Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Labradorek dzięki, Leon nie jest czystej krwi :wink: Odezwę się, na razie mam odisntalowane gg i nie mam czasu sie tym zająć, ale jutro już powinno być ok :D A galerię koniecznie! ja cię kocham, a ty śpisz 8) tropi mnie :o z piesami w tle 8) Quote
Hanna R. Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Maga100'] z piesami w tle 8) No jest woda ! Ale chyba nie w kolanie ??? :roll: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'] z piesami w tle 8) No jest woda ! Ale chyba nie w kolanie ??? :roll:nasiąkła :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):No jest woda ! Ale chyba nie w kolanie ??? :roll: no, lepiej nie :-? Tym bardziej, że kolano było juz parę lat temu operowane :-? A bandaż juz mnie wkurza :evil: i zaraz go zdejmę :evil: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 spójrzcie na przednią łapę Leona :lol: reszta zdjęć jest Saby, które wstawi Pika do siebie, jak jej sie komp naprawi :evil: Quote
mmbbaj Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']...to jak ci do jutra noga nie odleci to przeżyjesz :wink: No, nie wiadomo... Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 [quote name='mmbbaj'] No, nie wiadomo... o nie, tak łatwo to się mnie nie pozbedziecie :evilbat: zdejmuje te bandaże, mam dość :placz: niewygodnie mi z tą sztywną nogą :evil: Quote
Agga Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 cos coraz wiecej psów dogomaniackich tak dziwnie wygląda... :wink: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Agga'] cos coraz wiecej psów dogomaniackich tak dziwnie wygląda... :wink:zmęczone foceniem :wink: :lol: :lol: :lol: do Galerii Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Agga napisał(a): cos coraz wiecej psów dogomaniackich tak dziwnie wygląda... :wink: uleczalne to? :o idę spac, jakaś wykonczona jestem, chyba tymi spacerami, kolanami i tym, ze wstałam o 8.00 :evil: Quote
Hanna R. Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Maga100 napisał(a):Agga napisał(a): cos coraz wiecej psów dogomaniackich tak dziwnie wygląda... :wink: uleczalne to? :o idę spac, jakaś wykonczona jestem, chyba tymi spacerami, kolanami i tym, ze wstałam o 8.00 :evil: A ja, biedna sirota o 5.30 szwendam sie po historii by potem przyfrunąć do mojej ukochanej pracki zrobić to co muszę - a nawet duuuuużo, dużżżo więcej. Czasami wygłosić jakis wykład dla 300 osób.... :Help_2: plizzz. Nie mam czasu, nie mam siły Dom pełen niespodzianek :evil: :evil: :evil: Eh, życie jest piękne i już ! Quote
mmbbaj Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Maga100']... idę spac, jakaś wykonczona jestem, chyba tymi spacerami, kolanami i tym, ze wstałam o 8.00 :evil: A rano.............. Trzymaj się Maga! Quote
Hanna R. Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Dobranoc, bo już księżyc świeci ... Maga lubi winko.... I I do niego leci ... Śpij Maleńka, śpij, oczka sobie zmróż A niewypitego - popilnuje Anioł Stróż. Rano - Mrużeniem mając obrzękłe powieki - Walniemy se winka - Stasek po nie zara leci... Śpij jasny Aniele - :drink1: - niech ci sie przyśni.... Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Dobranoc, bo już księżyc świeci ... Maga lubi winko.... I I do niego leci ... Śpij Maleńka, śpij, oczka sobie zmróż A niewypitego - popilnuje Anioł Stróż. Rano - Mrużeniem mając obrzękłe powieki - Walniemy se winka - Stasek po nie zara leci... Śpij jasny Aniele - :drink1: - niech ci sie przyśni....o ja cie ale śpiewy :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Śpij jasny Aniele - :drink1: - niech ci sie przyśni.... Quote
Hanna R. Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 A, bo wiesz Alutka, Muza mnie dzisiaj skrzydłem potraktowała... No i ja dla Magi ten poemat napisałam... Może pomoże jej iść przez życie chyba się wzruszyłam Trzymaj sie Maga ! Zawsze możesz na mnie liczyć. Kolano np bezpłatnie ci skanalizuję... No to pa ... Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 :roflt: hahaHanka co trzeba zrobić, żeby takie poematy tworzyć i kolana kanalizować? Quote
daga10011 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 :o poematy na dobranoc :o ..czym trzeba sobie zasluzyc??????? :lol: ..ale godocie baby-ja mam neta z doskoku i nie nadazam :cry: ..musze z mopem sie obrobic :oops: Quote
Olcia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Maga ja Cie nie chce straszyc, ale won do lekarza i to natychmiast, chcesz skonczyc jak moj ojciec??, do tej pory kuleje i caly czas go noga boli mimo ze w stabilizatorze chodzil, a spotkanie z nadirowym cielskiem bylo bardzo dawno Quote
Maga100 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Trzymaj sie Maga ! Zawsze możesz na mnie liczyć. Kolano np bezpłatnie ci skanalizuję... No to pa ... Hanka :o ze wzruszenia odebrało mi głos :o [quote name='daga10011']:o poematy na dobranoc :o ..czym trzeba sobie zasluzyc??????? :lol: wiesz Daga, mam chody :cool3: [quote name='mmbbaj'] to śniadanko? :eating: [quote name='Olcia']Maga ja Cie nie chce straszyc, ale won do lekarza i to natychmiast, chcesz skonczyc jak moj ojciec??, do tej pory kuleje i caly czas go noga boli mimo ze w stabilizatorze chodzil, a spotkanie z nadirowym cielskiem bylo bardzo dawno qrde, chyba bede musiała iść :placz: Nie jest lepiej, a jak mnie dziś Leon pociagnął na smyczy, to aż mi gwiazdy w oczach stanęły :evil: Ale nie znoszę chodzić do lekarza 0X Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Jak nóżka :o Nie bój żaby , pójdziesz do wracza ,ściągnie wodę , przepisze stabilizator i usz .Kolanko jak nowe 8) Quote
Maga100 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Jak nóżka :o Nie bój żaby , pójdziesz do wracza ,ściągnie wodę , przepisze stabilizator i usz .Kolanko jak nowe 8) wiesz co, dziękuję bardzo, ja już raz miałam ściągany płyn z kolana po operacji i dziękuję bardzo :evil: Ale opuchlizna zeszła :angel: I już normalnie chodzę :angel: tylko jak krzywo stanę, to mi się gwiazdy pokazują :-? Poczekam do wieczora i pojadę na ostry dyżur, bo jak bym chciała normalną drogą... :roll: To do ortopedy dostane się za jakieś 3 miesiące :-? Leonowi jest zapewne przykro, że mnie tak urządził :-? Ciekawe czy Sabie też jest przykro :lol: Quote
Hanna R. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Maga, jak tam staw ? Ten kolanowy - oczywiście ? Quote
Recommended Posts