Maga100 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Vectra']od 2008 roku nie będą potrzebne pozwolenia na budowe :D co nie oznacza, że będzie można się budować na działce rolnej :eviltong: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jakby co...to byłam i nadrabiałam zaległości:razz: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100']nie gwarantuj, nie gwarantuj :eviltong: Też mieszkałam i zdania nie nie zmieniwszy. Zresztą pal licho okna, są lepsze i gorsze, mnie bardziej chodzi o wizualne wrażenia i te u mnie przeważają znacząco na rzecz spadzistych No cóż to ja tego nie zmienię :evil_lol: [quote name='Maga100']acha, a potem czekanie na pozwolenie na budowę :evil_lol: a projekt już jest? Obecnie kredycik, ale to czekanie narazie nam się przedłuża bo nie chcą się wkońcu zdecydowac kiedy odralniają :roll: A projekcik? Oczywiście że jest :loveu: Więc o jeden krok do przodu (i nie ma tam spadzistych dachów :evil_lol: ) [quote name='Maga100']pyszności były , mówię przecież :cool1: Czyli nie zatrułabyś nas? :evil_lol: [quote name='Vectra']od 2008 roku nie będą potrzebne pozwolenia na budowe :D Ja Ci dziękuję za rok 2008!! W tym roku to ja już powolutku planowałam drugiego dozia!! A tak to znowu to odłożę i chyba nigdy się nie doczekam :placz: Quote
Vectra Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100']co nie oznacza, że będzie można się budować na działce rolnej :eviltong: myslałam że to oczywiste jest :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Vectra']myslałam że to oczywiste jest :cool1: Ty nie badz taka pewna....do Madzi to caps lockiem prosze pisac:lol: ..przeciez wiesz ze dziewczyna w nocy wraca do domu:mad: - zarobiona. Quote
Pysia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Spadzisty dach czy płaski? Hmmmmmmmmmm...Jeden dom mam z płaskim drugi ze spadzistym i....Cholera nie wiem jak umyć świetlik bo brudny :placz: Płaski dach trzeba zimą odśnieżać !!! Błeeeeeeeeeeeeeee Quote
Vectra Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty nie badz taka pewna....do Madzi to caps lockiem prosze pisac:lol: ..przeciez wiesz ze dziewczyna w nocy wraca do domu:mad: - zarobiona. no to ciekawe to co piszesz :evil_lol: bo ostatnio to jakieś dziwne pretensje ;) skierowane były w moją strone :evil_lol: że to niby przezemnie się ona nie wysypia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Justa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Maga100'][B]Wiatr omało mnie nie powalił i jak Vectra niedawno zamarzyły mi się równe chodniki pomiędzy blokami, gdzie nie ma takiego wygzwidowa :cool1: jesooo czy to znaczy, że jednak mieszkam na wsi? :-o ah jaka chałupka na sprzedaż :loveu: ale nie jest aż tak ohydna jak ohydek więc odpada :razz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Maga czemu ten twój bannerek nie ma odsyłacza :mad:. Za każdym razem gdy zamierzaam wejść do galeri nie chce mi się powtarzać tego długiego procesu dostania się tu :razz:. Jeśli chcesz mieć więcej gosci w galeri napraw ten bannerek :evil_lol:. Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj Magdo:multi: i 100 :multi: [quote name='Maga100'] czy ja dobrze widzę? chyba Leon miał zbyt bliski kontakt z ta trawką? cuś ona mu zrobiła????????? :p Quote
Pysia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Magda co ja czytam :crazyeye: Że u Ciebie są wiarty nawet zwijające chodniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Magdo:multi: i 100 :multi: czy ja dobrze widzę? chyba Leon miał zbyt bliski kontakt z ta trawką? cuś ona mu zrobiła????????? :p Polaskotala go w doopcie :evil_lol: :lol: Quote
Maga100 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Vectra'] :evil_lol: bo ostatnio to jakieś dziwne pretensje ;) skierowane były w moją strone :evil_lol: że to niby przezemnie się ona nie wysypia :evil_lol: :evil_lol: bo to prawda :angryy: zamiast iść spać jak człowiek, jak wyję przed monitorem do rana :evil_lol: :evil_lol: [quote name='aga1215'] czy ja dobrze widzę? chyba Leon miał zbyt bliski kontakt z ta trawką? cuś ona mu zrobiła????????? :p nie znacie sie :cool1: Leon radośnie pląsał po polach :cool1: A ja dzisiaj prawie zamordowałam Pelagie :shake: :shake: Otworzyłam szufladę komody i ta kocica, nie wiem kiedy i nie wiem jak, wlazła za otwartą szugladę :cool1: Ja nie zauważyłam jej i chciałam zamknąć. Czułam opór, więc użyłam siły :placz: :placz: :placz: Wrzask kota spowodował mój zawał :cool1: Spod komody coś wyprysnęło. Pode mną ugięły się kolana i to TZ musiał sprawdzać, czy Pelagia cała :placz: Na szczęście to KOT i nie stało się NIC :multi: :p Troszkę tylko była obrażona :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Maga100'] A ja dzisiaj prawie zamordowałam Pelagie :shake: :shake: Otworzyłam szufladę komody i ta kocica, nie wiem kiedy i nie wiem jak, wlazła za otwartą szugladę :cool1: Ja nie zauważyłam jej i chciałam zamknąć. Czułam opór, więc użyłam siły :placz: :placz: :placz: Wrzask kota spowodował mój zawał :cool1: Spod komody coś wyprysnęło. Pode mną ugięły się kolana i to TZ musiał sprawdzać, czy Pelagia cała :placz: Na szczęście to KOT i nie stało się NIC :multi: :p Troszkę tylko była obrażona :evil_lol: Rany boskie! :shock::shock::shock: Taki horror na samą noc :shake: Biedna Pelagia za szugladą:placz: Quote
Maga100 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 a mnie wczoraj obudził piekny widok za oknem. I nikt mnie nie przekona, że zima bez śniegu jest fajna, nikt :p Quote
PIKA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Magda a co to bylo to coś co wyprysnęło? :evil_lol: O matko kilerka kotow :lol: Quote
Maga100 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='mmbbaj']Rany boskie! :shock::shock::shock: Taki horror na samą noc :shake: Biedna Pelagia za szugladą:placz: a żebyś wiedziała, wstrętna szuglada :placz: :placz: Szczęśliwy Leon Quote
Maga100 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='PIKA']Magda a co to bylo to coś co wyprysnęło? :evil_lol: to było drugie życie Pelagii :cool1: ale już ma się dobrze, bo szaleje z bratem po całym domu, doprowadzając mnie do szału :angryy: Stefan i nogi :evil_lol: nie jego nogi Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 rany boskie Ohydek i Mordercze Szuglady :shock: ale chcąc nie chcąc muszę Ci przyznać, że zima bez śniegu nie jest ładna :shake: Quote
Maga100 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Pelagia w jadalni Stefan na piecu Quote
Vectra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hahahaha to licz się z tym że Peli zostanie uraz z dzieciństwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ew.może cię kiedyś zaatakować :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Pelgia nie będzie pozować. Nie i już Quote
Paula Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Witaj niedoszla morderczynio kotka :diabloti: :grin: [quote name='malawaszka']rany boskie Ohydek i Mordercze Szuglady :shock: Buhahaha :roflt: Quote
Maga100 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Vectra']hahahaha to licz się z tym że Peli zostanie uraz z dzieciństwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ew.może cię kiedyś zaatakować :evil_lol: :evil_lol: tak, tak, będzie atakować moją grdykę w nocy i zje tętnicę szyjną w ramach akcji ZEMSTA ZA SZUGLADĘ :evil_lol: Quote
Recommended Posts