Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']od 2008 roku nie będą potrzebne pozwolenia na budowe :D

co nie oznacza, że będzie można się budować na działce rolnej :eviltong:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']nie gwarantuj, nie gwarantuj :eviltong: Też mieszkałam i zdania nie nie zmieniwszy. Zresztą pal licho okna, są lepsze i gorsze, mnie bardziej chodzi o wizualne wrażenia i te u mnie przeważają znacząco na rzecz spadzistych

No cóż to ja tego nie zmienię :evil_lol:

[quote name='Maga100']acha, a potem czekanie na pozwolenie na budowę :evil_lol:
a projekt już jest?

Obecnie kredycik, ale to czekanie narazie nam się przedłuża bo nie chcą się wkońcu zdecydowac kiedy odralniają :roll:

A projekcik? Oczywiście że jest :loveu:
Więc o jeden krok do przodu (i nie ma tam spadzistych dachów :evil_lol: )
[quote name='Maga100']pyszności były , mówię przecież :cool1:

Czyli nie zatrułabyś nas? :evil_lol:

[quote name='Vectra']od 2008 roku nie będą potrzebne pozwolenia na budowe :D

Ja Ci dziękuję za rok 2008!! W tym roku to ja już powolutku planowałam drugiego dozia!! A tak to znowu to odłożę i chyba nigdy się nie doczekam :placz:

Posted

Spadzisty dach czy płaski? Hmmmmmmmmmm...Jeden dom mam z płaskim drugi ze spadzistym i....Cholera nie wiem jak umyć świetlik bo brudny :placz: Płaski dach trzeba zimą odśnieżać !!! Błeeeeeeeeeeeeeee

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty nie badz taka pewna....do Madzi to caps lockiem prosze pisac:lol: ..przeciez wiesz ze dziewczyna w nocy wraca do domu:mad: - zarobiona.
no to ciekawe to co piszesz :evil_lol: bo ostatnio to jakieś dziwne pretensje ;) skierowane były w moją strone :evil_lol: że to niby przezemnie się ona nie wysypia :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]Wiatr omało mnie nie powalił i jak Vectra niedawno zamarzyły mi się równe chodniki pomiędzy blokami, gdzie nie ma takiego wygzwidowa :cool1:

jesooo czy to znaczy, że jednak mieszkam na wsi? :-o

ah jaka chałupka na sprzedaż :loveu: ale nie jest aż tak ohydna jak ohydek więc odpada :razz:

Guest Kamcia_14
Posted

Maga czemu ten twój bannerek nie ma odsyłacza :mad:. Za każdym razem gdy zamierzaam wejść do galeri nie chce mi się powtarzać tego długiego procesu dostania się tu :razz:. Jeśli chcesz mieć więcej gosci w galeri napraw ten bannerek :evil_lol:.

Posted

Magda co ja czytam :crazyeye: Że u Ciebie są wiarty nawet zwijające chodniki :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Magdo:multi: i 100 :multi:

czy ja dobrze widzę? chyba Leon miał zbyt bliski kontakt z ta trawką? cuś ona mu zrobiła????????? :p
Polaskotala go w doopcie :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='Vectra'] :evil_lol: bo ostatnio to jakieś dziwne pretensje ;) skierowane były w moją strone :evil_lol: że to niby przezemnie się ona nie wysypia :evil_lol: :evil_lol:

bo to prawda :angryy: zamiast iść spać jak człowiek, jak wyję przed monitorem do rana :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='aga1215']

czy ja dobrze widzę? chyba Leon miał zbyt bliski kontakt z ta trawką? cuś ona mu zrobiła????????? :p

nie znacie sie :cool1: Leon radośnie pląsał po polach :cool1:

A ja dzisiaj prawie zamordowałam Pelagie :shake: :shake: Otworzyłam szufladę komody i ta kocica, nie wiem kiedy i nie wiem jak, wlazła za otwartą szugladę :cool1: Ja nie zauważyłam jej i chciałam zamknąć. Czułam opór, więc użyłam siły :placz: :placz: :placz: Wrzask kota spowodował mój zawał :cool1: Spod komody coś wyprysnęło. Pode mną ugięły się kolana i to TZ musiał sprawdzać, czy Pelagia cała :placz:
Na szczęście to KOT i nie stało się NIC :multi: :p Troszkę tylko była obrażona :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

A ja dzisiaj prawie zamordowałam Pelagie :shake: :shake: Otworzyłam szufladę komody i ta kocica, nie wiem kiedy i nie wiem jak, wlazła za otwartą szugladę :cool1: Ja nie zauważyłam jej i chciałam zamknąć. Czułam opór, więc użyłam siły :placz: :placz: :placz: Wrzask kota spowodował mój zawał :cool1: Spod komody coś wyprysnęło. Pode mną ugięły się kolana i to TZ musiał sprawdzać, czy Pelagia cała :placz:
Na szczęście to KOT i nie stało się NIC :multi: :p Troszkę tylko była obrażona :evil_lol:

Rany boskie! :shock::shock::shock: Taki horror na samą noc :shake: Biedna Pelagia za szugladą:placz:

Posted

[quote name='mmbbaj']Rany boskie! :shock::shock::shock: Taki horror na samą noc :shake: Biedna Pelagia za szugladą:placz:

a żebyś wiedziała, wstrętna szuglada :placz: :placz:

Szczęśliwy Leon

Posted

[quote name='PIKA']Magda a co to bylo to coś co wyprysnęło? :evil_lol:

to było drugie życie Pelagii :cool1:
ale już ma się dobrze, bo szaleje z bratem po całym domu, doprowadzając mnie do szału :angryy:

Stefan i nogi :evil_lol:

nie jego nogi

Posted

[quote name='Vectra']hahahaha to licz się z tym że Peli zostanie uraz z dzieciństwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ew.może cię kiedyś zaatakować :evil_lol: :evil_lol:

tak, tak, będzie atakować moją grdykę w nocy i zje tętnicę szyjną w ramach akcji ZEMSTA ZA SZUGLADĘ :evil_lol: