Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dbsst napisał(a):ale mam nieodparte wrażenie ze najgorsze będa krwawe bestie myszy :evil_lol: chyba nawet napewno tak:evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 witajcie, właśnie wróciłam z pracy :cool1: zdjęcia może jakieś? dwóch szalonych kotów? :cool3: śpiących w torbie :cool1: ej, mała potworo, czy nie przesadzasz? to mój ogon! moje mądre koty czytają gazety bardzo interesujący jest ten program TV Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 spójrzcie na Pelagię :roll: przyczajony tygrys taniec Pelgii :cool3: bezgłowy taniec Stefana Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hahahahah boskie są te uczone kotuchy :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Maga100 napisał(a): bezgłowy taniec Stefana Magda, Stefan to chyba stepuje :evil_lol: Cudne te twoje koty :loveu: Leonek też :p Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 co robił Stefan do końca nie jest pewne... zresztą poniżej też niewiadomo tak naprawdę Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 bhahahahah wariat ozdrowiał :loveu: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 malawaszka napisał(a):bhahahahah wariat ozdrowiał :loveu: :evil_lol: ja nie mam co do tego wątpliwości :evil_lol: ja mam dość, chcę wyjść! Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A Leon to się przy tych kotach jakiś poważny zrobił :cool3:..:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 booooooooooooski kot i booooooooooooska fota :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i w gratisie masz jeszcze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dbsst napisał(a): booooooooooooski kot i booooooooooooska fota :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i w gratisie masz jeszcze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: fantastyczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:to Maga teraz będzie jako ta Zosia z Pana Tadeusza;)ptactwo będzie na wsi karmić;) :grin: Wyobrazilam ją sobie w bialej sukience ;) Cudne kotecki :loveu: Magda, a nie masz jakiejs cyfowki? Filmik z kotkami bys nam wrzucila :cool3: Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 olcha napisał(a): Na wsi to najstraszniejsze są kleszcze, a w lasach sidła przeróżne :angryy: aa i pokrzywy :grins: kocham pokrzywy :grins: zawsze gdzies w nie wlezę :lol: no kleszczowa plaga straszna, na szczęście Frontline działa :p a do lasu nie chodzę, bo tam dziki :cool1: :cool1: :cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:to Maga teraz będzie jako ta Zosia z Pana Tadeusza;)ptactwo będzie na wsi karmić;) oczywiście. Pasuję jak ulał :cool1: cieszę się, ze Stefcio wam się podoba :loveu: Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 paula_z napisał(a): Cudne kotecki :loveu: Magda, a nie masz jakiejs cyfowki? Filmik z kotkami bys nam wrzucila :cool3: czego? :hmmmm: mój aparat nie ma funkcji filmowania :shake: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Akysz maro ode mnie :angryy: Odejdź ta co nawet bażanty się jej boją :cool3: Akysz..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Maga100 napisał(a):czego? :hmmmm: mój aparat nie ma funkcji filmowania :shake: Cyfrowki, czepialska babo :evil_lol: Wiem, ze nie ma, ale moze masz jakis stary, cyfRowy :roll: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):witajcie, właśnie wróciłam z pracy :cool1: zdjęcia może jakieś? dwóch szalonych kotów? :cool3: śpiących w torbie :cool1: ej, mała potworo, czy nie przesadzasz? to mój ogon! moje mądre koty czytają gazety bardzo interesujący jest ten program TV Madzik, bo Ty nie wiesz...ale najlepiej sie spi w torbie...a najcudniej jest jak jest to torba b b b szeleszcaca:loveu: cudne te potworki wszystki...cudne... jestem pod wrazeniem - gazeta widac solidnie przeczytana a nie dziw sie ze telewizyja- przeciez tam jest mnogosc postaci i wartka akcja.....:eviltong: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 paula_z napisał(a):Cyfrowki, czepialska babo :evil_lol: Wiem, ze nie ma, ale moze masz jakis stary, cyfRowy :roll: :evil_lol: ja, czepialska, ja? :crazyeye: ja się tylko grzecznie dopytuję :diabloti: a poprzedni aparat powędrował do mamy. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):To jest piękne :loveu::loveu::loveu: Zmoreczka uwielbia niańczyć koty ale one się jej boją :placz: Tylko takie malutkie nie.... Tommy ucieka przed nią bo ona go liże a on tego poprostu nienawidzi :angryy: ale zauważcie kochane dogomaniaczki , ze Leon jakby zmezniał, zmadrzal- tak trudne słowo- wydoroslał, posmutniał???? bardziej tatusiowaty sie stał:cool3: :cool3: taj jakos....czy to tylko wrazenie??? Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):ale zauważcie kochane dogomaniaczki , ze Leon jakby zmezniał, zmadrzal- tak trudne słowo- wydoroslał, posmutniał???? bardziej tatusiowaty sie stał:cool3: :cool3: taj jakos....czy to tylko wrazenie??? A ja myślę że on calutki czas zastanawia się jakby wyeliminować koty z domu :diabloti: I od tego myślenia wciąż boli go głowa ;) Stąd ta powaga :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):A ja myślę że on calutki czas zastanawia się jakby wyeliminować koty z domu :diabloti: I od tego myślenia wciąż boli go głowa ;) Stąd ta powaga :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo i to tez moze byc ta przyczyna....masz racje.....:evil_lol: . Leon tak mocno kombinuje ze normalnie glowa jak stodoła sie robi:lol: kurcze.....w sumie to biedny ten chlopak...bo mysli i mysli...nic na zywiol:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):ja nie mam co do tego wątpliwości :evil_lol: kaze kocie ma swoja kuwetke??? kto ma zółta? Quote
PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześc zakocona Magdo :evil_lol: Czy Stefek juz na stale pozbyl się świństwa? :cool3: Quote
malawaszka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):kaze kocie ma swoja kuwetke??? kto ma zółta? no oczywiście że Pelagia ma żółtą - bardziej jej pasuje do futerka a Stefkowi pasuje szara :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 malawaszka napisał(a):no oczywiście że Pelagia ma żółtą - bardziej jej pasuje do futerka a Stefkowi pasuje szara :loveu: Moja droga - ja tu jeszcze nietutejsza:lol: wiec sie czasem gubie...ale skoro mowisz ze to rakie oczywiste to wierze....:loveu: prawie bezgranicznie.....:cool3: i widzisz tak to zyła bym w slodkiej nieswiadomosci czyja to kuweta a tak prosze- juz wszystko wiem...dziekuje:diabloti: Quote
Recommended Posts