Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
nie u Magdy padają DZIKI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie :diabloti: U Magdy padają myszy bo dziki się mnożą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Magda czy u Ciebie pada śnieg? ....

dzisiaj tak :p
I podoba mi się , bo zrobiło się ładnie :p
A Leon przeszczęśliwy, cały czas szaleje w ogródku

Posted

Maga100 napisał(a):

a wybierasz się do stolycy :cool3:
tam też jest ładnie :evil_lol: wszystko stoi :cool1: drogowców kolejny raz zaskoczyłą zima :evil_lol:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
a Ty dzisiaj masz wolne????

czy dopiero - skoro swit- wstalas???:mad:

a, nawet miałam plany, co by wstać o 9.00. ale na na planach się skończyło :evil_lol: :evil_lol:

Vectra napisał(a):
a wybierasz się do stolycy :cool3:
tam też jest ładnie :evil_lol: wszystko stoi :cool1: drogowców kolejny raz zaskoczyłą zima :evil_lol:

muszę się wybrać niestety, choć mi się nie chce :cool1:
ale pojadę sobie na 14.00

Posted

Maga100 napisał(a):
a, nawet miałam plany, co by wstać o 9.00. ale na na planach się skończyło :evil_lol: :evil_lol:

muszę się wybrać niestety, choć mi się nie chce :cool1:
ale pojadę sobie na 14.00

Maga - czy dziki tysz zasypało?;)

Posted

Maga100 napisał(a):

Madzia a podobno u nas mialo nie padac :evil_lol:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
ooo.. aTy jej nie starsz...bo nie pojdzie do lasu i nie narobi ladnych fotosów z sniezkiem w roli głównej:diabloti:
:razz:Maga będzie focić tropy na śniegu:p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:Maga będzie focić tropy na śniegu:p

raczej jej TZ bedzie focil jak ona zwiewa mna widok tych tropów :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
raczej jej TZ bedzie focil jak ona zwiewa mna widok tych tropów :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko czy TZ Magi nam wrzuci to na dogo;)

Posted

Maga100 napisał(a):

Zapomniałam że u Ciebie jest ślicznie bez śniegu :diabloti: Dzięki za przypomnienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja grzecznie przypomnę, że bardzo chcielibyśmy zobaczyć nowe zdjęcia. Morduchna jest cudowna i dziwię się dlaczego jestem tu po raz pierwszy?
Z jakiej on jest hodowli? Cudowny.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Morduchna jest cudowna i dziwię się dlaczego jestem tu po raz pierwszy?
Z jakiej on jest hodowli? Cudowny.

ja też nie wiem czemu jesteś tu po raz pierwszy :evil_lol:
Morduchna jest wzięta od znajomych, jako mieszaniec labradora.

Jezu, jestem ZASYPANA. Ponieważ na mojej ulicy stoi tylko jeden dom (mój), nie wiem czy mam szansę dojechania dzisiaj do pracy. Nie wiem czy mój bolid nada się do roli pługu śnieżnego :cool1:
A żeby nie było watpliwosci - TZ w delegacji :mad:
ale i tak najfajniej było wczoraj :evil_lol: Jechałam wieczorem na spotkanie integracyjne pracownicze i.... parę km od Warszawy, w środku lasu, podczas zawiei śnieżnej zepsul mi się zamek w drzwiach od kierowcy! I dupa i drzwi się nie nie dało zamknąć, zapadka się zablokowała i koniec. Przez 45 minut, ze śrubokretem i latarką próbowałam zrobić coś, aby chociaż drzwi się przymknęły. Myslałam, że szlag mnie trafi! :angryy: Ciemna noc, żywej duszy naokoło, pada mi na łeb, stoję po kolana w śniegu, ręce zgrabiałe, znikąd pomocy :angryy: W końcu się udało, zamek odpuścił, ale teraz z kolei nie przytrzymuje drzwi :cool1: Więc co? Więc przywiązałam drzwi LINKĄ HOLOWNICZĄ do zagłówków i pojechałam na spotkanie :evil_lol: :evil_lol: Teraz mogę wsiadać tylko od strony pasażera, jest świetnie :cool1: :cool1: A w środku auta mam pajęczynę z hollinki :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja też nie wiem czemu jesteś tu po raz pierwszy :evil_lol:
Morduchna jest wzięta od znajomych, jako mieszaniec labradora.

Jezu, jestem ZASYPANA. Ponieważ na mojej ulicy stoi tylko jeden dom (mój), nie wiem czy mam szansę dojechania dzisiaj do pracy. Nie wiem czy mój bolid nada się do roli pługu śnieżnego :cool1:
A żeby nie było watpliwosci - TZ w delegacji :mad:
ale i tak najfajniej było wczoraj :evil_lol: Jechałam wieczorem na spotkanie integracyjne pracownicze i.... parę km od Warszawy, w środku lasu, podczas zawiei śnieżnej zepsul mi się zamek w drzwiach od kierowcy! I dupa i drzwi się nie nie dało zamknąć, zapadka się zablokowała i koniec. Przez 45 minut, ze śrubokretem i latarką próbowałam zrobić coś, aby chociaż drzwi się przymknęły. Myslałam, że szlag mnie trafi! :angryy: Ciemna noc, żywej duszy naokoło, pada mi na łeb, stoję po kolana w śniegu, ręce zgrabiałe, znikąd pomocy :angryy: W końcu się udało, zamek odpuścił, ale teraz z kolei nie przytrzymuje drzwi :cool1: Więc co? Więc przywiązałam drzwi LINKĄ HOLOWNICZĄ do zagłówków i pojechałam na spotkanie :evil_lol: :evil_lol: Teraz mogę wsiadać tylko od strony pasażera, jest świetnie :cool1: :cool1: A w środku auta mam pajęczynę z hollinki :cool1:

uwielbiam te Twoje przygody z serii - zaginiona w akcji.....:diabloti: :evil_lol:
jestes boska jak zawsze....:diabloti:
a dzwonilas do TZta?
jakiescenne uwagi dawał??

Posted

jesoo magda jaka ty zmyślna :eviltong:

gala NIESTETY też śniegiej zachwycona. wskakuje w zaspe, widać tylko głowe i sie dziwi czemu ją do domu wołam :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):
Więc przywiązałam drzwi LINKĄ HOLOWNICZĄ do zagłówków i pojechałam na spotkanie :evil_lol: :evil_lol: Teraz mogę wsiadać tylko od strony pasażera, jest świetnie :cool1: :cool1: A w środku auta mam pajęczynę z hollinki :cool1:

Umarłam ze śmiechu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Czy chociaz linka holownicza jest pod kolor tapicerki?:evil_lol: