Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Od gońca i od tego co robi kawy wszystkim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I lata po bułeczki do sklepu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o Dżi!!! (jakby to powiedziala debest) tożo jak mąż!!!! bhahahahahahahahha (jakby to powiedziała stara panna waszka hahahha)

M.A.G.A. a foty są zajebiste!!!! :p

Posted

Maga100 napisał(a):
:angryy:

no cóż, każdy nowy zaczyna od posady gońca :diabloti:

od posady gonca????oburzające...:angryy:
no moje drogie...Królewny nie maja posad ...sa po prostu Królewnami....
i Madziu Ty moja Kochana...gonic to sie moja jakies tam pierdoły ale Krolewny....NIE!!!!!;) :diabloti: :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Uwazaj Haniu bo zacznę Ci słodzić :diabloti:

Przez ułamek sekundy było mi Ciebie żal :evil_lol:

Od gońca i od tego co robi kawy wszystkim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I lata po bułeczki do sklepu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu czy to rodzince to o mnie? :mad::mad::mad:

NIO I ZACZYNA SIE REGURALNA SLODKA WOJNA DOMOWA)):cool3:

pomine to minuta ciszy:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Maga100 napisał(a):

ależ droga mamińciu, absolutnie nie, ja tylko piszę, ze masz MACKI :diabloti:

Nie przypominam sobie abym i Ciebie adoptowała :hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

:lol: :loveu: :lol: :loveu: sama już nie wiem czy ta fota mnie bardziej bawi czy rozczula ;)

Leon z małpeczką - cóż za ślicznosciowy portrecik :p

hmmm ktoś podkradł Leonowi ukochaną :mad: :evil_lol:

ooo odzyskał ja i pilnuje zawzięcie przed wścibską Pelcią :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
moze bylas pijana i dlatego nie pamietasz...:eviltong:

Problem w tym że ja nigdy nie jestem pijana bo nie piję :evil_lol:

Posted

bardzo ładne zdjęcia moja ukochana Magdaleno :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
oł jeeeeeeeeeeeee zawsze marzyłam zeby mieć KOLNA

a kto to? :diabloti:
Maga100 napisał(a):
ja miałabym być żoną Waszki? :crazyeye:

możeszbyć mężem :evil_lol:

a potem Leonn zadarl noge i to olał :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye:o masz ci los i tu też Rodzinka się rozpanoszyła

Pysia napisał(a):
Sugerujesz że jestem ośmiornicą ? :mad::mad::mad:

:-o Dogomafia :evil_lol:

"Halo, jest tam kto?" ;)

Posted

paula_z napisał(a):
:-o Dogomafia :evil_lol:

"Halo, jest tam kto?" ;)

Jestem Matką cHRZESTNą ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A fotka....Sig heil !:diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Jestem Matką cHRZESTNą ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A fotka....Sig heil !:diabloti:

Dziewczyny my tu gadu gadu a walizki same po peronie.:diabloti: ..a Madzia pewnie za nimi skoro tu nawet nie zajrzałą...czuje sie zaniepokojona...to ze wieje na wsi...to rozumiem...ale Madziu odezwij sie ...zajrzyj do paru kumpelek na galerie ..zaznacz dobrym słowem:angryy: swoje jestestwo.....:loveu:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Dziewczyny my tu gadu gadu a walizki same po peronie.:diabloti: ..a Madzia pewnie za nimi skoro tu nawet nie zajrzałą...czuje sie zaniepokojona...to ze wieje na wsi...to rozumiem...ale Madziu odezwij sie ...zajrzyj do paru kumpelek na galerie ..zaznacz dobrym słowem:angryy: swoje jestestwo.....:loveu:

Buahahahhahah mojej koleżance, pare domów dalej zerwało kable i jest odcięta od świata. Ja się jakoś trzymam ciekawe jak Maga :evil_lol: Nie ma to jak wieś :loveu:

Od razu mi się przypomina jak któregos pięknego dnia wstałam na autobus 6.50. Otwieram drzwi 6.40....a tam śnieg po pas :cool3: więc za łopatę i dokopałam się do furtki :cool3: otwieram furtkę, a tam coż za niespodzianka...śnieg także po pas :cool3: :loveu: Nie pytajcie jak tego dnia wygladałam :p :loveu:

p.s. Maga...jeździsz czasem do Selgrosu? Selgrosa? Sklepu o nazwie Selgros :eviltong:

Więc właśnie przyszła mi taka ulotka, że w czwartek mają rzucić :lol: na półki :lol: asortyment dla zwierzaków :lol: i w ogóle takie zabawki dla kotów superowe po 10 zeta a normalnie to po 50 chodzą :roll: tylko nie wiem jaka jakość :roll: Drapaki i te sprawy :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Buahahahhahah mojej koleżance, pare domów dalej zerwało kable i jest odcięta od świata. Ja się jakoś trzymam ciekawe jak Maga :evil_lol: Nie ma to jak wieś :loveu:

Od razu mi się przypomina jak któregos pięknego dnia wstałam na autobus 6.50. Otwieram drzwi 6.40....a tam śnieg po pas :cool3: więc za łopatę i dokopałam się do furtki :cool3: otwieram furtkę, a tam coż za niespodzianka...śnieg także po pas :cool3: :loveu: Nie pytajcie jak tego dnia wygladałam :p :loveu:

p.s. Maga...jeździsz czasem do Selgrosu? Selgrosa? Sklepu o nazwie Selgros :eviltong:

Więc właśnie przyszła mi taka ulotka, że w czwartek mają rzucić :lol: na półki :lol: asortyment dla zwierzaków :lol: i w ogóle takie zabawki dla kotów superowe po 10 zeta a normalnie to po 50 chodzą :roll: tylko nie wiem jaka jakość :roll: Drapaki i te sprawy :eviltong:

nio wiem wiem ze wieje koszmarnie a tym bardziej na otwartej przestrzenni...ale mogla by nasza Madzia dac znak ze zyje... no przeciez ...przynajmniej ja sie martwie....:p

Posted

olcha napisał(a):
. Ja się jakoś trzymam ciekawe jak Maga :evil_lol: Nie ma to jak wieś :loveu:

jestem i żyje :p
tutaj łeb urywa :shake: Strach z domu wyjść. Przewaliło nam śmietnik i wszystkie nasze śmieci fruwają po okolicy :cool1: teraz sa już pewnie w Krakowie :evil_lol:
Poszliśmy w południe do lasu, ale szybko stamtad uciekaliśmy, raz że ja trwożnie rozgladałam się za dzikami, a dwa na naszych oczach oderwał się konar i spadł 2 metry przed nami :cool1:

bywam, choć niecierpię. Ale raz w miesiącu robie tam duze zgrzewkowe zakupy. Może wybiore sie w weekend, bo w tygodniu to na pewno nie.

malawaszka napisał(a):
jejku Magda zaginęła??? :crazyeye: zaczynam wpadać w panikę :evil_lol:

Już możesz przestać się martwić, droga Waszko. Jeszcze mnie wicher nie porwał

Posted

Maga100 napisał(a):

Już możesz przestać się martwić, droga Waszko. Jeszcze mnie wicher nie porwał

Szkoda :placz: A ja już zaczęłam robić przegląd alkoholi na stype :diabloti: Miało być tak pięknie.....:evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
jestem i żyje :p
tutaj łeb urywa :shake: Strach z domu wyjść. Przewaliło nam śmietnik i wszystkie nasze śmieci fruwają po okolicy :cool1: teraz sa już pewnie w Krakowie :evil_lol:

Potwierdzam : DOTARŁY !