Justa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 magda, co to te kociambry po prawej?:cool3: Quote
PIKA Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Justa'] magda, co to te kociambry po prawej?:cool3: to są jej byle koty, ktore ją zdenerwowaly :evil_lol: To wzięła i wypchala :shake: :evil_lol: Quote
Justa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 PIKA napisał(a):to są jej byle koty, ktore ją zdenerwowaly :evil_lol: To wzięła i wypchala :shake: :evil_lol: jesooo.. to chyba rozmnożyły się przez pączkowanie:crazyeye: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześć Madziu :multi: Gratuluję ugotowania obiadu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Maga100'] Nie lubię kotów, ale jak na nie patrze to mnie rozbrajają :loveu: Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Justa napisał(a):jesooo.. to chyba rozmnożyły się przez pączkowanie:crazyeye: o prosze jak sie chwali ze sie uczy pilnie do matury :evil_lol: :evil_lol: piękny avantarek :loveu: Quote
Vectra Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dlatego Magda nie kastruje swoich kotów :evil_lol: bo będzie je rozmnażać ,a potem wypychać i ustawiać na blacie w kuichni :evil_lol: Quote
Justa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dbsst napisał(a):o prosze jak sie chwali ze sie uczy pilnie do matury :evil_lol: :evil_lol: trzeba się jakoś dowartościowywać :diabloti: rozważam też możliwość rozmnożenia przez podział poprzeczny lub podłużny :mad: napiszę pracę doktorską na temat wypachanych a uprzednio kazirodczo rozmnożonych kotów magdy :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='dbsst']ja obstaje ze Magda chce mieć ORGINALNE ZDJĘCIA takie jakich NIKT NIE MA i dlatego gotuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dominko, albo Madzia chwali sie marka kuchenki na której to gotowała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tez tak moze byc......:cool3: Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Agabas, po PYSZNYM obiadku nie pozostało nawet wspomnienie. ONI zjedli :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Justa'] magda, co to te kociambry po prawej?:cool3: hahahah, zgaduj, zgaduj :grins: [quote name='PIKA']to są jej byle koty, ktore ją zdenerwowaly :evil_lol: To wzięła i wypchala :shake: :evil_lol: to akurat nie te, ale obecne doprowadzają mnie do szału :placz: Mają motorki w tylkach :angryy: Niech już będzie ta wiosna, żebym mogła wykopać je na dwór :diabloti: [quote name='jo-jo']Nie lubię kotów, ale jak na nie patrze to mnie rozbrajają :loveu: a mnie akurat uzbrajają, sa słodkie jak śpią :cool1: a śpią coraz mniej :cool1: musze się zgłosić do Pysi po przepis na skuteczne wypchanie :p [quote name='Agunia-Pańciunia)']Dominko, albo Madzia chwali sie marka kuchenki na której to gotowała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tez tak moze byc......:cool3: hahahha, to mnie rozpracowała wstrętna jędza :evil_lol: :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Ponieważ TZ w delegacji, dzisiaj przed pracą przeganiałam Leona półtorej godziny po okolicy. Wiatr omało mnie nie powalił i jak Vectra niedawno zamarzyły mi się równe chodniki pomiędzy blokami, gdzie nie ma takiego wygzwidowa :cool1: Ale też nie ma szczekających pudli, stada bachorów i ich nerwowych mamusiek oraz starych bab wychylonych do połowy okna i wrzeszczących, ze wystrzelają wszystkie psy :angryy: I Leon już nie pamięta co to smycz, że nie wspomnę o kagańcu :p najbardziej wyraziste zdjecie Leona :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100'] najbardziej wyraziste zdjecie Leona :evil_lol: ooooo i to tak jak moje.....to wyostrzone.....do granic mozliwosci wysylaj na konkurs- Ostrosc roku..ale ostrzegam ..i tak zajmiesz drugie miejsce......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100'] to akurat nie te, ale obecne doprowadzają mnie do szału :placz: Mają motorki w tylkach :angryy: Niech już będzie ta wiosna, żebym mogła wykopać je na dwór :diabloti: Madzik..ucz sie ciepliwości:cool1: .....to pomaga:lol: ....medytuj, cwicz joge...:diabloti: hahahha, to mnie rozpracowała wstrętna jędza :evil_lol: :diabloti: no ktos musiał zwrócic uwage publicznosci na ten drobny szczegól:cool3: , przeciez sie tak umowiłysmy...to co teraz histeryzujesz....???:eviltong: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100'] "Leon Buszujący w Zbożu" :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 moi sąsiedzi a tu w oddali Ohydek. Na zdjeciu wyszedł jakby stał pomiędzy innymi domami, a naprawdę stoi w polu i sąsiadów mamy kilka działek dalej a ten domek, niedaleko mnie, jest wystawiony na sprzedaż :p Może ktoś reflektuje, miłe sądziedztwo gwarantowane :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100']a ten domek, niedaleko mnie, jest wystawiony na sprzedaż :p Może ktoś reflektuje, miłe sądziedztwo gwarantowane :evil_lol: :evil_lol: No nawet nawet do przyjęcia, ale te spadziste dachy :shake: Bo my oczywiście jeszcze nie zaczęliśmy się budowac bo gdzie? :placz: Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='jo-jo']No nawet nawet do przyjęcia, ale te spadziste dachy :shake: Bo my oczywiście jeszcze nie zaczęliśmy się budowac bo gdzie? :placz: nie lubisz spadzistych dachów? Ja akurat lubię, nie lubię płaskich. Jak to gdzie, na działce jakiejś. Budowlanej :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100'] A ja wczoraj ugotowałam sobie obiadek. Tak, JA ugotowałam obiadek. I był pyszny :eating: Ale co to jest w tym garku? :roll: Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='mmbbaj']Ale co to jest w tym garku? :roll: hahhaha, coś PYSZNEGO. :eating: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100']nie lubisz spadzistych dachów? Ja akurat lubię, nie lubię płaskich. Jak to gdzie, na działce jakiejś. Budowlanej :evil_lol: No cóż 10 lat mieszkania z takimi oknami zmienia Twoje upodobania gwarantuje :grins: Wiesz jesteśmy i tak do przodu bo działke znalkeźlismy, póki co rolna ale nie długo ma być już budowlana, więc czekamy :roll: [quote name='Maga100']hahhaha, coś PYSZNEGO. :eating: Tzn? Już się boję :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ja ja ja się piszę na ten domek - kupię go zak ieszonkowe i będzie miim domkiem letniskowym na wypady do dogociółek :loveu: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='jo-jo']No cóż 10 lat mieszkania z takimi oknami zmienia Twoje upodobania gwarantuje :grins: nie gwarantuj, nie gwarantuj :eviltong: Też mieszkałam i zdania nie nie zmieniwszy. Zresztą pal licho okna, są lepsze i gorsze, mnie bardziej chodzi o wizualne wrażenia i te u mnie przeważają znacząco na rzecz spadzistych [quote name='jo-jo']Wiesz jesteśmy i tak do przodu bo działke znalkeźlismy, póki co rolna ale nie długo ma być już budowlana, więc czekamy :roll: acha, a potem czekanie na pozwolenie na budowę :evil_lol: a projekt już jest? [quote name='jo-jo'] Tzn? Już się boję :lol: :lol: pyszności były , mówię przecież :cool1: Quote
Vectra Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 od 2008 roku nie będą potrzebne pozwolenia na budowe :D Quote
Recommended Posts