote
Vectra Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 nie widze wszytskiego , ale ci powiem że pada deszcz :angryy: Quote
Maga100 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Vectra']nie widze wszytskiego , czego nie widzisz, kochana? :loveu: Quote
Paula Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Vectra']piękne foty :-o Gorzej Ci? Przeciez są ohydne :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='paula_z']:-o Gorzej Ci? Przeciez są ohydne :evil_lol: ocho...powiedziała co wiedziała...(cieksawe czy sie pojawi ten poscik...ciekawe...:mad: bo nie powiem ile razy juz próbuje ) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Maga100']tak, tak cudnie :loveu: I chyba zamieszkam w lesie z dzikami :evil_lol: tia..widze ze nadal mamy duze szanse startowac w dyscyplinie - "Posłuszenstwo" i wrócic z pierwsza nagroda....:crazyeye: :diabloti: nadal karny.....:diabloti: ...tak trzymac:razz: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Madziu , czy bardzo się potłukłaś ? buhahahhahahaha Quote
Recommended Posts