malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pysia napisał(a):Od gońca i od tego co robi kawy wszystkim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I lata po bułeczki do sklepu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o Dżi!!! (jakby to powiedziala debest) tożo jak mąż!!!! bhahahahahahahahha (jakby to powiedziała stara panna waszka hahahha) M.A.G.A. a foty są zajebiste!!!! :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a): :angryy: no cóż, każdy nowy zaczyna od posady gońca :diabloti: od posady gonca????oburzające...:angryy: no moje drogie...Królewny nie maja posad ...sa po prostu Królewnami.... i Madziu Ty moja Kochana...gonic to sie moja jakies tam pierdoły ale Krolewny....NIE!!!!!;) :diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pysia napisał(a):Uwazaj Haniu bo zacznę Ci słodzić :diabloti: Przez ułamek sekundy było mi Ciebie żal :evil_lol: Od gońca i od tego co robi kawy wszystkim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I lata po bułeczki do sklepu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu czy to rodzince to o mnie? :mad::mad::mad: NIO I ZACZYNA SIE REGURALNA SLODKA WOJNA DOMOWA)):cool3: pomine to minuta ciszy:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a): Madziu, ale fajne interaktywne zabawki :cool3: zafundowałam Leonowi..Ty to jestes miła Pancia:lol: A fotki cudne..fotki jak fotki ale modele the best:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):Nóżki jeszcze idą, tułów już nie :evil_lol: odwłok juz lezy a nozki wedruja:loveu: :loveu: cudaczki.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a): jakie one zdziwione??? Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a): ależ droga mamińciu, absolutnie nie, ja tylko piszę, ze masz MACKI :diabloti: Nie przypominam sobie abym i Ciebie adoptowała :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pysia napisał(a):Nie przypominam sobie abym i Ciebie adoptowała :hmmmm::hmmmm::hmmmm: moze bylas pijana i dlatego nie pamietasz...:eviltong: Quote
Gosiek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :lol: :loveu: :lol: :loveu: sama już nie wiem czy ta fota mnie bardziej bawi czy rozczula ;) Leon z małpeczką - cóż za ślicznosciowy portrecik :p hmmm ktoś podkradł Leonowi ukochaną :mad: :evil_lol: ooo odzyskał ja i pilnuje zawzięcie przed wścibską Pelcią :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):moze bylas pijana i dlatego nie pamietasz...:eviltong: Problem w tym że ja nigdy nie jestem pijana bo nie piję :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pysia napisał(a):Problem w tym że ja nigdy nie jestem pijana bo nie piję :evil_lol: o patrz co za zbieg okolicznosci bo ja tez nie pije alkoholu nigdy....:multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 bardzo ładne zdjęcia moja ukochana Magdaleno :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a):oł jeeeeeeeeeeeee zawsze marzyłam zeby mieć KOLNA a kto to? :diabloti: Maga100 napisał(a):ja miałabym być żoną Waszki? :crazyeye: możeszbyć mężem :evil_lol: a potem Leonn zadarl noge i to olał :evil_lol: Quote
Paula Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o masz ci los i tu też Rodzinka się rozpanoszyła Pysia napisał(a):Sugerujesz że jestem ośmiornicą ? :mad::mad::mad: :-o Dogomafia :evil_lol: "Halo, jest tam kto?" ;) Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 paula_z napisał(a)::-o Dogomafia :evil_lol: "Halo, jest tam kto?" ;) Jestem Matką cHRZESTNą ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A fotka....Sig heil !:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Pysia napisał(a):Jestem Matką cHRZESTNą ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A fotka....Sig heil !:diabloti: Dziewczyny my tu gadu gadu a walizki same po peronie.:diabloti: ..a Madzia pewnie za nimi skoro tu nawet nie zajrzałą...czuje sie zaniepokojona...to ze wieje na wsi...to rozumiem...ale Madziu odezwij sie ...zajrzyj do paru kumpelek na galerie ..zaznacz dobrym słowem:angryy: swoje jestestwo.....:loveu: Quote
olcha Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Dziewczyny my tu gadu gadu a walizki same po peronie.:diabloti: ..a Madzia pewnie za nimi skoro tu nawet nie zajrzałą...czuje sie zaniepokojona...to ze wieje na wsi...to rozumiem...ale Madziu odezwij sie ...zajrzyj do paru kumpelek na galerie ..zaznacz dobrym słowem:angryy: swoje jestestwo.....:loveu: Buahahahhahah mojej koleżance, pare domów dalej zerwało kable i jest odcięta od świata. Ja się jakoś trzymam ciekawe jak Maga :evil_lol: Nie ma to jak wieś :loveu: Od razu mi się przypomina jak któregos pięknego dnia wstałam na autobus 6.50. Otwieram drzwi 6.40....a tam śnieg po pas :cool3: więc za łopatę i dokopałam się do furtki :cool3: otwieram furtkę, a tam coż za niespodzianka...śnieg także po pas :cool3: :loveu: Nie pytajcie jak tego dnia wygladałam :p :loveu: p.s. Maga...jeździsz czasem do Selgrosu? Selgrosa? Sklepu o nazwie Selgros :eviltong: Więc właśnie przyszła mi taka ulotka, że w czwartek mają rzucić :lol: na półki :lol: asortyment dla zwierzaków :lol: i w ogóle takie zabawki dla kotów superowe po 10 zeta a normalnie to po 50 chodzą :roll: tylko nie wiem jaka jakość :roll: Drapaki i te sprawy :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 olcha napisał(a):Buahahahhahah mojej koleżance, pare domów dalej zerwało kable i jest odcięta od świata. Ja się jakoś trzymam ciekawe jak Maga :evil_lol: Nie ma to jak wieś :loveu: Od razu mi się przypomina jak któregos pięknego dnia wstałam na autobus 6.50. Otwieram drzwi 6.40....a tam śnieg po pas :cool3: więc za łopatę i dokopałam się do furtki :cool3: otwieram furtkę, a tam coż za niespodzianka...śnieg także po pas :cool3: :loveu: Nie pytajcie jak tego dnia wygladałam :p :loveu: p.s. Maga...jeździsz czasem do Selgrosu? Selgrosa? Sklepu o nazwie Selgros :eviltong: Więc właśnie przyszła mi taka ulotka, że w czwartek mają rzucić :lol: na półki :lol: asortyment dla zwierzaków :lol: i w ogóle takie zabawki dla kotów superowe po 10 zeta a normalnie to po 50 chodzą :roll: tylko nie wiem jaka jakość :roll: Drapaki i te sprawy :eviltong: nio wiem wiem ze wieje koszmarnie a tym bardziej na otwartej przestrzenni...ale mogla by nasza Madzia dac znak ze zyje... no przeciez ...przynajmniej ja sie martwie....:p Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jejku Magda zaginęła??? :crazyeye: zaczynam wpadać w panikę :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):jejku Magda zaginęła??? :crazyeye: zaczynam wpadać w panikę :evil_lol: powiadomic juz policje? uruchomic poszukiwania? Quote
Maga100 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 olcha napisał(a):. Ja się jakoś trzymam ciekawe jak Maga :evil_lol: Nie ma to jak wieś :loveu: jestem i żyje :p tutaj łeb urywa :shake: Strach z domu wyjść. Przewaliło nam śmietnik i wszystkie nasze śmieci fruwają po okolicy :cool1: teraz sa już pewnie w Krakowie :evil_lol: Poszliśmy w południe do lasu, ale szybko stamtad uciekaliśmy, raz że ja trwożnie rozgladałam się za dzikami, a dwa na naszych oczach oderwał się konar i spadł 2 metry przed nami :cool1: p.s. Maga...jeździsz czasem do Selgrosu? Selgrosa? Sklepu o nazwie Selgros :eviltong: Więc właśnie przyszła mi taka ulotka, że w czwartek mają rzucić :lol: na półki :lol: asortyment dla zwierzaków :lol: i w ogóle takie zabawki dla kotów superowe po 10 zeta a normalnie to po 50 chodzą :roll: tylko nie wiem jaka jakość :roll: Drapaki i te sprawy :eviltong: bywam, choć niecierpię. Ale raz w miesiącu robie tam duze zgrzewkowe zakupy. Może wybiore sie w weekend, bo w tygodniu to na pewno nie. malawaszka napisał(a):jejku Magda zaginęła??? :crazyeye: zaczynam wpadać w panikę :evil_lol: Już możesz przestać się martwić, droga Waszko. Jeszcze mnie wicher nie porwał Quote
Pysia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a): Już możesz przestać się martwić, droga Waszko. Jeszcze mnie wicher nie porwał Szkoda :placz: A ja już zaczęłam robić przegląd alkoholi na stype :diabloti: Miało być tak pięknie.....:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Maga100 napisał(a):jestem i żyje :p tutaj łeb urywa :shake: Strach z domu wyjść. Przewaliło nam śmietnik i wszystkie nasze śmieci fruwają po okolicy :cool1: teraz sa już pewnie w Krakowie :evil_lol: Potwierdzam : DOTARŁY ! Quote
Recommended Posts