Hanna R. Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): No to 10 punktów za asertywność !!! I jutro nowy leon w 333 pozycjach. Hough ! no ja nie nazwałabym tego asertywnością :roll: Za radą Olci zrobiłam te jakieśtam oczka 8) Nie wiem czemu mój tato stwierdził, że jestem jego karą za grzechy :o Eno, zawiodłaś mnie :-? Do ojca - słodkie oczęta ??? Na ojcu wyprobowywujemy ASERTYWNOSC... Do ślubnych maślane oczki - póki jeszcze można. Nie ma kasy ? To będzie musiał zarobić... Tylko szybko, bo mu przejdzie ! I wtedy se sama będziesz kupować cyfrówkę ! Słuchaj mniie Maga ! Plizzzzz ! 8) Quote
Olcia Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 no widzisz a jednak tatus zmiekl troche jeszcze torszke a tatusiowa cyfroweczka bedzie u Ciebie na zawsze :lol: hanka nie wazne do kogo i jak wazne by zadzialalo :lol: Quote
Alka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Maga100']ja widzę, że Alicja ma rzeczywiście spore doświadczenie w tej materii :lol: (rozpoznawanie brzuchów) a tu jeszczce z wczorajszej imprezki - wykończone psy :niewiem: skąd Alicja nabrała takiego doświadczenia ...przecież ona w przedszkolu pracuje :hmmmm: a psiaczki może i wykończone ale baaardzo zadowolone ! :D Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Alka napisał(a): :niewiem: skąd Alicja nabrała takiego doświadczenia ...przecież ona w przedszkolu pracuje :hmmmm: Alka, widać panom wcześnie zaczynają rosnąć brzuchy :lol: Quote
Lucy* Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='"Alka"'][quote name='Maga100']ja widzę, że Alicja ma rzeczywiście spore doświadczenie w tej materii :lol: (rozpoznawanie brzuchów) a tu jeszczce z wczorajszej imprezki - wykończone psy Czy tam w tle ktoś znowu rysuje ?? :o :o :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Maga100 napisał(a):Alka napisał(a): :niewiem: skąd Alicja nabrała takiego doświadczenia ...przecież ona w przedszkolu pracuje :hmmmm: Alka, widać panom wcześnie zaczynają rosnąć brzuchy :lol: :lol: :lol: :lol: jakie ciekawskie :wink: :lol: :lol: :lol: Maga no mistrzowskie posunięcie z tatusiem 8) Olcia ma rację może tatuś wymięknie :-? no bo po co tatusiowi aparat , przecierz Gucia to ty możesz mu czasem obfocić :wink: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 [quote name='Lucy*']Czy tam w tle ktoś znowu rysuje ?? :o :o :lol: :lol: tak, tym razem tworzył coś młody, ale dzieło nie znalazło uznania :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Olcia ma rację może tatuś wymięknie :-? no bo po co tatusiowi aparat , przecierz Gucia to ty możesz mu czasem obfocić :wink: niestety, koniec eldorado :( Tata jutro wyjeżdża i mowy nawet nie ma :evil: a zobacznie z kim byliśmy dzisiaj na spacerku :angel: co ona tam tak wącha i wącha, zamiast się ze mną bawić? i znowu wącha :-? sprawdzę też Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 czyż nie jesteśmy romantyczni na tle tej wody 8) 2w1 - pływam i piję wspólna kąpiel 8) Quote
asher Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Piękne, piękne :klacz: Tym razem obyło się bez scen? :wink: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 cóż za piękna i romantyczna para :placz: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Lucy*']Czy tam w tle ktoś znowu rysuje ?? :o :o :lol: :lol: tak, tym razem tworzył coś młody, ale dzieło nie znalazło uznania :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Olcia ma rację może tatuś wymięknie :-? no bo po co tatusiowi aparat , przecierz Gucia to ty możesz mu czasem obfocić :wink: niestety, koniec eldorado :( Tata jutro wyjeżdża i mowy nawet nie ma :evil: a zobacznie z kim byliśmy dzisiaj na spacerku :angel: co ona tam tak wącha i wącha, zamiast się ze mną bawić? i znowu wącha :-? sprawdzę też wywąchali całą stertę liści :o 8) Quote
asher Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Jesooo, Waszka naprawdę źle z Tobą :o :lol: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 [quote name='asher']Piękne, piękne :klacz: Tym razem obyło się bez scen? :wink: generalnie bez scen, Leon został tylko przyplaszczony do ziemi, gdy w ramach powitania skoczył na Pikę i drugo raz pogoniony, gdy chciał obwąchąć koope Saby :o ale za to.... :roll: w ferworze galopów wpadli na mnie, tzn Leon i stutonowa Saba, podcięli, przewalili i ... :roll: nie chodzę :-? Najpierw mnie Pika podnosiła z ziemi, coś mi gruchnęło w kolanie (oczywiście nie wspominam, że wyłam ze śmiechu :lol: ), teraz już jakoś kustykam, ale nie jeste fajnie :wink: Kolnako napuchło jak bania i na tej nodze to sobie nie postoję :lol: ale gdybyście widziały tę scenę :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 śledzisz mnie czy co??? :evil: źleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wallbash: :silly: :puppydog: Quote
malawaszka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Maga100']Kolnako napuchło jak bania i na tej nodze to sobie nie postoję :lol: qale gdybyście widziały tę scenę :lol: :lol: :o ulalalllaaaa to niefajnie niefajnie :-? Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 malawaszka napisał(a):cóż za piękna i romantyczna para :placz: Waszka :o Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher']Piękne, piękne :klacz: Tym razem obyło się bez scen? :wink: generalnie bez scen, Leon został tylko przyplaszczony do ziemi, gdy w ramach powitania skoczył na Pikę i drugo raz pogoniony, gdy chciał obwąchąć koope Saby :o ale za to.... :roll: w ferworze galopów wpadli na mnie, tzn Leon i stutonowa Saba, podcięli, przewalili i ... :roll: nie chodzę :-? Najpierw mnie Pika podnosiła z ziemi, coś mi gruchnęło w kolanie (oczywiście nie wspominam, że wyłam ze śmiechu :lol: ), teraz już jakoś kustykam, ale nie jeste fajnie :wink: Kolnako napuchło jak bania i na tej nodze to sobie nie postoję :lol: ale gdybyście widziały tę scenę :lol: :lol: Maga okłady na kolanko i bandaż a najlepiej jakbyś miała stabilizator :-? , bo możesz mieć wodę w kolanie :roll: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 takie pędzące dwa potffory na mnie wpadły :lol: bo oczywiście najfajniej się biega koło nóg :roll: Quote
asher Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='malawaszka']śledzisz mnie czy co??? :evil: źleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wallbash: :silly: :puppydog:Nie, to przez przypadek :lol: Maga, idź babo do lekarza. Jak ci coś w kolanie trzasnęło, to trza jak najszybciej to leczyć... Ale, że Saba takie poczucie własnoci ma :o Kup swoich broni :o :lol: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 [quote name='asher'] Maga, idź babo do lekarza. Jak ci coś w kolanie trzasnęło, to trza jak najszybciej to leczyć... zobaczymy jak bedzie jutro, w sumie kolano działa, tylko napuchło i boli :-? Ale, że Saba takie poczucie własnoci ma :o Kup swoich broni :o :lol: no nie? :lol: też byłam zdziwiona :lol: Alicja, nie mam stabilizatora, ale po nasmarowaniu maścią i okładach z sody, TZ taki mi zawinał bandaż, że krązenie mi ustało :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 super zdjęcie, jak zresztą wsyztskie. Bomba ! Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher'] Maga, idź babo do lekarza. Jak ci coś w kolanie trzasnęło, to trza jak najszybciej to leczyć... zobaczymy jak bedzie jutro, w sumie kolano działa, tylko napuchło i boli :-? Ale, że Saba takie poczucie własnoci ma :o Kup swoich broni :o :lol: no nie? :lol: też byłam zdziwiona :lol: Alicja, nie mam stabilizatora, ale po nasmarowaniu maścią i okładach z sody, TZ taki mi zawinał bandaż, że krązenie mi ustało :lol:to jak ci do jutra noga nie odleci to przeżyjesz :wink: Quote
Maga100 Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Daga&Oskar dzięki :wink: [quote name='Alicjarydzewska']to jak ci do jutra noga nie odleci to przeżyjesz :wink: poluzowałam, przecież nie dało wytrzymać :lol: zesztywniał? :o dziwny jakiś :roll: atak Saby :lol: Quote
Labradorek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Magi masz super labradorka ;) Ja mam podobnego tylko o wiele młodszego (2 miesiące) :P Niedługo zrobię sesję i wrzucę na forum ;) Quote
Labradorek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Megi podaj swoje gg, chętnie bym z Tobą porozmawiał na temat Labradorka ;) Moje gg to 7533909 zresztą pisze na dole :P Quote
Recommended Posts