Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
:roflt: Wlasnie sobie wyobrazilam Magdę szarzującą na dzika :evil_lol:
:roflt::roflt::roflt: Agniecha - masz bujną wyobraźnię? Bo ja bardzo :roflt:

dzieńdoberek :p

Kociaki chyba troszke podrosły? Nie widziałam ich zdjeć przez tydzień :razz:
a Leon mnie niezmiennie zadziwia swoja olbrzymią cierpliwoscią :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Czyzby Magdę ku ogólnej uciesze ktoś wreszcie porwał? :diabloti:

no coś Ty nawet wiatr jej nie chce :diabloti:
jesteśmy na nią skazane :diabloti:

teraz pewnie ćwiczy miny i uśmiechy przed lustrem ala M.A.G.A coby jutro powalić klientów w robocie :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']
Kociaki chyba troszke podrosły? Nie widziałam ich zdjeć przez tydzień :razz:
a Leon mnie niezmiennie zadziwia swoja olbrzymią cierpliwoscią :loveu:

Mnie też, Gosiu, zadziwia, mnie też :p

[quote name='Pysia']Czyzby Magdę ku ogólnej uciesze ktoś wreszcie porwał? :diabloti:

Nie łudź się droga Pysiu. Ja zawsze BĘDĘ. GDZIEŚ W POBLIŻU :diabloti: :diabloti:

[quote name='dbsst']no coś Ty nawet wiatr jej nie chce :diabloti:

nie skazane, a uszczęśliwione :p

teraz pewnie ćwiczy miny i uśmiechy przed lustrem ala M.A.G.A coby jutro powalić klientów w robocie :diabloti:

ja nie muszę ćwiczyć. W przeciwieństwie.

Dzisiaj TZ kazał mi znów iść do lasu :placz: I nawet poszłam, dopóki nie natknęłam się na całkiem świeżą dziczą kupę :cool1: Zrobiłam w tył zwrot i żadna ludzka ani nieludzka siła by mnie nie zatrzymała :cool1:
Potem spotkaliśmy sąsiadów, którzy powiedzieli, ze w dzień dziki się nie pokazują, ale nie uspokoiło mnie to ani trochę :cool1:

Tam gdzieś są dziki :cool1:

Posted

Poszliśmy nad nasze jeziorko. Lasem idzie się 5 minut, omijając las jakieś 15 min. Szliśmy 15 :cool1:

I pieknie jest naokoło, gdyby nie to, że gdzieśtam są dziki :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']eee tam dziki ja tam i tak przyjeżdżam na wakacje z moją babcią Weszką:p a siostrą Debe:p

No tak, Dominiki to się nawet dziki boją, więc z nią będziecie bezpieczne :evil_lol:

Leona udało się zatrzymać, zanim wskoczył do jeziorka. Niestety, kałuży nie przewidzieliśmy

Posted

Koty już całkowicie zaanektowały psie posłanie. Nigdzie indziej nie chcą spać

a Ohydek stoi wciąż :cool3: Mimo szalejących wichur :evil_lol:

więcej zdjęć nie mam, bo byłam zajęta bacznym pilnowaniem, czy dziki nie szarżują :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']no coś Ty nawet wiatr jej nie chce :diabloti:

Cholera to co my teraz zrobimy? Ja to się zaczynam jej nawet bać :-o

[quote name='Maga100']

Nie łudź się droga Pysiu. Ja zawsze BĘDĘ. GDZIEŚ W POBLIŻU :diabloti: :diabloti:

Dzisiaj TZ kazał mi znów iść do lasu :placz: I nawet poszłam, dopóki nie natknęłam się na całkiem świeżą dziczą kupę :cool1: Zrobiłam w tył zwrot i żadna ludzka ani nieludzka siła by mnie nie zatrzymała :cool1:
Potem spotkaliśmy sąsiadów, którzy powiedzieli, ze w dzień dziki się nie pokazują, ale nie uspokoiło mnie to ani trochę :cool1:

Magda uważam ze najwyższa pora udać się do zaprzyjaźnionego psychiatry i opowiedzieć mu o swojej fobii :p

Posted

[quote name='Pysia']Magda uważam ze najwyższa pora udać się do zaprzyjaźnionego psychiatry i opowiedzieć mu o swojej fobii :p

ja potrzebuję porady dzikologa, a nie psychiatry :cool1:

[quote name='PIKA']buhaha Leonek się schlodzil :evil_lol:

taaa, upały takie :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

więcej zdjęć nie mam, bo byłam zajęta bacznym pilnowaniem, czy dziki nie szarżują :evil_lol:

Na wisnę pewno będą pod dom podchodzić to będziesz im mogła zdjęcia porobić :lol: I nie będziesz musiała nawet do lasu iść :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Maga100']ja potrzebuję porady dzikologa, a nie psychiatry :cool1:

taaa, upały takie :evil_lol:
Boszzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: Przeczytałam ginekologa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Na wisnę pewno będą pod dom podchodzić to będziesz im mogła zdjęcia porobić :lol: I nie będziesz musiała nawet do lasu iść :evil_lol: ;)

nie ma szans. Zapomniałaś, że cały teren domków jest ogrodzony przez samozwańczego prezesa :evil_lol:

[quote name='Pysia']Boszzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: Przeczytałam ginekologa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no cóż.... :roll:

[quote name='dbsst']powiem z żalem, że zazdroszcze Wam jeziora i dzików :placz: :placz: :placz: :placz:

Przecież proponowałam działeczkę. A ty marudzisz, ze za daleko. Nie masz więc jeziora ani dzików. Za to masz blisko :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Bo Madzia go przegrzewa przy tym kominku:diabloti: -

a tak, tak to tłumacz :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']Dzisiaj TZ kazał mi znów iść do lasu :placz: I nawet poszłam...
:crazyeye: Od kiedy Ty sie TZta sluchasz :hmmmm: :evil_lol:

Ala zacytowala te foty, ktore ja chcialam :placz: To se zacytuje to:

Cudne :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

U hu hu hu, powialo groza :ghost_2:

Poszliśmy nad nasze jeziorko. Lasem idzie się 5 minut, omijając las jakieś 15 min. Szliśmy 15 :cool1:

I pieknie jest naokoło, gdyby nie to, że gdzieśtam są dziki :evil_lol:

Jesssuuuuu, jak tam bedzie pieknie na wiosne i lato (jesli beda) :placz::placz:

Posted

[quote name='Maga100']Koty już całkowicie zaanektowały psie posłanie. Nigdzie indziej nie chcą spać

:evil_lol:

a co Ty sie dziwisz ze przejeły legowisko Leona:diabloti: , przecia wieksze, wygodniejsze, ładniejsze, szersze, milsze......:eviltong: nio we dwojke mozna spac.....:eviltong:

Posted

U nas na wichurce o świcie dziki podchodzą do samego płotu :) Są tak bezczelne że nawet psów się nie boją :diabloti: Dobrze że mamy mocny płot a nie siatke :evil_lol: