Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
HankaRupczewska napisał(a):

No to 10 punktów za asertywność !!! I jutro nowy leon w 333 pozycjach. Hough !

no ja nie nazwałabym tego asertywnością :roll: Za radą Olci zrobiłam te jakieśtam oczka 8) Nie wiem czemu mój tato stwierdził, że jestem jego karą za grzechy :o

Eno, zawiodłaś mnie :-? Do ojca - słodkie oczęta ??? Na ojcu wyprobowywujemy ASERTYWNOSC... Do ślubnych maślane oczki - póki jeszcze można. Nie ma kasy ? To będzie musiał zarobić... Tylko szybko, bo mu przejdzie ! I wtedy se sama będziesz kupować cyfrówkę !

Słuchaj mniie Maga ! Plizzzzz ! 8)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

no widzisz a jednak tatus zmiekl troche jeszcze torszke a tatusiowa cyfroweczka bedzie u Ciebie na zawsze :lol:

hanka nie wazne do kogo i jak wazne by zadzialalo :lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja widzę, że Alicja ma rzeczywiście spore doświadczenie w tej materii :lol: (rozpoznawanie brzuchów)

a tu jeszczce z wczorajszej imprezki - wykończone psy

:niewiem: skąd Alicja nabrała takiego doświadczenia ...przecież ona w przedszkolu pracuje :hmmmm:

a psiaczki może i wykończone ale baaardzo zadowolone ! :D

Posted

Alka napisał(a):

:niewiem: skąd Alicja nabrała takiego doświadczenia ...przecież ona w przedszkolu pracuje :hmmmm:

Alka, widać panom wcześnie zaczynają rosnąć brzuchy :lol:

Posted

[quote name='"Alka"'][quote name='Maga100']ja widzę, że Alicja ma rzeczywiście spore doświadczenie w tej materii :lol: (rozpoznawanie brzuchów)

a tu jeszczce z wczorajszej imprezki - wykończone psy

Czy tam w tle ktoś znowu rysuje ?? :o :o :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Alka napisał(a):

Alka, widać panom wcześnie zaczynają rosnąć brzuchy :lol:
:lol: :lol: :lol: jakie ciekawskie :wink: :lol: :lol: :lol:
Maga no mistrzowskie posunięcie z tatusiem 8)
Olcia ma rację może tatuś wymięknie :-? no bo po co tatusiowi aparat , przecierz Gucia to ty możesz mu czasem obfocić :wink:

Posted

[quote name='Lucy*']Czy tam w tle ktoś znowu rysuje ?? :o :o :lol: :lol:

tak, tym razem tworzył coś młody, ale dzieło nie znalazło uznania :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Olcia ma rację może tatuś wymięknie :-? no bo po co tatusiowi aparat , przecierz Gucia to ty możesz mu czasem obfocić :wink:

niestety, koniec eldorado :( Tata jutro wyjeżdża i mowy nawet nie ma :evil:

a zobacznie z kim byliśmy dzisiaj na spacerku :angel:

co ona tam tak wącha i wącha, zamiast się ze mną bawić?

i znowu wącha :-? sprawdzę też

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Lucy*']Czy tam w tle ktoś znowu rysuje ?? :o :o :lol: :lol:

tak, tym razem tworzył coś młody, ale dzieło nie znalazło uznania :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Olcia ma rację może tatuś wymięknie :-? no bo po co tatusiowi aparat , przecierz Gucia to ty możesz mu czasem obfocić :wink:

niestety, koniec eldorado :( Tata jutro wyjeżdża i mowy nawet nie ma :evil:

a zobacznie z kim byliśmy dzisiaj na spacerku :angel:

co ona tam tak wącha i wącha, zamiast się ze mną bawić?

i znowu wącha :-? sprawdzę też

wywąchali całą stertę liści :o 8)

Posted

[quote name='asher']Piękne, piękne :klacz: Tym razem obyło się bez scen? :wink:

generalnie bez scen, Leon został tylko przyplaszczony do ziemi, gdy w ramach powitania skoczył na Pikę i drugo raz pogoniony, gdy chciał obwąchąć koope Saby :o

ale za to.... :roll: w ferworze galopów wpadli na mnie, tzn Leon i stutonowa Saba, podcięli, przewalili i ... :roll: nie chodzę :-? Najpierw mnie Pika podnosiła z ziemi, coś mi gruchnęło w kolanie (oczywiście nie wspominam, że wyłam ze śmiechu :lol: ), teraz już jakoś kustykam, ale nie jeste fajnie :wink: Kolnako napuchło jak bania i na tej nodze to sobie nie postoję :lol: ale gdybyście widziały tę scenę :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']Piękne, piękne :klacz: Tym razem obyło się bez scen? :wink:

generalnie bez scen, Leon został tylko przyplaszczony do ziemi, gdy w ramach powitania skoczył na Pikę i drugo raz pogoniony, gdy chciał obwąchąć koope Saby :o

ale za to.... :roll: w ferworze galopów wpadli na mnie, tzn Leon i stutonowa Saba, podcięli, przewalili i ... :roll: nie chodzę :-? Najpierw mnie Pika podnosiła z ziemi, coś mi gruchnęło w kolanie (oczywiście nie wspominam, że wyłam ze śmiechu :lol: ), teraz już jakoś kustykam, ale nie jeste fajnie :wink: Kolnako napuchło jak bania i na tej nodze to sobie nie postoję :lol: ale gdybyście widziały tę scenę :lol: :lol: Maga okłady na kolanko i bandaż a najlepiej jakbyś miała stabilizator :-? , bo możesz mieć wodę w kolanie :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']śledzisz mnie czy co??? :evil: źleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wallbash: :silly: :puppydog:Nie, to przez przypadek :lol:

Maga, idź babo do lekarza. Jak ci coś w kolanie trzasnęło, to trza jak najszybciej to leczyć...

Ale, że Saba takie poczucie własnoci ma :o Kup swoich broni :o :lol:

Posted

[quote name='asher']
Maga, idź babo do lekarza. Jak ci coś w kolanie trzasnęło, to trza jak najszybciej to leczyć...

zobaczymy jak bedzie jutro, w sumie kolano działa, tylko napuchło i boli :-?

no nie? :lol: też byłam zdziwiona :lol:

Alicja, nie mam stabilizatora, ale po nasmarowaniu maścią i okładach z sody, TZ taki mi zawinał bandaż, że krązenie mi ustało :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']

zobaczymy jak bedzie jutro, w sumie kolano działa, tylko napuchło i boli :-?

no nie? :lol: też byłam zdziwiona :lol:

Alicja, nie mam stabilizatora, ale po nasmarowaniu maścią i okładach z sody, TZ taki mi zawinał bandaż, że krązenie mi ustało :lol:to jak ci do jutra noga nie odleci to przeżyjesz :wink:

Posted

Daga&Oskar dzięki :wink:

[quote name='Alicjarydzewska']to jak ci do jutra noga nie odleci to
przeżyjesz :wink:

poluzowałam, przecież nie dało wytrzymać :lol:

zesztywniał? :o

dziwny jakiś :roll:

atak Saby :lol: