Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pysia napisał(a):Puszczalskie :diabloti: jedyną puszczalską jaką znam to jesteś Ty :mad: sama się przyznałaś :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Vectra napisał(a):jedyną puszczalską jaką znam to jesteś Ty :mad: sama się przyznałaś :evil_lol: :evil_lol: No wiesz :obrazic: Nie chcesz nalezeć do tak zacnego klubu? Patryka ani Misi nie ma więc same musimy się nominować - no nie? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Pysia']To Paula ma wodogłowie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boże Pysiu, ty od razu tak prosto z mostu. :cool1: Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Pysia']No wiesz :obrazic: Nie chcesz nalezeć do tak zacnego klubu? Patryka ani Misi nie ma więc same musimy się nominować - no nie? :evil_lol: narazie to jest jedno osobowy klub :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Maga100']Boże Pysiu, ty od razu tak prosto z mostu. :cool1: bo ona jest chamska :evil_lol: Quote
Paula Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Vectra napisał(a):bo ona jest chamska :evil_lol: I bezszczelna :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Vectra']narazie to jest jedno osobowy klub :evil_lol: :evil_lol: bo ona jest chamska :evil_lol: Buahahahahahahahahahahahahahahaha I nie zapomnij ze Bóg mnie opóścił :diabloti: Quote
Vectra Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahahahahaha I nie zapomnij ze Bóg mnie opóścił :diabloti: ja się wcale nie dziwie że cię opóścił hahahaha :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jezu jestem zachwycina nadrabianiem niebytności w znanym nam topicu :multi::multi::multi: Tylko brak mi klonów :placz: Niech ktoś się sklonuje - proszę :modla::modla::modla: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100']tak, Paula tyle gadała, szalała, biegała i tańczyła, że miałam jej serdecznie dość :evil_lol: Ja dawałam dyskretne znaki, TZ Vectry już czekał, a ta nie, kijem nie wygonisz, bo ona tańczy :evil_lol: :evil_lol: hahaha, o 3.00 to już przestałaś się krępować, ale przedtem było szklane spojrzenie i kiwająca się głowa :evil_lol: :evil_lol: a mialy tak wczesnie skończyc :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='PIKA']a mialy tak wczesnie skończyc :diabloti: dla ciebie, babo! :diabloti: A skoro ciebie nie było, to nie było motywacji, aby przestać pić :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100']dla ciebie, babo! :diabloti: A skoro ciebie nie było, to nie było motywacji, aby przestać pić :evil_lol: Widzisz babciu...Twoja osoba mogła im pomóc i nie dopuscić do całkowitego stoczenia się :shake: A teraz co? Nie czujesz się winna że koleżanki to kompletne degeneratki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pauli pomyliły sie spotkani ato nie było spotkanie z żywiołowymi TZami :shake: a Paula tak sie zachowywała (zreszta już nie pierwszy raz:evil_lol: ) (a może Paula robi wewnętrzny konkurs kanap :evil_lol: ) Paula robisz :cool3: czesc najmilsza z najmilszych :loveu: Quote
Paula Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dbsst napisał(a):Paula robisz :cool3: Matka :mad: Tak, robie :eviltong: Kanapa Magdy wygrywa :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Widzisz babciu...Twoja osoba mogła im pomóc i nie dopuscić do całkowitego stoczenia się :shake: A teraz co? Nie czujesz się winna że koleżanki to kompletne degeneratki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie, właśnie, może przed autorytetem Pikowym by się ugięły, bo mnie słuchać nie chciały, jak mówiłam, zeby nie piły alkoholu, bo to grzech :diabloti: [quote name='paula_z']Matka :mad: Tak, robie :eviltong: Kanapa Magdy wygrywa :evil_lol: hahahha, hurra, hurra, od dzisiaj wszystkie kawy u mnie :evil_lol: :evil_lol: A ja wczoraj ugotowałam sobie obiadek. Tak, JA ugotowałam obiadek. I był pyszny :eating: I po gotowaniu moja kuchnia wygląda jak normalnie, jak po gotowaniu, a nie tak jak u Rupczewskiej, gdzie jest nieskazitelnie nawet w trakcie :shake: Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Nie miałam dzisiaj weny na spacerowe zdjęcia :cool1: Mam nudne koty :cool1: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100'] I po gotowaniu moja kuchnia wygląda jak normalnie, jak po gotowaniu, a nie tak jak u Rupczewskiej, gdzie jest nieskazitelnie nawet w trakcie :shake: Poza tym, że ma niedomytą patelnię : Z grubsza jest REWELACYJNIE ! :multi: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100']dla ciebie, babo! :diabloti: A skoro ciebie nie było, to nie było motywacji, aby przestać pić :evil_lol: buhaha, sądzisz, ze by pić przestaly :evil_lol: jak bym byla to by byla jeszcze jedna okazja żeby pić wlasnie :evil_lol: [quote name='Maga100'] A ja wczoraj ugotowałam sobie obiadek. Tak, JA ugotowałam obiadek. I był pyszny :eating: Nie wierze :shake::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Stefcio domknij dzioba :evil_lol: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/2-4-9.jpg TY umiesz gotować !!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Poza tym, że ma niedomytą patelnię : a po co ją domywać, skoro i tak się pobrudzi? :evil_lol: [quote name='PIKA'] Nie wierze :shake::evil_lol: :placz: :placz: :placz: :placz: Ja, ja, ja i był pyszny! :placz: :placz: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100'] był pyszny! a kto jeszcze tak twierdzi oprocz Ciebie ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 PIKA napisał(a):a kto jeszcze tak twierdzi oprocz Ciebie ? :evil_lol: ONI................ Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dbsst napisał(a):ONI................ a ja myslalam, ze to tylko Leon ON-ych straszy :hmmmm: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Magda hahahahha Twoja kuchnia po gotowaniu i tak jest o niebo czystsza niż moja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Magda chce być tak dobra i przykłądna jak ja i dlatego zaczeła gotować obiady :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a prawdziwy powód to taki że na wiochy nie dowożą pizzy :evil_lol: :evil_lol: no i co pozostaje ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ja obstaje ze Magda chce mieć ORGINALNE ZDJĘCIA takie jakich NIKT NIE MA i dlatego gotuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts