Maga100 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 aga1215 napisał(a): a który kapeć jest z bandy???? ;) :evil_lol: kapcie - choć dwa - pojedynczo nie mają racji bytu. Zostały więc przeze mnie zaszeregowane jako jeden byt. Pysia napisał(a):Widzę że nie ma żadnych zmian w atmosferze od wczoraj :evil_lol: No chyba że to nagłe pogorszenie się samopoczucia Magdy... Ale Madziu nie martw się :diabloti: Kochamy Cię wszystkie :diabloti: Ja :diabloti:i moje dwie córki:diabloti: i wnuczka :diabloti: i babcia :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też wysyłam ci serdeczności :diabloti: Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Widzę że nie ma żadnych zmian w atmosferze od wczoraj :evil_lol: No chyba że to nagłe pogorszenie się samopoczucia Magdy... Ale Madziu nie martw się :diabloti: Kochamy Cię wszystkie :diabloti: Ja :diabloti:i moje dwie córki:diabloti: i wnuczka :diabloti: i babcia :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: to ja :loveu: :loveu: to ja :loveu: :loveu: kocham was :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):kapcie - choć dwa - pojedynczo nie mają racji bytu. Zostały więc przeze mnie zaszeregowane jako jeden byt. ja też wysyłam ci serdeczności :diabloti: Zdołałam się uchylić :diabloti: Serdeczności przeleciały bokiem i nie zrobiły uszczerbku na moim zdrowiu :diabloti: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 uwielbiam ta panujaca tu atmosfere miłosci i zrozumienia taki hipis świat w jednej galerii zamkniety :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Ja :diabloti:i moje dwie córki:diabloti: i wnuczka :diabloti: i babcia :diabloti: Piekielna rodzinka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):Zdołałam się uchylić :diabloti: Serdeczności przeleciały bokiem i nie zrobiły uszczerbku na moim zdrowiu :diabloti: I lovjucie :diabloti: dbsst napisał(a):uwielbiam ta panujaca tu atmosfere miłosci i zrozumienia to ja sprawiam, ja! paula_z napisał(a):Piekielna rodzinka :evil_lol: tylko mi tytułu nie wymyslaj! :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 tak tylko ty ty jedyna i niepowtarzalna dogoloviująca wszystko w koło Magdo :diabloti: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):tak tylko ty ty jedyna i niepowtarzalna dogoloviująca wszystko w koło Magdo :diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):i seria: banda czworga - pies, dwa koty i kapcie czwarga???? :hmmmm: 1. pies 2. kot+kot=2 koty 3. kapcie-co najmniej 2 kapcie!=2 w sumie 5!!!!! KŁAMCZUCHA!!!! :evil_lol: mmbbaj napisał(a):Szczurkową :multi: Magda! szczurkową! I daj jej na imię Hanka :lol: BUUUAHAHAHAHAHAHHAANKA!!!!!!! :roflt: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):czwarga???? :hmmmm: 1. pies 2. kot+kot=2 koty 3. kapcie-co najmniej 2 kapcie!=2 w sumie 5!!!!! KŁAMCZUCHA!!!! :evil_lol: a ty czytaj uważniej i wszystko, jak chcesz się wypowiadać, ty ty. :diabloti: Maga100 napisał(a):kapcie - choć dwa - pojedynczo nie mają racji bytu. Zostały więc przeze mnie zaszeregowane jako jeden byt. Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 hihihihi OT WPADKA!!!! NAJLEPSZYM SIĘ ZDARZAJĄ!!! PREZESOM NBP TEŻ!!!! :diabloti: a nie zauważyałm bo sie w tamtym poście na tych latających serdecznościach skupiłam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):hihihihi OT WPADKA!!!! NAJLEPSZYM SIĘ ZDARZAJĄ!!! PREZESOM NBP TEŻ!!!! :diabloti: a nie zauważyałm bo sie w tamtym poście na tych latających serdecznościach skupiłam :evil_lol: ty sie nie tłumacz, tylko uważaj, bo zaraz się okaże, że jesteś czyimś ojcem :diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Maga100 napisał(a):ty sie nie tłumacz, tylko uważaj, bo zaraz się okaże, że jesteś czyimś ojcem :diabloti: :evil_lol: ja sie w te wasze rodzinne koligacje nie mięszam :p musze zostawić sobie wolną rękę bo przeca szukam bogatego męża :p Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):ja sie w te wasze rodzinne koligacje nie mięszam :p musze zostawić sobie wolną rękę bo przeca szukam bogatego męża :p uważaj bo mogą Cie wziaśc siła jak mnie :cool1: tak sobie byłam byłam az mnie adopneli nie zdziwie się jak Maga Cie weźmie za męża odrazu widac że smoli do Ciebie cholewki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):nie zdziwie się jak Maga Cie weźmie za męża odrazu widac że smoli do Ciebie cholewki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuahahahaha no i sie o mało nie udlawiłam pastą do zębów - ja tu sobie pucu pucu ząbki a tu mi wyjeżdza ze SMALENIEM CHOLEWEK bhahahahahahaha ale dawno tego nei słyszała - nie żeby nikt dawno do mnie nie smalił cholewek :diabloti: tylko o samo hasło michodzi :roflt: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):uważaj bo mogą Cie wziaśc siła jak mnie :cool1: tak sobie byłam byłam az mnie adopneli nie zdziwie się jak Maga Cie weźmie za męża odrazu widac że smoli do Ciebie cholewki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uważaj bo Cię oddam do domu starców :diabloti: Nowa -stara-nowa Weszko nie wiedziałam że masz wielbiciela /ke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 hahahahaha :evil_lol::evil_lol: stara nowa Waszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uważaj zeby cię za siwe warkocze kto nie wytarmosił :evil_lol: :evil_lol: hahaha smoli cholewki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 malawaszka napisał(a):buuahahahaha no i sie o mało nie udlawiłam pastą do zębów - ja tu sobie pucu pucu ząbki a tu mi wyjeżdza ze SMALENIEM CHOLEWEK bhahahahahahaha ale dawno tego nei słyszała - nie żeby nikt dawno do mnie nie smalił cholewek :diabloti: tylko o samo hasło michodzi :roflt: :evil_lol: pamiętaj jak myjesz zęby przy dogo ZAWSZE miej odruch OD nie do gardła :evil_lol: :evil_lol: czy chcesz powiedzić ze jesteśmy stare :diabloti: lub gorzej NIEMODNE :angryy: Pysia napisał(a):Uważaj bo Cię oddam do domu starców :diabloti: Nowa -stara-nowa Weszko nie wiedziałam że masz wielbiciela /ke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mamciuniu PtYSIUNIU :loveu: ajloviuje cie Vectra napisał(a):hahahahaha :evil_lol::evil_lol: stara nowa Waszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uważaj zeby cię za siwe warkocze kto nie wytarmosił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak może ciągnąc za warkocze, że z Twoich gumofilców dym będzie szedł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):pamiętaj jak myjesz zęby przy dogo ZAWSZE miej odruch OD nie do gardła :evil_lol: :evil_lol: czy chcesz powiedzić ze jesteśmy stare :diabloti: lub gorzej NIEMODNE :angryy: nie mamciuniu PtYSIUNIU :loveu: ajloviuje cie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak może ciągnąc za warkocze, że z Twoich gumofilców dym będzie szedł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dbsst napisał(a):pamiętaj jak myjesz zęby przy dogo ZAWSZE miej odruch OD nie do gardła :evil_lol: :evil_lol: czy chcesz powiedzić ze jesteśmy stare :diabloti: lub gorzej NIEMODNE :angryy: nie mamciuniu PtYSIUNIU :loveu: ajloviuje cie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak może ciągnąc Ci za warkocze jaki(a)ś luby, że z Twoich gumofilców dym będzie szedł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Matko boska nie mów mi że się sklonowałaś :shock::shock::shock: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 oł jeeeeeeeeeeeee zawsze marzyłam zeby mieć KOLNA teraz już nie bede potrzebowała lustra zeby z kims uroczo inteligentnym sobie porozmawiac :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):oł jeeeeeeeeeeeee zawsze marzyłam zeby mieć KOLNA teraz już nie bede potrzebowała lustra zeby z kims uroczo inteligentnym sobie porozmawiac :bigcool: :bigcool: :bigcool: No to mam przes***e :cool1: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a):No to mam przes***e :cool1: tez uwielbiam cie pasjami i toffam latami :diabloti: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):tez uwielbiam cie pasjami i toffam latami :diabloti: :2gunfire: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Pysia napisał(a)::2gunfire: naaaaaaaaaaaaaaaaaaaajdrozsza utoffana jedyna :iloveyou: :iloveyou: :saint1: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a):naaaaaaaaaaaaaaaaaaaajdrozsza utoffana jedyna :iloveyou: :iloveyou: :saint1: :boom:10 znaków.... Quote
Recommended Posts