dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Skoro twierdzisz że pomarszczona to chyba wiesz :diabloti: :diabloti: :eviltong: Agunia-Pańciunia) napisał(a):A te kolezanke szanowna to chyba niedawno ze szpitala wypuscili i na dodatek na wlasne zyczenie......tak mi sie cos zdaje:diabloti: jeszcze JEDEN DZIEŃ :diabloti: PIKA napisał(a):Jaki znowu narybek ? :crazyeye: Ja nie mam gdzie wstawić akwarium :shake: :evil_lol: będzie akwarium :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wies ze skoro zaadoptowałas Debe to i MNIE:pbo my jesteśmy siostry bliźniaczki:loveu::loveu:M:loveu:AMO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zeberki Saba dozio ...i rybki:multi::multi::multi: sis mamy MAMCIE i BABCIE :loveu: i bedziemy mieć doga i rybki :multi: :multi: ale mamy dobrze :loveu: czesc Maga najmilsza na dogo :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a): jeszcze JEDEN DZIEŃ :diabloti: oho......mamsie bac??:cool3: o rany to ja juz zaczynam sie nastrajac:razz: Quote
PIKA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Akwarium?:crazyeye: Babciu Tobie trzeba wybiegu dla krokodyla i sadzawki dla niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na terrarium mnie nie stac :shake: dbsst napisał(a): będzie akwarium :multi: NIE BęDZIE :diabloti: dbsst napisał(a): sis mamy MAMCIE i BABCIE :loveu: i bedziemy mieć doga i rybki :multi: :multi: Te ostatnie to chyba na talerzu :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 witam was wszystkie, moje drogie, które tu przychodzą, aby zaznać rodzinnej atmosfery i serdecznego ciepła, usłyszeć miłe słowo i być wysłuchanym z troską i szczerym współczuciem, was wszystkie ja przygarniam do mojego szczerozłotego serca :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):witam was wszystkie, moje drogie, które tu przychodzą, aby zaznać rodzinnej atmosfery i serdecznego ciepła, usłyszeć miłe słowo i być wysłuchanym z troską i szczerym współczuciem, was wszystkie ja przygarniam do mojego szczerozłotego serca :loveu: :loveu: :loveu: A Ty sie dobrze czujesz?:diabloti: brałas cos?:evil_lol: Jakas taka jak nie Madzia jestes.:eviltong: Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):witam was wszystkie, moje drogie, które tu przychodzą, aby zaznać rodzinnej atmosfery i serdecznego ciepła, usłyszeć miłe słowo i być wysłuchanym z troską i szczerym współczuciem, was wszystkie ja przygarniam do mojego szczerozłotego serca :loveu: :loveu: :loveu: ja tesz??? ja tesz??? achhhhhhhhhhhhhh............. sie wzruszyłam ......... dzięki :modla:;) Agunia-Pańciunia) napisał(a):A Ty sie dobrze czujesz?:diabloti: brałas cos?:evil_lol: Jakas taka jak nie Madzia jestes.:eviltong: cichaj............... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 aga1215 napisał(a):ja tesz??? ja tesz??? achhhhhhhhhhhhhh............. sie wzruszyłam ......... dzięki :modla:;) :hmmmm: weekend w przypadku Madzi weekend nie weekend....nie gra roli... wiem co mowie....:diabloti: musiała cos brac....albo sie w głowke uderzyc czyms mocnym...:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 PIKA napisał(a):na terrarium mnie nie stac :shake: NIE BęDZIE :diabloti: Te ostatnie to chyba na talerzu :diabloti: tylko NIE NIE NIEi NIE co Ty taka na NIE dziś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):tylko NIE NIE NIEi NIE co Ty taka na NIE dziś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jaka ładna minka w okienku obok..nowka sztuka:evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):A Ty sie dobrze czujesz?:diabloti: brałas cos?:evil_lol: Jakas taka jak nie Madzia jestes.:eviltong: oto moje prawdziwe oblicze, którego ty nie odkryłaś :cool1: aga1215 napisał(a):ja tesz??? ja tesz??? achhhhhhhhhhhhhh............. sie wzruszyłam ......... dzięki :modla:;) moje serce szczerozłote jest wielkie :p i dla ciebie Ago z Bacą się znajdzie miejsce :p no dobra, co miałam powiedzieć, to powiedziałam. Teraz oddaje głos zwierzyńcowi Co by tu dzisiaj obejrzeć? Może "Dirty Dancing"? i seria: banda czworga - pies, dwa koty i kapcie Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):witam was wszystkie, moje drogie, które tu przychodzą, aby zaznać rodzinnej atmosfery i serdecznego ciepła, usłyszeć miłe słowo i być wysłuchanym z troską i szczerym współczuciem, was wszystkie ja przygarniam do mojego szczerozłotego serca :loveu: :loveu: :loveu: :multi::multi::multi:zapomniałas dodać ze nas przygarniasz też do ochydka:p Maga100 napisał(a):oto moje prawdziwe oblicze, którego ty nie odkryłaś :cool1: moje serce szczerozłote jest wielkie :p i dla ciebie Ago z Bacą się znajdzie miejsce :p no dobra, co miałam powiedzieć, to powiedziałam. Teraz oddaje głos zwierzyńcowi Co by tu dzisiaj obejrzeć? Może "Dirty Dancing"? i seria: banda czworga - pies, dwa koty i kapcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:musisz kupić jakieś większe kapcie dla Leonka Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):witam was wszystkie, moje drogie, które tu przychodzą, aby zaznać rodzinnej atmosfery i serdecznego ciepła, usłyszeć miłe słowo i być wysłuchanym z troską i szczerym współczuciem, was wszystkie ja przygarniam do mojego szczerozłotego serca :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak tu miło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak nie tu :evil_lol: :evil_lol: aż mdli od tej słodyczy :evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:zapomniałas dodać ze nas przygarniasz też do ochydka:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:musisz kupić jakieś większe kapcie dla Leonka gumiaczki najlepiej:diabloti: Quote
mmbbaj Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):witam was wszystkie, moje drogie, które tu przychodzą, aby zaznać rodzinnej atmosfery i serdecznego ciepła, usłyszeć miłe słowo i być wysłuchanym z troską i szczerym współczuciem, was wszystkie ja przygarniam do mojego szczerozłotego serca :loveu: :loveu: :loveu: :cool1: już myślałam, że ktoś się pod ciebie podszywa :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 aga1215 napisał(a):ja tesz??? ja tesz??? achhhhhhhhhhhhhh............. sie wzruszyłam ......... dzięki :modla:;) cichaj............... ale co cichaj,co cichaj.... bo ze niby Madzi sie pogorszy???:razz: a moze jeszcze bardziej?:eviltong: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 ja do was z wyciagniętą dłonią, a na dłoni serce, a wy jakieś podejrzliwe :cool1: i cd serii: Sfinks Leon mam dość kotów Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ja do was z wyciagniętą dłonią, a na dłoni serce, a wy jakieś podejrzliwe :cool1: ciekawe czemu :hmmmm: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):ja do was z wyciagniętą dłonią, a na dłoni serce, a wy jakieś podejrzliwe :cool1: mam dość kotów oj Madziu Madziu...chyba Leoniasty jest smutny i faktycznie ma dosc kotów....i dlatego chciał cos ciekawego w tv poogladac...moze kupisz mu szczurka???:diabloti: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pelagia przymierza łapcie Quote
mmbbaj Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):...moze kupisz mu szczurka???:diabloti: Szczurkową :multi: Magda! szczurkową! I daj jej na imię Hanka :lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Vectra napisał(a): ciekawe czemu :hmmmm: własnie nie wiem, moja najpiekniejsza :loveu: Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pelagia przymierza łapcie nie wie tylko, biedna, ze nie wkłada się jednego na obie stopy naraz :cool1: mmbbaj napisał(a):Szczurkową :multi: Magda! szczurkową! I daj jej na imię Hanka :lol: koty się ucieszą.... :diabloti: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 z tym Dirty Dancing to przesadziłas teraz juz umre z wyżutów sumienia :placz: Pela widze ze wszedzie musi łapy wsadzić :klacz: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album3/1-12-8.jpg Quote
aga1215 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):oto moje prawdziwe oblicze, którego ty nie odkryłaś :cool1: moje serce szczerozłote jest wielkie :p i dla ciebie Ago z Bacą się znajdzie miejsce :p jej-ale sie Baca ucieszy jak się dowie, że w Ochydku na niego czekają:multi: :multi: :multi: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga100 napisał(a):i seria: banda czworga - pies, dwa koty i kapcie Maga100 napisał(a): a który kapeć jest z bandy???? ;) :evil_lol: Leoś dogląda maluszki :loveu: coby im kapcie krzywdy nie zrobiły??? Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Widzę że nie ma żadnych zmian w atmosferze od wczoraj :evil_lol: No chyba że to nagłe pogorszenie się samopoczucia Magdy... Ale Madziu nie martw się :diabloti: Kochamy Cię wszystkie :diabloti: Ja :diabloti:i moje dwie córki:diabloti: i wnuczka :diabloti: i babcia :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 mmbbaj napisał(a):Szczurkową :multi: Magda! szczurkową! I daj jej na imię Hanka :lol: HA HA HA ! :angryy: Nie wiem, dlaczego ale się ubawiłam :angryy: Quote
Recommended Posts