Vogue Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Maga100 napisał(a):a Leon zachwycony śniegiem. Cały dzień i pół nocy - dopóki nie zagonię go do domu, leży w zaspie BUUU!! Ja tez tak chce! MOj na ogrodzie chce byc tylko ze mna:evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 biedna Magda :evil_lol: ale pomysłowa jesteś - to Ci trzeba kochana przyznać :klacz: poproszę o foteczki pajęczej sieci :diabloti: Quote
PIKA Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Magda umarlam :roflt: A ta pajęcza siec to na Waszke? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Maga100 napisał(a):a Leon zachwycony śniegiem. Cały dzień i pół nocy - dopóki nie zagonię go do domu, leży w zaspie :pnajpierw Leon ....ślicznie mu na śnieżku:loveu: Jesu Maga napisz jeszcze coś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....Maga zrób fote linki ...plisssssssssssssssssssssss....jak ja lubiam czytać te opisy....:multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a dzwonilas do TZta? jakiescenne uwagi dawał?? OCZYWIŚCIE, że dzwoniłam do TZta :angryy: z awanturą. Przecież to jego wina, że zamek nie działał :cool1: :cool1: :cool1: Gosiek napisał(a):poproszę o foteczki pajęczej sieci :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):....Maga zrób fote linki ...plisssssssssssssssssssssss....jak ja lubiam czytać te opisy....:multi::multi::multi: no, przykro mi, ale nie wpadłam na pomysł, aby zrobić zdjęcie :lol: I już za późno, bo jak tylko TZ wrócił, to zamek już działał :mad: Złośliwość rzeczy martwych przeszła wszelkie granice :mad: Ale mam już odśnieżoną posesję i całą ulicę :multi: TZ 3 godziny machał łopatą :p a tu Pelagia dokonująca toalety Stefana Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 to chyba mój bolid, poznaję po rejestracji i dookoła jest ślicznie zimowy Ohydek Quote
Gosiek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 no szkoda ze nie ufociłaś :diabloti: i tak tro zazwyczaj bywa - złośliwosć rzeczy martwych polega na tym, że zaczynaja działać gdy tylko nasi mężowie pojawiaja sie w pobliżu :evil_lol: Leonek cieszy się białym puszkiem :loveu: a kociakom zdecydowanie lepiej w cudownym ciepełku :loveu: :lol: rozbrajają mnie te szkrabki. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a):i zimowy Leon sliczna fota Madzik.....czadersko Leon tu wyglada..... Quote
Pysia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Magda przygody masz nieziemskie :evil_lol: Ja szkole juz mojego TZta że auto ma być sprawne super jak ja będę nim jeźdzć :diabloti: Dzięki Tobie mi to przyszło do głowy :evil_lol: Zasypało Was obłędnie :crazyeye: Chyba gorzej niż nas :roll: Co mówił Twój TZ po odśnieżaniu? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Gosiek napisał(a):no szkoda ze nie ufociłaś :diabloti: i tak tro zazwyczaj bywa - złośliwosć rzeczy martwych polega na tym, że zaczynaja działać gdy tylko nasi mężowie pojawiaja sie w pobliżu :evil_lol: TZ stwierdził, że pewnie przycięłam sobie połę płaszcza i dlatego nie chciały się drzwi zamknąć :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Pysia napisał(a): Zasypało Was obłędnie :crazyeye: Chyba gorzej niż nas :roll: Co mówił Twój TZ po odśnieżaniu? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z lekka się zmachał:evil_lol: :evil_lol: Nic nie mówil, bo nie miał sily A dzisiaj jest ślicznie. Świeci słońce i wszędzie biało. Taką zimę to ja lubię. Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 I Leon tak cały dzień leży w zaspie. Dopóki nie zagonię go do domu, kiedy muszę wyjść Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Pelagia też by chciała na śnieżek :placz: Quote
PIKA Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a):Pelagia też by chciała na śnieżek :placz: Kupić smyczke dla kotow i na spacer :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a):Pelagia też by chciała na śnieżek :placz: ale fajnie to wyglada....ona taka mała....a okno takie duze........ cudnie to wyglada....:diabloti: Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 PIKA napisał(a):Kupić smyczke dla kotow i na spacer :razz: koty będą wychodziły bez smyczy. Ale najpierw szczepienie i ocieplenie :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a):koty będą wychodziły bez smyczy. Ale najpierw szczepienie i ocieplenie :cool1: teraz to bidunie by w ten sniezek sie zapadły i tylko ogonki jak antenki dawałyby mozliwosc zlokalizowania kociaka w sniegu...;) Quote
Jupi Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pięlny Leonek w zaspach:lol: mój Jupi na śniegu na fotkach stanowi przewaznie czarną plame na białym tle:evil_lol: PS. a parapety zewnetrzne widze takie same jak u mnie:evil_lol: ale okna śliczne i też złoty dąb:p Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Jupi napisał(a): PS. a parapety zewnetrzne widze takie same jak u mnie:evil_lol: tak, prawda, że i ładne i funkcjonalne? :evil_lol: TZ odśnieżył całą ulicę i posypał piachem, więc wybaczyłam mu zepsuty zamek :evil_lol: a kawałek dalej już żaden TZ nie odśnieżał :cool1: i Leon w roli wujka Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a):tak, prawda, że i ładne i funkcjonalne? :evil_lol: i Leon w roli wujka to jest fantastyczne...to małe w cudnych promieniach słoneczka sie "wygrzewa "....cudaki.... :loveu: Quote
aga1215 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a): ... A w środku auta mam pajęczynę z hollinki :cool1: Maga - za tarantule robiłaś???:crazyeye: ;) :evil_lol: Maga100 napisał(a):i zimowy Leon to się nazywa szczęśliwy pies:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 hallo, to ja głupia Pelagia :grins: Quote
Maga100 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 buzi ratunku, jaki ciezki tylek! :shock: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Maga100 napisał(a): hallo, to ja głupia Pelagia :grins: Wujo Leon z lekka zaniepokojony i zatroskany..dzieciakami... ale czaderskie...:diabloti: Quote
Recommended Posts