Jupi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 świetne:loveu: ale szczęśliwy labek:lol: a ile u was śniegu:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Maga100']wczoraj się trochę rozpuściło, ale generalnie jakieś dwa razy więcej niż w mieście :razz: to dobrze, że mamy te psy. Bronia nas przed ONYMI :evil_lol: I na dobranoc i nocne "meskie" rozmowy ....takie o zyciu i jestestwie......extra mimika , slodziaki .... Quote
Maga100 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='anetta']widze ze macie stabilne ogrodzenie http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album4/1-28-13.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście, to świetne, extra mocne ogrodzenie, którego nikt nie pokona! :cool1: [quote name='malawaszka']Magdaleno moja od fantastyznego Bolida :loveu: cudowne te Twoje kociambry i kochający i wyrozumiały Wuj Leon :loveu: jesteś, jesteśśśśśś :sweetCyb: Odpalam bolida i jadę, jade! [quote name='Agunia-Pańciunia)']i nocne "meskie" rozmowy ... Tylko czemu w moim łóżku :cool1: Oto ja, Leon, mieszkaniec domu wariatów Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Maga100']wczoraj się trochę rozpuściło, ale generalnie jakieś dwa razy więcej niż w mieście :razz: to dobrze, że mamy te psy. Bronia nas przed ONYMI :evil_lol: I na dobranoc Ale Ci te koty urosły :crazyeye::crazyeye::crazyeye: U mnie ONE sypią śniegiem :cool3: Quote
malawaszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 aaahahha Pelagia ewidentnie podrywa Wuja Leona :evil_lol: kokietka jedna :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Maga100'] Tylko czemu w moim łóżku :cool1: A w czyim maja rozmawiac? :mad: jak nie maja swojego- jednego , duzego, wygodnego, wysokiego łóżka ...tylko jakies tam poslania:diabloti: czyja ta sciereczka tak po podlodze bezpańsko sie tarza???? to ja sie nia zaopiekuje....:diabloti: Quote
Maga100 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czyja ta sciereczka tak po podlodze bezpańsko sie tarza???? to ja sie nia zaopiekuje....:diabloti: Nie, ja naiwnie i z głupim uporem wieszam ja na rączce od piekarnika. I koty natychmiast ją ściagają :cool1: A ja nadal ją wieszam. Głupia ja. :cool1: Dzisiaj jednak byłam bliska od zamordowania ich (kotów) :angryy: Już nawey w szczgółach widziałam jak to robię :angryy: wlazły na okno, zwaliły kwiatek :angryy: Może ktoś chce skorupki i trochę ziemi? :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Maga100']Nie, ja naiwnie i z głupim uporem wieszam ja na rączce od piekarnika. I koty natychmiast ją ściagają :cool1: A ja nadal ją wieszam. Głupia ja. :cool1: Dzisiaj jednak byłam bliska od zamordowania ich (kotów) :angryy: Już nawey w szczgółach widziałam jak to robię :angryy: wlazły na okno, zwaliły kwiatek :angryy: Może ktoś chce skorupki i trochę ziemi? :angryy: Madziu moja kochana.. to tylko jeden kwiatek :p i to tylko taki co stal na parapecie :p i odrobine ziemi...pomysl sobie ze przed Toba jeszcze wieszanie sie na firankach.....:diabloti: .....drapanie kanapy.....:diabloti: kopanie w duzych kwiatach a w zasadzie to wzruszanie ziemi.....o roslinnosc w domu nalezy dbac:diabloti:( a Ty najwidoczniej zapomnialas o tym konkretnym kwiatuszku i Twoje dobre duszyczki przypomniały Tobie o tym:p ) i wiele innych atrakcji ktorych poki co- czyli tylko dlatego, ze jestes odrobine silnie wzruszona,teraz tu nie przytocze:diabloti: wiesz , ze Cie kocham;) Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu moja kochana.. to tylko jeden kwiatek :p i to tylko taki co stal na parapecie :p i odrobine ziemi...pomysl sobie ze przed Toba jeszcze wieszanie sie na firankach.....:diabloti: .....drapanie kanapy.....:diabloti: kopanie w duzych kwiatach a w zasadzie to wzruszanie ziemi.....o roslinnosc w domu nalezy dbac:diabloti:( a Ty najwidoczniej zapomnialas o tym konkretnym kwiatuszku i Twoje dobre duszyczki przypomniały Tobie o tym:p ) i wiele innych atrakcji ktorych poki co- czyli tylko dlatego, ze jestes odrobine silnie wzruszona,teraz tu nie przytocze:diabloti: wiesz , ze Cie kocham;) Ją pewnie to drapanie kanapy i foteli podnieca :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Pysia']Ją pewnie to drapanie kanapy i foteli podnieca :diabloti: rózne sa zboczenia:diabloti: ja tam juz nie wnikam co Madzie podnieca a co nie:diabloti: moze sama nam opowie:p Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A teraz sprawdzimy ząbki:p no dobra ...tylko proszę częściej myć bo się upaprałem.......:cool3: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']A teraz sprawdzimy ząbki:p no dobra ...tylko proszę częściej myć bo się upaprałem.......:cool3: Buahahahahahahahaha Alu udało Ci się to :klacz::klacz::klacz: Quote
Jupi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 rozbroiła mnie ta fotka :loveu: R-E-W-E-L-A-C-JA!!!! a jakie ciepłe i słoneczne te foteczki:-) Quote
Maga100 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Pysia']Ją pewnie to drapanie kanapy i foteli podnieca :diabloti: moje koty nauczę NIEdrapania kanapy :diabloti: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']A teraz sprawdzimy ząbki:p no dobra ...tylko proszę częściej myć bo się upaprałem.......:cool3: hahhahahaa, Alicjo :lol: :lol: :lol: Skąd wiedziałaś? ;) [quote name='Jupi'] a jakie ciepłe i słoneczne te foteczki:-) a bo słoneczko było w kuchni :p Quote
Patka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 śliczene fotki (emotikony mi nie wchodzą) ma byc buźka z serduszkami :) Quote
Vectra Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 buhahahahahaha ATAK na ONYCH :D a kotki widze się rozkręcają ? hhahahaha no właśnie ja nie mam kwiatków ,a tam gdzie jest kot nie ma nic bo on wszystko wywala :/ Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Maga100']moje koty nauczę NIEdrapania kanapy :diabloti: :diabloti: a łyżka na to .......niemozliwe.....:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a łyżka na to .......niemozliwe.....:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Maga100']moje koty nauczę NIEdrapania kanapy :diabloti: :diabloti: Ja raczej stawiam na to że one nauczą Cię ze kanapy nie są najważniejsze w zyciu :diabloti: Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Maga100']moje koty nauczę NIEdrapania kanapy :diabloti: :diabloti: ciekawe jak to zrobisz? :diabloti: Quote
Bila Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Maga powie, panie kocie i pani kotkowo, prosze nie drapać kanapy i nie podrapią:evil_lol:. Ale Leon boski z tymi maluchami. LAby maja jednak silny odruch niańkowy Quote
malawaszka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bila napisał(a):Maga powie, panie kocie i pani kotkowo, prosze nie drapać kanapy i nie podrapią:evil_lol:. buuuahahaha no przecież w to nie wątpimy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: tak dokładnie będzie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahaha no przecież w to nie wątpimy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: tak dokładnie będzie :evil_lol: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :eviltong: Stefan Wiecznie Zdziwiony Pelagia Wiecznie Niezadowolona Leon Wiecznie Chcący Wyjść Quote
aga1215 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Maga100']Nie, ja naiwnie i z głupim uporem wieszam ja na rączce od piekarnika. I koty natychmiast ją ściagają :cool1: A ja nadal ją wieszam. Głupia ja. :cool1: Dzisiaj jednak byłam bliska od zamordowania ich (kotów) :angryy: Już nawey w szczgółach widziałam jak to robię :angryy: wlazły na okno, zwaliły kwiatek :angryy: Może ktoś chce skorupki i trochę ziemi? :angryy: Maga- co jedno to fajniejsze zdjęcie:multi: :loveu: 'MAGA100' napisał(a): Magda - chyba będziesz zmuszona sprawić młodzieży drapak :hmmmm: juz je widzę szalejące po słupku:multi: Quote
Maga100 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='aga1215']Magda - chyba będziesz zmuszona sprawić młodzieży drapak :hmmmm: juz je widzę szalejące po słupku:multi: mają :cool1: I był fajny, przez 3 dni :angryy: i sesja. Oczywiście łóżkowa. W MOIM łóżku :cool1: Quote
Recommended Posts