Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']zjem cię, zjem

Leon i jego kot :evil_lol:

powiedz prosze Magda Leonowi ze go kocham.....:razz: nieustajaco i na wciaz.:loveu: .jest moim idolem:cool3: ...zaraz po mojej Sabci....
jest niesamowicie delikatny i czuły wobec dzieciaków kocich....:multi:

Posted

"Maga100" napisał(a):
po tłumie w mojej galerii
Maga - to przecież nie Twoja galeria tylko Leona i jego kotów ;)buuuuuuuuuuuu........ nie działaja mi emotki, nie mogę cytować - muswzę ręcznie wklepywać buuuuuuuuuu....................btw stęskniłam się za Leonkiem i kociakami............

Posted

Witaj Blondi :diabloti:
Skąd Ty masz taką zime? :crazyeye: U nas +8 i zero śniegu :multi::multi::multi: I niech się nie waży przyjść zima bo mi pnącze liściami zarasta, tulipany wychodzą z ziemi i w ogóle wczesna wiosna :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']powiedz prosze Magda Leonowi ze go kocham.....:razz:

powiedziałam. Nie wzruszył się :evil_lol:

[quote name='malawaszka']Maaagdaaa boskie boskie boskie foty!!!!! Leon i Koty RULEZZZZZZZ :loveu: :loveu: :loveu:

oj, Waszko, bo aż się zawstydziłam twoimi wyznaniami :oops:

[quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór stara kobieto :cool3:
Czy od przedwczoraj wysiadujesz ???
I robisz skarpetki na drutach ? :cool3:

tak, przecież jestem do tego stworzona. Do wysiadywania. I do skarpetek

[quote name='PIKA']
ale ja Ci zazdraszczam tego sniegu :cool3:

niestety dziś na plusie :shake: zaczyna się powoli topić :placz:
ale do wczoraj było PIĘKNIE

[quote name='Pysia']Skąd Ty masz taką zime? :crazyeye: U nas +8 i zero śniegu :multi::multi::multi: I niech się nie waży przyjść zima bo mi pnącze liściami zarasta, tulipany wychodzą z ziemi i w ogóle wczesna wiosna :loveu:

ja tam wolę śnieg niż zimę bez śniegu. Mało tego - nienawidzę zimy bez śniegu :angryy: Jest wtedy brudno, szaro i ohydnie :angryy: Mamy luty, więc nie ma co liczyć na wiosnę z ciepłem, sloncem i zielenią, więc niech będzie ŚNIEG.

Posted

[quote name='Maga100']ja tam wolę śnieg niż zimę bez śniegu. Mało tego - nienawidzę zimy bez śniegu :angryy: Jest wtedy brudno, szaro i ohydnie :angryy: Mamy luty, więc nie ma co liczyć na wiosnę z ciepłem, sloncem i zielenią, więc niech będzie ŚNIEG.

aaaameeeennnnn :klacz: cudnie tam masz ahhhhhhhh:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaameeeennnnn :klacz: cudnie tam masz ahhhhhhhh:loveu:

tak, tak cudnie :loveu: I chyba zamieszkam w lesie z dzikami :evil_lol:

to było: Leon równaj :cool1: :evil_lol:

pozbył się balastu :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']tak, tak cudnie :loveu: I chyba zamieszkam w lesie z dzikami :evil_lol:

tia..widze ze nadal mamy duze szanse startowac w dyscyplinie - "Posłuszenstwo" i wrócic z pierwsza nagroda....:crazyeye: :diabloti:
nadal karny.....:diabloti: ...tak trzymac:razz: