Justa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 małe tygrrrrysy są niesamowite :loveu: a leon niedługo zwariuje i będzie myślał, ze jest kotem :crazyeye: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 nie u Magdy padają DZIKI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a):nie u Magdy padają DZIKI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie :diabloti: U Magdy padają myszy bo dziki się mnożą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):Głowy tez się tak łatwo nie urywa :evil_lol: no przecież ja też :diabloti: poważnie????:crazyeye: Quote
Maga100 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Pysia napisał(a):Magda czy u Ciebie pada śnieg? .... dzisiaj tak :p I podoba mi się , bo zrobiło się ładnie :p A Leon przeszczęśliwy, cały czas szaleje w ogródku Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Maga100 napisał(a):dzisiaj tak :p I podoba mi się , bo zrobiło się ładnie :p A Leon przeszczęśliwy, cały czas szaleje w ogródku a Ty dzisiaj masz wolne???? czy dopiero - skoro swit- wstalas???:mad: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Maga100 napisał(a):dzisiaj tak :p I podoba mi się , bo zrobiło się ładnie :p A Leon przeszczęśliwy, cały czas szaleje w ogródku a wybierasz się do stolycy :cool3: tam też jest ładnie :evil_lol: wszystko stoi :cool1: drogowców kolejny raz zaskoczyłą zima :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a Ty dzisiaj masz wolne???? czy dopiero - skoro swit- wstalas???:mad: a, nawet miałam plany, co by wstać o 9.00. ale na na planach się skończyło :evil_lol: :evil_lol: Vectra napisał(a):a wybierasz się do stolycy :cool3: tam też jest ładnie :evil_lol: wszystko stoi :cool1: drogowców kolejny raz zaskoczyłą zima :evil_lol: muszę się wybrać niestety, choć mi się nie chce :cool1: ale pojadę sobie na 14.00 Quote
aga1215 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Maga100 napisał(a):a, nawet miałam plany, co by wstać o 9.00. ale na na planach się skończyło :evil_lol: :evil_lol: muszę się wybrać niestety, choć mi się nie chce :cool1: ale pojadę sobie na 14.00 Maga - czy dziki tysz zasypało?;) Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Maga100 napisał(a):dzisiaj tak :p I podoba mi się , bo zrobiło się ładnie :p A Leon przeszczęśliwy, cały czas szaleje w ogródku Madzia a podobno u nas mialo nie padac :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 aga1215 napisał(a):Maga - czy dziki tysz zasypało?;) ooo.. aTy jej nie starsz...bo nie pojdzie do lasu i nie narobi ladnych fotosów z sniezkiem w roli głównej:diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ooo.. aTy jej nie starsz...bo nie pojdzie do lasu i nie narobi ladnych fotosów z sniezkiem w roli głównej:diabloti::razz:Maga będzie focić tropy na śniegu:p Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Maga będzie focić tropy na śniegu:p raczej jej TZ bedzie focil jak ona zwiewa mna widok tych tropów :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 PIKA napisał(a):raczej jej TZ bedzie focil jak ona zwiewa mna widok tych tropów :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko czy TZ Magi nam wrzuci to na dogo;) Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Maga100 napisał(a):dzisiaj tak :p I podoba mi się , bo zrobiło się ładnie :p A Leon przeszczęśliwy, cały czas szaleje w ogródku Zapomniałam że u Ciebie jest ślicznie bez śniegu :diabloti: Dzięki za przypomnienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Halo , kochana moja doślizgałaś się już do domu ? :diabloti: Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Mage zasypało :evil_lol: haaalo - moze by tak jakieś foty snieżno-podwórkowe? Quote
Rybc!a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja grzecznie przypomnę, że bardzo chcielibyśmy zobaczyć nowe zdjęcia. Morduchna jest cudowna i dziwię się dlaczego jestem tu po raz pierwszy? Z jakiej on jest hodowli? Cudowny. Quote
Maga100 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Rybc!a napisał(a): Morduchna jest cudowna i dziwię się dlaczego jestem tu po raz pierwszy? Z jakiej on jest hodowli? Cudowny. ja też nie wiem czemu jesteś tu po raz pierwszy :evil_lol: Morduchna jest wzięta od znajomych, jako mieszaniec labradora. Jezu, jestem ZASYPANA. Ponieważ na mojej ulicy stoi tylko jeden dom (mój), nie wiem czy mam szansę dojechania dzisiaj do pracy. Nie wiem czy mój bolid nada się do roli pługu śnieżnego :cool1: A żeby nie było watpliwosci - TZ w delegacji :mad: ale i tak najfajniej było wczoraj :evil_lol: Jechałam wieczorem na spotkanie integracyjne pracownicze i.... parę km od Warszawy, w środku lasu, podczas zawiei śnieżnej zepsul mi się zamek w drzwiach od kierowcy! I dupa i drzwi się nie nie dało zamknąć, zapadka się zablokowała i koniec. Przez 45 minut, ze śrubokretem i latarką próbowałam zrobić coś, aby chociaż drzwi się przymknęły. Myslałam, że szlag mnie trafi! :angryy: Ciemna noc, żywej duszy naokoło, pada mi na łeb, stoję po kolana w śniegu, ręce zgrabiałe, znikąd pomocy :angryy: W końcu się udało, zamek odpuścił, ale teraz z kolei nie przytrzymuje drzwi :cool1: Więc co? Więc przywiązałam drzwi LINKĄ HOLOWNICZĄ do zagłówków i pojechałam na spotkanie :evil_lol: :evil_lol: Teraz mogę wsiadać tylko od strony pasażera, jest świetnie :cool1: :cool1: A w środku auta mam pajęczynę z hollinki :cool1: Quote
Maga100 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 a Leon zachwycony śniegiem. Cały dzień i pół nocy - dopóki nie zagonię go do domu, leży w zaspie Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Maga100 napisał(a):ja też nie wiem czemu jesteś tu po raz pierwszy :evil_lol: Morduchna jest wzięta od znajomych, jako mieszaniec labradora. Jezu, jestem ZASYPANA. Ponieważ na mojej ulicy stoi tylko jeden dom (mój), nie wiem czy mam szansę dojechania dzisiaj do pracy. Nie wiem czy mój bolid nada się do roli pługu śnieżnego :cool1: A żeby nie było watpliwosci - TZ w delegacji :mad: ale i tak najfajniej było wczoraj :evil_lol: Jechałam wieczorem na spotkanie integracyjne pracownicze i.... parę km od Warszawy, w środku lasu, podczas zawiei śnieżnej zepsul mi się zamek w drzwiach od kierowcy! I dupa i drzwi się nie nie dało zamknąć, zapadka się zablokowała i koniec. Przez 45 minut, ze śrubokretem i latarką próbowałam zrobić coś, aby chociaż drzwi się przymknęły. Myslałam, że szlag mnie trafi! :angryy: Ciemna noc, żywej duszy naokoło, pada mi na łeb, stoję po kolana w śniegu, ręce zgrabiałe, znikąd pomocy :angryy: W końcu się udało, zamek odpuścił, ale teraz z kolei nie przytrzymuje drzwi :cool1: Więc co? Więc przywiązałam drzwi LINKĄ HOLOWNICZĄ do zagłówków i pojechałam na spotkanie :evil_lol: :evil_lol: Teraz mogę wsiadać tylko od strony pasażera, jest świetnie :cool1: :cool1: A w środku auta mam pajęczynę z hollinki :cool1: uwielbiam te Twoje przygody z serii - zaginiona w akcji.....:diabloti: :evil_lol: jestes boska jak zawsze....:diabloti: a dzwonilas do TZta? jakiescenne uwagi dawał?? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Madzia, ale imprezka sie udała??? pytam dla pewnosci ze w dobrym homorze wrocilas do domku... :cool1: Quote
Justa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jesoo magda jaka ty zmyślna :eviltong: gala NIESTETY też śniegiej zachwycona. wskakuje w zaspe, widać tylko głowe i sie dziwi czemu ją do domu wołam :shake: Quote
r_2005 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Maga100 napisał(a): Więc przywiązałam drzwi LINKĄ HOLOWNICZĄ do zagłówków i pojechałam na spotkanie :evil_lol: :evil_lol: Teraz mogę wsiadać tylko od strony pasażera, jest świetnie :cool1: :cool1: A w środku auta mam pajęczynę z hollinki :cool1: Umarłam ze śmiechu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Czy chociaz linka holownicza jest pod kolor tapicerki?:evil_lol: Quote
Recommended Posts