Agunia-Pańciunia) Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Pysia']U nas na wichurce o świcie dziki podchodzą do samego płotu :) Są tak bezczelne że nawet psów się nie boją :diabloti: Dobrze że mamy mocny płot a nie siatke :evil_lol: Pysia, ty nie strasz tego wielkoluda Madzi:diabloti: ...bo Leon bedzie na krotkiej smyczy chadzal na krotkie spacerki.:shake: .nie zal Ci Leona??:mad: Nie wspominam o Madzi.....przecia zawalem to dziewcze skonczy...:lol: :cool3: Quote
Vectra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 HA , i tu się ciesze że nie mam lasu w pobliżu :diabloti: nie ma dzików i innych takich ;) Witaj moja najmilejsza Quote
Vogue Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A gdzie teraz spi Leon??? Kotecki sie strasznie rozpanoszyly widze:-o U nas tez slady dzikow prawie pod oknem,ale ja ze swoim miskiem chodze!!! Brak wyobrazni z mojej strony:diabloti: Quote
PIKA Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Maga100'] taaa, upały takie :evil_lol: a nie ? :crazyeye: Bo Saba ma takie samo zdanie :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] :loveu: jakby moja tak wpadla do takiej kaluzy to chyba bym glowe urwała:diabloti: a nie latwiej wysuszyć? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='paula_z']:crazyeye: Od kiedy Ty sie TZta sluchasz :hmmmm: :evil_lol: a nie słucham? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='anetta']UJesssuuuuu, jak tam bedzie pieknie na wiosne i lato (jesli beda) :placz::placz: ja sie nie mogę doczekać :p A tu dopiero styczeń :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']jakby moja tak wpadla do takiej kaluzy to chyba bym glowe urwała:diabloti: a Leon był przeszczęśliwy :p Ktoś mi tu marudził, że nie ma zdjęć kotów. Voila. Nienajlepsze, bo co można zrobić w domu z lampą :cool1: I kto mówił, że kot lubi zaszyć się w kąciku na sen? :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Napisał(a) paula_z :crazyeye: Od kiedy Ty sie TZta sluchasz :hmmmm: :evil_lol: z tego co wiem to Maga tak jak ja zawsze słucha Tzta :evil_lol: prawda moja najmilejsza ?? PRAWDA :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Magda, cudne są te twoje kociaki :loveu: A kiedy będziesz je sterylizować? No bo chyba będziesz, prawda?:cool3: Quote
Maga100 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Vectra']z tego co wiem to Maga tak jak ja zawsze słucha Tzta :evil_lol: prawda moja najmilejsza ?? PRAWDA :evil_lol: tak, dlatego jesteś moją najmilejszą. Bo wiesz, ze swojego pana i władce należy poważać i słuchać kazdego jego słowa z nabożeństwem i czcią [quote name='mmbbaj']Magda, cudne są te twoje kociaki :loveu: A kiedy będziesz je sterylizować? No bo chyba będziesz, prawda?:cool3: no co ty, Małgosiu! Będę je rozmnażać i rozmnażać. Co rok to prorok. A właściwie dużo proroków :grins: Quote
mmbbaj Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Maga100'] no co ty, Małgosiu! Będę je rozmnażać i rozmnażać. Co rok to prorok. A właściwie dużo proroków :grins: A, chyba, że tak :evil_lol: ;) A one wychodziły już na dwór? No bo kiedyś chyba zaczną? Quote
Maga100 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='mmbbaj'] A one wychodziły już na dwór? No bo kiedyś chyba zaczną? nie wychodzą jeszcze. Raz, że nie zaszczepione jeszcze. Dwa, że chcę, aby były bardziej dorosłe zanim zaczna wychodzić. Zaczna pewnie jakoś na wiosnę, może trochę wczesniej. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='PIKA'] a nie latwiej wysuszyć? :hmmmm: :evil_lol: nio przecia ja zartuje......:cool3: moja dosc dlugo schnie.....:loveu: to nie takie łatwe....i proste... ale przecia futrzakowi glowy nie urwe:diabloti: , bo kocham paskude....:evil_lol: i juz.... ZARTOWAŁAM .........:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Maga100'] PRZECIEZ MADZIA ZNA MOJE SZCZESCIE I WIE JAKIE JEST SZCZESLIWE JAK SA KAŁUZE...PRZECIA NAWET PO TO ZEBY ŁAPINKE UMOCZYC TO PRZEZ KAŁUZE FAJNIE JEST PRZEJSC.......:diabloti: A JAK JEST JESZCZE TROCHE BLOTKA I KOMPAN DO SZALENSTW TO......REWELACJA... KOCIAKI CUDAKI.... A TO NA SRODKU POKOJU SPANIE JEST CZADERSKIE...:evil_lol: A SWOJA DROGA..TO PODZIWIAM CAŁY CZAS I NIEUSTAJACO LEONA :loveu: , ZA JEGO CIERPLIWOSC, OPIEKUNCZOSC I TO ZE MA ANIOLA W SERCU DO TYCH MALYCH SZKUDNKIOW:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Maga100'] OOOOO A CO TO?? OBOJE W ZADUMIE:crazyeye: MOJE.....I NIKOMU NIE DAM:diabloti: CUDNE....... Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu: cudownościowy portrecik :loveu: ] rewelka ujecie :multi: hahaha i kto na tę mysz poluje? :evil_lol: czy te myszki są nakręcane? Muszę chyba taką mojemu psiurowi kupić :cool3: ach jak ja okrutnie zazdroszczę :oops: pięknie tam musi byc naprawdę w słoneczne dni :loveu: Quote
Jupi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 na uszkach pędzelki jak u miaukuna:lol: łowca:evil_lol: świetna fotka:lol: Quote
Evelina Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Maga, ja Cie bardzo prosze :modla: zglos ktores zdjatko do konkursu styczniowego. Zal zeby takie sliczniaste fotki nie wychodzily poza topik :shake: Pewnie tego nie wiesz, ale Twoj zwierzyniec moja rodzinka dobrze zna :lol: ;) Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] moja dosc dlugo schnie.....:loveu: to nie takie łatwe....i proste... Głowy tez się tak łatwo nie urywa :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']ZARTOWAŁAM .........:diabloti: no przecież ja też :diabloti: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Maga100'] Przecież proponowałam działeczkę. A ty marudzisz, ze za daleko. Nie masz więc jeziora ani dzików. Za to masz blisko :diabloti: chwile przed Twoja miejscowością mieszka pani odemnie z pracy dzis się przy dyrekcji kadrowych i wszytskich zapytałam czy nie chce mnie adoptować a ona ze chętnie takze bede twoja sąsiadką :evil_lol: [quote name='Maga100'] czy ja już mówiłam ze kocham to pokęrcone doopsko z motylem na nosie :loveu: Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dbsst napisał(a): pokęrcone doopsko z motylem na nosie :loveu: matko a co to za anatomiczny dziwoląg ? :crazyeye: Quote
Maga100 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Gosiek napisał(a): pięknie tam musi byc naprawdę w słoneczne dni :loveu: Miło, że wpadłaś i się odzywasz :p Muszę też zacząć się odzywać u ciebie, ale wciąż jakoś jestem nie w temacie. Ale wiem, że zdjeć ostatnio u ciebie ZA MAŁO :mad: A w mojej okolicy jest cudnie, wyczekuję wiosny z utęsknieniem :p Evelina napisał(a):Maga, ja Cie bardzo prosze :modla: zglos ktores zdjatko do konkursu styczniowego. Zal zeby takie sliczniaste fotki nie wychodzily poza topik :shake: :crazyeye: :shake: jak miałabym wybrac, to nagle każde przestało mi się podobać :cool1: Evelina napisał(a): Pewnie tego nie wiesz, ale Twoj zwierzyniec moja rodzinka dobrze zna :lol: ;) a nie wiem :lol: dbsst napisał(a):chwile przed Twoja miejscowością mieszka pani odemnie z pracy dzis się przy dyrekcji kadrowych i wszytskich zapytałam czy nie chce mnie adoptować a ona ze chętnie takze bede twoja sąsiadką :evil_lol: świetnie, KIEDY? Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 PIKA napisał(a):matko a co to za anatomiczny dziwoląg ? :crazyeye: PELA odkrycie roku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga100 napisał(a): świetnie, KIEDY? no juz sie pakuje właśnie i ide do niej mieszkać :loveu: Quote
Gosiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Maga100 napisał(a):Miło, że wpadłaś i się odzywasz :p Muszę też zacząć się odzywać u ciebie, ale wciąż jakoś jestem nie w temacie. Ale wiem, że zdjeć ostatnio u ciebie ZA MAŁO :mad: A w mojej okolicy jest cudnie, wyczekuję wiosny z utęsknieniem :p jakże bym miała nie wpadać skoro masz takie cudne kociambry i nie mniej ślicznego psiurka? No i foty mi sie wybitnie podobują :p okolicy naprawdę zazdroszczę.... u mnie nieciakawie :roll: i mało miejsc do łażenia z psiakiem......a zdjeć dziś troszkę wstawilam :eviltong: bardzo zimowe foty :diabloti: Quote
Recommended Posts