Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Maga100']mają :cool1: I był fajny, przez 3 dni :angryy: i sesja. Oczywiście łóżkowa. W MOIM łóżku :cool1: To Ty się jeszcze w tym łóżku mieścisz? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vogue Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pysia napisał(a):To Ty się jeszcze w tym łóżku mieścisz? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Leon w nogach, a Stefan i Pelaska po bokach:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Maga100']:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :eviltong: Stefan Wiecznie Zdziwiony Pelagia Wiecznie Niezadowolona Leon Wiecznie Chcący Wyjść znaczy sie nieustajaco i na wciaz - Dom Wariatów...wita:diabloti: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Vogue napisał(a):Leon w nogach, a Stefan i Pelaska po bokach:evil_lol: A mnie bardzi interesuje gdzie wtedy będzie TZ :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Pysia']A mnie bardzi interesuje gdzie wtedy będzie TZ :diabloti: tam gdzie jego miejsce....:diabloti: pod łóżkiem:diabloti: ....hihihihi P.S. Arturo- zartowałam Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 czesc Maga:multi: haha ile w nich energii:roflt: Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='evaxon']czesc Maga:multi: haha ile w nich energii:roflt: hahaha aparat ledwo nadazył pewnie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Pysia']A mnie bardzi interesuje gdzie wtedy będzie TZ :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']tam gdzie jego miejsce....:diabloti: pod łóżkiem:diabloti: ....hihihihi a dupa! TZ ma swoją kanapę przez TV :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon'] haha ile w nich energii:roflt: proszę się nie wyśmiewać. Mój dom jest oazą spokoju i tacy są też zamieszkujący go ludzie i zwierzęta :diabloti: Zrównoważeni, stonowani, dostojni i poważni :diabloti: Quote
Vectra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pysia napisał(a):A mnie bardzi interesuje gdzie wtedy będzie TZ :diabloti: u Magi każdy śpi tam gdzie lubi i mu najwygodniej :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Maga100'] Mój dom jest oazą spokoju i tacy są też zamieszkujący go ludzie i zwierzęta :diabloti: Zrównoważeni, stonowani, dostojni i poważni :diabloti: czy to na pewno Twoj dom? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='PIKA']czy to na pewno Twoj dom? :evil_lol: jutro się przekonasz :evil_lol: Będziesz nawet mogła medytować, taki tu spokój :lol: Ostatnio jak była Vectra to jej TZ prawie zasnął na kanapie, a to u niego niespotykane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Maga100']jutro się przekonasz :evil_lol: Będziesz nawet mogła medytować, taki tu spokój :lol: Ostatnio jak była Vectra to jej TZ prawie zasnął na kanapie, a to u niego niespotykane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: az tak nudno bylo??:evil_lol: Quote
Vectra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 tak potwierdzam mój TZ NIGDY u nikogo jeszcze nie zasnoł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u Magi był TEN pierwy raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 bhahahaha ależ musiało być pasjonująco o iciekawie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='evaxon']az tak nudno bylo??:evil_lol: tak, oczywiście. Vectra gadała, Ja gadałam, a TZci udawali, że wcale nie chce im sie spać :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Vectra']tak potwierdzam mój TZ NIGDY u nikogo jeszcze nie zasnoł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u Magi był TEN pierwy raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahahhaah, mój TZ też pierwszy raz miał ochotę spać przy gościach :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jak jedziemy do mojej siostry w odwiedziny to sis odrazu Rafałowi mówi w drzwiach że sypialnia czeka i TV też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: żeby się nie męczył na stołeczkach w kuchni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Maga100']buhahahhaah, mój TZ też pierwszy raz miał ochotę spać przy gościach :evil_lol: bhahahahahah :klacz: normalnie nie mogę - powiadacie, że Wasze jednostajne i nieustające kłapanie dziobami :diabloti: ich uśpiło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 buhahahaha Weszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy Ty wierzysz w to co Maga pisze ? pierwszy raz przy gościach buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to widze że musisz koniecznie wpaść do wawy na impreze z naszymi TZtami :evil_lol: :evil_lol: zapewniam Cię że NAPEWNO nie usną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hahaha kochaaana ja NIGDY nie wierzę w to co Maga pisze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pamiętam nawet jak opowiadałyście poprzednią huczną imprezę wspólną :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ciebie też ... :evil_lol: kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ciebie też ... :evil_lol: kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Buahahahahahahahahahahaha Haniu :evil_lol: Mnie też się juz udzieliło :diabloti: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś to pewni nikt nie zaśnie;) Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Magda ,a jak się maja małe śliczne moje kochane kotki :diabloti: :diabloti: dyndu dyndu :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Vectra']kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Magda ,a jak się maja małe śliczne moje kochane kotki :diabloti: :diabloti: dyndu dyndu :evil_lol::razz:pewno jeszcze śpią;) Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 O mamo, nie wiem, o której ONE wyszły, ale wiem, ze ja wstałam o 13.00. :cool1: Quote
Recommended Posts