Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):nie. to uczucie jest mi obce :diabloti: Madzia udaje...:cool1: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):nie. to uczucie jest mi obce :diabloti: maupa zero tolerancji :angryy: malawaszka napisał(a):hahahahha i ja dlatego nie moglabym chodzic do normalnej pracy :evil_lol: hahah dlatego ja chodze jedyna motywacja ;) Vectra napisał(a):Witaj nie moja :diabloti: droga przyjaciółko :diabloti: raz byś zrobiła wyjątek i poudawała wspólczucie :evil_lol: :evil_lol: amen Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dominika !! Postanowiłam Ci powspółczuwać i w akcie pocieszenia - zaadoptować :diabloti: Od teraz możesz do mnie mówić MAMO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda - przegrałaś :eviltong: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Dominika !! Postanowiłam Ci powspółczuwać i w akcie pocieszenia - zaadoptować :diabloti: Od teraz możesz do mnie mówić MAMO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda - przegrałaś :eviltong: ja nie brałam udziału w przetargu. Ja tylko ODRADZAŁAM. a teraz tylko WSPÓŁCZUJĘ :diabloti: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Dominika !! Postanowiłam Ci powspółczuwać i w akcie pocieszenia - zaadoptować :diabloti: Od teraz możesz do mnie mówić MAMO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda - przegrałaś :eviltong: :mdleje: :huh: MAMO[SIZE=2] CZUJE SIĘ ADOPNIĘTA :evil_lol: :BIG: :BIG: :BIG: :B-fly: :B-fly: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):ja nie brałam udziału w przetargu. Ja tylko ODRADZAŁAM. a teraz tylko WSPÓŁCZUJĘ :diabloti: Nie wiem dlaczego ale ja już zaczynam sobie współczuć :crazyeye: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a)::mdleje: :huh: MAMO[SIZE=2] CZUJE SIĘ ADOPNIĘTA :evil_lol: :BIG: :BIG: :BIG: :B-fly: :B-fly: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: no widzisz i będziesz miała prababcie z dogiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Nie wiem dlaczego ale ja już zaczynam sobie współczuć :crazyeye: MAMINIUNICIU :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Vectra napisał(a):no widzisz i będziesz miała prababcie z dogiem :evil_lol: :evil_lol: no i wszystko zosaje w rodzinie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Nie wiem dlaczego ale ja już zaczynam sobie współczuć :crazyeye: a ja wiem. Wystarczy spojrzeć poniżej :evil_lol: dbsst napisał(a)::mdleje: :huh: MAMO[SIZE=2] CZUJE SIĘ ADOPNIĘTA :evil_lol: :BIG: :BIG: :BIG: :B-fly: :B-fly: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a)::mdleje: :huh: MAMO[SIZE=2] CZUJE SIĘ ADOPNIĘTA :evil_lol: :BIG: :BIG: :BIG: :B-fly: :B-fly: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: Cicho dziecko bo wszystkich w domu pobudzisz :mad: Vectra napisał(a):no widzisz i będziesz miała prababcie z dogiem :evil_lol: :evil_lol: Tylko czy prababcia będzie szczęśliwa jak się o prawnusi dowie? :evil_lol: dbsst napisał(a):MAMINIUNICIU :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no i wszystko zosaje w rodzinie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Matko boska !!:stupid::wallbash::scared: Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):nie. to uczucie jest mi obce :diabloti: Maga100 napisał(a): a teraz tylko WSPÓŁCZUJĘ :diabloti: a jednak nie jest Ci obce kłamczucho :razz: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):a jednak nie jest Ci obce kłamczucho :razz: Magda jesteś ściemniara :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):a jednak nie jest Ci obce kłamczucho :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waszka :klacz::loveu: jednak jesteś Weszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: własnie mami jak sie dowie PIKa ze ma nowy narybek i nie jest to dog to co ona wtedy zrobi :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mmmmmmmmmm mamciu jaki argument (:mad: ) nie do odpatcia :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):a jednak nie jest Ci obce kłamczucho :razz: ale to trochę inne współczucie. Takie ze złośliwym chichotem kącie. Na pewno tobie one obce nie jest. :diabloti: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Magda jesteś ściemniara :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz dopiero to odkryłaś :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waszka :klacz::loveu: jednak jesteś Weszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: własnie mami jak sie dowie PIKa ze ma nowy narybek i nie jest to dog to co ona wtedy zrobi :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mmmmmmmmmm mamciu jaki argument (:mad: ) nie do odpatcia :evil_lol: Nie wiem co PIKA zrobi :evil_lol: A nie narybkiem tylko KROKODYLEM bym Cię prędzej nazwała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Vectra napisał(a):teraz dopiero to odkryłaś :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A bo ja ostatnio taka jestem opóźniona :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Nie wiem co PIKA zrobi :evil_lol: A nie narybkiem tylko KROKODYLEM bym Cię prędzej nazwała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamcia czy masz cos do faktury mej skóry ze niby pomarsczona i pogrubiała :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):mamcia czy masz cos do faktury mej skóry ze niby pomarsczona i pogrubiała :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skoro twierdzisz że pomarszczona to chyba wiesz :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a)::mdleje: :huh: MAMO[SIZE=2] CZUJE SIĘ ADOPNIĘTA :evil_lol: :BIG: :BIG: :BIG: :B-fly: :B-fly: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: A te kolezanke szanowna to chyba niedawno ze szpitala wypuscili i na dodatek na wlasne zyczenie......tak mi sie cos zdaje:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :p Pysia napisał(a):Magda jesteś ściemniara :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pisałam , pisałam ze sciemnia...to mi nie wierzyły a teraz prosze...wszystko napisane....:eviltong: Quote
PIKA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a): własnie mami jak sie dowie PIKa ze ma nowy narybek i nie jest to dog to co ona wtedy zrobi :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki znowu narybek ? :crazyeye: Ja nie mam gdzie wstawić akwarium :shake: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 PIKA napisał(a):Jaki znowu narybek ? :crazyeye: Ja nie mam gdzie wstawić akwarium :shake: :evil_lol: Akwarium?:crazyeye: Babciu Tobie trzeba wybiegu dla krokodyla i sadzawki dla niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):ale to trochę inne współczucie. Takie ze złośliwym chichotem kącie. Na pewno tobie one obce nie jest. :diabloti: o bosze!!!! a więc to co słyszałam w głowie od dawna to ten chichot z kąta!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: :Cool!:Dziękuję Ci kochana!!!! bo już myślałam ze ze mną coś :stupid: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 malawaszka napisał(a):o bosze!!!! a więc to co słyszałam w głowie od dawna to ten chichot z kąta!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: :Cool!:Dziękuję Ci kochana!!!! bo już myślałam ze ze mną coś :stupid: no ....prosze i nastepna wypszczona na własne zyczenie ze szpitala...znaczy sie epidemia sie zaczyna.....:diabloti: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Dominika !! Postanowiłam Ci powspółczuwać i w akcie pocieszenia - zaadoptować :diabloti: Od teraz możesz do mnie mówić MAMO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magda - przegrałaś :eviltong::multi::multi::multi: Pysia napisał(a):Nie wiem dlaczego ale ja już zaczynam sobie współczuć :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wies ze skoro zaadoptowałas Debe to i MNIE:pbo my jesteśmy siostry bliźniaczki:loveu::loveu:M:loveu:AMO PIKA napisał(a):Jaki znowu narybek ? :crazyeye: Ja nie mam gdzie wstawić akwarium :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zeberki Saba dozio ...i rybki:multi::multi::multi: Maga jak tu u Ciebie miło:razz:cóż za rodzinna atmosferka Quote
Recommended Posts