Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a)::boom:10 znaków.... a prosiłam zeby sie nie kłócic??? to po co tyle krwi tutaj sie leje??:diabloti: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a prosiłam zeby sie nie kłócic??? to po co tyle krwi tutaj sie leje??:diabloti: Nie masz się co denerwować ;) Ta krew to glutoplazma Dominiki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Nie masz się co denerwować ;) Ta krew to glutoplazma Dominiki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to juz robie sie spokojna.... Twoje słowa czasami koja:diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Nie masz się co denerwować ;) Ta krew to glutoplazma Dominiki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: glutoplazma :-o sugerujesz ze ja z kosmosu :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):glutoplazma :-o sugerujesz ze ja z kosmosu :roll: nie. to cecha ludków z Marsa tudziez Wenus .,..w zaleznosci od posiadanego stezenia testosteronu we krwi...:diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 W czyjej ja galerii jestem ??? Wolę się upewnić :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):W czyjej ja galerii jestem ??? Wolę się upewnić :diabloti: w Madzinej.....chyba....:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Magda czy Ty masz dzisiaj jakieś wielkie problemy? :crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Magda czy Ty masz dzisiaj jakieś wielkie problemy? :crazyeye: Madzia jest dzis w swietnej formie:loveu: ..i odwiedziła mnie:lol: osobiscie Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Madzia jest dzis w swietnej formie:loveu: ..i odwiedziła mnie:lol: osobiscie Dzięki za wiadomości :) CZASAMI się przydajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Dzięki za wiadomości :) CZASAMI się przydajesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to było miłe...:angryy: :angryy: czasami sie przydajesz.....a co ja jestem???:angryy: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a to było miłe...:angryy: :angryy: czasami sie przydajesz.....a co ja jestem???:angryy: :diabloti: Agnieszko , Ona tak ZAWSZE. I do WSZYSTKICH. To taka rysa na charakterze. :p Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a): nie zdziwie się jak Maga Cie weźmie za męża odrazu widac że smoli do Ciebie cholewki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja miałabym być żoną Waszki? :crazyeye: HankaRupczewska napisał(a):W czyjej ja galerii jestem ??? Wolę się upewnić :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia napisał(a):Magda czy Ty masz dzisiaj jakieś wielkie problemy? :crazyeye: ja miałam dzisiaj zbyt wiele spraw do załatwienia :angryy: Agunia-Pańciunia) napisał(a):a to było miłe...:angryy: :angryy: czasami sie przydajesz.....a co ja jestem???:angryy: :diabloti: no cóż, każdy nowy zaczyna od posady gońca :diabloti: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :crazyeye:o masz ci los i tu też Rodzinka się rozpanoszyła ......Maga :razz:gdzie foty uroczych kociąt i dżentelmena Leona:razz: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Agnieszko , Ona tak ZAWSZE. I do WSZYSTKICH. To taka rysa na charakterze. :p Uwazaj Haniu bo zacznę Ci słodzić :diabloti: Maga100 napisał(a): ja miałam dzisiaj zbyt wiele spraw do załatwienia :angryy: no cóż, każdy nowy zaczyna od posady gońca :diabloti: Przez ułamek sekundy było mi Ciebie żal :evil_lol: Od gońca i od tego co robi kawy wszystkim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I lata po bułeczki do sklepu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o masz ci los i tu też Rodzinka się rozpanoszyła ......Maga :razz:gdzie foty uroczych kociąt i dżentelmena Leona:razz: Alu czy to rodzince to o mnie? :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a): Alu czy to rodzince to o mnie? :mad::mad::mad: :loveu::loveu::loveu::loveu:ależ mamusi ....to nie o tobie:razz: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o masz ci los i tu też Rodzinka się rozpanoszyła ......Maga :razz:gdzie foty uroczych kociąt i dżentelmena Leona:razz: właśnie, jej macki sięgają coraz dalej :shock: Tu masz kocięta i dżentelmena ja się bawię z wami! OK stary, ale teraz trochę przesadziłeś :cool1: skubnę sobie Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się skotłowały Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Nóżki jeszcze idą, tułów już nie :evil_lol: i dobranoc albo i nie dobranoc Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Stefan ma pelise z Peli:evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Leon z ukochaną :evil_lol: Koty dostały dzisiaj nową zabawkę. I rozpoczęło się, trwające już 3 godziny, nieustanne szaleństwo Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):właśnie, jej macki sięgają coraz dalej :shock: Sugerujesz że jestem ośmiornicą ? :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):Leon z ukochaną :evil_lol: Koty dostały dzisiaj nową zabawkę. I rozpoczęło się, trwające już 3 godziny, nieustanne szaleństwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Szpilka chyba też miała małpkę :razz: Masz koty wysokogórskie;) Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Stefan ma pelise z Peli:evil_lol: buhahahah, Alicjo, jakie celne spostrzeżenia :lol: Pysia napisał(a):Sugerujesz że jestem ośmiornicą ? :mad::mad::mad: ależ droga mamińciu, absolutnie nie, ja tylko piszę, ze masz MACKI :diabloti: i cd serii z pałąkiem Quote
Recommended Posts