Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jupi']uwielbiam ich wspólne fotki:loveu:
mam nadzieję że u mnie też będzie taka sielanka:lol:

u mnie gdzieś po miesiącu nastała sielanka. Oczywiście nie trwa ona cały czas. Gdy Leon je albo śpi, a koty chcą do niego podejść, to warczy. Ale nie interweniuję, bo to jest takie warczenie z niezadowolenia, nawet się nie jeży. Najczęściej koty i tak się tym nie przejmują :evil_lol:

I studium Stefana

Posted

[quote name='Maga100']A ja dzisiaj prawie zamordowałam Pelagie :shake: :shake: Otworzyłam szufladę komody i ta kocica, nie wiem kiedy i nie wiem jak, wlazła za otwartą szugladę :cool1: Ja nie zauważyłam jej i chciałam zamknąć. Czułam opór, więc użyłam siły :placz: :placz: :placz: Wrzask kota spowodował mój zawał :cool1: Spod komody coś wyprysnęło. Pode mną ugięły się kolana i to TZ musiał sprawdzać, czy Pelagia cała :placz:
Na szczęście to KOT i nie stało się NIC :multi: :p Troszkę tylko była obrażona :evil_lol: :crazyeye: o rany - biedna Madzia .. ależ sie musiałaś przerazić :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']Stefan i nogi :evil_lol:

hahaha oj masz te kadry masz....zaśmiewam się coraz częściej u Ciebie :lol::lol::lol:
[quote name='Maga100']

:evil_lol: :evil_lol:

hahaha przecudowne są te wspólne foty :loveu: - nie ma to jak ich wspólne zabawy :thumbs:

Posted

:multi::multi::multi:REWELACJA

O rany Maga a może chcesz porozmawiać o swoich przeżyciach:razz:
no wiesz o tych morderczych sprzętach domowych ....kto wie kiedy ciebie COŚ napadnie:cool3::cool3::cool3:

:loveu::loveu::loveu:świetne

Posted

[quote name='Maga100']tak, tak, będzie atakować moją grdykę w nocy i zje tętnicę szyjną w ramach akcji ZEMSTA ZA SZUGLADĘ :evil_lol:
Ona za tą SZUGLADE zabierze Ci w nocy cały oddech :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']bo to prawda :angryy: zamiast iść spać jak człowiek, jak wyję przed monitorem do rana :evil_lol: :evil_lol:
nie znacie sie :cool1: Leon radośnie pląsał po polach :cool1:

A ja dzisiaj prawie zamordowałam Pelagie :shake: :shake: Otworzyłam szufladę komody i ta kocica, nie wiem kiedy i nie wiem jak, wlazła za otwartą szugladę :cool1: Ja nie zauważyłam jej i chciałam zamknąć. Czułam opór, więc użyłam siły :placz: :placz: :placz: Wrzask kota spowodował mój zawał :cool1: Spod komody coś wyprysnęło. Pode mną ugięły się kolana i to TZ musiał sprawdzać, czy Pelagia cała :placz:
Na szczęście to KOT i nie stało się NIC :multi: :p Troszkę tylko była obrażona :evil_lol:
Magda - to Ty nie wiesz, że wszystko co się da otworzyć, otwarte MUSI być? Wersalka też jest ciekawa do zwiedzania....... a jak dobrze ścieli się łóżko przy pomocy kotów;) :loveu:
[quote name='Maga100']to było drugie życie Pelagii :cool1:
ale już ma się dobrze, bo szaleje z bratem po całym domu, doprowadzając mnie do szału :angryy:
Stefan i nogi :evil_lol:

nie jego nogi

i oni niby rozrabiają??? :crazyeye: :mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

:evil_lol: :evil_lol:

Buahahahahahahahaha
U moich rodziców w piwnicy zyje rodzina kotów :) Dwie kotki - matka i córka:) Są wysterylizowane więc nie rozmnażają się. Tata i sasiedzi je karmią. Szczególnie tata wychodząc z Perełką na dwór woła je, one przychodzą i jedzą. Perełka im nie przeszkadza wcale. Za to jak w poblize zbliża się obcy pies to matka atakuje od pyska a córka wbiega pod bruch, kładzie się na plecy i jakoś tak sprężyście odbija się i drapie po brzucholu delikwenta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkie psy omijają klatke z daleka :diabloti:
Za to spacer wieczorny wygląda tak:
Idzie tata z Perełką a za nimi gęsiego dwie kotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czesc Magdaleno z domu w głuszy

powinnaś powstawiać zabawy dużego groźnego psa z małymi kteCkami na jakimś kocim forum albo Cie zjedza albo pokochaja psy ;) :lol:

Posted

[quote name='dbsst']czesc Magdaleno z domu w głuszy

powinnaś powstawiać zabawy dużego groźnego psa z małymi kteCkami na jakimś kocim forum albo Cie zjedza albo pokochaja psy ;) :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:obstawaim za tym pierwszym , mając w pamięci wojnę z kociarzami na forum krakwetu w sprawie datku dla Uciechowa:mad:
Cześć Maga M.A.G.A.:p

Posted

[quote name='PIKA']magda dlaczego kocie miski stoją na oknie?
Leon Kotom podjada ?

dokładnie tak :evil_lol: docelowo miski będą stały na półce w spiżarni. Jak tylko półki się pojawią.... :roll:

[quote name='Pysia']Ona za tą SZUGLADE zabierze Ci w nocy cały oddech :diabloti:

o rany, a ja myślałam, że tylko małym dzieciom koty zabierają odech :shock:

[quote name='dbsst']
powinnaś powstawiać zabawy dużego groźnego psa z małymi kteCkami na jakimś kocim forum albo Cie zjedza albo pokochaja psy ;) :lol:

jak wspomniała Alicja, raczej to pierwsze :evil_lol: Raz tam weszłam i szybko wyszłam, bo doczytałam, ze wszystko robię źle, źle karmię, źle sprzątam kuwetę, no generalnie biedne moje koty :diabloti:

Odezwę się wieczorem, teraz przez weekend mam gościa :p

Posted

Jest cudnie za oknem. Taką zime lubię. Śnieg po kolana, mróz, więc nie ma chlapy, śnieg skrzypi pod butami. Taki mnie widok wita za oknem

za oknem też mam coś takiego

Posted

witaj, Anettko :p

I troche lasu. Odważyłam się iść, bo jak jest śnieg to po śladach mogę oceniać czy dziki są w pobliżu czy nie :evil_lol:

i mordują Leona

Posted

[quote name='Vectra']
no jesteś nareszcie :diabloti:

tak, wiem, wszyscy tęsknili, co widać, po tłumie w mojej galerii :placz: :placz: :placz: Tylko ty, Ewo, mnie kochasz :loveu: