Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase :placz:
trochę dużo kasy straciłam na swojej głupocie :angryy:

ale kobito...powiem tak..Tobie sie nic nie stało i to najwazniejsze!!!! Kase zdobedziesz...a zdowia nie mozna tak szybko odzyskac. wiec ciesz sie ze Tobie sie nic nie stalo...Kasa to nie wszystko..to tylko srodek do realizacji celów ale nie cel sam w sobie...i tego prosze sie trzymac kurczowo...
i zadnych takich tam kurników:p

Posted

jakby samokwotowo jest to najmniejszy problem chodzi mi o moje nie poełuchanie się swoich przeczuć, i o stracony czas :( mam rok do tyłu jeśli chodzi o pewne plany

wiem, że co nas nie zabije to nas wzmocni ale.......................ale niesmak pozostanie :angryy:

Posted

dbsst napisał(a):
jakby samokwotowo jest to najmniejszy problem chodzi mi o moje nie poełuchanie się swoich przeczuć, i o stracony czas :( mam rok do tyłu jeśli chodzi o pewne plany

wiem, że co nas nie zabije to nas wzmocni ale.......................ale niesmak pozostanie :angryy:

ale czas leczy rany...

i kochana to tylko rok a nie 10 lat...kobieto...patrzymy na zycie optymistycznie....
i nastepnym razem jak ciocia intuicja powie nie wkladaj tam paluchow to ich tam nie wkladamy.....:loveu:
nosek do góry...prosze porposic TZta o cudowny masazyk stopek i uszykowanie goracej kapieli z pianka...i od razu poprawi sie humorek...:p

Posted

ahhhahah TZ może teraz zrobić masaż stópek jakiejs pokojówce w Brukseli zawsze wyjeżdza jak mi źle ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i nie mam WANNY hahahhahaha

ale Szpilka mi towarzyszłyła pod prysznicem to lepsze niż wanna :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja mam problem nienawidze jak coś idzie nie po mojej myśli :angryy:

ale dobra nie zagaduje Magowej ga;erii

czekam tylko na wpsółczucia z jej strony :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
ahhhahah TZ może teraz zrobić masaż stópek jakiejs pokojówce w Brukseli zawsze wyjeżdza jak mi źle ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i nie mam WANNY hahahhahaha

ale Szpilka mi towarzyszłyła pod prysznicem to lepsze niż wanna :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja mam problem nienawidze jak coś idzie nie po mojej myśli :angryy:

ale dobra nie zagaduje Magowej ga;erii

czekam tylko na wpsółczucia z jej strony :diabloti:

no dobra bez HISTERII.
TO NIE WIEDZIAŁĄM , ZE NIE POSIADASZ WANNY...ALE SKORO PRYSZNIC TEZ JEST TAKI FAJNY TO OK...

niestety tak maja zazwyczaj faceci ze kiedy ich sie potrzebuje to sa troszku dalej..ale zawsze mysla i tesknia i kochaja na wciaz:eviltong:

Posted

dbsst napisał(a):
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase :placz:
trochę dużo kasy straciłam na swojej głupocie :angryy:

A to czego mamy wspólczuć? :hmmmm: Straconej kasy,:shake: czy glupoty? :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
A to czego mamy wspólczuć? :hmmmm: Straconej kasy,:shake: czy glupoty? :evil_lol:

głupoty i czasu

dla mnie czas ważniejszy niż kasa :p

hahaha Aga ja w wannie się NUDZE bo ile można gadać przez prysznic albo krzyczeć przez dzwi ja mam taka małą wadę lubie sobie czasem pogadać

i tak na tle dogocółek jestem cienka jak doopa węza ale wiesz w domu moja paszcza jest paszczą alfa :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dzieki za dobre słowo jeszcze dobra kobieto ;)

Posted

dbsst napisał(a):
hahaha Aga ja w wannie się NUDZE bo ile można gadać przez prysznic albo krzyczeć przez dzwi ja mam taka małą wadę lubie sobie czasem pogadać

i tak na tle dogocółek jestem cienka jak doopa węza ale wiesz w domu moja paszcza jest paszczą alfa :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buuuahahahahha Domi jednak nie jesteś aż tak bardzo smutna :roflt:

Posted

nie no podciąć żył sobie nie chce z tego powodu może strzelić w łep ale tak kontrolni ecoby ta ważną częśc mózgu odpowiadającą za przyjemności ominąć :roll:
muszę mieć coś z życia jak juz nie kase ;)

Posted

dbsst napisał(a):
nie no podciąć żył sobie nie chce z tego powodu może strzelić w łep ale tak kontrolni ecoby ta ważną częśc mózgu odpowiadającą za przyjemności ominąć :roll:
muszę mieć coś z życia jak juz nie kase ;)

Domink...ani sie waz..z tymi zyłam....zadnych gumek myszek i ran kłutych , cietych i szarapanych....:angryy:

nio...najwazniejsza sprawa to umiec sie smiac z wlasnych uchybien i wad:lol:

Posted

obiecuje ze z odstrzelenia zostają na liście jako pierwsze potrakowane głupie myśli :evil_lol: typu kobinatorstwo :evil_lol:

potem myśli typu jak nie pójdę do pracy to może nikt nie zauważy :evil_lol:

jutro napewno będe spokojniejsza w pracy :roll: no może nie na pewno :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja już ci zrobiłam wykład w kuluarach :cool1:
Publicznie więc sobie (tobie) podaruję :evil_lol:

mogłabyś publicznie mi współczuć :evil_lol: :evil_lol: