Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga1215 napisał(a):

a który kapeć jest z bandy???? ;) :evil_lol:

kapcie - choć dwa - pojedynczo nie mają racji bytu. Zostały więc przeze mnie zaszeregowane jako jeden byt.

Pysia napisał(a):
Widzę że nie ma żadnych zmian w atmosferze od wczoraj :evil_lol: No chyba że to nagłe pogorszenie się samopoczucia Magdy...
Ale Madziu nie martw się :diabloti: Kochamy Cię wszystkie :diabloti: Ja :diabloti:i moje dwie córki:diabloti: i wnuczka :diabloti: i babcia :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja też wysyłam ci serdeczności :diabloti:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Widzę że nie ma żadnych zmian w atmosferze od wczoraj :evil_lol: No chyba że to nagłe pogorszenie się samopoczucia Magdy...
Ale Madziu nie martw się :diabloti: Kochamy Cię wszystkie :diabloti: Ja :diabloti:i moje dwie córki:diabloti: i wnuczka :diabloti: i babcia :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu: to ja :loveu: :loveu: to ja :loveu: :loveu:

kocham was :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
kapcie - choć dwa - pojedynczo nie mają racji bytu. Zostały więc przeze mnie zaszeregowane jako jeden byt.

ja też wysyłam ci serdeczności :diabloti:

Zdołałam się uchylić :diabloti: Serdeczności przeleciały bokiem i nie zrobiły uszczerbku na moim zdrowiu :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Zdołałam się uchylić :diabloti: Serdeczności przeleciały bokiem i nie zrobiły uszczerbku na moim zdrowiu :diabloti:

I lovjucie :diabloti:

dbsst napisał(a):
uwielbiam ta panujaca tu atmosfere miłosci i zrozumienia

to ja sprawiam, ja!

paula_z napisał(a):
Piekielna rodzinka :evil_lol:

tylko mi tytułu nie wymyslaj! :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
i seria: banda czworga - pies, dwa koty i kapcie

czwarga???? :hmmmm:
1. pies
2. kot+kot=2 koty
3. kapcie-co najmniej 2 kapcie!=2

w sumie 5!!!!! KŁAMCZUCHA!!!! :evil_lol:

mmbbaj napisał(a):
Szczurkową :multi: Magda! szczurkową! I daj jej na imię Hanka :lol:

BUUUAHAHAHAHAHAHHAANKA!!!!!!! :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
czwarga???? :hmmmm:
1. pies
2. kot+kot=2 koty
3. kapcie-co najmniej 2 kapcie!=2

w sumie 5!!!!! KŁAMCZUCHA!!!! :evil_lol:

a ty czytaj uważniej i wszystko, jak chcesz się wypowiadać, ty ty. :diabloti:

Maga100 napisał(a):

Posted

malawaszka napisał(a):
hihihihi OT WPADKA!!!! NAJLEPSZYM SIĘ ZDARZAJĄ!!! PREZESOM NBP TEŻ!!!! :diabloti: a nie zauważyałm bo sie w tamtym poście na tych latających serdecznościach skupiłam :evil_lol:

ty sie nie tłumacz, tylko uważaj, bo zaraz się okaże, że jesteś czyimś ojcem :diabloti: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
ty sie nie tłumacz, tylko uważaj, bo zaraz się okaże, że jesteś czyimś ojcem :diabloti: :evil_lol:

ja sie w te wasze rodzinne koligacje nie mięszam :p musze zostawić sobie wolną rękę bo przeca szukam bogatego męża :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ja sie w te wasze rodzinne koligacje nie mięszam :p musze zostawić sobie wolną rękę bo przeca szukam bogatego męża :p

uważaj bo mogą Cie wziaśc siła jak mnie :cool1:

tak sobie byłam byłam az mnie adopneli

nie zdziwie się jak Maga Cie weźmie za męża odrazu widac że smoli do Ciebie cholewki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
nie zdziwie się jak Maga Cie weźmie za męża odrazu widac że smoli do Ciebie cholewki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buuahahahaha no i sie o mało nie udlawiłam pastą do zębów - ja tu sobie pucu pucu ząbki a tu mi wyjeżdza ze SMALENIEM CHOLEWEK bhahahahahahaha ale dawno tego nei słyszała - nie żeby nikt dawno do mnie nie smalił cholewek :diabloti: tylko o samo hasło michodzi :roflt: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
uważaj bo mogą Cie wziaśc siła jak mnie :cool1:

tak sobie byłam byłam az mnie adopneli

Uważaj bo Cię oddam do domu starców :diabloti:
Nowa -stara-nowa Weszko nie wiedziałam że masz wielbiciela /ke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahahahaha :evil_lol::evil_lol: stara nowa Waszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uważaj zeby cię za siwe warkocze kto nie wytarmosił :evil_lol: :evil_lol:

hahaha smoli cholewki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuahahahaha no i sie o mało nie udlawiłam pastą do zębów - ja tu sobie pucu pucu ząbki a tu mi wyjeżdza ze SMALENIEM CHOLEWEK bhahahahahahaha ale dawno tego nei słyszała - nie żeby nikt dawno do mnie nie smalił cholewek :diabloti: tylko o samo hasło michodzi :roflt: :evil_lol:

pamiętaj jak myjesz zęby przy dogo ZAWSZE miej odruch OD nie do gardła :evil_lol: :evil_lol:

czy chcesz powiedzić ze jesteśmy stare :diabloti:
lub gorzej NIEMODNE :angryy:

Pysia napisał(a):
Uważaj bo Cię oddam do domu starców :diabloti:
Nowa -stara-nowa Weszko nie wiedziałam że masz wielbiciela /ke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie mamciuniu PtYSIUNIU :loveu: ajloviuje cie

Vectra napisał(a):
hahahahaha :evil_lol::evil_lol: stara nowa Waszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uważaj zeby cię za siwe warkocze kto nie wytarmosił :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak może ciągnąc za warkocze, że z Twoich gumofilców dym będzie szedł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
pamiętaj jak myjesz zęby przy dogo ZAWSZE miej odruch OD nie do gardła :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak może ciągnąc za warkocze, że z Twoich gumofilców dym będzie szedł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dbsst napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak może ciągnąc Ci za warkocze jaki(a)ś luby, że z Twoich gumofilców dym będzie szedł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Matko boska nie mów mi że się sklonowałaś :shock::shock::shock:

Posted

oł jeeeeeeeeeeeee zawsze marzyłam zeby mieć KOLNA

teraz już nie bede potrzebowała lustra zeby z kims uroczo inteligentnym sobie porozmawiac :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

dbsst napisał(a):
oł jeeeeeeeeeeeee zawsze marzyłam zeby mieć KOLNA

teraz już nie bede potrzebowała lustra zeby z kims uroczo inteligentnym sobie porozmawiac :bigcool: :bigcool: :bigcool:

No to mam przes***e :cool1: