Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']mają :cool1: I był fajny, przez 3 dni :angryy:

i sesja. Oczywiście łóżkowa. W MOIM łóżku :cool1:

To Ty się jeszcze w tym łóżku mieścisz? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
To Ty się jeszcze w tym łóżku mieścisz? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Leon w nogach, a Stefan i Pelaska po bokach:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :eviltong:

Stefan Wiecznie Zdziwiony

Pelagia Wiecznie Niezadowolona

Leon Wiecznie Chcący Wyjść

znaczy sie nieustajaco i na wciaz - Dom Wariatów...wita:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']A mnie bardzi interesuje gdzie wtedy będzie TZ :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']tam gdzie jego miejsce....:diabloti:
pod łóżkiem:diabloti: ....hihihihi

a dupa! TZ ma swoją kanapę przez TV :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='evaxon']
haha ile w nich energii:roflt:

proszę się nie wyśmiewać. Mój dom jest oazą spokoju i tacy są też zamieszkujący go ludzie i zwierzęta :diabloti: Zrównoważeni, stonowani, dostojni i poważni :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

Mój dom jest oazą spokoju i tacy są też zamieszkujący go ludzie i zwierzęta :diabloti: Zrównoważeni, stonowani, dostojni i poważni :diabloti:

czy to na pewno Twoj dom? :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']czy to na pewno Twoj dom? :evil_lol:

jutro się przekonasz :evil_lol: Będziesz nawet mogła medytować, taki tu spokój :lol: Ostatnio jak była Vectra to jej TZ prawie zasnął na kanapie, a to u niego niespotykane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']jutro się przekonasz :evil_lol: Będziesz nawet mogła medytować, taki tu spokój :lol: Ostatnio jak była Vectra to jej TZ prawie zasnął na kanapie, a to u niego niespotykane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
az tak nudno bylo??:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']az tak nudno bylo??:evil_lol:

tak, oczywiście. Vectra gadała, Ja gadałam, a TZci udawali, że wcale nie chce im sie spać :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Vectra']tak potwierdzam mój TZ NIGDY u nikogo jeszcze nie zasnoł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
u Magi był TEN pierwy raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buhahahhaah, mój TZ też pierwszy raz miał ochotę spać przy gościach :evil_lol:

Posted

jak jedziemy do mojej siostry w odwiedziny to sis odrazu Rafałowi mówi w drzwiach że sypialnia czeka i TV też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: żeby się nie męczył na stołeczkach w kuchni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']buhahahhaah, mój TZ też pierwszy raz miał ochotę spać przy gościach :evil_lol:

bhahahahahah :klacz: normalnie nie mogę - powiadacie, że Wasze jednostajne i nieustające kłapanie dziobami :diabloti: ich uśpiło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

buhahahaha Weszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy Ty wierzysz w to co Maga pisze ?
pierwszy raz przy gościach buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to widze że musisz koniecznie wpaść do wawy na impreze z naszymi TZtami :evil_lol: :evil_lol: zapewniam Cię że NAPEWNO nie usną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Ciebie też ... :evil_lol:
kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Buahahahahahahahahahahaha Haniu :evil_lol: Mnie też się juz udzieliło :diabloti:

Posted

kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Magda ,a jak się maja małe śliczne moje kochane kotki :diabloti: :diabloti:
dyndu dyndu :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Magda ,a jak się maja małe śliczne moje kochane kotki :diabloti: :diabloti:
dyndu dyndu :evil_lol::razz:pewno jeszcze śpią;)