malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ahhh jesteś :loveu: to cudownie!!!! :multi: Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Potwierdzam : DOTARŁY ! Ja tam ich nie widziałam:lol!: Quote
Maga100 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Potwierdzam : DOTARŁY ! tylko nie sprzedaj ich bulwarówce malawaszka napisał(a):ahhh jesteś :loveu: to cudownie!!!! :multi: NIO :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):ahhh jesteś :loveu: to cudownie!!!! :multi: Waszka ty żartujesz, czy kac postudniowkowy Cie trzyma? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz TZ już mi drzwi zamyka bo powiedział ze głupich chichotów ma dość .....chory musi będzie czy jak:razz: Quote
Maga100 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 an3czka napisał(a):Ja tam ich nie widziałam:lol!: Bo Hania stała na rogatkach i łapała! Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz TZ już mi drzwi zamyka bo powiedział ze głupich chichotów ma dość .....chory musi będzie czy jak:razz: pewnie, że chory on. No bo przecież nie ty :cool1: Cały zryty las :cool1: byłam cała zestresowana, w dodatku TZ miał jakiś beznadziejny ubaw i mówił szeptem podszytym zgrozą, że o tam, za tamtym drzewem widzi dzika :cool1: I czy ja też widzę :cool1: a to moja droga spacerowa. Dochodze do linii lasu i wracam :evil_lol: ponieważ dzisiaj wietrznie, ogrzeje was trochę. Bo taka miła jestem Quote
mmbbaj Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a): a to moja droga spacerowa. Dochodze do linii lasu i wracam :evil_lol: O, to bardzo długi ten spacerek :evil_lol: Leon ma rajskie życie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):tylko nie sprzedaj ich bulwarówce NIO :loveu: :loveu: :loveu: Co bardziej PIKANTNE zatrzymałam w locie. A teraz będę się zastanawiać. Mam na Was kwity :diabloti: NIO ! Quote
Paula Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):Poszliśmy w południe do lasu, ale szybko stamtad uciekaliśmy, raz że ja trwożnie rozgladałam się za dzikami, a dwa na naszych oczach oderwał się konar i spadł 2 metry przed nami :cool1: :crazyeye: Magda, uwazaj tam na tej wsi :cool1: dzis w tv mowili, zeby nie wychodzic, jesli nie trzeba :evil_lol: Maga100 napisał(a):ponieważ dzisiaj wietrznie, ogrzeje was trochę. Bo taka miła jestem O, jak mi sie cieplutko zrobilo :loveu: M.A.G.A Maga :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):Cały zryty las :cool1: wlazlas do lasu? :crazyeye: I nie balaś się? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 mmbbaj napisał(a):O, to bardzo długi ten spacerek :evil_lol: Leon ma rajskie życie :evil_lol: złośliwa babo, to jest tylko fragment spaceru :diabloti: :evil_lol: paula_z napisał(a)::crazyeye: Magda, uwazaj tam na tej wsi :cool1: dzis w tv mowili, zeby nie wychodzic, jesli nie trzeba :evil_lol: ale trzeba. Z Leonkiem trzeba. Piko droga, bałam się straszliwie. I więcej tam jednak nie pójdę. :cool1: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):złośliwa babo, to jest tylko fragment spaceru :diabloti: :evil_lol: No ja wiem :p Drugi fragment to jak wracacie do domu :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :pjak miło wiedziałam że mnie zrozumiesz ...bo TZty sie nie znają M.A.G.A.;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pjak miło dokladnie milo, ciepło, sielko...i tak cudownie blogo.... Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='PIKA']wlazlas do lasu? :crazyeye: I nie balaś się? :evil_lol: hahaha pewnie nie weszła tylko ręke z aparatem wsadziła między drzewa i pstrykała z zamkniętymi oczami :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pjak miło wiedziałam że mnie zrozumiesz ...bo TZty sie nie znają M.A.G.A.;) ahhhhhh M.A.G.A.:loveu: Quote
Ka-ka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 a ja sobie wchodzę czasem, popatrzeć na kominek :oops: ale odchodząc na chwileczkę od tematu kominkowego...patrząc dziś na nasze dwa kocie aniołki, zastanawiałam się, kiedy Magdy kociaczki zaczną być takie ... urocze :evil_lol: tzn. zasadniczo są prawie niezauważalne..pod warunkiem, że nie ganiają się przez kilka godzin po mieszkaniu, bijąc się, turlając, skacząc po meblach i hukiem powstającym przy okazji zderzania się ze wszystkim dookoła..zaprzeczając mitowi, jakoby koty miały być zgrabne, delikatne i powabne :mad: :diabloti: Maga....a jak tam Twoja urocza parka??? :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ka-ka napisał(a):tzn. zasadniczo są prawie niezauważalne..pod warunkiem, że nie ganiają się przez kilka godzin po mieszkaniu, bijąc się, turlając, skacząc po meblach i hukiem powstającym przy okazji zderzania się ze wszystkim dookoła..zaprzeczając mitowi, jakoby koty miały być zgrabne, delikatne i powabne :mad: :diabloti: zasadniczo ka-ka powiem Ci ze masz racje w tym co piszesz :evil_lol: zasadniczo, to są PRAWIE NIEZAUWAŻALNE z tego co piszesz :evil_lol: czesc magda :buzi: Quote
Maga100 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 witam wszystkie drogie memu sercu wariatki :loveu: Tu wasza M.A.G.A. :diabloti: Moje grzeczne koteczki mają się dobrze pragnę zauważyć, ze na powyższym ta noga na głowie Pelagii, to noga Stefana z lampą nie widać, ale Stefan czyta dogomanię Quote
Maga100 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 ja sie boję tej wariatki i tak sobie leżały.... ... do czasu aż Leon nie zechciał położyć łba na Pelagii, która to tego nie zdzierżywszy Quote
Maga100 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Leon też by chciał do domku :placz: Quote
Maga100 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 i moje kominkowe grzeczne koteczki Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 hahaha a którą gakerię że się tak zjeżył??? :evil_lol: a tak wogóle to te Twoje koty i Leon opiekuńczy mnie rozczulają :mdleje: :oops: strasznie niesamowicie rozczulają aż nie potrafię nic błyskotliwego napisać :roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jacie Maga booooooooooooooskie te kociaki :loveu: a Leon...no po prostu anioł, że tak zaakceptował kociaki :crazyeye: Quote
Ka-ka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ja myślę, że Stefan, to piwo chleje, tylko MAGA go trochę odsunęła, żeby wstydu nie było, że dzieci rozpija :diabloti: MAGA...bardzo się cieszę, że są grzeczne...NARAZIE są grzeczne... wiesz, takie malutkie.... muszą NARAZIE bardzo dużo spać i w ogóle :roll: :evil_lol: idę, pogadam z naszymi kotami, bo trochę już późnawo na robijanie się we DWÓJKĘ w talerzach :mad: (hihi...właśnie któryś rąbnął w kaloryfer :p ) jak sobie pomyślę, że chcę tu jeszcze Zuzkę ściągnąć, toooooo...:shake: Madziu18, ależ słowo daję, nic a nic nie odczuwa się ich obecności :angryy: zwłaszcza, jak ten duży, skundlony z main coonem skądś spadnie...:diabloti: malawaszka....Ty się tak nie rozczulaj, to blabladorek jest...poczekaj, aż po sesji zrobię zdjęcia mojego killera z kotami.... Quote
Maga100 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='malawaszka'] hahaha a którą gakerię że się tak zjeżył??? :evil_lol: twoją rzecz jasna :loveu: a tak wogóle to te Twoje koty i Leon opiekuńczy mnie rozczulają :mdleje: :oops: strasznie niesamowicie rozczulają aż nie potrafię nic błyskotliwego napisać :roll: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']Jacie Maga booooooooooooooskie te kociaki :loveu: a Leon...no po prostu anioł, że tak zaakceptował kociaki :crazyeye: jak to kiedyś dobrze (udało jej się raz) określiła Waszka, Leon zachowuje się jak wujcio Leon :p [quote name='Ka-ka']malawaszka....Ty się tak nie rozczulaj, to blabladorek jest...poczekaj, aż po sesji zrobię zdjęcia mojego killera z kotami.... no właśnie, tak obiecujesz, obiecujesz i co? :cool1: Quote
Recommended Posts