Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100']O mamo, nie wiem, o której ONE wyszły, ale wiem, ze ja wstałam o 13.00. :cool1: :cool3:a masz pewność że wyszły;) Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a masz pewność że wyszły;) tak, bo ja wstałam, to zrobiłam obchód domu, czy jakieś zwłoki mi się gdzieś nie poniewierają :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100']tak, bo ja wstałam, to zrobiłam obchód domu, czy jakieś zwłoki mi się gdzieś nie poniewierają :evil_lol: :razz:hmmmm a srawdziłaś poddasze;) Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:hmmmm a srawdziłaś poddasze;) zabite gipskartonem! I nie ma drabiny! :evil_lol: Zdjęcia nienajlepsze, bo bez lampy. Nie mogłam z lampa, bo wtedy wariatki wyszłyby wyraźnie i ogladający mogliby sie przestraszyć :diabloti: po lewej na dole Vectra, trochę niewyraźna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 a tak nas zza okna widzieli ONI, przed obecnością których, Leon nas co chwila subtelnie ostrzegał :cool1: i co by wam ciepło było :loveu: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hieh babskie wieczorki :evil_lol:. Szkoda że te foty robione z oddali . Nie mogę się dokładnie przyjrzeć :evil_lol:. Wpadnijcie do nas do galeri :evil_lol:. Quote
Paula Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A wyszly zdjecia Peli w hipnozie przed kominkiem? :cool3: Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 o mniam mniodek :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='paula_z']A wyszly zdjecia Peli w hipnozie przed kominkiem? :cool3: to Vectra robiła aparatem Debe. Jak Debe dotrze, to może będą. Za miesiąc znając ja :cool1: [quote name='malawaszka']o mniam mniodek :placz: :placz: :placz: hahahah, jak wypatrzyła :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 malawaszka napisał(a):o mniam mniodek :placz: :placz: :placz: Miodek bardzo mniam, w polaczeniu z ciepelkiem z kominka, kojacymi glosami dogoswirek i wygodna kanapa = :sleeping: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 paula_z napisał(a):Miodek bardzo mniam, w polaczeniu z ciepelkiem z kominka, kojacymi glosami dogoswirek i wygodna kanapa = :sleeping: :evil_lol: hahaha no to mówisz że pobalowałaś ostro :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
00000 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dogoświrki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Całusy dla Leona :p Quote
Paula Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha no to mówisz że pobalowałaś ostro :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :D Nie no, usnelam dopiero okolo 3 :cool1: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha no to mówisz że pobalowałaś ostro :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak, Paula tyle gadała, szalała, biegała i tańczyła, że miałam jej serdecznie dość :evil_lol: Ja dawałam dyskretne znaki, TZ Vectry już czekał, a ta nie, kijem nie wygonisz, bo ona tańczy :evil_lol: :evil_lol: [quote name='paula_z']:D Nie no, usnelam dopiero okolo 3 :cool1: hahaha, o 3.00 to już przestałaś się krępować, ale przedtem było szklane spojrzenie i kiwająca się głowa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy moja córcia morduje tutaj kotki:cool3: Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nie morduje kotków tylko romansuje z Emilem ;) kotki mordowałam póżniej :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100']tak, Paula tyle gadała, szalała, biegała i tańczyła, że miałam jej serdecznie dość :evil_lol: Ja dawałam dyskretne znaki, TZ Vectry już czekał, a ta nie, kijem nie wygonisz, bo ona tańczy :evil_lol: :evil_lol: Hahaha :grin: Za duzo miodu ;) :diabloti: Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 wcale dużo miodu nie było hahaha :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Vectra']wcale dużo miodu nie było hahaha :evil_lol: :evil_lol: o własnie. Tylko butla na głowę :evil_lol: A co to jest taka mała buteleczka na taką dużą głowę :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100']o własnie. Tylko butla na głowę :evil_lol: A co to jest taka mała buteleczka na taką dużą głowę :evil_lol: To Paula ma wodogłowie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100']o własnie. Tylko butla na głowę :evil_lol: A co to jest taka mała buteleczka na taką dużą głowę :evil_lol: buuu nie zaprosiłyście mnie podłe chamski i bezszczelne baby :placz: Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 malawaszka napisał(a):buuu nie zaprosiłyście mnie podłe chamski i bezszczelne baby :placz: oczywiście że nie , bo my chciałyśy posiedzieć sobie w ciszy , zadumie , Ty byś tylko klepała na okrągło :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 malawaszka napisał(a):buuu nie zaprosiłyście mnie podłe chamski i bezszczelne baby :placz: Puszczalskie :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Vectra']oczywiście że nie , bo my chciałyśy posiedzieć sobie w ciszy , zadumie , Ty byś tylko klepała na okrągło :evil_lol: :evil_lol: buhahahahhahaah :evil_lol: Vectra ma rację, my dumałyśmy i medytowałyśmy całą noc, zapytaaj sie Pauli jak się zrelaksowała hahahah Quote
malawaszka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Vectra napisał(a):oczywiście że nie , bo my chciałyśy posiedzieć sobie w ciszy , zadumie , Ty byś tylko klepała na okrągło :evil_lol: :evil_lol: :obrazic: jezu no raz sie człowiek zapomniał i będą do końca zycia wypominać :diabloti: Quote
Recommended Posts