Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
jedyną puszczalską jaką znam to jesteś Ty :mad: sama się przyznałaś :evil_lol: :evil_lol:

No wiesz :obrazic: Nie chcesz nalezeć do tak zacnego klubu? Patryka ani Misi nie ma więc same musimy się nominować - no nie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No wiesz :obrazic: Nie chcesz nalezeć do tak zacnego klubu? Patryka ani Misi nie ma więc same musimy się nominować - no nie? :evil_lol:
narazie to jest jedno osobowy klub :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Maga100']Boże Pysiu, ty od razu tak prosto z mostu. :cool1:
bo ona jest chamska :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']narazie to jest jedno osobowy klub :evil_lol: :evil_lol:

bo ona jest chamska :evil_lol:
Buahahahahahahahahahahahahahahaha
I nie zapomnij ze Bóg mnie opóścił :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahahahahaha
I nie zapomnij ze Bóg mnie opóścił :diabloti:
ja się wcale nie dziwie że cię opóścił hahahaha :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jezu jestem zachwycina nadrabianiem niebytności w znanym nam topicu :multi::multi::multi: Tylko brak mi klonów :placz: Niech ktoś się sklonuje - proszę :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Maga100']tak, Paula tyle gadała, szalała, biegała i tańczyła, że miałam jej serdecznie dość :evil_lol: Ja dawałam dyskretne znaki, TZ Vectry już czekał, a ta nie, kijem nie wygonisz, bo ona tańczy :evil_lol: :evil_lol:

hahaha, o 3.00 to już przestałaś się krępować, ale przedtem było szklane spojrzenie i kiwająca się głowa :evil_lol: :evil_lol:

a mialy tak wczesnie skończyc :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']a mialy tak wczesnie skończyc :diabloti:

dla ciebie, babo! :diabloti:
A skoro ciebie nie było, to nie było motywacji, aby przestać pić :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']dla ciebie, babo! :diabloti:
Widzisz babciu...Twoja osoba mogła im pomóc i nie dopuscić do całkowitego stoczenia się :shake: A teraz co? Nie czujesz się winna że koleżanki to kompletne degeneratki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pauli pomyliły sie spotkani ato nie było spotkanie z żywiołowymi TZami :shake:
a Paula tak sie zachowywała (zreszta już nie pierwszy raz:evil_lol: ) (a może Paula robi wewnętrzny konkurs kanap :evil_lol: )

Paula robisz :cool3:

czesc najmilsza z najmilszych :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Widzisz babciu...Twoja osoba mogła im pomóc i nie dopuscić do całkowitego stoczenia się :shake: A teraz co? Nie czujesz się winna że koleżanki to kompletne degeneratki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

właśnie, właśnie, może przed autorytetem Pikowym by się ugięły, bo mnie słuchać nie chciały, jak mówiłam, zeby nie piły alkoholu, bo to grzech :diabloti:

[quote name='paula_z']Matka :mad: Tak, robie :eviltong: Kanapa Magdy wygrywa :evil_lol:

hahahha, hurra, hurra, od dzisiaj wszystkie kawy u mnie :evil_lol: :evil_lol:

A ja wczoraj ugotowałam sobie obiadek. Tak, JA ugotowałam obiadek. I był pyszny :eating:

I po gotowaniu moja kuchnia wygląda jak normalnie, jak po gotowaniu, a nie tak jak u Rupczewskiej, gdzie jest nieskazitelnie nawet w trakcie :shake:

Posted

[quote name='Maga100']

I po gotowaniu moja kuchnia wygląda jak normalnie, jak po gotowaniu, a nie tak jak u Rupczewskiej, gdzie jest nieskazitelnie nawet w trakcie :shake:

Poza tym, że ma niedomytą patelnię :

Z grubsza jest REWELACYJNIE ! :multi:

Posted

[quote name='Maga100']dla ciebie, babo! :diabloti:

buhaha, sądzisz, ze by pić przestaly :evil_lol: jak bym byla to by byla jeszcze jedna okazja żeby pić wlasnie :evil_lol:

[quote name='Maga100']

A ja wczoraj ugotowałam sobie obiadek. Tak, JA ugotowałam obiadek. I był pyszny :eating:

Nie wierze :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Poza tym, że ma niedomytą patelnię :

a po co ją domywać, skoro i tak się pobrudzi? :evil_lol:

[quote name='PIKA']

Nie wierze :shake::evil_lol:

:placz: :placz: :placz: :placz: Ja, ja, ja i był pyszny! :placz: :placz:

Posted

Magda chce być tak dobra i przykłądna jak ja i dlatego zaczeła gotować obiady :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a prawdziwy powód to taki że na wiochy nie dowożą pizzy :evil_lol: :evil_lol: no i co pozostaje ? :evil_lol:

Posted

ja obstaje ze Magda chce mieć ORGINALNE ZDJĘCIA takie jakich NIKT NIE MA i dlatego gotuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: