Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Labradorek dzięki, Leon nie jest czystej krwi :wink: Odezwę się, na razie mam odisntalowane gg i nie mam czasu sie tym zająć, ale jutro już powinno być ok :D A galerię koniecznie!

ja cię kocham, a ty śpisz 8)

tropi mnie :o

z piesami w tle 8)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
No jest woda ! Ale chyba nie w kolanie ??? :roll:

no, lepiej nie :-? Tym bardziej, że kolano było juz parę lat temu operowane :-? A bandaż juz mnie wkurza :evil: i zaraz go zdejmę :evil:

Posted

[quote name='mmbbaj']
No, nie wiadomo...

o nie, tak łatwo to się mnie nie pozbedziecie :evilbat:

zdejmuje te bandaże, mam dość :placz: niewygodnie mi z tą sztywną nogą :evil:

Posted

Agga napisał(a):

cos coraz wiecej psów dogomaniackich tak dziwnie wygląda... :wink:

uleczalne to? :o

idę spac, jakaś wykonczona jestem, chyba tymi spacerami, kolanami i tym, ze wstałam o 8.00 :evil:

Posted

Maga100 napisał(a):
Agga napisał(a):

cos coraz wiecej psów dogomaniackich tak dziwnie wygląda... :wink:

uleczalne to? :o

idę spac, jakaś wykonczona jestem, chyba tymi spacerami, kolanami i tym, ze wstałam o 8.00 :evil:

A ja, biedna sirota o 5.30 szwendam sie po historii by potem przyfrunąć do mojej ukochanej pracki zrobić to co muszę - a nawet duuuuużo, dużżżo więcej. Czasami wygłosić jakis wykład dla 300 osób.... :Help_2: plizzz. Nie mam czasu, nie mam siły Dom pełen niespodzianek :evil: :evil: :evil: Eh, życie jest piękne i już !

Posted

[quote name='Maga100']...

A rano..............

Trzymaj się Maga!

Posted

Dobranoc, bo już księżyc świeci ...
Maga lubi winko.... I
I do niego leci ...

Śpij Maleńka, śpij,
oczka sobie zmróż
A niewypitego -
popilnuje Anioł Stróż.

Rano - Mrużeniem mając obrzękłe powieki - Walniemy se winka - Stasek po nie zara leci...

Śpij jasny Aniele - :drink1: - niech ci sie przyśni....

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobranoc, bo już księżyc świeci ...
Maga lubi winko.... I
I do niego leci ...

Śpij Maleńka, śpij,
oczka sobie zmróż
A niewypitego -
popilnuje Anioł Stróż.

Rano - Mrużeniem mając obrzękłe powieki - Walniemy se winka - Stasek po nie zara leci...

Śpij jasny Aniele - :drink1: - niech ci sie przyśni....
o ja cie ale śpiewy :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

A, bo wiesz Alutka, Muza mnie dzisiaj skrzydłem potraktowała... No i ja dla Magi ten poemat napisałam... Może pomoże jej iść przez życie chyba się wzruszyłam

Trzymaj sie Maga ! Zawsze możesz na mnie liczyć. Kolano np bezpłatnie ci skanalizuję... No to pa ...

Posted

Maga ja Cie nie chce straszyc, ale won do lekarza i to natychmiast, chcesz skonczyc jak moj ojciec??, do tej pory kuleje i caly czas go noga boli mimo ze w stabilizatorze chodzil, a spotkanie z nadirowym cielskiem bylo bardzo dawno

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
Trzymaj sie Maga ! Zawsze możesz na mnie liczyć. Kolano np bezpłatnie ci skanalizuję... No to pa ...

Hanka :o ze wzruszenia odebrało mi głos :o

[quote name='daga10011']:o poematy na dobranoc :o ..czym trzeba sobie zasluzyc??????? :lol:

wiesz Daga, mam chody :cool3:

[quote name='mmbbaj']

to śniadanko? :eating:

[quote name='Olcia']Maga ja Cie nie chce straszyc, ale won do lekarza i to natychmiast, chcesz skonczyc jak moj ojciec??, do tej pory kuleje i caly czas go noga boli mimo ze w stabilizatorze chodzil, a spotkanie z nadirowym cielskiem bylo bardzo dawno

qrde, chyba bede musiała iść :placz: Nie jest lepiej, a jak mnie dziś Leon pociagnął na smyczy, to aż mi gwiazdy w oczach stanęły :evil: Ale nie znoszę chodzić do lekarza 0X

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Jak nóżka :o
Nie bój żaby , pójdziesz do wracza ,ściągnie wodę , przepisze stabilizator i usz .Kolanko jak nowe 8)

wiesz co, dziękuję bardzo, ja już raz miałam ściągany płyn z kolana po operacji i dziękuję bardzo :evil: Ale opuchlizna zeszła :angel: I już normalnie chodzę :angel: tylko jak krzywo stanę, to mi się gwiazdy pokazują :-? Poczekam do wieczora i pojadę na ostry dyżur, bo jak bym chciała normalną drogą... :roll: To do ortopedy dostane się za jakieś 3 miesiące :-?

Leonowi jest zapewne przykro, że mnie tak urządził :-? Ciekawe czy Sabie też jest przykro :lol: